Austrija čak prijeti ograničenjima slobode za necijepljene osobe.... novozaraženi su cijepljeni, naivni ljudi, a ne necijepljeni

AUSTRIJA

Austrija prijeti ograničenjima slobode za necijepljene osobe
Austrijska vlada razmatra ograničenja slobode za necijepljene osobe ako stopa zaraze i popunjenost bolnica nastave rasti. Kancelar Alexander Schallenberg odbacio je mogućnost zatvaranja alpske republike za ljude koji su cijepljeni protiv covida-19 ili su se oporavili od nje. Prema pisanju austrijskih medija, necijepljene osobe trebale bi biti prisiljene ostati kod kuće i smjeti izlaziti iz kuće samo radi namirnica ili posjeta liječniku.

 austrija kanc

Savezni kancelar (sjašio Murta da uzjaši Kurta) Alexander Schallenberg (ÖVP) govori o "pandemiji necijepljenih bez potrebe".
Nakon gotovo 4000 novih zaraza, ponovnog uvođenja izlaznih testova u nekim okruzima i zbog crvenog vala korona semafora, kancelar Alexander Schallenberg najavio je u četvrtak nove korake u borbi protiv pandemije. Međutim, fokus će očito biti na necijepljenima.

"U Austriji se približavamo brojkama od 4.000", rekao je Schallenberg, koji je govorio o "pandemiji necijepljenih bez potrebe". Za Schallenberga, koji se trenutačno nalazi u Bruxellesu na svom prvom summitu EU-a kao šef vlade, središnje pitanje o kojem će se raspravljati na sastanku s ministrom zdravstva Wolfgangom Mücksteinom (Zeleni) i državnim guvernerima u petak je: "Koje korake poduzimamo s oklijevanjem i odugovlačenjem? Važno je povećati stopu cijepljenja. Imamo dovoljno cjepiva i bez potrebe imamo pandemiju necijepljenih."Kancelar je ponovio poziv na cijepljenje, kao i na zajednički utjecaj na one osobe koje će i dalje oklijevati uzeti cjepivo.

HRVATSKA

Alemka Markotić: "Moguće je da ćemo opet imati po 4000 novozaraženih dnevno"

Smarkotcreenshot 1

"Nije me previše iznenadilo...", odgovorila je na pitanje je li ju ovakva kulminacija broja zaraženih iznenadila, pa dodala: "Gledajući situaciju u baltičkim zemljama, gdje se nešto slično događa, s obzirom na hladnije vrijeme i brzinu širenja delta varijante među necijepljenima, bilo je za očekivati da će brojevi biti viši. Možemo očekivati da će brojevi još rasti, pa i brzo, pa možda i dosta visoko."

DANSKA

Između 13. i 19. listopada otkriveno je više od 4000 infekcija covidom, što je povećanje od 65 posto u odnosu na tjedan ranije.

U posljednjih tjedan dana u bolnicu je svakodnevno primljeno prosječno više od stotinu pacijenata oboljelih od covida, što je povećanje od gotovo 70 posto u odnosu na tjedan prije.
U bolnici je sada više od 1100 pacijenata oboljelih od covida, što je trećina više od tjedan dana ranije. Na intenzivnoj njezi nalazi se točno 250 pacijenata oboljelih od covida, također trećina više, prema internetskoj nadzornoj ploči zdravstvenog instituta Sciensano.

Ovo je nevjerojatno. gotovo identičan broj covid virusa (4000) bratski se rasporedilo po drežavama Europske unije: u Hrvatskoj, Austriji, Danskoj... dalje nismo htjeli istraživati jer ovo s covidom postaje sve gadljivije i mučnije. Stožeri  dostavljeni tekst samo proslijede svojim režimskim medijima koji to istovremeno objave ne trudeći se "broj zaraženih" malo izmijeniti.

3 poruke

Nema novozaraženih jer PCR ne dijagnosticira virus i ne priznaje se. Novozaraženi, bolesni ili na respiratorima su samo cijepljeni.

Još jednom izražavamo sućut svim cijepljenim osobama koji su povjerovali lažima političara, mostarepidemiologa, liječnika i urednika mainstream medija. 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)