Cinik je čovjek koji svemu zna cijenu, ali ničemu vrijednost', kaže Oskar Wilde. 'Zakoni su paučina kroz koju prolaze velike muhe, a u koju se hvataju male, a tajna velikih bogatstva bez jasnog podrijetla, uvijek je zločinu koji je zaboravljen zato što je počinjen propisno', kaže Balzak

Podsjetimo;

Nakon što je u Saboru natpisom na laptopu podsjetio na ovaj slučaj, putem Facebooka je prozvao HDZ-ovce. Arsen Bauk je objavio fotografiju mladog Tuđmana iz partizanskih dana kojemu se na glavi sjaji zvijezda petokraka.

"Od danas se u mom uredu nalazi slika prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u partizanskoj uniformi s petokrakom. Pozivam sve ove koji su "za dom spremni" da je dođu skinut. Ako im nije "delikatno"", napisao je Bauk.

'Cinik je čovjek koji svemu zna cijenu, ali ničemu vrijednost', kaže Oskar Wilde.
'Zakoni su paučina kroz koju prolaze velike muhe, a u koju se hvataju male, a tajna velikih bogatstva bez jasnog podrijetla, uvijek je zločinu koji je zaboravljen zato što je počinjen propisno', kaže Balzak.

Je li i Baukov zločin počinjen propisno, DORH se još nije očitao i odgovorio, pa ćemo Baukov dvostruki zločin ponoviti i dostaviti još jednom svim relevantnim državnim institucijama:

Naš poslovni broj: 104/2015
Nadnevak, 23. listopada 2015.g.

Republika Hrvatska
OPĆINSKO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO
n/p Sanja Gospodnetić
voditeljica kaznenog odjela

Veza : Vaš br. K-DO-2578/15

Temeljem članka 78.st 1.i 2. Zakona o kaznenom postupku, a u cilju zaštite osnovnih načela Ustavom zagarantiranih prava građana RH, štovanom Naslovu upućujem:

P O Ž U R N I C U
Za žurno zakazivanje ročišta u navedenom predmetu

- Jer je u pitanju izbor predstavnika zakonodavne vlasti na nezakonit način, što je neosporna činjenica koju je indirektan način (ne)svjesno potvrdio i sam ministar uprave Arsen Bauk kada je „smanjio“ broj birača prethodno javno objavljenog od Ustavnog suda u svezi prigovora udruge“U ime obitelji“,

- Jer se tužbom dokazuje da je u pojedinim izbornim jedinicama, odnosno u mnogim gradovima i općinama naveden veći broj birača nego stanovnika posebice u IX izbornoj jedinici u kojoj prednjači zadarska županija u kojoj na broj stanovnika ima 2,7 posto osoba do 18 godina iako se po popisu DZS-a(popis stanovništva 2011.godine) taj postotak u županijama kreće od 16 do 18 posto,

- Jer zbog nesređenih biračkih popisa potvrđujemo da smo nesređena država, odgodom zakazivanja ročišta, ćete nas prisiliti da zatražimo od Europske komisije monitoring nad hrvatskim pravosuđem, što ne bi željeli, ali ne želimo na da se predmet ne riješi prije parlamentarnih izbora. Pogodovanje vlasti ili oporbi ne vodi ničemu i jednom se mora stati na kraj manipulacijama za brojem birača.

- Zbog svega navedenog štovanom Naslovu

P R E D L A Ž E M O

- Žurno zakazivanje ročišta ovog predmeta

- Zbog ozbiljnosti problema vezanog za broj birača o kojem se godinama govori, molimo da poduzmete odgovarajuće radnje, ODGODITE IZBORE ZAKAZANE 08.STUDENOGA 2015.GODINE, do utvrđivanja konačnog i točnog popisa birača sa pravom glasa u RH,odnosno do okončanja kaznenog postupka.

1. Naslovu 2x
2. Glavnom državnom odvjetniku 1x
3. Europskoj komisiji za pravosuđe Veri Yurovoj 1x
4. Podnositelju-ovdje

Predsjednica udruge 'Ne govoru mržnje'
Željana Vrkić

KAZNENA PRIJAVA

Udruga „Ne govoru mržnje-istinom protiv laži“
Križine 1A
21312 Podstrana

Nadnevak 18.07.2015 godine.

Republika Hrvatska
DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO REPUBLIKE HRVATSKE
Kazneni odjel
Gundulićeva 29 a
21000 Split

Na osnovu 204. 1. Zakona o kaznenom postupku Republike Hrvatske, štovanom Naslovu podnosim:

KAZNENU PRIJAVU
2x
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Protiv

ARSENA BAUKA, rođ. 07.02.1973. godine u Supetru na Braču sa prebivalištem u Zagrebu sa meni poznatom adresom na radnom mjestu, Trg Sv. Marka 2. Zagreb, zaposlen – ministar uprave u vladi Kukuriku koalicije.

Jer je:

U travnju 2013-te godine u svojstvu ministra uprave predao DIP-u popis gradova i općina za izbore članova za Europski parlament. Tom prilikom je naveo lažni broj birača u Hrvatskoj , a u 11 gradova i 49 općina čak veći broj birača nego stanovnika, sve sa ciljem da omogući svojoj Kukuriku koaliciji što veći broj zastupnika u Europskom parlamentu. Tom radnjom je ostvario sva bitna obilježja kaznenog dijela izborne prijevare iz članka 338 KZ RH.

OBRAZLOŽENJE

Državni zavod za statistiku je 2011.-te godine obavio popis stanovništva u Republici Hrvatskoj i 01.06.2011-te službeno objavio da Hrvatska, sa svim nacionalnim manjinama, ima 4.284,889 stanovnika i to: 3.497,034 osoba koje imaju pravo birati i biti birani i 797.855 maloljetnih osoba!
Ministar uprave Arsen Bauk prijavio je 3.763,343 birača, odnosno po županijama:

1. Zagrebačka ………………………….... 270.703
2. Krapinsko-zagorska………………….. 109.150
3. Sisačko-moslovačka ……………….....153.221
4. Karlovačka …………………………......116.128
5. Varaždinska…………………………......145.836
6. Koprivničko-križevačka…………...........95.063
7. Bjelovarsko-bilogorska…………….....101.491
8. Primorsko-goranska…………………...268.404
9. Ličko-senjska…………………………......47.055
10. Virovitičko-podravska……………….....72.663
11. Požeško-slavonska………………….....67.802
12. Brodsko-posavska ……………….......140.447
13. Zadarska……………………………......164.631
14. Osječko-baranjska………………........261.167
15. Šibensko-kninska ………………….....105.130
16. Vukovarsko-srijemska……………......159.012
17. Splitsko-dalmatinska……………….....404.567
18. Istarska………………………………......188.181
19. Dubrovačko-neretvanska…………... 108.358
20. Međimurska……………………………......95.927
21. Grad Zagreb ………………………….....685.647

UKUPNO …………………………...3.767,343 birača,

Što je više od stvarnog broja birača po popisu DZS-a za 280.309 nepostojećih birača!

Upravo taj višak se najbolje vidi u nesrazmjeru broja birača i broja stanovnika u čemu prednjači zadarska županija u kojoj živi 170.o17 stanovnika, a ima 164.631 birača, što praktički znači da u zadarskoj županiji živi samo 5.386 osoba do 18 godina.

Gradovi i općine gdje je Arsen Bauk priajavio više birača nego stanovnika:

Žumberak, Gvozd, Topusko, Cetingrad, Plaški, Vojnić, Crikvenica, Baška, Dobrinj, Malinska Dubašnica, Omišalj, Punat, Karlobag, Lovinac, Udbina, Okućani, Benkovac, Nin, Obrovac, Gračac, Jasenice, Kali, Kukljica, Lišane Oštrovičke, Pašman, Polača, Preko, Privlaka, Sali, Stari grad, Vir, Zemunik donji, Skradin, Vodice, Biskupija, Civljane, Ervenik, Kistanje, Rogoznica, Tribunj, Komiža, Makarska, Stari Grad, Supetar, Baška Voda, Bol, Cista Provo, Gradac, Lokvičići, Milna, Okrug, Podgora, Selca, Sućuraj, Sutivan, Šolta, Medulin, Janjina, Lastovo, Trpanj.

Kada usporedimo ovaj Baukov popis broja birača gradova i općina sa popisom broja birača u gradovima i općinama koji je predao za predsjedničke izbore 2014.-te (također smo podnijeli kaznenu prijavu):

Žumberak, Gvozd, Topusko, Cetingrad, Crikvenica, Novi Vinodolski, Baška, Dobrinj, Malinska Dubašnica, Omišalj, Punat, Karlobag, Lovinac, Benkovac, Nin, Obrovac, Gračac, Jasenice, Kali, Kukljica, Lišane Oštrovičke, Pašman, Polača, Preko, Privlaka, Sali, Vir, Zemunik Donji, Skradin, Vodice, Biskupija, Civljane, Ervenik, Kistanje, Rogoznica, Tribunj, Komiža, Makarska,Stari Grad, Supetar, Vis, Baška Voda, Bol, Cista Provo, Gradac, Lokvičići, Lovreć, Milna, Nerežišća, Okrug, Podgora, Selca, Sućuraj, Sutivan, Šolta, Medulin, Janjina, Lastovo, Mljet, Trpanj ,

dolazimo do nevjerojatnog podatka da su u pitanju gotovo isti gradovi i općine, što znači da se radi o dobro uhodanoj shemi izbornih prijevara.

Svaki dalji komentar je suvišan!

Prilozi kaznenoj prijavi protiv Arsena Bauka:

-Broj stanovnika navedenih gradova i općina( DZS-službeni popis stanovništva)
-Rezultati izbora članova za Europski parlament, u gradovima i općinama u kojima ima više birača nego stanovnika ( DIP-službeni reztultati).

Tražimo od Državnog odvjetništva da odmah postupi i po ovoj prijavi, te nas pravovremeno obavijesti što je poduzeto protiv istog.

Udruga „Ne govoru mržnje-istinom protiv laži“
Križine 1A
21312 Podstrana

Na isti način su ukradeni i ovi parlamentarni izbori. Za Biukov SDP, Peđu Grbina, Mrak Taritaš, Puljke ...  ni najbliža rodbina nije glasovala. Glasovao je , APIS podijelivši im 40 mandata. 

Izbori u Hrvatskoj (od 2000-te) pišanje je po hrvatskom narodu.  

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja