CERN (neotkrivena lokacija) najveći i najnapredniji laboratorij za nuklearnu fiziku i fiziku čestica na svijetu, sigurnost u strogo povjerljivom objektu najstroža je na Zemlji. Posljedično, to je savršeno mjesto za skrivanje ulaza u jednu i jedinu Središnju obavještajnu agenciju (CIA). CERN je odgovoran za svaki budući događaj sličan apokaliptici koji bi teoretski mogao uništiti planet Zemlju (npr. napad asteroidom, biološka pandemija, nuklearni teroristički napad, Treći svjetski rat, itd.) što je upravo ono što bi se očekivalo od Centralne Obavještajna agencija (CIA)

Objavljeno: 17. rujna 2015. u Hitne vijesti , CERN , CIA-ina zvijezda smrti , sjedište CIA-e , CIA teror , Ženevsko jezero , podmornice Mir , teror podmornica , švicarski teror

 CERN identificiran kao tajni ulaz 1

ZEMLJA, neotkrivena lokacija — Budući da je CERN najveći i najnapredniji laboratorij za nuklearnu fiziku i fiziku čestica na svijetu, sigurnost u strogo povjerljivom objektu najstroža je na Zemlji. Posljedično, to je savršeno mjesto za skrivanje ulaza u jednu i jedinu Središnju obavještajnu agenciju (CIA).

Kao što je izvorno prikazano u izvješću Truther.org od 31. ožujka 2015. pod naslovom “ 10 razloga zašto je Švicarska dom CIA-e ”, čvrsti dokazi sada potvrđuju da Švicarska zapravo skriva CIA-u. Međutim, gdje se točno nalazi sjedište CIA-e unutar Švicarske, ostalo je misterij - do sada.

Ukratko, CERN služi kao tajni ulaz u sjedište CIA-e koje se nalazi u podvodnim alpskim kanjonima Ženevskog jezera, jezera toliko dubokog da su ga morale istražiti Mir 1 i Mir 2 , ruske podmornice koje su poznate po svojoj sposobnosti ronjenja. do 6.000 metara (19.685 stopa).

Slijedom toga, sjedište CIA-e ispod Ženevskog jezera dostupno je samo podzemnim vlakovima iz CERN-a i podmornicama koje putuju kroz 275 kilometara (170 milja) podzemni tunel koji očito počinje u Genovi u Italiji i završava u Ženevskom jezeru.

A čini se da je i Sub-Biosphere 2 napravljen po uzoru na sjedište CIA-e ispod Ženevskog jezera . Taj se pojam temelji na činjenici da Sub-Biosphere 2 oponaša Veliku europsku mjehurastu komoru (BEBC) koja očito služi kao središnji zapovjedni centar.

CERN-ov LEP tunel , dužine 26,659 kilometara (16,6 milja), prolazi kroz Švicarsku i Francusku , vjerojatno na putu do sjedišta CIA-e. Slučajno, CERN je otprilike 27 kilometara od središta Ženevskog jezera (tj. 46°27'19.8″N 6°36'01.9″E ) gdje se očito nalazi sjedište CIA-e.

Stoga se čini da je CERN-ov LEP tunel političko pokriće za podzemni tunel kroz koji svakodnevni prigradski vlakovi prevoze CIA-ine osobne osobe iz predgrađa Ženeve u Švicarskoj do sjedišta CIA-e duboko ispod Ženevskog jezera .

CERN identificiran kao tajni ulaz 2

Sjedište CIA-e očito je poznato kao "Sjeverno područje", jedno od CERN-ovih takozvanih eksperimentalnih mjesta. Sjeverno područje je navodno najveće od eksperimentalnih mjesta unutar mjesta Prévessin koje je navodno ciljna stanica za eksperimente bez sudara na SPS akceleratoru.

Dok sjeverno područje očito služi kao pokriće za sjedište CIA-e, CERN je dom najvećeg svjetskog superračunala koje CIA koristi za obavljanje elektroničke špijunaže i nadzora 24/7, kao i za kontrolu podzemlja (npr. deflacija/napuhavanje valuta, manipulirati globalnim tržištima, izvoditi napade dronovima, itd.).

CERN se slučajno nalazi u blizini Ženeve u Švicarskoj koja je prije bila dom Lige naroda . Danas je Ženeva dom najvećeg broja međunarodnih organizacija na svijetu, uključujući Međunarodni crveni križ i Ujedinjene narode .Stoga je savršeno logično da je Ženeva, de facto prijestolnica podzemlja, također dom zloglasne Središnje obavještajne agencije .
Budući da Ženeva u osnovi vodi podzemlje po nalogu CIA-e, dobila je nadimak "Globalni grad".

Zamisao da je CERN tajni ulaz u sjedište CIA-e ispod Ženevskog jezera potkrijepljena je činjenicom da je od 2013. CERN imao 2513 članova osoblja i 12313 suradnika, suradnika i pripravnika, od kojih je većina vjerojatno osoblje CIA-e. S obzirom na to da otprilike 15.000 ljudi svakodnevno putuje do CERN-a i/ili CIA-ine središnjice, to moraju činiti tajnim podzemnim vlakovima jer u CERN-u nema većih parkirališta kao što se vidi u zračnom prikazu sjedišta CIA-e u Langleyu u Virginiji .

Ideja da se CERN-ovo superračunalo koristi kao oružje nagoviještena je u romanu “ Anđeli i demoni ” (2000.) Dana Browna koji prikazuje antimateriju stvorenu u CERN-u koja se koristi u oružju protiv Vatikana.

U stvarnosti, CERN se koristi kao oružje protiv cijelog čovječanstva.

Zamisao da je CERN odgovoran za orkestriranje kaosa i terora u podzemnom svijetu potkrijepljena je izvješćem od 7. lipnja 2015. u kojem se navodi da će predstojeći apokaliptični napad na asteroid koji je napravio čovjek “ pokrenuti CERN-ov Veliki hadronski sudarač ”. U sekundarnom izvješću od 8. lipnja 2015. navedeno je da bi znanstvenici u CERN-u mogli " prouzročiti crnu rupu " i da bi " logopis CERN-a 666 - znak zvijeri " mogao teoretski dovesti do događaja " kraja dana " kao što je najavljeno u knjizi Knjiga Otkrivenja Rimokatoličke crkve.

Ukratko, CERN je u konačnici odgovoran za svaki budući događaj sličan apokaliptici koji bi teoretski mogao uništiti planet Zemlju (npr. napad asteroidom, biološka pandemija, nuklearni teroristički napad, Treći svjetski rat, itd.) što je upravo ono što bi se očekivalo od Centralne Obavještajna agencija (CIA).

PRILOG POGLAVLJA :
1. Big European Bubble Chamber (BEBC)
2. Gargamelle Bubble Chamber
3. Baza grebena Aquarius
4. Sub-biosfera 2
5. Ženevsko jezero
6. Mirovo istraživanje Ženevskog jezera
7. Tajni tuneli do sjedišta CIA-e
8. Ženevski tunel
9. CERN: Početna stranica World Wide Weba
10. Superračunalo Veliki hadronski sudarač (LHC)
11. Svjetska LHC računalna mreža (WLCG)
12. LHC optička privatna mreža
13. CERN Numerologija i simbolologija
14. CIA-ina numerologija i simbolologija
15. Kip Shive u CERN-u
16. CIA-ina zvijezda smrti se pojavljuje iznad CERN- a
17. NASA-ina prevara CIA-ine zvijezde smrti

CERN identificiran kao tajni ulaz 3

1. Big European Bubble Chamber (BEBC)

Velika europska mjehurasta komora (BEBC) je komora od nehrđajućeg čelika koja se navodno koristila za proučavanje fizike čestica u CERN- u . Projekt BEBC navodno su pokrenule Francuska i Njemačka davne 1966. godine i bio je u upotrebi u CERN-u od 1973. do 1984. U stvarnosti, međutim, daleko je vjerojatnije da je BEBC bio prototip za podzemno sjedište CIA-e koje se sada nalazi duboko ispod Ženevskog jezera .

Slučajno, tijekom kasnih 1960-ih, kada je CERN bio u izgradnji, zagađenje Ženevskog jezera učinilo ga je preopasnim za kupanje , a vidljivost ispod jezera bila je blizu nule. Navedeno zagađenje vjerojatno je rezultat masivne izgradnje koja se odvijala duboko ispod površine, doslovno zamućujući vode Ženevskog jezera. Kao što je vidljivo na fotografijama BEBC-a, prozori unutar komore omogućuju prodor i umjetnog i prirodnog svjetla, dok veći i dublji kružni ulazi mogu poslužiti kao tuneli do vanjskih čaura ili podmorskih luka.

Zbog podijeljene strukture BEBC-a, Rimskog Carstva na Grenlandu (koji zapovijeda i kontrolira i CERN i CIA) može preplaviti danu komoru ili kapsulu ako smatraju da su njezini stanovnici potencijalnom prijetnjom. Pristup BEBC-u ispod Ženevskog jezera vjerojatno je putem vlaka s jednog ili više od 6 ulaza CERN-a (vidi dolje) i podmornicom kroz Ženevski tunel koji očito počinje u Genovi, Italija.

Na temelju kupolastog oblika BEBC-a, vjerojatno služi kao središnji dio sjedišta CIA-e, što je vidljivo u Sub-Biosphere 2 koja je vjerojatno po uzoru na njega. Iako samo nagađanje, čini se da je izraz "BEBC" (tj. "BBC") dijelom odabran zbog BBC- ja(British Broadcasting Corporation) koja pruža jezično pokriće za CIA-ine osobe koje slučajno ili namjerno koriste izraz "BEBC" u javnosti. Prema tome, ako se izraz "BEBC" ili "BBC" ikada čuje u javnosti, neće biti jasno prepoznatljiv. Konačno, cilindrični oblik i kupola BEBC-a slučajno se također nalaze u arhitekturi CERN-ove zgrade 40 koja se nalazi na mjestu Meyrin, što je očita počast sjedištu CIA-e ispod Ženevskog jezera.

 CERN identificiran kao tajni ulaz 4

2. Gargamelle Bubble Chamber

Gargamelle je komora s mjehurićima koja je izgrađena u Francuskoj i navodno se koristila za proučavanje fizike čestica u CERN- u od 1970. do 1978. U stvarnosti, međutim, Gargamelle je vjerojatno bio prototip prve podzemne komore u kojoj se nalazilo sjedište CIA-e. Ženevsko jezero . Zbog napretka u tehnologiji (npr. internet), Gargamelle je vjerojatno ukinut i zamijenjen gore spomenutim BEBC-om. Naziv podzemne komore navodno je izveden od divovske “Gargamelle”, Gargantuine majke u djelima Françoisa Rabelaisa. S promjerom od samo 2 metra i samo 4,8 metara duljine, Gargamelle očito ne zaslužuje svoju titulu osim ako naravno nije bila prototip za masivnu podzemnu mjehurastu komoru u kojoj se prije nalazilo sjedište CIA-e duboko ispod Ženevskog jezera.

CERN identificiran kao tajni ulaz 5

3. Baza grebena Aquarius

Kada usporedimo već spomenutu Big European Bubble Chamber (BEBC) i Gargamelle s bazom Aquarius Reef , jedinim dopuštenim podmorskim laboratorijem na svijetu, sličnosti su nedvojbeno upečatljive. Osim što ima isti opći oblik poput cilindra, baza Aquarius Reef sadrži iste prozore nalik podmornici, iste cijevi nalik na cijevi, iste metalne zakovice i istu skelu na vrhu.

CERN identificiran kao tajni ulaz 6

4. Sub-Biosphere 2

Po svoj prilici, sjedište CIA-e ispod Ženevskog jezera gotovo je identičnog oblika Sub-Biosphere 2 , futurističkom podzemnom projektu koji je navodno dizajnirao Phil Pauley. Međutim, za razliku od Sub-Biosphere 2, CIA-in stožer ima samo 6 vanjskih modula spojenih na središnji zapovjedni centar čiji je prototip bio Big European Bubble Chamber (BEBC).

Čini se da je prototip CERN-a za ovih 6 mahuna RF šupljina iz Velikog sudarača elektrona i pozitrona koja je sada izložena na izložbi Microcosm u CERN- u. Zanimljivo, Globus znanosti i inovacija, čija je svrha dezinformirati posjetitelje o istraživanjima u CERN-u, slučajno je oblikovan u potpuno istom obliku kao Sub-Biosphere 2 pod kao i gore spomenuta RF šupljina, dodatno potvrđujući ideju da je projekt Sub-Biosphere 2 političko pokriće za CIA-u Sjedište skriveno duboko ispod Ženevskog jezera.

CERN identificiran kao tajni ulaz 7

5. Ženevsko jezero

Velika europska mjehurasta komora (BEBC), inače poznata kao sjedište CIA-e, očito se nalazi ispod Ženevskog jezera koje se nalazi sjeveroistočno od CERN- a i Ženeve u Švicarskoj. Ženevsko jezero, najveće vodeno tijelo u Švicarskoj, mnogo je veće od svih drugih jezera u dolinama Alpa .
Iako jezero ima navodnu dubinu od 309,7 metara (1016 stopa), unutar Alpa postoji ukupno 537 planina koje imaju visinu veću od 3000 metara (9842 stope), uključujući Mont Blanc koji je visok 4.809 metara (15.778 stopa) i leži izravno južno od Ženevskog jezera. Budući da su alpska jezera suprotnost Alpama koje ih okružuju, vrlo je vjerojatno da je Ženevsko jezero daleko dublje nego što se navodi.

Ova predodžba je potkrijepljena činjenicom da je nealpsko jezero, kao što je jezero Zürich , duboko 143 metra (469 stopa), što je otprilike polovica dubine Ženevskog jezera. Najdublji dio Ženevskog jezera navodno je između Évian-les-Bainsa i Lausanne , što je slučajno gdje postoji ravna granična linija između Francuske i Švicarske. Slijedom toga, sjedište CIA-e najvjerojatnije se nalazi na 46°27'19.8″N 6°36'01.9″E; pola u Francuskoj, pola u Švicarskoj.

Osim matematičkih i simboličkih aspekata ovog rasporeda, podijeljeno sjedište CIA-e omogućuje Švicarskoj da napadne Francusku ili Francuskoj da napadne Švicarsku ako Rimsko Carstvo na Grenlandu ikada smatra da je to opravdano. Posljedično, uvijek postoji ravnoteža snaga u sjedištu CIA-e koje je odgovorno za vladanje podzemljem.

CERN identificiran kao tajni ulaz 8

6. Mirovo istraživanje Ženevskog jezera

Ideja da je Ženevsko jezero daleko dublje od navodne nagoviještena je u izvještaju Russia Today od 14. lipnja 2011. pod naslovom “ Ruski podmornici istražuju Ženevsko jezero ”. Zanimljivo je da izvješće navodi da “dvije poznate ruske dubokomorske podmornice opremljene najsuvremenijom tehnologijom istražuju dubine švicarskog Ženevskog jezera” kako bi navodno testirale čistoću vode.
U izvješću se također navodi da su dva Rusa pod nazivom Mir 1 i Mir 2 “ dva od rijetkih na svijetu koja mogu funkcionirati na dubini do 6000 metara“, te da su “mini-podmornice poznate po svojoj ekspediciji na mjestu olupine Titanica 1997. godine”.

Nepotrebno je reći da su najdublje ronilačke podmornice na svijetu potrebne samo kada zarone do dubine dublje od 309,7 metara (1016 stopa), navodne dubine Ženevskog jezera. Zašto su podmornice Mir raspoređene u Ženevsko jezero nije poznato, no vjerojatno su korištene za čišćenje izvan sjedišta CIA-e ili održavanje neke druge vrste.

U izvještaju Der Spiegela od 20. srpnja 2011. pod naslovom „ Duboko u alpskom ponoru: Podmornice istražuju tajanstvene, mutne dubine Ženevskog jezera“, otkriveno je da su se spomenute ruske podmornice koristile za “istraživanje skrivenih dubina najvećeg švicarskog vodenog tijela” i da se “...čak i danas relativno malo zna o 580 četvornih kilometara (224 četvorne milje) ) pod Ženevskog jezera”.

U podnaslovu “ Opasni kanjoni u dubinama ”, izvješće navodi da su ruske podmornice korištene za “istraživanje kanjona rijeke Rhone, koji su vjerojatno najveće tajne jezera”. Nepotrebno je reći da su podvodni kanjoni više indikativni za alpsko jezero, a ne za rijeku. Prema Websterovom rječniku, “ kanjon” definira se kao “duboka dolina sa strmim stijenama” s “potokom ili rijekom koja teče kroz nju”. Po svoj prilici, Ženevsko jezero je duboka dolina, a rijeka koja teče kroz nju je Rhone. U izvješću Der Spiegel također se navodi da su se ruske podmornice "spuštale brzinom od 40 metara (131 stopa) u minuti" i da je "put do dna jezera" trajao oko "dva i pol sata".

Na temelju ovih brojeva može se matematički zaključiti da je Ženevsko jezero duboko otprilike 3000 metara (9842 stopa), pružajući dovoljno prostora za smještaj sjedišta CIA-e. U izvješću se također navodi da "postoje samo četiri druge podmornice ovog tipa na svijetu koje mogu doseći dubine veće od 3000 metara (9843 stopa)". Nepotrebno je reći da 50% najdubljih ronilačkih podmornica na svijetu ne bi bilo raspoređeno u Ženevsko jezero osim ako dubina to stvarno ne opravdava.

Posljednje, kako bi se prodala ideja da je Ženevsko jezero detaljno istraženo, prethodno je bilo dom za dva vozila nalik na podmornicu. Prvo, “Auguste Piccard ” je navodno napravio 1.100 zarona u Ženevsko jezero između 1964. i 1965., odvodeći oko 33.000 posjetitelja na dubinu od otprilike 150 metara. Drugo, “ F.-A. Forel ” (PX-28) je navodno napravio 3.600 zarona između 1979. i 2005., ukupno više od 6.000 putnika. Dovoljno je reći da su uloženi zajednički napori da se otkloni svaka predodžba da je Ženevsko jezero daleko dublje nego što se navodno i da jezero nije u potpunosti istraženo

CERN identificiran kao tajni ulaz 9

7. Tajni tuneli do sjedišta CIA-e

Budući da CERN udvostručuje ulaz u sjedište CIA-e ispod Ženevskog jezera , postoji niz tajnih tunela koji omogućavaju CIA-inim osobama s pravom identifikacijom (npr. RFID čipom ) ulaz u podzemni kompleks. Možda je to bilo mjesto gdje je sklopljen brak između RFID čipa i “Oznaka zvijeri” jer je broj “666” prikazan unutar logotipa CERN-a . Posljedično, vrlo je vjerojatno da postoji 6 ulaza i 6 izlaza u sjedište CIA-e, kao i 6 vanjskih komora ili kapsula koje podsjećaju na Sub-Biosphere 2projekt. Ovu ideju potvrđuje činjenica da doduše postoji 6 ulaza u CERN, od kojih jedan ili više može pristupiti sjedištu CIA-e ispod Ženevskog jezera.

Jedan od ovih 6 ulaza vodi do gore spomenutog LEP tunela koji je dug 26.659 kilometara (16.6 milja). Slučajno, CERN je otprilike 27 kilometara od središta Ženevskog jezera gdje se sjedište CIA-e očito nalazi na 46°27'19.8″N 6°36'01.9″E . Stoga se čini da je LEP tunel zaklon za dnevne prigradske vlakove koji prevoze osobne CIA-e iz predgrađa Ženeve do podzemnog sjedišta CIA-e.

S obzirom da se CERN-ov LHC tunel doduše nalazi 175 metara (574 stope) ispod Međunarodne zračne luke u Ženevi, može se zaključiti da se odabrani broj od 15 milijuna putnika zračne luke godišnje ukrca na skriveni vlak unutar zračne luke koji ih potajno prevozi do sjedišta CIA-e. Ova postavka u osnovi omogućuje osobama koje stignu u Ženevu pristup sjedištu CIA-e, a da se nikada ne vide u javnosti.

Zanimljivo je da međunarodna zračna luka u Ženevi ima jednu betonsku uzletno-sletnu stazu dužine 3.900 metara (12.795 stopa), najdužu u Švicarskoj i jednu od najdužih u Europi. Posljedično, zračna luka može koristiti zrakoplove svih postojećih veličina, uključujući vojne i svemirske zrakoplove. Konačno, Meyrin je najbliži švicarski grad do glavnog mjesta CERN- alaboratorija. Osim što se međunarodna zračna luka Ženeva djelomično nalazi u Meyrinu, grad ima 6 ulaza u CERN. Iako samo nagađanje, vrlo je vjerojatno da je “Tunel među lokacijama” jedan od tajnih tunela koji vodi do sjedišta CIA-e ispod Ženevskog jezera, inače poznatog kao Sjeverno područje.

POZNATI ULAZI U CERN :
1. Ulaz “A”: Pristup za svo osoblje CERN -a u određeno vrijeme (Švicarska)
2. Ulaz “B”: Pristup za svo osoblje CERN-a u svakom trenutku. Često se naziva i "Glavni ulaz" u CERN (Švicarska)
3. Ulaz "C": Pristup za svo osoblje CERN-a u određeno vrijeme (Švicarska)
4. Ulaz "D": Za takozvani prijem robe u određeno vrijeme (Švicarska )
5. Ulaz “E”: Pristup za osoblje CERN-a sa prebivalištem u Francuskoj u određeno vrijeme. Nazvan “Porte Charles de Gaulle ” u znak priznanja de Gaulleove navodne uloge u stvaranju CERN-a (Francuska)
6. Ulaz “Inter-Site Tunnel”:Navodno za prijenos opreme na i iz CERN-ovih lokacija u Francuskoj od strane osoblja s posebnom dozvolom. Ovo je jedina dopuštena ruta za takve transfere (Francuska)

CERN identificiran kao tajni ulaz 10

7. Ženevski tunel

Iako je samo nagađanje, vrlo je vjerojatno da Genova u Italiji označava ulaz u 275 kilometara (170 milja) podzemni tunel koji omogućuje podmornicama koje dolaze s Grenlanda pristup sjedištu CIA-e ispod Ženevskog jezera . Ova predodžba je potkrijepljena činjenicom da su Ženeva (G+N+V) i Genova (G+N+V) suglasno isto ime, što sugerira da bi "Ženevski tunel" zapravo mogao biti službeni naziv tunela. Zastava Genove i grb Genove nose rimski križ sličan zastavi Švicarske i identičan logotipu Crvenog križakoja slučajno ima sjedište u Ženevi u Švicarskoj.

Drugim riječima, imena i simboli povezani s Genovom su u suštini švicarski. Zanimljivo je da je davne 1946. godine pokrenut kolosalan projekt bušenja za probijanje tunela kroz podnožje Mont Blanca , najviše planine u Alpama. Navedeni projekt na kraju je postao poznat kao tunel Mont Blanc koji će u konačnici povezati Chamonix u Francuskoj s Courmayeurom u Italiji.

S obzirom da CERNje javno osnovan 29. rujna 1954., čini se da je tunel Mont Blanc mogao biti pokrovni projekt za izgradnju Ženevskog tunela između Genove i Ženeve. U slučaju da se oba tunela grade istovremeno, za bilo koju i sve seizmičke aktivnosti povezane s tunelom iz Ženevskog tunela prirodno bi se okrivila izgradnja tunela Mont Blanc. Ideju da je tunel Mont Blanc bio pokrov za Ženevski tunel potvrđuje činjenica da je tunelu Mont Blanc bilo potrebno 20 godina da se završi, unatoč tome što je bio dug samo 11.611 kilometara (7.215 milja). Suprotno tome, Gotthardski bazni tunel, koji uključuje 151,84 km (94,3 milje) tunela, također je trebalo 20 godina da se završi.

Argument da su poboljšanja tehnologije u konačnici odgovorna za više od deseterostruko povećanje stope završetka tunela, uzmite u obzir ovo: tunel Simplon ispod švicarsko-talijanskih Alpa bio je u izgradnji samo 9 godina (1912. do 1921.) i dugačak je 39.524 kilometra (24,5591 milja) u dužinu.
Dakle, 20-godišnja gradnja tunela Mont Blanc od 11.611 kilometara (7.215 milja) sugerira da je to bio građevinski pokrov za izgradnju Ženevskog tunela koji se nalazi izravno istočno od njega.

Ideju da bi tunel na osnovnoj razini mogao biti probušen 275 kilometara (170 milja) ispod Alpa podržava činjenica da je od najdužih i najdubljih poznatih tunela na svijetu, Švicarska je dom ili stranka za najmanje 11 njih, ukupne dužine 315,937 kilometara (196,314 milja). Ovi tuneli uključuju, ali nisu ograničeni na: bazni tunel Gotthard (57,104 kilometra), bazni tunel Mont d'Ambin (57 kilometara), bazni tunel Ceneri (39,8 kilometara), bazni tunel Lötschberg (34,57 kilometara), LEP Tunel (26.659 kilometara), tunel Simplon (19.824 kilometara), tunel Vereina (19.058 kilometara), cestovni tunel Gotthard (16.9 kilometara), tunel baze Furka (15.407 kilometara), tunel Gotthard(15.003 kilometara), te tunel Lötschberg (14.612 kilometara).

CERN identificiran kao tajni ulaz 1

8. CERN: Početna stranica World Wide Weba World Wide Web

je započeo kao CERN-ov projekt pod nazivom INQUIRE koji su navodno pokrenuli Tim Berners-Lee 1989. i Robert Cailliau 1990. Budući da je CERN doduše rodno mjesto i dom World Widea Web , ima gotovo apsolutnu moć nad Zemljom, od čega većinu sada upravljaju superračunala. Budući da su gotovo sve bankarstvo, trgovina, komunikacija, ratovanje bespilotnim letjelicama i putovanja sada kontrolirani računalima, bez obzira na to koja agencija ima moć, CERN u suštini vlada svijetom.

Glavna stranica CERN-a u Meyrinu ima “veliko računalno postrojenje koje sadrži moćnu obradu podataka objektima, prvenstveno za analizu eksperimentalnih podataka ”, i “povijesno je bio glavno mrežno središte širokog područja”. Pojam "široko umrežavanje" djelomično je definiran kao "telekomunikacijska mreža ili računalna mreža koja se proteže na velikoj geografskoj udaljenosti".
Drugim riječima, CERN je internetsko središte ili matična ploča cijelog svijeta. Ovu ideju potvrđuje CERN Internet Exchange Point (CIXP) koja je prva paneuropska internetska okosnica i prva T1 veza na NSFnetosnovane su davne 1989. i 1990. Prijevod: CIXP je matična ploča interneta jer su na nju povezana sva ostala internetska čvorišta i portali.

Posljedično, ako i kada CIA želi ciljati zemlju, korporaciju ili osobu, to može lako učiniti jer ima trenutni pristup svim dostupnim informacijama u stvarnom vremenu.

CERN identificiran kao tajni ulaz 11

10. Superračunalo

Velikog hadronskog sudarača (LHC) Veliki hadronski sudarač (LHC) je navodno najveći i najmoćniji sudarač čestica na svijetu , najveće, najsloženije eksperimentalno postrojenje ikad izgrađeno i jedini najveći stroj na svijetu.
Navodno ga je izgradila Europska organizacija za nuklearna istraživanja (CERN) između 1998. i 2008. u suradnji s više od 10.000 znanstvenika i inženjera iz više od 100 zemalja. U stvarnosti, međutim, LHC je najveće superračunalo na svijetu koje prikuplja podatke u ime CIA-ine središnjice ispod Ženevskog jezera .
Misao da je LHC najveće računalo na svijetu potvrđuje LHC Computing Grid(vidi dolje), kao i brojne površinske zgrade u kojima se nalazi pomoćna računalna oprema kao što su kompresori, ventilacijska oprema, upravljačka elektronika i rashladna postrojenja.

Prethodna superračunala temeljena na CERN-u uključuju, ali nisu ograničena na: originalni linearni akcelerator ( LINAC 1 ); 600 MeV sinkrociklotron (SC) koji je bio u pogonu između 1957. i 1991.; Intersecting Storage Rings (ISR) koji je bio u funkciji između 1971. i 1984.; Veliki elektron-pozitronski sudarač (LEP) koji je radio između 1989. i 2000.; i niskoenergetski antiprotonski prsten (LEAR), koji je bio u funkciji između 1982. i 1996. godine.

CERN identificiran kao tajni ulaz 12

11. Svjetska LHC Computing Grid (WLCG)

Svjetska LHC Computing Grid (WLCG), ranije poznata kao LHC Computing Grid (LCG), međunarodni je suradnički projekt koji se sastoji od mrežne infrastrukture računalne mreže . Doduše, dizajnirao ga je CERN za rukovanje ogromnom količinom podataka proizvedenih na World Wide Webu, otuda i naziv. Posljedično, uključuje i privatne kabelske veze s optičkim vlaknima i postojeće brze dijelove javnog Interneta koji omogućuje prijenos podataka iz CERN-a i akademskih i vladinih institucija koje vodi CIA diljem svijeta. Od 2010. WLCG se sastojao od oko 200.000 procesorskih jezgri i 150 petabajtaprostora na disku, raspoređenih u 34 zemlje.

Od 2012. WLCG je uključio preko 170 računalnih centara u 36 zemalja. Od 2015. broj je vjerojatno znatno veći. Nepotrebno je reći da je LHC Computing Grid najveća računalna mreža na svijetu . WLCG sadrži 7 detektora , od kojih je svaki dizajniran za određene vrste istraživanja. Tok podataka iz detektora daje približno 300 GByte /s podataka koji se naknadno filtriraju za "zanimljive događaje" i "sažetak događaja" putem izračuna koje izvršava CPU .farma u podatkovnom centru CERN-a.

Drugim riječima, 7 detektora identificira potencijalne prijetnje unutar podzemlja (npr. politički pokreti, društveni prevrati, itd.) kako bi ih CIA mogla identificirati i neutralizirati prije nego što se ikad uspiju materijalizirati, stoga CERN-ov kip Šive (Pogledaj ispod).

Budući da WLCG prati i prati cijelo podzemlje, koristi platformu BOINC koja omogućuje pristup u stvarnom vremenu svim računalima s Mac OS X , Windows , Linux ili Scientific Linux. S obzirom na to da gotovo sva računala pokreću jedan od gore navedenih programa, oni su u biti proširenje WLCG-a, inače poznatog kao WWW (tj. World Wide Web).

WLCG je također blisko povezan s Europskim institutom za bioinformatiku (EMBL-EBI), GSI Helmholtz Centrom za istraživanje teških iona , Open Science Grid kao i CERN Openlab-om , suradnjom između CERN- a i privatnih korporacija koje razvijaju nove informacije i komunikacije Tehnologije za špijuniranje i kontrolu podzemlja. CERN Openlab korporacije uključuju, ali ne ograničavajući se na: Brocade , Cisco , Huawei , IDT ,Intel , Oracle , Rackspace , Seagate , Siemens i Yandex

.CERN identificiran kao tajni ulaz 13

12.Tajna komunikacija

LHC optičke privatne mreže iz sjedišta CIA-e preko CERN-ovog superračunala, poznatog kao “Tier 0” Svjetske LHC računalne mreže (WLCG), očito se provodi putem LHC optičke privatne mreže (LHCOPN). Podaci se navodno šalju iz CERN-a putem LHCOPN-a na 11 akademskih institucija “Tier 1” u Aziji, Europi i Sjevernoj Americi putem namjenskih veza od 10 Gbit/s.
Prijevod: narudžbe se šalju iz sjedišta CIA-e ispod Ženevskog jezera u 11 CIA-inih podstanica diljem svijeta, od kojih se jedna nalazi u Langleyu u Virginiji. Više od 150 institucija "Tier 2" kasnije je povezano s CIA-inih 11 "Tier 1" institucija, stvarajući mrežu CIA-inih podstanica koje se udvostručuju kao istraživačka i obrazovna mreža(NREN) centri. Iako su NREN-ovi navodno posvećeni pružanju podrške potrebama istraživanja i obrazovanja unutar određene zajednice, oni zapravo služe kao CIA-ina tajna podstanica koja provodi atentate, špijunažu i terorističke napade.

CERN identificiran kao tajni ulaz 14

13. Numerologija i simbolologija CERN-a

Prilikom dešifriranja imena i simbola povezanih sa sjedištem CERN-a i CIA-e ispod Ženevskog jezera , počinje se pojavljivati jasnije i sažetije razumijevanje ovih organizacija i njihovog programa. Koristeći modernu rimsko-englesku abecedu , izraz “ CERN ” suglasno govori isto što i “ KRUN ” (slovo “W” je često benigno) jer predstavlja pravo sjedište moći u podzemnom svijetu. Kada se koristi rimski rezultat (tj. rimska abeceda), izraz “ CERN ” u konsonantnom smislu izjednačava se s “CRX” što u prijevodu znači “ Crux ”, latinska riječ za “križ”. Slučajno, Zastava Švicarske i logotip CIA-e nose rimski križ koji je jednak slovu "D", akronimu za "Umri" i "Smrt".

Logo CERN- a sadrži broj "666" koji ukazuje na " Zvijer ", biblijski eufemizam za đavla ili Anti-Krista. Kada se koriste rudimentarne metode algebre koje se koriste u židovskoj Gematriji , apsolutna vrijednost “666” jednaka je “18” (tj. 6+6+6 = 18) čiji je digitalni korijen “9” (tj. 1+8 = 9 ).
U rimsko-engleskoj abecedi 18. slovo je "R", dok je u rimskoj abecedi (tj. rimska abeceda) 9. simbol je “Γ” (tj. izvorno slovo “R”). Budući da su slovo “R” i simbol “Γ” akronimi za “Rim”, može se zaključiti da je broj “666” jednak Rimskom Carstvu. Budući da se Rimsko Carstvo sada nalazi na Grenlandu , ono upravlja podzemnim svijetom preko Švicarske koja je dom CIA-e .

Budući da se sjedište CIA-e nalazi u CERN-u, njegov logo naravno sadrži broj 666. S obzirom na to, trostruki-6 je također reprezentativan za 6 ulaza, 6 izlaza i 6 komora ili jedinica povezanih sa sjedištem CIA-e.
Taj je pojam prikazan u logotipu CIA-e koji prikazuje zvijezdu ili loptu s brojnim šiljcima, što ukazuje na brojne tunele koji se povezuju sa sjedištem CIA-e ispod Ženevskog jezera. U izvorni grb Ženeve , isusovački simbol krasi štit koji se sastoji od slova “IHE”. Kao što je opisano u knjizi “ Teorija Grenlanda: Apokalipsa sada ”, isusovci (tj. Družba Isusova) su najveći vjerski red u Katoličkoj crkvi koji su poznati kao “Božji marinci”.

Zanimljivo je da isusovci primaju naredbe od “ Crnog pape ” koji je, čini se, glas Rimskog Carstva na Grenlandu. Posljedično, vrlo je vjerojatno da su većina ljudi koji rade u CERN-u i sjedištu CIA-e isusovci.

CERN identificiran kao tajni ulaz 15

14. CIA-ina numerologija i simbolologija

Prilikom dešifriranja imena i simbola povezanih s CERN-om i sjedištem CIA-e ispod Ženevskog jezera , počinje se pojavljivati jasnije i sažetije razumijevanje ovih organizacija i njihovog programa. Budući da se slovo “A” udvostručuje kao simbol Chevrona (tj. “Ʌ”), broj/slovo koji se koristi za prikaz slova “C” i “K” u rimskoj partituri, akronim “CIA” jednak je “CIɅ” koji se može prikazati na 9 različitih načina (tj. CIC, CIK, KIC, KIK, CIɅ, ɅIC, KIɅ, ɅIK, ɅIɅ).

Dvostruko Ʌ, C ili K gramatičke su i numerološke počasti Haniji na Kreti , rodnom mjestu Grčko-rimskog Carstva koje sada vlada svijetom s Grenlanda preko sjedišta CIA-e. Logo CIA-e prikazuje a Rimski orao koji se također nalazi u grbu Ženeve kao i u grbu Ženevskog kantona , a oba također sadrže ključ jer čuvaju tajne podzemlja.

Grb Ženeve također prikazuje rimski križ koji se slučajno nalazi unutar logotipa CIA-e. Zanimljivo je da obrva rimskog orla ima nešto što izgleda kao Nike Swoosh, simbol Nike (N+K), grčko-rimske božice pobjede po kojoj je glavni grad Grenlanda "Nuuk" (N+K) dobio ime.
Samo Ženevsko jezero formirano je u obliku rimskog polumjeseca koji se udvostručuje kao slovo "C", akronim za Kretu (rodno mjesto Grčko-rimskog Carstva) kao i pojmove "Ubiti" i "Cull", odatle izraz Sveta Stolica (tj. "Sveta CIA"), službeni naziv Središnje obavještajne službe Agencija (CIA). Zanimljivo je da je prema Wikipediji "oblik polumjeseca bio pravilniji u nedavnom geološkom razdoblju, kada se [Ženevsko jezero] proširilo do Bexa ", švicarskog grada koji je otprilike 20 kilometara južno od Ženevskog jezera.

Posljedično, čini se da je područje između Bexa i Ženevskog jezera prethodno bilo ispunjeno zemljom i kamenjem kako bi se od Ženevskog jezera stvorio oblik nalik na polumjesec. Polumjesec je slučajno prikazan u grbu najmanje tri grada koji graniče s Ženevskim jezerom, uključujući, ali ne ograničavajući se na:Chens-sur-Leman , Francuska; Meyrin , Švicarska, i Montreux , Francuska.

CERN identificiran kao tajni ulaz 16

15. Kip Shive u CERN-u

Shiva ili Šiva se smatra Vrhovnim Bogom unutar šaivizma koji je stvoritelj i razarač svega što jest. Igrom slučaja, 18. lipnja 2004. godine u CERN-u je otkriven 2 metra visok kip Šive . Shivin sveti broj je “5” što je jednako simbolu “Ž” (tj. “ Chi ”) u rimskom ritmu (tj. rimskoj abecedi) što je indikativno za državu Švicarsku. Šiva, ako se često prikazuje s 10 ruku , što je simbolično za geografski oblik Švicarske za koju se čini da ima 10 ruku ili nogu. Tripurantaka , manifestacija Shive, prikazan je s četiri ruke s lukom i strijelom.

Na gornjem paru ruku drži sjekiru i jelena, a na donjem paru ruku luk i strijelu. Tripurantaka je simbol švicarskog četverokrakog križa koji je odgovoran za izvršenje atentata, špijunaže, terorističkih napada i ratova u podzemlju po nalogu Rimskog Carstva na Grenlandu . Shiva također jaše na biku, njegovom vozilu, koje je predstavnik Babilona , bivše prijestolnice Rimskog Carstva.

Igrom slučaja, Švicarska je odgovorna za upravljanje i održavanje Babilonskog sustava u podzemlju. Engleski izraz “ sieve” (S+V), što je suglasno govoreći isto što i “Siva” (S+V), je uređaj koji se koristi za odvajanje željenih elemenata od neželjenog materijala. Metaforički rečeno, Švicarska je sito podzemlja jer neutralizira neželjene osobe i ideje, posebno u odnosu na sjedište CIA-e ispod Ženevskog jezera i činjenicu da je Rimsko Carstvo živo i zdravo na Grenlandu

16. CIA Zvijezda Smrti se pojavljuje iznad CERN-a

Kao što je izvorno prikazano u izvješću Truther.org od 1. kolovoza 2015. pod naslovom “ Zvijezda smrti se pojavljuje iznad CERN-a, Švicarska, dom CIA-e ”, još u ožujku 2015., švicarski građani počeli su primjećivati sjajna nova zvijezda na zapadnom nebu Švicarske. Živopisno svjetlija od Venere koja ju je okruživala, naizgled umjetna zvijezda nalazila se otprilike 100 milja iznad Zemlje u donjoj Zemljinoj orbiti (LEO).
Zanimljivo je da je zvijezda koju je napravio čovjek privremeno pozicionirana iznad CERN- a koji se nalazi neposredno izvan Ženeve, Švicarska, de facto glavnog grada podzemlja. Slučajno, geometrija CERN- a oponaša onu Zvijezde smrtiupravo iz Ratova zvijezda.

Ovo nije slučajnost jer je sjedište CIA-e ispod Ženevskog jezera bilo odgovorno za izvršenje gotovo svih ubojstava, terorističkih napada i ratova kojima smo svjedočili u podzemlju tijekom posljednjih 715 godina. Što je točno CIA-ina Zvijezda smrti ili kako je stigla iznad CERN-a, još nije poznato, ali se njezin izgled slučajno poklopio s naslovnicom švicarske CIA-e koja je po prvi put u povijesti raznesena 31. ožujka 2015., kao što je prikazano u Trutheru. org izvješće pod naslovom “ 10 razloga zašto je Švicarska dom CIA-e ”.

Iako samo nagađanje, čini se da je jedina moć planete Zemlje (tj. Rimskog Carstva na Grenlandu ) odlučila podići zapovjedni dio svog CIA-inog sjedišta na CIA-inu Zvijezdu smrti iznad CERN- akako bi spriječio CIA-ine sluge na terenu da otkriju da zapravo nisu glavni.

Drugim riječima, CIA u Švicarskoj vodi podzemlje po nalogu Grčko-rimskog Carstva na Grenlandu.

CERN identificiran kao tajni ulaz 2

Slijedom toga, nakon što je operativna maska CIA-e razbijena po prvi put u povijesti , sjedište CIA-e naknadno je premješteno u CIA-inu Zvijezdu smrti, izvan opasnosti. Bez obzira na to je li Međunarodna svemirska postaja(ISS) je operativno pokriće za CIA-inu Zvijezdu smrti, još nije poznato, ali pojmovi "ISS" (S+S) i "Suisse" (S+S) suglasno govore isto. Stoga bi izraz ISS zapravo mogao biti kodna riječ za CIA-inu zvijezdu smrti.
Putuju li Grko-Rimljani sada amo-tamo s Grenlanda u Švicarsku preko CIA-ine Zvijezde smrti, također nije poznato, ali pojavljivanje zvijezde u ožujku 2015. i njezin nestanak oko 15. srpnja 2015. vrlo je sumnjivo da govori najmanje. Po svoj prilici, CIA-ina Zvijezda smrti se ili: a) vratila na Grenland ili neko drugo udaljeno mjesto gdje ostaje skrivena od znatiželjnih očiju podzemlja, ili b) sletjela negdje unutar kompleksa CERN- a (vjerojatno ispod Ženevskog jezera), što je malo vjerojatan podvig zbog svoje veličine.

CERN identificiran kao tajni ulaz 17

17: NASA-ina prevara CIA-ine Zvijezde smrti

Budući da me švicarska CIA aktivno špijunira nadzirući moja računala i mobitel, znali su da ja, David Chase Taylor , planiram objaviti izvješće o CIA-inoj zvijezdi smrti. Kako bi to spriječila, NASA je 11. lipnja 2015. objavila propagandno izvješće u kojem se navodi da je CIA-ina Zvijezda smrti prirodni fenomen. Prema NASA-i, CIA-ina Zvijezda smrti bila je samo Jupiter ili Venera koji se približavaju jedan drugome, što je fenomen koji se navodno neće ponoviti do 2023. godine .

Međutim, prvi problem je s NASA-inim lažnim izvješćemje da oni navode da je fenomen prebačen samo na lipanj 2015. To je potpuno kontradiktorno brojnim izvješćima očevidaca koji govore da je CIA-ina Zvijezda smrti bila na noćnom nebu od ožujka 2015. Osobno sam svjedočio CIA-inoj Zvijezdi smrti u svibnja 2015. i pratio ga gotovo svakodnevno sve dok nije nestao 15. srpnja 2015. ili oko tog datuma. Međutim, čekao sam da objavim izvješće dok nisam mogao osobno otputovati u CERN, ali nikad nisam imao priliku. Drugi problem s NASA-inim lažnim izvješćem je da trenutno na noćnom nebu ne postoji zvijezda tako sjajna kao CIA-ina Zvijezda smrti.

Drugim riječima, kada se Jupiter i Venera nalaze na noćnom nebu, njihova svjetlina slabi u usporedbi s CIA-inom zvijezdom smrti kao što je prikazano na brojnim fotografijama i video zapisima. Treći problem sa NASA-ino lažno izvješće je da na noćnom nebu ne postoji zvijezda tako velika kao CIA-ina Zvijezda smrti. Drugim riječima, kada se najveće zvijezde nalaze na noćnom nebu, njihova veličina je manja u usporedbi s onom CIA-ine Zvijezde smrti kao što je prikazano na brojnim fotografijama i video zapisima. Četvrti problem s NASA-inim lažnim izvješćem je to što nema fotografija ili videa koji potvrđuju navodnu konjukciju Jupitera i Venere.

Drugim riječima, nema dokaza koji bi oslikavali postupnu konjunkciju dvaju planetarnih tijela; oni su svjedoci samo na istoj relativnoj udaljenosti od drugih kao što je prikazano na fotografijama i video zapisima. Kako bi dodatno zamutio vodu u odnosu na CIA-inu Zvijezdu smrti, Russia Today je 1. srpnja 2015. objavila izvješće pod naslovom “Tisuće hvataju Jupitera, Venera stvara super svijetlu 'Betlehemsku zvijezdu' ”. Naziv “Bethlehemska zvijezda” osmišljen je kako bi CIA-inoj Zvijezdi smrti dodao biblijsku konotaciju, dodatno prodavajući ideju da je riječ o prirodnom fenomenu.

•DAVIDU CHASEU TAYLORU
David Chase Taylor je američki novinar s crne liste i glavni urednik 911Truther.org , svjetske #1 web-stranice zviždača (Taylorova izvorna web-stranica Truther.org otela je CIA-u i držala je radi otkupnine 2017. , dakle promjena web adrese). Budući da je Taylorov blog 911Truther.org najpopularnija web stranica za alternativne vijesti na internetu, CIA i njeni bezbrojni botovi stalno ga hakiraju i cenzuriraju.

Naravno, stoga, Tayloru je odbijena službena stranica Wikipedije od 2011. Uz to, zbog Taylorove rastuće popularnosti, CIA je bila prisiljena dati Tayloru stranicu na Wikiu svima, a Truther.org na RationalWiki stranicušto pravno gledano predstavlja klevetu, klevetu i klevetu što se definira kao 'usmeno ili pisano priopćenje lažne izjave o drugome koja nepravedno šteti njihovu ugledu'.

Iako Taylor trenutno živi na nepoznatoj lokaciji, službeno je zatražio politički azil u Švicarskoj 17. srpnja 2015. , nakon što je objavio The Nuclear Bible (2011.), knjigu koja je spriječila nuklearni teroristički napad na Super Bowlu XLV u Dallasu u Teksasu. 6. veljače 2011.

Unatoč sprječavanju Trećeg svjetskog rata, Tayloru je neobjašnjivo odbijen politički azil u Švicarskoj od Bundesgerichta (tj. Vrhovnog suda Švicarske ) jer Švicarska ima jednu i jedinu CIA-učije tajno sjedište leži ispod CERN-a na Ženevskom jezeru u Švicarskoj.

Taylor je također autor The Bio-Terror Bible (2012.), koja razotkriva nadolazeću globalnu biološku pandemiju, ObamaCSI (2012.), koja je spriječila 'događaj' atentata pod lažnom zastavom usmjerenog na Baracka Husseina Obamu osmišljenog da mu zanese 'smrtonosnu ranu' kao prikazano u Otkrivenju 13:3 i Grenlandskoj teoriji (2014.), koja razotkriva pravu strukturu moći svijeta, posebno u odnosu na Grenland i njegovu primarnu zamjensku državu Švicarsku.

CERN identificiran kao tajni ulaz 18

Youtube Gadovi blokirali su video! Ali imamo mi Hosia

Glava zmije nalazi u Ženevi. Dijelite ovaj video!

 #MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, odnosno njihove privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.