Cjepivo“ Covid-19 uzročnih je svih iznenadnih smrti i oštećenja. To su shvatile i kukavice (korisni idioti) koji su prvi pohrlili na lažne PCR testove i „spasonosno, 100% sigurnosno i učinkovito Covid-19 „cjepivo“. To je shvatio, a znao je i prije, tzv. hrvatski ministar zdravstva Beroš, tzv. hrvatski predsjednik vlade Plenković, tzv. hrvatski predsjednik Milanović, tzv. hrvatski kardinal Bozanić, tzv. hrvatski glavni mediji i raznorazni „dušebrižnici“ Đikići, Ivići, Kaići, Markotičke, Capaci i kupljeni ravnatelji bolnica i liječnici. Svi su oni itekako svjesni da je samo pitanje vremena kada će odgovarati za svoje zločine

Dok se boosteri koji nisu testirani na ljudima uvode diljem zemlje, nova studija pokazuje da je ubod daleko opasniji od samog COVID-19. A CDC je dao lažne informacije u vezi s njihovim praćenjem nuspojava povezanih s cjepivima. Dok vladini dužnosnici i mainstream mediji potiču cijepljene da ubrizgaju drugi takozvani "dvovalentni" booster za koji se kaže da cilja na varijantu Omicron, ispada da ta tvar nije testirana na ljudima. A jedino ispitivanje na životinjama koje je provedeno uključivalo je osam miševa .

Studija: Gore od virusa

Nova studija koju su proveli znanstvenici s Harvarda i Johnsa Hopkinsa, koja je trenutno u pripremi, otkriva da su cjepiva protiv COVID-19 bila do 98 puta gora od samog virusa. Studija je kritična prema zahtjevima docjepljivanja za američke sveučilišne studente, navodeći u sažetku: "Koristeći CDC i podatke o štetnim događajima koje su prijavili sponzori, otkrivamo da mandati docjepljivanja mogu uzrokovati neto očekivanu štetu: po spriječenoj hospitalizaciji s COVID-19 u prethodno nezaraženih mladih odraslih, predviđamo 18 do 98 ozbiljnih nuspojava, uključujući 1,7 do 3,0 slučaja miokarditisa povezanog s docjepljivanjem kod muškaraca i 1373 do 3234 slučaja reaktogenosti stupnja ≥3 koji ometa dnevne aktivnosti.”

/Jonas Vesterberg Globalno istraživanje, 16. rujna 2022/

Studija u Engleskoj potvrđuje 100 smrti od miokarditisa nakon cijepljenja od COVID-a

U dosad najvećoj studiji o smrtnosti od miokarditisa povezanoj s cijepljenjem protiv COVID-19, istraživači su otkrili da je 100 ljudi u Engleskoj (IZNENADA) umrlo od miokarditisa ubrzo nakon što su primili cjepivo protiv COVID-19.

Studija, objavljena 22. kolovoza u časopisu American Heart Association, Circulation , otkrila je da se više od polovice (51) smrti dogodilo unutar 1 do 28 dana nakon primanja doze cjepiva AstraZeneca i nešto manje od polovice (49) smrti dogodila unutar 1 do 28 dana nakon doze cjepiva Pfizer-BioNTech. Cjepivo AstraZeneca, koje nije odobreno za upotrebu u SAD-u, koristi tehnologiju adenovirusa sličnu onoj koju koristi Johnson & Johnson (J&J) ili Janssen) cjepivo protiv COVID-19 , koje je odobreno za hitnu upotrebu u SAD-u

Prethodna istraživanja su naglasila rizik od smrtonosnog miokarditisa povezanog s mRNA tehnologijom koja se koristi u cjepivima Pfizer i Moderna protiv COVID-19. Ova je studija pokazala da tehnologija korištena u AstraZenecinom cjepivu predstavlja sličan rizik. Dr. Peter McCullough, internist i kardiolog iz Dallasa, Texas, u tweetu od 15. rujna istaknuo je važnost nove studije.
"Ova studija potvrđuje da se rizik od miokarditisa proteže i na mRNA cjepiva i na cjepiva protiv adenovirusa", rekao je McCullough za The Defender.

Tehnologija koja se koristi u cjepivima protiv virusnih vektora AstraZeneca i J&J , kao što je The Defender ranije izvijestio , uzrokuje da stanice proizvode šiljasti protein, ali na drugačiji način nego mRNA injekcije.
Tehnologija koristi poznati virus — adenovirus — koji je čest uzročnik respiratornih infekcija. DNA u adenovirusu je modificirana tako da kada uđe u stanicu domaćina, uzrokuje da stanični vlastiti strojevi proizvedu šiljasti protein. Adenovirus je također modificiran tako da se ne može replicirati, zbog čega se naziva rekombinantno adenovirusno vektorsko cjepivo s defektnom replikacijom.

“Kao kardiolog, rekao bih da niti jedan slučaj miokarditisa nije blag, prolazan ili beznačajan. Sve je to od iznimne važnosti jer ostavlja ožiljke na srcu. Jedan slučaj miokarditisa izazvanog cjepivom je previše“, zaključio je dr. McCullough. https://childrenshealthdefense.org/defender/england-study-myocarditis-deaths-covid-vaccine/

Ipl: "Cjepivo“ Covid-19 uzročnih je svih iznenadnih smrti i oštećenja

To su shvatile i kukavice (korisni idioti) koji su prvi pohrlili na lažne PCR testove i „spasonosno, 100% sigurnosno i učinkovito Covid-19 „cjepivo“. To je shvatio, a znao je i prije, tzv. hrvatski ministar zdravstva Beroš, tzv. hrvatski predsjednik vlade Plenković, tzv. hrvatski predsjednik Milanović, tzv. hrvatski kardinal Bozanić, tzv. hrvatski glavni mediji i raznorazni „dušebrižnici“ Đikići, Ivići, Kaići, Markotičke, Capaci i kupljeni ravnatelji bolnica i liječnici. Svi su oni tekako svjesni da je samo pitanje vremena kada će odgovarati za svoje zločine.

Narativ Covid-19 završio je. Debelo je podebljao račune farmako mafijašima, osiromašio porezne obveznike koji su kupnjom „cjepiva“ Covid-19 platili vlastitu eutanaziju. Krajnji rezultat broja smrti i trajnih oštećenja ubodenih Covidom-19 možda nikada nećemo saznati. Jer svi glavni mediji su u vlasništvu novonormalne elite. A alternativni i dalje svaki za se travu pase.
Jedini spas od progona svih suučesnika u genocidu nad čovječanstvom je u iniciranju Trećeg svjetskog rata. Koji bi vrlo lako mogao započeti na Balkanu, u Bosni, između Kršćana i Muslimana. Na tome intenzivno rade prikriveni Židovi cionisti i njihovi mediji: Milanović, Plenković, Izetbegović, Dodik, Čović, Vučić, Vulin, Brnabić.... Naravno, za nedavna posjeta potrebne upute Izetbegoviću dao je čača, kako ga nazivaju Bošnjaci, Erdogan koji je također prikriveni Židov cionista ili izraelski agent. Poput Merkelice, Macrona, Johnsona i drugih.

Nakon toga rat bi zapalio cijeli Kršćanski i Muslimanski svijet.

Što je i krajnji cilj Židova cionista, odgovornih za sve Svjetske ratove, trovanje čovječanstva geoingenjeringom (chemtrailsima), GMO-om, ubijanjem Covid-19 „cjepivima“. Prethodnom pljačkom narodnih resursa. Oni su i autori Agende 21 i Agende 2030.

albert pice

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.