Prema sveučilištu Damascus, izraelske vlasti rutinski su uzimali organe od 'mrtve' sirijske djece i odraslih, a zatim ih prodavali na crnom tržištu za uporabu u transplantaciji organa. Tako su, od izbijanja rata 2012-e, Sirijci ''donirali'' Izraelu organe od najmanje 18.000 nevinih mrtvih civila. Uzimaju li organe i od palestinske djece i odraslih? Adrenokrom je veliki biznis 

Izvještaji Awdnews.com: Izvješće BBC-a je otkrilo da je Izrael po glavi stanovnika u svijetu najveći primatelj organa za presađivanje, ali i zemlja s najmanjim donatorima organa. Problem je dodatno povezan činjenicom da je vlada Tel Aviva, uključujući ministra obrane, poticala praksu doniranja - naravno kao pokriće!

Izraelski sustav zdravstvene skrbi godinama je subvencionirao i do 80.000 dolara za primatelje organa da putuju u inozemstvo na transplantacije. Nositelji osiguranja obično su plaćali karticom sve preostale troškove. 

Hughes je opisao vodeću ulogu Izraela u međunarodnom sindikatu kriminala koji je "organiziran kroz lokalnu poslovnu korporaciju u suradnji s vodećim transplantacijskim kirurgom koji radi izvan velikog medicinskog centra nedaleko od Tel Aviva".

Zakon iz 1984. godine doveo je do krijumčarenja ljudskih organa u Americi. Ali prvi slučaj u SAD-u dogodio se u srpnju 2009. kada je jedan izraelski državljanin, koji živi u New Yorku, pokušao prodati tri bubrega za 120.000 dolara, a kupio ih je u Izraelu za 10 tisuća dolara. Njegova ilegalna prodaja organa postao je najveći korupcijski slučaj u državi New Jersey jer je otkrio shemu milijunskog pranja novca. Korupcijski problem New Jerseya jedan je od najgorih, ako ne i najgori u toj zemlji.

U prosincu prije pet godina policijski službenik Interpola uhitio je još jednog izraelskog krijumčara organa u Istanbulskoj zračnoj luci. Nakon četrdeset dana u turskom pritvoru, izručen je natrag u Izrael kako bi se suočio s optužbama. 

On je imao uhodanu shemu sa osobama i liječnicima malih privatnih klinika koji su 'uzimali organe' od siromašnih sirijskih migranata u Turskoj. Ovaj izraelski krijumčar već je optužen za nezakonito djelovanje među siromašnim donatorima organa na Kosovu, Azerbajdžanu i Šri Lanki od 2008. do 2014. godine.

Sean Adl-Tabatabai Bliski Istok, Vijesti 3

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja