Šokantna istina u svemu ovome je da je svaka osoba koja se odlučila cijepiti eksperimentalnim Covid „cjepivom“ imala dovoljno prilika saznati istinu i odbiti smrtonosno Covid 'cjepivo'.

Prije filma Died Suddenly , bilo je istraga koje su dobile mnogo manje pozornosti, ali su bile ključne u otkrivanju istine o "fibroznim ugrušcima" koji uzrokuju smrt ljudi.

Dr. Jane Ruby razotkrila je priču o "fibroznim ugrušcima" početkom 2022. godine . Ona je prva "otkrila" balzamatora Richarda Hirschmana. Obavila je početnu dubinsku analizu, obavila telefonske pozive i kontaktirala ljude poput Mike Adamsa da urade laboratorijske testove na ugrušcima kako bi mogla pokušati potvrditi od čega su napravljeni.

Dr. Jane Ruby prva je iznijela ovu priču o vlaknastim ugrušcima 31. siječnja 2022. u ovom Rumble videu pod naslovom "Ekskluzivno u cijelom svijetu: Balzameri pronalaze vene i arterije ispunjene nikad prije viđenim gumenim ugrušcima."
Evo ugrađenog istog videozapisa na Brighteonu:

Od te prve ekskluzivne vijesti, dr. Jane Ruby vodila je desetke intervjua i istraživala priču o fibroznim ugrušcima. Možete vidjeti mnoge od tih videa na njezinom kanalu na Rumbleu . Ili jednostavno pretražite Brighteon.com za “Jane Ruby clots” i vidjet ćete mnoštvo videa.

Tijekom prve polovice 2022., dr. Ruby se obratila Mike Adamsu, pitajući ga može li koristiti njegovu laboratorijsku ekspertizu za ispitivanje ovih ugrušaka. Pristao je, a dr. Ruby je organizirala da Richard Hirschman pošalje uzorke ugrušaka u laboratorij. Mike Adams: „Trenutačno imam fascinantnu kolekciju ovih vlaknastih ugrušaka u svom laboratoriju, gdje još uvijek provodimo mikroskopski rad (mnoge novih fotografija uskoro) i ICP-MS analizu mase“.

Dana 13. lipnja Mike Adams, u svojstvu voditelja, pozvao je dr. Jane Ruby i Richarda Hirschmana u emisiju Alexa Jonesa. Tog smo ušli su u povijest radija provodeći prvi mikroskopski pregled fibroznih ugrušaka uživo uživo koji je dao Hirschman. „Donio sam laboratorijski mikroskop vrijedan 100.000 dolara u InfoWars studio u Austinu i cijelu smo stvar izveli uživo, s Harrisonom Smithom koji je sjedio pokraj mene i pokušavao ne pokvariti svoj doručak dok smo manipulirali grotesknim strukturama ugrušaka pincetom pod mikroskopom, pojačanim na velikom monitora u studiju“, napisao je Mike.

Tu revolucionarnu epizodu možete pogledati na Banned.video na ovoj poveznici. Naslov te epizode je "Znanstvenici potvrdili da cjepiva protiv COVID-a sadrže nanostrukture koje koloniziraju ljudsko tijelo." https://www.banned.video/watch?id=62a7c513d3003e1cb464c25c

Zapravo, većina mikroskopskih fotografija fibroznih ugrušaka koje danas kruže internetom su fotografije koje je Mike Adams osobno snimio i objavio na NaturalNews.com ili emitirao na Alex Jones Showu kao ekskluzivni sadržaj.
Objavio je fotografije 12. lipnja 2022. u članku pod naslovom " EKSKLUZIVNO: Šokantne mikroskopske fotografije krvnih ugrušaka izvađenih iz onih koji su "iznenada umrli" - kristalne strukture, nanožice, kredaste čestice i vlaknaste strukture ."
Evo jedne od fotografija koju biste mogli prepoznati: https://naturalnews.com/2022-06-12-blood-clots-microscopy-suddenly-died.html

fenomen ugruška

Ako itko zaslužuje priznanje za priču o fibroznim ugrušcima, to je dr. Jane Ruby. Također treba odati priznanje Richardu Hirschmanu što je istupio i učinio dostupnima i uzorke ugrušaka.

Zapravo, svaka osoba koja na ovo upozorava, zaslužuje priznanje, uključujući Stevea Kirscha, dr. Roberta Malonea, dr. Petera McCullougha i mnoge druge. Svi filmaši, podcasteri, pisci vijesti, liječnici i medicinske sestre koji su ustali i usudili se reći istinu o svemu tome zaslužuju priznanje. Povijest će pričati istinu, odajući priznanje svima onima koji su učinili izvanredan posao na ovom području, a čija se imena nigdje glasno ne ističu.

Hvala svima koji dijele istinu o opasnostima mRNA, ugrušcima cjepiva i fenomenu "iznenadne smrti". InfoWars je u tome bio hrabar od samog početka, a NaturalNews.com također je bio dosljedan u upozoravanju na opasnosti injekcija cjepiva (čak i prije nego što su lansirana). Treba odati priznanje Alexu Jonesu, Davidu Ickeu.

Šokantna istina u svemu ovome je da je svaka osoba koja se odlučila cijepiti eksperimentalnim Covid „cjepivom“ imala dovoljno prilika saznati istinu i odbiti smrtonosno Covid 'cjepivo'.

Pročitajte:

CDC je lagao i djeca su umrla: Sada dolaze tužbe
https://www.naturalnews.com/2022-11-24-scientists-challenge-who-guidelines-pfas-drinking-water.html

Vrhunski virolog koji je glasao za odobrenje za hitnu upotrebu cjepiva protiv COVID-a IZNENADA UMRE

https://www.naturalnews.com/2022-11-24-virologist-covid-vaccine-emergency-authorization-dies-suddenly.html

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.