Ispostavilo se da ti podaci postoje od samog početka. Zahtjevi Zakona o slobodi informacija (FOIA) iznijeli su na površinu interne podatke u Pfizeru koji pokazuju da su njegove injekcije smrtonosne – to je razlog zašto je farmaceutski div pokušavao spriječiti objavljivanje tih podataka 75 godina. Tko će odgovarati za sve one koji su pogođeni?

Novo istraživanje koje je objavila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) izazvalo je buru na društvenim mrežama jer ponovno razotkriva "cjepiva" protiv covida kao smrtnu kaznu.

Pod nazivom "Nadzor sigurnosti cjepiva protiv COVID-19 među starijim osobama u dobi od 65 godina i starijima", "FDA studija", kako je trenutno popularna na društvenim mrežama, naglašava činjenicu da injekcije protiv covida uzrokuju zgrušavanje krvi kod starijih osoba.

Iz ranijih istraživanja znamo da ubodi uzrokuju krvne ugruške i kod mladih ljudi. Ali ovo bi mogao biti prvi put da je FDA uopće priznala problem zgrušavanja krvi, koji se sve do nedavno zapravo nije rješavao. Objavljenu prošlog mjeseca u časopisu Vaccine , studiju FDA-e sastavili su istraživači ne samo iz agencije, već i iz Acumen LLC-a, Odsjeka za ekonomiju na Sveučilištu Stanford i Centra za Medicare i Medicaid usluge.

Otkriva, na temelju podataka iz baze podataka o starijim osobama u Sjedinjenim Državama, da su plućna embolija i zgrušavanje krvi u plućima toliko rasprostranjeni među "potpuno cijepljenim" da je potrebno dodatno ispitivanje.
“Tri druga zapažanja, uključujući nedostatak kisika u srcu, poremećaj trombocita u krvi koji se naziva imunološka trombocitopenija i drugu vrstu zgrušavanja koja se naziva intravaskularna koagulacija, također su izazvala zabrinutost za istraživače, prema izlazu,” izvijestio je International Business Times , Singapursko izdanje.

“Studija je uključivala subjekte koji su primili cjepiva protiv Covid-19 Pfizera, Moderne i Johnsona i Johnsona.” (Povezano: Ranije ove godine, FDA je konačno priznala da covid ubodi, zapravo, uzrokuju smrtonosne krvne ugruške.)
Dr. McCullough kaže da studija FDA potvrđuje ono što mnogi liječnici već znaju: da injekcije protiv covida uništavaju srce i krvožilni sustav

Nakon što je izvješće objavljeno, glavni medicinski savjetnik Zaklade Istina za zdravlje dr. Peter McCullough rekao je za IBTimes da ništa od ovoga nije nova informacija za one koji su od početka obraćali pozornost i kopali po podacima.
Novi dokument, objasnio je, "potvrđuje zabrinutost liječnika da je veliki porast krvnih ugrušaka, progresije aterosklerotične bolesti srca i krvnih poremećaja neovisno povezan s cijepljenjem protiv COVID-19."

Novi vlasnik Twittera Elon Musk također je tvitao o studiji, rekavši da će "mnogo toga izaći na vidjelo kako Fauci bude gubio vlast", misleći, naravno, na osramoćenog bivšeg šefa NIAID-a Tonyja Faucija, koji je ove godine posramljen otišao u mirovinu. Mnogi drugi na Twitteru ispričali su osobne anegdote o tome kako su injekcije protiv covida naštetile njima samima, članovima obitelji i prijateljima. Otkako je Musk preuzeo platformu društvenih medija, priče poput ove sada je dopušteno dijeliti bez cenzure ili druge kazne.

“Tako sam, ljuta... čekala. Zatim sam gledao kako svi članovi moje obitelji i prijatelji imaju reakcije nakon svojih ili dobivaju COVID nedugo nakon toga...
Drugi je ljutito lamentirao da FDA tek sada, dvije godine nakon činjenice, radi ono što je trebala učiniti od samog početka kada je hitno odobrila (EUA) i odobrila ove smrtonosne injekcije: zapravo ih istražuje u pogledu sigurnosti i učinkovitosti: “FDA je sada priznala da Pfizerovo Covid 'cjepivo' uzrokuje krvne ugruške – 2 godine kasnije!” .

Tko će odgovarati za sve one koji su pogođeni, umrli ili oštećeni?

Proizvođači cjepiva trenutno se ne mogu smatrati odgovornima! Vidi li sada svatko problem? Vrijeme za buđenje!"

Ispostavilo se da ti podaci postoje od samog početka. Zahtjevi Zakona o slobodi informacija (FOIA) iznijeli su na površinu interne podatke u Pfizeru koji pokazuju da su njegove injekcije smrtonosne – to je razlog zašto je farmaceutski div pokušavao spriječiti objavljivanje tih podataka 75 godina.

Autor: Ethan Huff
Izvori za ovaj članak uključuju:
IBTimes.sg
NaturalNews.com

Pročitajte još: 'Tajni dokumenti Pfizera i vlade potvrđuju da su milijuni umrli od cijepljenja protiv COVID-a'

https://truthunmuted.org/secret-pfizer-gov-documents-confirm-millions-have-died-from-covid-vaccination/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.