Okupacijska američka (nelegitimna) vlada desetljećima je bila "stožer" zločinačkog biološkog oružja , koja vodi ilegalne operacije istraživanja i razvoja biološkog oružja diljem svijeta, prijeteći cijelom čovječanstvu smrtonosnim patogenima koji su uistinu produžetak nacističkog ratnog stroja iz 1930-ih godina.

( Natural News ) Owen Shroyer (Infowars.com) intervjuirao je u ponedjeljak dr. Francisa Boylea, autora međunarodnog sporazuma koji zabranjuje istraživanje biološkog oružja za dobivanje funkcije, Sporazum je potpisao Reagan 1980-ih. I od tog vremena, dr. Boyle se bori protiv napora Tonyja Faucija koji je neprestano gurao ilegalna istraživanja o biološkom oružju uz podršku i demokrata i neokona.

U emisiji dr. Boyle je izjavio da američka korumpirana vlada vodi i sponzorira “nacistički kult smrti” znanstvenika i suradnika koji se bave biološkim oružjem, a posebno je imenovao Faucija (NIAID), Collinsa (NIH) i Walenskog (CDC) koji zaslužuju kazneni progon za zločine protiv čovječnosti. Ranije je izjavio da bi "tisuće" znanstvenika koji su radili na istraživanju dobitka funkcije trebalo procesuirati i osuditi na doživotni zatvor.

Nadalje, dr. Boyle potvrdio je desetljećima dugo postojanje laboratorija za biološko oružje koje su izgradile SAD u Ukrajini i raspravljao o tome kako je vlada Sjedinjenih Država kriva za kršenje globalnog sporazuma protiv razvoja oružja za dobivanje funkcije dok radi na okružju Rusije laboratorijima za biološko oružje.

Ovaj smo intervju objavili ovdje putem Brighteon.com/fbd92ee8-71f2-4332-9522-a18bb3a13a59

Vladine web stranice i dokumenti otvoreno priznaju vođenje laboratorija za biološko oružje u Ukrajini

Ono što je fascinantno u svemu tome je kako korporativni mediji sada govore (nesvjesnim) američkim masama da u Ukrajini uopće ne postoje laboratoriji za biološko oružje. To je, naravno, očigledna laž, a doslovno stotine javno dostupnih online dokumenata govore o operacijama koje okružuju ove laboratorije za biološko oružje.

Jedan takav dokument, koji nam je proslijedio izvor zviždača, nosi naslov:

AGENCIJA ZA SMANJENJE PRIJETNJE OD OBRANE OBJAVA ŠIROKE
AGENCIJE
HDTRA1-14-24-FRCWMD-BAA
Izmjena 9.
siječanj 2019.

SADcreenshot 4

Uprava za istraživanje i razvoj (RD)
Glavni znanstveni odjel i odjel za inovacije (RD-ST)
Fundamentalna istraživanja u borbi protiv oružja
za masovno uništenje (C-WMD)
Izvorni dokument dostupan je na ovoj poveznici na MSRDconsortium.org . U slučaju da se dokument pročisti, također se zrcali na ovoj poveznici na poslužiteljima Natural News.

U dokumentu stoji: (naglasak naš)
Cooperative Biological Engagement Program (CBEP), sastavni dio Programa DoD Cooperative Threat Reduction (CTR), prepoznaje opasnost za zdravstvenu sigurnost SAD-a i svijeta koju predstavlja rizik od izbijanja opasnih zaraznih bolesti, bilo prirodnih ili uzrokovanih ljudskim djelovanjem.
CBEP je zainteresiran za suradničke istraživačke angažmane sa stranim partnerima u bilo kojoj od sljedećih regija: zemlje bivšeg Sovjetskog Saveza (FSU) (konkretno, Armenija, Azerbajdžan, Gruzija, Kazahstan i Ukrajina) , Afrika (uključujući, ali ne ograničavajući se na , Kenija, Tanzanija, Uganda, Južna Afrika), jugoistočna Azija (uključujući, ali ne ograničavajući se na, Kambodžu, Indoneziju, Laos, Maleziju, Filipine, Tajland) i zemlje Bliskog istoka/južne Azije (uključujući, ali ne ograničavajući se na, Afganistan, Irak, Indija i Pakistan). CBEP potiče predlagače da razvijaju projekte u suradnji sa stranim institucijama u zemljama uključenim u CBEP.

bio 2

Prije izrade biološkog oružja, duboka država SAD-a za biološko ratovanje prvo izjavljuje da uopće neće proizvoditi biološko oružje

Imajte na umu da dokument izričito kaže da Ministarstvo obrane cilja zemlje bivšeg Sovjetskog Saveza kao što je Ukrajina kao određena mjesta za istraživanje takozvanog "smanjenja prijetnji". Ovo je, naravno, riječ o kodovima za izradu biološkog oružja. Kada ovi dokumenti tvrde da definitivno neće graditi biološko oružje, ono što zapravo misle je da će graditi biološko oružje dok lažu svijetu o tome što zapravo rade.

Drugim riječima, okupacijska američka (nelegitimna) vlada desetljećima je bila "stožer" zločinačkog biološkog oružja , koja vodi ilegalne operacije istraživanja i razvoja biološkog oružja diljem svijeta, prijeteći cijelom čovječanstvu smrtonosnim patogenima koji su uistinu produžetak nacističkog ratnog stroja iz 1930-ih godina.

Zapravo, nacistički znanstvenici su prvi donijeli prethodnike ove tehnologije u Ameriku u danima nakon Drugog svjetskog rata. Operacija Spajalica dovela je stvarne nacističke znanstvenike u SAD da vode NASA-in program razvoja rakete, dok su drugi znanstvenici dovedeni u SAD da rade na istraživanju farmakologije, pesticida i kemijske industrije. Rezultat je da je američka institucija za biološko oružje doslovno produžetak nacističkih ratnih znanstvenika koji sada prijete cijelom svijetu svojim ludim znanstvenim oružjem za depopulaciju.

Fauci - novonormalni Josef Mengele

Dr. Boyle u svemu je u pravu: američka vlada vodi “nacistički kult smrti” razvoja kriminalnog biološkog oružja barem od 1980-ih. I deseci tih laboratorija izgrađeni su u Ukrajini, što je nedavno potvrdila zamjenica državnog tajnika Nuland. Prema međunarodnim ugovorima, to znači da SAD i Ukrajina djeluju kršeći međunarodno pravo, a odbijaju zaustaviti svoje akcije koje ugrožavaju cjelokupno svjetsko stanovništvo.

Link: https://www.naturalnews.com/2022-03-16-usa-is-headquarters-for-nazi-death-cult-of-bioweapons-war-criminals.html

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!