Narodna poslovica kaže ''Tko laže taj i krade“. Tko krade taj je lopov, a lopovi zasigurno neće raditi u interesu hrvatskih građana, već će raditi isključivo za sebe. Takvih političara - HDZSDP-ovih lopova, koje ne bi mogli smjestiti ni u tri Gola otoka, nagledali smo se i naslušali svih ovih godina

Popis ostalih 11 županija (gradova i općina) u kojima nas godinama, uz pomoć APIS-a, varaju HDZ i SDP  

APIS, kojeg je hvalio bivši ministar uprave Lovro Kuščević, njihovim izabranim kandidatima upisuje jugoslavenske birače koji su 90-ih napustili Hrvatsku, a i dalje se vode u ministarstvu uprave kao hrvatski birači! 

Na svim, od 2000-te godine, parlamentarnim izborima, birači su prevareni u 90 od 127 gradova i u 251. od 428. općina!

U prvom dijelu “Izborne prijevare“ naveli smo gradove i općine u 10. županija u kojima se godinama varaju birači. Navodimo i ostalih 11 županija (gradova i općina) u kojima HDZ i SDP, uz pomoć APIS-a, od 2000-te varaju hrvatske birače, Rekorder prijevare birača, na zadnjim parlamentarnim izborima, bio je Grad Zagreb u kojem je bilo čak 248,841 viška birača!

1.ZADARSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Benkovac, Biograd na Moru, Nin, Zadar
Općine: Galovac, Jasenice, Kali, Kolan, Kukljica, Lišane Oštrovačke, Novigrad, Pakoštane, Pašman, Polača, Poličnik, Posedarje, Povljana, Preko, Privlaka, Ražanac, Sali, Stankovci, Sukošan, Sveti Filip i Jakov, Škabrnja, Tkon, Vir, Vrsi, Zemunik Donji

2.BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Nova Gradiška, Slavonski Brod
Općine: Brodski Stupnik, Bukovlje, Cernik, Donji Andrijevci, Dragalić, Gornja Vrba, Gornji Bogićevci, Klakar, Nova Kapela, Okućani, Oprisavci, Oriovac, Podcrkavlje, Rešetari, Sibinj, Sikirevci, Slavonski Šamac, Stara Gradiška, Staro Petrovo Selo, Velika Kopanica, Vrbje, Vrpolje

3.OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Đakovo
Općine : Antunovac, Čeminac, Čepin, Gorjani, Petrijevci, Satnica Đakovačka, Strizivojna, Trnava, Vuka

4.ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Drniš, Skradin, Šibenik, Vodice
Općine: Bilice, Kijevo, Murter-Kornati, Pirovac, Primošten, Promina, Rogoznica, Ružić, Tisno, Tribunj

5.VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Otok, Županja
Općine: Babina Greda, Bošnjaci, Cerna, Drenovci, Gradište, Privlaka, Štitar, Tovarnik, Vrbanja

6.VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Virovitica
Općine: Lukač, Mikleuš

7.POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Kutjevo, Pleternica
Općine: Brestovac, Kaptol

8.ISTARSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Buzet, Labin, Pazin, Poreč, Rovinj
Općine: Barban, Fažana, Funtana, Karojba, Kaštelir, Kršan, Lanišće, Ližnjan, Lupoglav, Marčana, Medulin, Pićan, Raša, Sveta Nedjelja, Sveti Lovreć, Svetvinčenat, Tar-Vabriga, Vrsar, Žminj

9.DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Dubrovnik, Korčula, Metković, Ploče
Općine: Blato, Dubrovačko Primorje, Janjina, Konavle, Kula Norinska, Lastovo, Lumbarda, Mljet, Orebić, Pojezerje, Slivno, Smokvica, Ston, Trpanj, Vela Luka, Zažablje, Župa Dubrovačka

10.MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

Gradovi: Čakovec, Mursko Središće, Prelog
Općine: Belica, Dekanovac, Domašinec, Donja Dubrava, Donji Kraljevec, Donji Vidovec, Goričan, Gornji Mihaljevec, Podturen, Selnica, Strahoninec, Sveta Marija, Sveti Juraj na Bregu, Sveti Martin na Muri, Šenkovec, Štrigova, Vratišenec

11.GRAD ZAGREB

U gradu Zagrebu, na zadnjim parlamentarnim izborima, bio je rekordni višak birača, čak 248,841!

Kada su zapravo „krenule“ ove izborne prijevare?

Sve je započelo 2000.-te dolaskom Branka Hrvatina na čelo DIP-a. Za vrijeme vladavine Franje Tuđmana na izborima koji su održani 1992. i 1997 godine, u Hrvatskoj je sa pripadajućim manjinama bilo nešto više od 3,5 milijuna birača. Dolaskom Hrvatina na čelo DIP-a broj birača je odjednom „porastao“ na 4.042,522! Razlika od oko 500 tisuća lažnih birača (Jugoslavena i Srba koji su 90.-tih napustili Hrvatsku) osigurala je „pobjedu“, dva puta Mesiću, dva puta Sanaderu, Račanu, Josipoviću i Milanoviću.

Državni zavod za statistiku je 2011-te godine izvršio popis stanovništva u Hrvatskoj i na svojoj službenoj stranici objavio popis stanovnika sa svim pripadajućim manjinama. Točno se po gradovima i općinama zna koliko ima muškaraca, žena i osoba do 18 godina koji ne mogu glasovati. Nakon završenih izbora Državno izborno povjerenstvo (DIP) objavljuje na svojim službenim stranicama podatke o broju birača na obrađenim biračkim mjestima po gradovima i općinama.

Razmjer broja stanovnika i broja birača u postocima je, europski prosjek, 18,2% i taj smo postotak u izračunu koristili, iako je u Hrvatskoj postotak još veći, 18,6%.

Dakle, po popisu DZS-a Hrvatska sa pripadajućim manjinama ima 4.284,889 stanovnika, umanjeno za 18,2% (osobe do 18 godina) je 3,505,039 birača, a ne kako su DIP, Arsen Bauk i Davorin Mlakar godinama tvrdili, varajući birače kojih je bilo čak 4,5 milijuna (kad su pobijedili Mesić i Josipović) do zadnjih izbora 3.788,788 birača. Lovro Kuščević samo je slijedeći u nizu prevaranata, ministara uprave koji će odraditi slijedeću prevarantsku dionicu najvjerojatnijih prijevremenih parlamentarnih izbora.

 .oScreenshot 8

Vjerodostojni u prijevarama - ministar uprave Lovro Kuščević

Arsen Bauk je 2014-te taj lažni broj birača smanjio na 3.788,788 birača kako bi prošao referendum udruge „U ime obitelji“, koja ih je prisilila da smanje lažni popis birača, sakupivši 380 tisuća potpisa (potrebnih 10% od broja birača).

A Ustavni sud, samo mjesec dana prije predsjedničkih izbora, presudio je da Hrvatska ima 4.042,522 registriranih birača. Samim tim Ustavni sud je priznao - ozakonio, sve prijevare birača od 2000-te godine, zbog čega bi trebali svi kazneno odgovarati. Ustavni sud je ovim činom pokazao da je obično ruglo od suda koje se potpuno uklopilo u više nego žalosnu sliku Hrvatske!

Lažni popis od 4.042,522 birača, koji se korišten za sve izborne prijevare, posjedujemo i mi. Na njemu se točno vidi koji su lažni Jugoslaveni ''birači'' od 2000-te stalno glasovali i koje je Jugoslavene Arsen Bauk 2014-te skinuo s tog popisa!

Narodna poslovica kaže ''Tko laže taj i krade“. Tko krade taj je lopov, a lopovi zasigurno neće raditi u interesu građana Hrvatske, već će raditi isključivo za sebe. Takvih HDZSDP-ovih političara - lopova, koje ne bi mogli smjestiti ni u tri Gola otoka, nagledali smo se i naslušali svih ovih godina.

Odlučujući parlamentarni i euro izbori su pred nama. Opcije glasačima:

Globalističko - sluganske stranke:

1. Koalicija HDZ, HSLS, HNS, HDS, HSU
2. Koalicija SDP, Centar, Fokus, Dalija Orešković, Reformisti, Glas, HSS
3. Koalicija Možemo i Hoćemo pravedno

Stranke koje će boriti za interese hrvatskog naroda:

4. Koalicija 'Pravo i Pravda, Domovinski pokret, Blok za Hrvatsku, Demokratski HSS, Zelena lista i Agrameri',
5. Koalicija 'Most - Suverenisti',
6. Karolina Vidović Krišto (OiP) -
7. Todorićeva stranka 'Zajedno Hrvatska'

Za kraj ćemo citirati misao Bruna Bušića iz daleke 1975 godine:

„Vidjet ćete kako naši kradu. Svatko nas je krao i potkradao, a najteže će biti kad nas naši budu potkradali i prodavali svjetskim hohštaplerima. Navalit će na nas velike ptice grabljivice. Kako tada spasiti nas od nas“?

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja