Video prikazuje tjedne smrti od Covida-19 po zemlji, prije i nakon početka kampanja cijepljenja protiv Covida-19, a čini se da je svaka zemlja pretrpjela veliki porast smrtnih slučajeva od Covida-19 nakon uvođenja cjepiva protiv Covida-19.

(od The Exposé) – Analitičar kvantitativnih podataka prikupio je podatke iz Centra za resurse za koronavirus Sveučilišta Johns Hopkins i objavio video koji pokazuje dramatičan porast navodnih smrtnih slučajeva od Covida-19 nakon uvođenja eksperimentalnih injekcija Covid-19 u više od četrdeset različitih zemalja.

Još u veljači istaknuli smo kako su se smrtni slučajevi u domovima za skrb zbog Covid-19 povećali za 240% između 10. siječnja i 29. siječnja 2021., unatoč tome što je 95% svih štićenika domova za skrb cijepljeno do 27. siječnja.

2skrin

Prvo cjepivo protiv Covida-19 primijenjeno je u Ujedinjenom Kraljevstvu 8. prosinca 2020., a kao što možete vidjeti iz gornjeg grafikona, navodna smrtnost od Covida-19 počela je opadati prije ovog datuma. Međutim, nakon što je uvođenje injekcija Covid-19 počelo ubrzavati, broj smrtnih slučajeva od Covid-19 počeo je ponovno brzo rasti.

No Joel Smalley , kvantitativni analitičar podataka objavio je video koji dokazuje da se ovaj fenomen nije dogodio samo u Ujedinjenom Kraljevstvu, već se dogodio u više od 40 zemalja.

Video prikazuje tjedne smrti od Covida-19 po zemlji, prije i nakon početka kampanja cijepljenja protiv Covida-19, a čini se da je svaka zemlja pretrpjela veliki porast smrtnih slučajeva od Covida-19 nakon uvođenja cjepiva protiv Covid-19.

Uvjerite se sami u videu ispod –

https://truthunmuted.org/data-proves-covid-19-deaths-increased-dramatically-after-the-vaccine-roll-out-in-over-40-countries/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)