1933. godine Rezolucijom 192 (Rezolucije su iznad ustava) proglašen je bankrot cijelog svijeta. Odmah je u Švicarskoj otvorena banka za međunarodna poravnanja (BIS), pokradeno svo naše zlato (banksteri) i otvoren koleteralni račun. U BIS-u su naše koleterale. Sve nacije svijeta su postale privatno vlasništvo i registrirane kao krunska korporacija iz Delawera. Znači HRVATSKA D.O.O. je registrirana u Delaweru, Americi i podliježe-američkim zakonima

Komentar urednika Truth Comes to Light :

U mojoj osobnoj potrazi za jasnoćom o zbunjujućem (namjerno) i kompliciranom pravnom labirintu kontrole nad onima od nas koji smo rođeni u državljanstvu Sjedinjenih Država ili smo naturalizirani u njega, nedavno sam naišao na web stranicu “ Nacionalni status – repatrijacija tražitelja slobode ”.

Pregledavanje njihovih raznih resursa i pohađanje tečaja razjasnilo je mnoge stvari i pružilo mi konkretne korake koje treba poduzeti, kao i koherentne upute i dokumentaciju.
Dijelim ga ovdje za one koji su na sličan način pretraživali gomilu videozapisa, knjiga, web stranica i dokumenata, samo da bi se našli preplavljeni komadićima i djelićima slagalice koji se baš i ne slažu.

Sa stranice Uvod u nacionalni status :
“Kada ste rođeni na američkom tlu, rođeni ste kao državljanin. Međutim, prema pravnoj pretpostavci, pretpostavlja se da ste državljanin SAD-a, koji je potpuno i osobno podložan saveznoj vladi.Ova kontrola je feudalne prirode. Kao građanin SAD-a vlasništvo ste savezne vlade. Kao vlasništvo, vaš rad je kolateraliziran, dužan i njime se trguje.
“Međutim, priroda vašeg ropstva je dobrovoljna. Mora biti, jer naš 13. amandman zabranjuje prisilno ropstvo. Međutim, to je dobrovoljno samo zato što niste znali da imate drugog izbora.

"Naš cilj je upoznati vas s ovim izborom i, ako tako odlučite, volontirati."

Sa stranice Foruma o nacionalnom statusu :
“Ovu web stranicu izradila je neovisna skupina državljana koji su se vratili u domovinu iz ropstva američkog državljanstva. Služi kao resurs i platforma za svakoga tko želi započeti svoje putovanje prema istinskoj slobodi kao državljanin. Molimo podijelite s drugim tražiteljima slobode.

“ODRICANJE ODGOVORNOSTI: Informacije koje se dijele na ovoj web stranici su besplatne i samo u obrazovne svrhe. Ne prodajemo ništa niti nudimo porezne, političke ili pravne savjete. Koristite prema vlastitom nahođenju.”

Preko web stranice National Status doveo sam se do videa koji se dijeli u nastavku. Prijepis je pripremljen za vaše proučavanje i referencu. Kao i uvijek, informacije koje se dijele na Istina izlazi na svjetlo odvijaju se u duhu razgovora. Ovo nije pravni savjet, niti bilo koja druga vrsta savjeta ili poziva na akciju. Sve ove odluke ozbiljne su prirode i zahtijevaju proučavanje, posvećeno razmatranje i osobni izbor.

Zahvaljujemo National Statusu na besplatnoj ponudi svih ovih materijala javnosti. Prikupljanje ovih informacija i predstavljanje na način koji svi možemo razumjeti zahtijeva mnogo vremena, talenta i rada (da ne spominjemo njihove osobne godine istraživanja, proučavanja, pokušaja i pogrešaka), uz financijske troškove održavanja web stranice . Stvorili su veliki resurs za sve nas.
~ Kathleen
Sveobuhvatni vodič za američke državljane/državljane (nedržavljani)
američki nacionalni vodič
Izvorni video nalazi se na YouTube kanalu USA National Guide . Pronađite zrcalne kopije na BitChute , Odysee i Brighteon .
Poruka kreatora videozapisa koja se nalazi ispod izvornog YouTube videozapisa .

Ovaj video je sveobuhvatan vodič za početnike o državljanstvu SAD-a, državnom državljanstvu i tome kako su građani SAD-a vlasništvo. Ispod su vremenske oznake dijelova videozapisa, kao i sve navedene veze.

ISPRAVCI: Građanska prava se pogrešno nazivaju ustavnim pravima jer su dana ustavom (14. amandman), ali su potpuno suprotna bogom danim pravima koja su Ustavom ZAŠTIĆENA.

Izjava pod prisegom trebala bi sadržavati grad i državu u kojoj imate prebivalište, a ne Los Angeles California.
W-4v se može poslati umjesto W-4, ali neki poslodavci to neće prihvatiti. Ispunite brojeve 1-3 na W-4v normalno (stavite SSN). Ostavite 5 i 6 prazne osim ako je primjenjivo. Provjerite 7.

Ako trebate ispuniti W-4, nemojte ga ispunjavati kako sam opisao u videu. Umjesto toga, kao što je opisano u uputama obrasca o tome kako podnijeti zahtjev za izuzeće, napišite "Izuzeto" pod 4c, a ostali ispunite samo korake 1a, 1b i 5. Uvijek stavite svoj poštanski broj i SSN u zagrade. Kada ispunjavate W-4 ili W-4v dodajte "Učinjeno u dobroj vjeri" na kraju svog potpisa.

Za državne poreze postoje ekvivalentni obrasci koji se nazivaju “Potvrda o porezu po odbitku zaposlenika” za svaku državu. Kada poništavate ulaznicu, također možete uključiti "ODBIJENO" i "PREKINUTI I ODUSTATI."
Radio ranč Rogera Saylesa:
http://thematrixdocs.com/
Nacionalni američki telegram kanal:
https://t.me/usnational

Potvrde o nedržavljanskom državljanstvu:
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/travel-legal-considerations/us-citizenship/Certificates-Non-Citizen-Nationality.html

Slučaj državljanstva Američke Samoe:
https://www.axios.com/2021/06/16/american-samoa-birthright-citizenship-ruling

Pravne igre riječima: https://www.youtube.com/watch?v=tu1CcGbDQhw&t=0s

Otkazivanje registracije birača:
https://www.eac.gov/voters/voter-registration-cancellations

Kodeks unutarnjih prihoda:
https://www.law.cornell.edu/cfr/text/26/1.1-1

Moguće izuzeće od poreza na promet:
https://www.youtube.com/watch?v=p9dDo5a6sSQ&t=0s

Predlošci (radije kopirajte datoteku nego tražite uređivanje):
https://drive.google.com/drive/folders/1a1qJyiSKbIDdXuOo8fGUwHm5aG4rKGP3

Privatne registarske pločice:
Premade (Automobili i motocikli) – https://shop.freedomfromgovernment.org/

Prilagođene (Automobili) – https://www.buildasign.com/license-plates

Prilagođene (sve vrste vozila) –
www.asmartblonde .com/categories/design-your-own-custom-license-plate-tag-or-sign.html

James C Lovett:
https://www.youtube.com/c/JamesCLovett

Ispravak statusa socijalnog osiguranja:
https://www.youtube.com/watch?v=euQpwyRzyyc

Vremenske oznake:
00:00 – Uvod
02:09 – Povijest
05:19 – 13. amandman
06:13 – 14. amandman
08:11 – Sudske presude
11:10 – Prava
14:10 – Promjena vlade
17:02 – Građani SAD-a su vlasništvo
20:03 – Zakon o imigraciji i državljanstvu
23:11 – Kako ste se dogovorili
26:55 – Privilegije koje državljani nemaju
27:17 – Porezi, zakoni i ovlaštenja
31:40 – UCC 1-308
33:26 – Kako
48 :09 – Putovnica
50:43 – Policija i vožnja
54:15 – Izborni koraci
55:15 – Outro

Povežite se s Nacionalnim vodičem SAD-a

Povežite se s izvornom YouTube verzijom kako biste provjerili ima li ažuriranja, podijelili svoje komentare s autorom/kreatorom videozapisa i pročitali komentare drugih gledatelja.

Transkript pripremio Istina izlazi na vidjelo :

Siguran sam da ste se pitali kako je vlada u stanju ograničiti naša ustavna prava. Unatoč svim mjerama provjere i ravnoteže koje su uveli naši osnivači. Od početka 2020. to se pitanje postavlja više nego ikada prije.

Na to pitanje može se odgovoriti samo drugim pitanjem. Jeste li znali da svi građani SAD-a imaju dvojno državljanstvo? Isto važi za sve (193) članice UN-a.

Danas ćete, koristeći provjerljive činjenične informacije kao i desetljeća iskustva i istraživanja, otkriti kako su građani Sjedinjenih Država nesvjesno dobrovoljno pristali postati vlasništvo vlade Sjedinjenih Država.

Što je još važnije, naučit ćete kako prestati volontirati

Dobro došli u sveobuhvatan vodič kako postati državljanin države, obično poznat kao državljanin SAD-a, a pogrešno poznat kao nedržavljanin. Prije nego što počnemo, ovo je samo u obrazovne svrhe. Ništa u ovom videu nije poziv na akciju. Nikome ne govorim niti sugeriram da bilo što čini, niti sam odgovoran za tuđe postupke. Ne raspravljam o temi suverenih građana ili privatnih građana jer se klonim dezinformacija i dezinformacija.

Treba odati priznanje Rogeru Saylesu, voditelju Radio Rancha, budući da je većina ovih informacija iz njegovih učenja. Roger je bio tako ljubazan da to podijeli sa svijetom i provede dva sata svakog radnog dana odgovarajući na pitanja ljudi u svojoj radio emisiji. Informacije o tome kako poslušati ili pozvati u njegovu radio emisiju možete pronaći u opisu. [ http://thematrixdocs.com /]

Svatko tko ima bilo kakvih pitanja ili komentara o onome o čemu sam raspravljao, slobodno ostavite komentar ispod [pogledajte izvorni YouTube videozapis da biste ostavili svoj komentar], a ako nadilazi opseg ovog videa, svakako pitajte Rogera u njegovoj emisiji . Također, američka Nacionalna Telegram grupa također je povezana dolje.[ https://t.me/usnational ]

Kad su osnovane Sjedinjene Američke Države, bile su to jedina zemlja u zabilježenoj ljudskoj povijesti, vjerojatno osim Rimske Republike, koja je priznavala i štitila od Boga dana, neotuđiva prava na slobodu.
Kobna mana bilo je prihvaćanje ropstva.

Uskoro ćete vidjeti kako je Građanski rat, za koji nam je rečeno da je okončao ropstvo, iskorišten za porobljavanje svih Amerikanaca. Ali prvo moramo razgovarati o tome kako je bilo biti slobodan Amerikanac prije rata.

Kao što većina zna, Ustav Sjedinjenih Američkih Država osigurao je građanima država neotuđiva prava koja im je dao Stvoritelj. Sve vladine i pravne radnje morale su se pridržavati pravila navedenih u Ustavu i još uvijek se pridržavaju, uključujući Common Law, koji su osnivači usvojili iz Engleske.

Common Law znači da kada vrhovni ili žalbeni sud donese odluku o tome kako tumačiti zakon, ta se odluka primjenjuje u cijeloj državi ili zemlji, ovisno o nadležnosti tog suda.

Nadležnost je još jedan koncept koji je važno razumjeti. Nadležnost se definira kao moć donošenja odluka. Na primjer, Vrhovni sud Sjedinjenih Država ima tu ovlast samo donositi odluke za građane i stanovnike Sjedinjenih Država. Oni ne mogu odlučiti što će se dogoditi s brazilskim državljaninom koji boravi u Brazilu.

Većina onih koji su pročitali i razumjeli sustav vlasti uspostavljen Ustavom zadivljeni su koliko je on pravedan i slobodan. Dakle, kako je moguće da se pokvario u sustav koji vidite danas? Je li ovaj sustav protuustavan?

Srećom, to je ustavno i zato su sudovi dopustili da se nastavi odvijati. Kažem na sreću jer to pokazuje da sustav još uvijek funkcionira. Moraju se pridržavati njegovih pravila, a to mora značiti da postoji izlaz.
Pa saznajmo kako.

U nekim tumačenjima, Građanski rat nije bio rat oko ropstva kao što su mnogi navodili da vjeruju. Bio je to rat oko prava država.
Siguran sam da su neki od vas odmah zazvonili na uzbunu kad sam dao tu izjavu. Zbog medijske propagande koju provodi savezna vlada (moglo bi se pogledati u operaciju Ptica rugalica) mnogi odmah povezuju tu interpretaciju s rasizmom i ropstvom, kao da su sjevernjaci altruisti, ljudi koji vole ljude kojima je dosta rasističkih demokrata na jugu. Zatim su širili laž da su se stranke zamijenile, kako bi objasnili zašto su republikanci sada rasisti.

Surova stvarnost je da je Građanski rat imao mnogo manje veze s ropstvom nego što nas navode da vjerujemo. Mnogi političari s obje strane bili su i još uvijek jesu rasisti, i zajedno su radili na porobljavanju svih Amerikanaca bez obzira na boju kože.

Nakon građanskog rata uvedeni su 13. i 14. amandman.

13. amandmanom Ustava ukinuto je ropstvo navodeći,
“Niti ropstvo niti prisilno ropstvo, osim kao kazna za zločin za koji će strana biti propisno osuđena, neće postojati unutar Sjedinjenih Država ili bilo kojeg mjesta pod njihovom jurisdikcijom.”
Riječ 'njihov' u množini je jer je nadležnost nekoliko država.

Očito je dobrovoljno služenje izostavljeno. Slobodna osoba bi imala svako pravo služiti što god ili koga god želi. To također znači da biste morali moći prestati volontirati kako bi to ostalo ustavno.

Prije nego otkrijemo kako prestati volontirati da budemo robovi vlade Sjedinjenih Država, pogledajmo kako smo uopće bili prevareni da to učinimo.

14. amandman omogućio je svim ljudima rođenim u Sjedinjenim Državama da postanu državljani navodeći, "Sve osobe rođene ili naturalizirane u Sjedinjenim Državama i podložne njihovoj jurisdikciji, državljani su Sjedinjenih Država i države u kojoj borave."

Tri su važne stvari koje treba primijetiti u toj izjavi.

Prvo, ovaj amandman se odnosi na jednu jurisdikciju, budući da se odnosi na razinu jedinstvene savezne vlade. Ovo se izrazito razlikuje od upućivanja na nekoliko jurisdikcija u 13. amandmanu. Važnost ovoga će uskoro postati jasna.

Drugo, kaže se I podliježu njihovoj nadležnosti, a ne podliježu njenoj nadležnosti — što znači da se ljudi mogu ovdje roditi ili naturalizirati, a da ne podliježu nadležnosti savezne vlade Sjedinjenih Država.
Kako to može biti leži u ostatku rečenice gdje se kaže,
“…građani Sjedinjenih Država I države u kojoj borave.”

Ono što se ovdje dogodilo je stvaranje nove klase građanstva. Prije 14. amandmana, građanin jedne od nekoliko država automatski je bio državljanin Sjedinjenih Američkih Država. Ne postoji nešto poput građanina savezne vlade Sjedinjenih Država. Ljudi rođeni u Washingtonu, DC nisu bili građani. Opet je jedini status bio građanin države.

Da bismo razumjeli ovo dvojno državljanstvo, pročitajmo neke sudske presude.
Ako u bilo kojem trenutku poželite razmisliti ili sami pročitati ove odluke, slobodno zastanite, sve će biti na ekranu.

Presuda u slučaju Tashiro protiv Jordana [201 Cal. 236 (1927)] navodi,
"Da postoji državljanstvo Sjedinjenih Država i državljanstvo države,..."

Presuda u slučaju Kitchens protiv Steelea [112 F. Supp. 383] navodi,
"građanin Sjedinjenih Država, građanin je savezne vlade..."

Presuda u predmetu Gardina v. Board of Registrars of Jefferson County [160 Ala. 155; 48 Dakle. 788 (1909)] navodi,
“Tada, pod našim republikanskim oblikom vladavine, postoje dvije klase građana, jedna od Sjedinjenih Država i jedna od države.”

Presuda SAD protiv Anthonyja [24 Fed. 829 (1873)] navodi,
"Izraz stanovnik i građanin Sjedinjenih Država razlikuje se od građanina jedne od nekoliko država, jer je prvi posebna klasa građana koju je stvorio Kongres."

Zapamtite taj izraz rezident. Kasnije će biti važno. Koristit ću izraz građanin SAD-a, savezni građanin i građanin 14. amandmana naizmjenično, jer sada možete vidjeti da su oni jedno te isto.

Evidentno je dakle da postoji savezno i državno državljanstvo. Pa može li netko biti jedan, a da nije drugi?
Ove sljedeće sudske presude će to jasno pokazati.

Presuda McDonel protiv države [90 Ind. 320 (1883)] kaže,
“…on nije bio državljanin Sjedinjenih Država, bio je građanin i glasač države,…” “Netko može biti građanin države, ali ne i građanin Sjedinjenih Država.”

Isti slučaj SAD protiv Anthonyja [24 Fed. Cas. 829, 830] od ranije, također stoji u presudi,
"...pojedinac može biti građanin jedne od nekoliko država, a da nije građanin Sjedinjenih Država."

Crosse protiv Bd. nadzornika [221 A.2d 431 (1966) presudio je da,
“I prije i nakon 14. amandmana na federalni Ustav, nije bilo potrebno da osoba bude državljanin Sjedinjenih Država da bi bila građanin svoje države.”

Mogu te čuti kako razmišljaš: 'U redu, u redu, vjerujem ti. Ali kakve to veze ima? Želim li biti isključivo građanin države, a ne građanin federalne vlade? Koja je razlika?'

Da bismo odgovorili na ta pitanja, moramo pročitati neke daleko zanimljivije sudske presude. Ovdje postaje sočno.
Presuda u slučaju Belmont protiv grada Gulfporta [122 S0. 10] izjavio,
“Porezni obveznici nisu građani države.”

SAD protiv Slatera [545 Fed. Supp. 179, 182 (1982)] odlučio u svojoj odluci,
"Osim ako tuženik ne može dokazati da nije državljanin Sjedinjenih Država, Porezna uprava ima pravo ispitati i utvrditi poreznu obvezu."

Prije nego što uđem u pitanje zašto građanin savezne države ne mora plaćati porez, morate razumjeti razliku u pravima federalnog i državnog građanina.

U presudi Vrhovnog suda u slučaju Jones protiv Temmera [89 F.Supp 1226], odlučeno je,
“Klauzula o privilegijama i imunitetu 14. amandmana štiti vrlo malo prava jer ne uključuje Povelju o pravima niti štiti sva prava pojedinačnih građana. Umjesto toga, ova odredba štiti samo ona prava svojstvena državljanstvu savezne vlade. Ne štiti prava koja se odnose na državno državljanstvo.”

Dobro ste čuli. Povelja o pravima nije zaštićena za građane SAD-a, za savezne građane 14. amandmana.

Želite još dokaza?

U slučaju Hague protiv CIO [307 US 496, 520], odlučeno je,
"...prvih osam amandmana jednoobrazno se smatra da nisu zaštićeni od djelovanja države klauzulom o privilegijama i imunitetima 14. amandmana."

U presudi u slučaju Twining protiv New Jerseya [211 US 78, 98-99], odlučeno je,
“Pravo na suđenje pred porotom i građanske parnice, zajamčeno 7. amandmanom... i pravo na nošenje oružja zajamčeno 2. amandmanom... izričito se smatra da nisu privilegije i imuniteti građana Sjedinjenih Država zajamčeni 14. amandmanom. ... i zapravo je donesena ista odluka u pogledu jamstva protiv kaznenog progona, osim optužnice velike porote sadržane u 5. amandmanu ... iu pogledu prava na suočavanje sa svjedocima sadržanog u 6. amandmanu ... utvrđeno je da optužnica, koju je 5. amandman učinio neophodnom i suđenje pred porotom zajamčeno 6. amandmanom, nisu bili privilegiji i imuniteti građana Sjedinjenih Država, kako su te riječi korištene u 14. amandmanu. Stoga zaključujemo da izuzeće od obveznog samooptuživanja nije privilegija ili imunitet nacionalnog [saveznog] državljanstva zajamčenog ovom klauzulom 14. amandmana.”

To je apsolutno šokantno. Koja prava onda imaju građani SAD-a?

Pa, presuda Vrhovnog suda u predmetu US v. Valentine [288 F. Supp 957] će nam reći. Kaže,
“Jedino apsolutno i bezuvjetno pravo građanina Sjedinjenih Država je boravak unutar teritorijalnih granica Sjedinjenih Država.”

To je to. To je jedino pravo građanina Sjedinjenih Država. Sve ostalo je privilegija koja se može oduzeti u bilo kojem trenutku.

Počinje imati smisla kako su u stanju učiniti sve ovo što vidimo da se događa u svijetu, kako nas mogu kazniti za zločine bez žrtava i oporezovati nas na sve što posjedujemo. Ovdje se dogodilo da smo iz nadležnosti ustavnog prava prešli u nadležnost trgovačkog prava, prava trgovaca.

Ubrzo nakon donošenja 14. amandmana, Sjedinjene su Države uključile.
Kad čujete Sjedinjene Države, to je korporacija.
Kad čujete Sjedinjene Američke Države, to je izvorna država.

Primijetite da se riječi ujedinjene i države ne pišu velikim slovom jer opisuju države, a ne upućuju na određeni entitet jer je jurisdikcija bila više država. Veća kapitalizacija često je znak korporativne jurisdikcije jer se radi o jednom entitetu. To je vlastita imenica.

Oni su tu promjenu napravili i na državnoj razini. Sve državne vlade, poput države Kalifornije, na primjer, bile su uključene i ovaj put su počele velikim slovom S za državu, kao u državi Kalifornija, za razliku od države Kalifornije, gdje je država bila mala slova.

Kladim se da niste znali da savezna država Kalifornija nema sjedište u Sacramentu, kao što je bila država Kalifornija. Država Kalifornija ima sjedište u Washingtonu, DC, zajedno sa svih ostalih 49 'država' vlada.

Izvorne vlade su još uvijek tamo. Samo su prekriveni ovom korporacijom.

Sve izvorne vladine pozicije još uvijek postoje. Samo su prazne.

Nakon uvođenja ovih promjena, Sjedinjene Države su bivšim robovima dale američko državljanstvo, koje im je jamčilo građanska prava, a ne ustavna prava.

Kao što ste vidjeli, postoji samo jedno apsolutno pravo kojem građani SAD-a imaju pristup. Ostalo su privilegije. Sva građanska prava jesu, jesu privilegije. Polako su svako novo dijete učinili saveznim građaninom putem svojih rodnih listova sve dok svaki građanin države nije također postao savezni građanin.
Upravo ste vidjeli kod imena država i država da su velika slova često znak korporativnog entiteta.

Jeste li se ikada zapitali zašto su imena na rodnom listu, vozačkoj dozvoli ili matičnom broju ispisana velikim slovima?

Dakle, zašto bi vlada htjela sve učiniti državljanima Sjedinjenih Država? Za odgovor pročitajmo posljednja dva sudska procesa.

U presudi Wheeling Steel Corp. protiv Foxa [298 US 193, 80 L.Ed. 1143, 56 S.Ct. 773], rečeno je,
"Stoga su građani SAD-a koji borave u jednoj od država Unije klasificirani kao vlasništvo i franšize savezne vlade kao pojedinačnog entiteta."

U presudi Hendrick protiv Marylanda [SC Reporter's Rd. 610-625 (prikaz, ostalo). (1914.)], odlučeno je,
"'Građanin SAD-a' nakon napuštanja District of Columbia postaje uključen u 'međudržavnu trgovinu', budući da 'stanovnik' nema običajno pravo putovanja građanina jedne od nekoliko država."

Dobro ste čuli, građani SAD-a su vlasništvo, a ako su izvan DC-a, to vlasništvo je međudržavna trgovina.

Naravno, sve se vrti oko moći i novca. Građanima SAD-a mogu činiti što god žele, osim kršenja njihovog isključivog prava na boravak ovdje.

korupcija

oligarhija

kontrola

robovi

Vjerojatno ste čuli izjavu da imovina ne može posjedovati imovinu. Zato mogu oporezivati građane SAD-a na sav njihov prihod i imovinu. Oni to zapravo ne posjeduju. Porezi su im poput rente i kamata.
To im sigurno daje mnogo novca, kao i sav dug koji su nakupili.

Siguran sam da ste se pitali kome vlada duguje 30 trilijuna dolara. Neki od vas znaju da je to Banka saveznih rezervi, koja doista nije vladina agencija. Kakva to banka daje kredite bez kolaterala? Pa, ispada da su građani SAD-a, budući da su vlasništvo, kolateral.

Zato nam rodni listovi izgledaju kao skladišnice. Zato su naši rodni listovi i naše vozačke dozvole i naše iskaznice socijalnog osiguranja sve vezane protiv njih.

Ako državljanin države ima dijete, vrlo je preporučljivo ne potpisivati rodni list i utvrđivati nacionalnost na druge načine. Ali idem daleko ispred sebe.

Kako se netko tko je već građanin SAD-a mogao izvući iz ovoga? Mogu li ljudi tražiti povrat prava i prestati plaćati porez?

Rekao sam da je to ustavno, pa ljudi moraju moći jednostavno prestati volontirati, zar ne? Pa tako je.

Ali da biste razumjeli kako možete izaći, kako bi bilo tko mogao izaći, morate razumjeti tri statusa koja postoje u ovoj zemlji i biti oprezni zbog ogromnih grešaka koje su neki ljudi napravili.

Dali su sve od sebe kako bi ovo učinili što škakljivijim i zbunjujućim, a kako bi krenuli dalje, morali su dodati treći status i promijeniti ime izvornog.

Sa Zakonom o imigraciji i državljanstvu, ili INA-om, ono što se nekada nazivalo državnim državljaninom ili državljaninom Sjedinjenih Američkih Država pokriveno je izrazom američki državljanin.
Koristit ću ova tri izraza naizmjenično, građanin države, građanin Sjedinjenih Američkih Država i državljanin SAD-a.

Sada ste vidjeli da netko može biti državljanin države ili državljanin SAD-a, a da nije državljanin SAD-a, ili može biti i državljanin SAD-a i građanin SAD-a.

Ovaj i treći status dodatno su opisani u INA-i kao što je navedeno na web stranici Ministarstva vanjskih poslova u ovom članku pod naslovom “Potvrde o državljanstvu nedržavljana”, čija se poveznica nalazi u opisu ispod.
[ https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/travel-legal-considerations/us-citizenship/Certificates-Non-Citizen-Nationality.html ]

Treći [? drugi] stavak navodi,
“Kao što je definirala INA, svi građani SAD-a su državljani SAD-a, ali samo relativno mali broj osoba stekne američko državljanstvo bez da postanu građani SAD-a.”

Ovo dodatno potvrđuje da netko može biti državljanin SAD-a, što se prije nazivalo državnim državljaninom, a da nije državljanin SAD-a.

Treći status je nedržavljanin, što ovaj članak objašnjava. Takva osoba nije državljanin jedne od Sjedinjenih Američkih Država ili Federalne korporacije Sjedinjenih Država, ali se ipak smatra državljaninom. Trenutno su jedini takvi ljudi stanovnici Američke Samoe i otoka Swains. Time što tim ljudima nije dala državljanstvo po rođenju, vlada je mogla tvrditi da američko državljanstvo postoji samo da bi se očuvale te autohtone kulture.

Svi znamo koliko vlada brine o autohtonim kulturama ovdje u Americi. To im je toliko važno da, kada je Okružni sud SAD-a za okrug Utah 2020. presudio da Američki Samoanci trebaju dobiti američko državljanstvo po pravu rođenja, i Savezna vlada Sjedinjenih Država i Vlada Američke Samoe osporile su tu presudu u roku od 24 sata. Možete provjeriti opis za članak o tome gdje je taj slučaj otišao.
[ https://www.axios.com/2021/06/16/american-samoa-birthright-citizenship-ruling ]

Korištenje ovog trećeg statusa za skrivanje izvornog državljanstva ne samo da je funkcioniralo, jer su ljudi vjerovali da je državljanin Američke Samoe, već je također uzrokovalo probleme ljudima koji pokušavaju postati američki državljani.
Neki su ljudi greškom oduzeli oba svoja državljanstva i odlučili postati nedržavljani. Time su izgubili priliku za povrat svojih ustavnih prava i morali su ili napustiti zemlju, otići u Američku Samou ili podnijeti zahtjev za nacionalizaciju.

Ovo su vjerojatno horor priče koje ste možda čuli o tome kako ste postali nacionalni. Riječi koje koristimo vrlo su važne. Savjetujem da izbjegavate pogrešku odricanja od svih državljanstava.

Sad kad je to jasno, mogu raspravljati o načinima na koje su ljudi nastavili potvrđivati lažnu pretpostavku koja im je dodijeljena rođenjem da su građani SAD-a.

Glavni način na koji su to učinili jest postavljanje konkretnih pitanja svaki put kada su građani SAD-a otišli na sud, htjeli vozačku dozvolu, otvorili bankovni račun itd.

Prvi od njih je: Jeste li građanin SAD-a?
Što sada znamo da znači jeste li bivši rob koji traži građanska prava ili građanin države koji se odriče svojih ustavnih prava da traži građanska prava? Tako formuliran, siguran sam da bi gotovo svi odgovorili ne.

Kada bi ih se pitalo gdje su državljani, američki državljanin bi rekao, 'Sjedinjenih Američkih Država', budući da su oni još uvijek državljani Sjedinjenih Američkih Država. Oni jednostavno više nisu građani Sjedinjenih Država.

Drugo pitanje koje se često postavlja je: Jeste li rezident?
Ovo je još jedna igra riječi. Većina bi normalno pomislila, stanovnik je geografski pojam, da se radi o mjestu gdje živite. U ovom kontekstu, međutim, ima drugačije značenje.

Rezident je bio pojam stvoren kako bi saveznoj vladi dao jurisdikciju nad bivšim robovima kako bi ih zaštitio od svoje države tako što će samo biti stanovnici te države. Sada vidimo da pitanje znači da živite u jednoj od nekoliko država i tražite li zaštitu savezne vlade od te države? Tako sročeno, opet, gotovo nitko ne bi odgovorio potvrdno na to pitanje.

Dakle, kada bi se pitalo gdje je stanovnik, državljanin SAD-a bi u potpunosti izbjegao korištenje izraza 'rezident' ili 'boraviti' u cijelosti, i rekao bi nešto u stilu: 'Trenutno živim u ovoj državi ili u ovoj državi 'stvarno.

Još jedan trik kojim se služe jest da vas pitaju jeste li 'ta osoba' ili 'osoba'. [Jeste li vi ta osoba...?] Ovo se uglavnom koristi u sudskim predmetima.

Očito je da ste osoba i da ćete upasti u velike probleme ako kažete da niste jer jeste. Ali u ovom slučaju, ovo je pravni izraz koji se odnosi na imovinu Sjedinjenih Država.

Državljanin SAD-a bi rekao, ja nisam TA osoba. Riječi koje koristimo vrlo su važne. Morate znati njihove igre riječima da biste prestali igrati njihovu igru. Uobičajene definicije riječi vrlo su različite od onih koje koriste, a koje se nalaze u Blackovom pravnom rječniku.

Ako se odlučite dobiti kopiju Black's Law Dictionary, toplo preporučujem jednu od prve četiri verzije, budući da je mnogo definicija izmijenjeno u kasnijim verzijama.
Postavljajući ovaj sustav na ovaj način, uvjerili su ljude da pristanu na odricanje od svojih prava i da postanu vlasništvo odabirom američkog državljanstva umjesto državnog državljanstva.

Da biste saznali više o njihovim igrama riječi, slobodno pogledajte video koji sam povezao u opisu.
[Black's Law Dictionary zašto morate naučiti njihovu legalizaciju kako biste igrali igru! James C. Lovett – https://www.youtube.com/watch?v=tu1CcGbDQhw ]

Drugi primarni način na koji legitimiraju lažnu pretpostavku je glasovanje

Državljani države koji nisu također savezni državljani nemaju pristup privilegiji kandidiranja ili glasovanja na saveznim izborima. Glasovanje na saveznim izborima znači pristajanje na saveznu korporativnu nadležnost. Ispod se nalazi poveznica za otkazivanje registracije birača.
[ https://www.eac.gov/voters/voter-registration-cancellations ]

Čuo sam da državljani mogu postati birači, a ne birači, iako ne znam ništa o tome. Ako želite više informacija o tome, Roger, voditelj Radio Rancha ili netko iz njegove emisije mogao bi znati nešto o tome.

U svakom slučaju, ova tema postavlja pitanje. Postoje li neke druge privilegije koje državljani SAD-a imaju, a državljani SAD-a nemaju? Osim glasovanja, primarne privilegije su financijski poticaji koje daje federalna vlada, a koji su doista trivijalni u usporedbi s iznosom koji građani SAD-a plaćaju poreza.

I to nas savršeno vodi do svima omiljenog dijela. Državni državljani ne podliježu izjavama o nadležnosti u zakonicima ili mandatima, kao što je Zakon Sjedinjenih Država ili Državni kazneni zakoni. To znači da se državljani ne moraju registrirati ili dobiti dozvole za svoje vatreno oružje.

To je zato što kazneni zakoni govore o 'osobama', a sada znamo da državljani nisu te osobe.

Što se tiče Kodeksa Sjedinjenih Američkih Država, titule tvrde da su u nadležnosti američkih državljana i rezidenata.
Svačiji omiljeni kodeks, Naslov 26, Zakon o unutarnjim prihodima, ima dodatnu terminologiju. Pročitajmo ga zajedno kako bismo shvatili koje su poreze američki državljani obvezni platiti. Link na ovu stranicu je u opisu.
[ https://www.law.cornell.edu/cfr/text/26/1.1-1 ]

Naslov 26 navodi,
„Odjeljak 1. Zakona nameće porez na dohodak svakog pojedinca koji je državljanin ili rezident Sjedinjenih Država i, u mjeri predviđenoj u odjeljku 871(b) ili 877(b), na dohodak nerezidenta vanzemaljska jedinka."

Kao što vidite, nerezidenti, stranci podliježu samo dva dijela poreza na dohodak, što su dva nevjerojatno irelevantna poreza koja prosječna osoba nikada neće platiti.

No, bi li se američki državljanin smatrao strancem koji ne boravi u zemlji? Oni sigurno nisu državljani ili rezidenti Sjedinjenih Država, tako da to pokriva nerezidentni dio.

Ali što ih čini vanzemaljcima?
Pa, ako je stranac državljanin druge zemlje, a državljani su državljani Sjedinjenih Američkih Država, za koje sada znamo da su različite zemlje od Sjedinjenih Država, onda se čini da su američki državljani stranci koji nemaju prebivalište porez na dohodak je u pitanju. Dakle, prosječni građanin države nije obveznik plaćanja poreza na dohodak.

Tako da se čisti veliki dio poreza, ali ostaju porezi na imovinu, promet i porez na dobit. Građani SAD-a mogu biti oporezovani na svoju imovinu jer je zapravo ne posjeduju, budući da imovina ne može posjedovati imovinu.

Državljani imaju mogućnost podizanja patenta na svoje zemljište, što im daje najvišu jurisdikciju nad njim, što ih čini izuzetima od poreza i potrebe da slijede građevinske zakone i dobivaju dozvole.

To je prilično detaljna tema, pa ću je prepustiti stručnjaku, Ronu Gibsonu. Slobodno istražite njegov rad, predavanja i intervjue. No, budite oprezni u ovom istraživanju, jer postoji velika količina lažnih informacija koje pokušavaju ocrniti njega i njegov rad.

U svakom slučaju, prijeđimo na porez na promet

Neki možda znaju da su tvrtke dužne platiti porez na promet, a ne pojedinci. Tvrtke ga odlučuju dodati cijeni na prodajnom mjestu kako bi njihovi proizvodi tijekom pregledavanja izgledali jeftinije. Dakle, porez na promet se uglavnom ne može izvući, ali svatko, bez obzira je li državljanin, može tražiti da tvrtka plati porez bez dodavanja na cijenu. Možda to neće uvijek učiniti, ali vrijedi pokušati s većim kupnjama poput vozila.

Konačno, tu su i porezi na dobit. Budući da su korporacije dio korporativnog sustava na kojem su SAD izgrađene, moraju plaćati poreze. Srećom, siguran sam da postoje načini na koje državni građanin, vlasnik tvrtke, može povećati svoju plaću do te mjere da tvrtka nema prihoda za plaćanje poreza, a zatim bi taj novac mogli upotrijebiti za ponovno ulaganje u tvrtku.

Također postoji mogućnost stvaranja privatne članske organizacije, također poznate kao nekorporativno poduzeće. Ako ste zainteresirani za tu temu, preporučujemo daljnje istraživanje poreza na dobit ili nekorporiranih organizacija.

Dakle, neki se možda pitaju, ako državljanin više ne podliježe tom trgovačkom zakonu, kako mogu dodijeliti trgovačke ugovore bez odricanja od svojih prava? Je li dovoljno reći da niste građanin SAD-a? Neće ni znati što je to.

Slučajno postoji dio Jedinstvenog trgovačkog kodeksa koji će nam ovdje pomoći. Ovaj kod mogu koristiti i savezni i državni građani.

UCC, što znači Jedinstveni trgovački kodeks, 1-308 je odjeljak Jedinstvenog trgovačkog kodeksa koji dopušta ljudima da potpišu dokumente s riječima 'bez predrasuda' u svom potpisu kako bi zadržali svoja prava. To je kao da kažete: 'Moje običajno pravo zamjenjuje vaše trgovačko pravo'.

Neki ljudi odlučuju dodati 'UCC 1-308' ili samo '1-308' u svoje potpise, obično ako nema puno prostora, ili ga ponekad dodaju nakon riječi 'bez predrasuda' radi sigurnosti. Kod također nudi mogućnost potpisivanja riječi 'pod prisilom' ili 'UD', što znači da ste prisiljeni na potpisivanje. To je najbolje koristiti u svim poslovima s policijom ili vladinim zaposlenicima ili agencijama, ali o tome ćemo kasnije.

Preporučljivo je dopustiti da se potpis iscrta u izjavi u slučaju da ga netko pokuša izbijeliti.

Konačno, ono što ste svi čekali

Sada kada razumijemo zašto bi se osoba odlučila na to i kakve bi bile posljedice, vrijeme je da naučimo kako netko može pobiti lažnu pretpostavku saveznog državljanstva i ponovno dobiti pristup ustavnim pravima.

Vratimo se brzo na stranicu o državljanstvu nedržavljana s web stranice Ministarstva vanjskih poslova da vidimo kako.
[ https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/travel-legal-considerations/us-citizenship/Certificates-Non-Citizen-Nationality.html ]

Na dnu stranice je navedeno,
„Svaka osoba koja postane državljanin Sjedinjenih Država isključivo na temelju odredbi iz Odjeljka 301 [koje se odnose na one rođene na ili s prebivalištem na Sjevernim Marijanskim otocima] može u roku od šest mjeseci nakon datuma stupanja na snagu tog Odjeljka ili u roku od šest mjeseci nakon s navršenih 18 godina, koji god je datum kasniji, postati državljanin, ali ne i državljanin Sjedinjenih Država davanjem izjave pod prisegom pred bilo kojim sudom uspostavljenim Ustavom ili zakonima Sjedinjenih Država ili bilo kojim drugim sudom u evidenciji u Commonwealtha u sljedećem obliku: "Ja _____ pod propisnom prisegom, ovime izjavljujem svoju namjeru da budem državljanin, ali ne i građanin Sjedinjenih Država."

Sada je to prepuno nepotrebnih i pogrešnih informacija, pa ću vam to pojednostaviti. Svaki građanin SAD-a može se izjavom od jedne rečenice u svojoj evidenciji izjasniti kao državljanin, ali ne i građanin Sjedinjenih Država.

Ta se rečenica može mijenjati ili dodavati, ali se mora pažljivo mijenjati. Još jednom, ako se koristi izraz 'oduzeti moje državljanstvo' ili nešto slično, to bi se moglo pogrešno protumačiti kao oba statusa državljanstva i ta bi osoba ostala kao državljanin koji nije državljanin.

Dakle, sada kada smo vidjeli kako je lako izaći, postalo je vrlo jasno zašto su otišli na takve veze kako bi to sakrili i postavili toliko zamki i igara riječima na putu.

Prođimo kroz proces korak po korak.

Ovo se dijeli samo u obrazovne svrhe. Ne potičem nikoga na ovo. Vaše ropstvo je vaš izbor. Zbirka svih korištenih oglednih dokumenata bit će povezana u opisu.
[preuzmite iz ove grupe datoteka: https://drive.google.com/drive/folders/1a1qJyiSKbIDdXuOo8fGUwHm5aG4rKGP3 ]

Prvi korak je potpisivanje izjave pred javnim bilježnikom. Javni bilježnik potvrđuje identitet osobe. Većina ljudi odluči ovjeriti oko pet izvornika jer će poslati tri od njih, a dva će zadržati za sebe, obično na različitim mjestima u slučaju da jedan bude uništen, čisto radi sigurnosti.

Pogledajmo primjer izjave pod prisegom. Potrebna je samo gore navedena rečenica, ali većina odlučuje dodati još kako bi bilo potpuno jasno drugim organizacijama kojima će ovo poslati, a koje možda ne znaju toliko o ovoj temi.
Ovaj dokument nosi naziv "Izjava pod prisegom o dokazu o državljanstvu".

Kaže,
“Ja, [ovdje biste stavili svoje puno ime], kao zdrav razum i punoljetan, svečano izjavljujem:
“1) 1. klauzula 14. amandmana kaže: “Sve osobe rođene ili naturalizirane u Sjedinjenim Državama, i podložne njihovoj jurisdikciji, državljani su Sjedinjenih Država i države u kojoj borave.”.

“2) Prva klauzula 14. amandmana ne kaže: “Sve osobe rođene ili naturalizirane u Sjedinjenim Državama 'podliježu' njihovoj jurisdikciji....”

“3) Prva klauzula 14. amandmana sadrži dva uvjeta za državljanstvo Sjedinjenih Država: (a) da je osoba rođena ili naturalizirana u Sjedinjenim Državama i (b) da osoba podliježe jurisdikciji Sjedinjenih Država.

“4) Nisam ograničen 14. amandmanom, jer nemam nikakvu zaštitu od njega i nemam recipročnu obvezu prema odanosti ili suverenitetu 14. amandmanu. Stoga ne dugujem poslušnost nikome prema 14. amandmanu. Sjedinjene Države protiv Wong Kim Arka, 169 US 649 (1898). Prema tome, nisam "podvrgnut njihovoj nadležnosti..."

Prve tri izjave postavljaju argument, a onda ona četvrta koju čitamo ima u sebi referencirani slučaj koji podupire izjavu u četvrtom odjeljku. Nastavimo.

“5) Dokument Ministarstva vanjskih poslova, “Certificates of Non-Citizen Nationality”, koji se nalazi na https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/travel-legal-considerations/us-citizenship/Certificates- Non-Citizen-Nationality.html
kaže — djelomično — u 3. odlomku: “Odjeljak 101(a)(21) INA-e definira pojam 'državljanin' kao 'osobu koja je trajno odana državi.' Odjeljak 101(a)(22) INA-e predviđa da pojam 'državljanin Sjedinjenih Država' uključuje sve građane Sjedinjenih Država kao i osobe koje, iako nisu državljani Sjedinjenih Država, duguju stalnu odanost Sjedinjenim Državama (ne- državljani državljani)." “

“6) Ovime izjavljujem da sam državljanin, ali ne i građanin Sjedinjenih Država.”
Dakle, broj pet dokazuje postojanje nacionalnog statusa. I onda se taj status izjavljuje u broju šest. Nastavimo.

“7) Ova Izjava pod prisegom podnosi se kako bi se legalno i zakonito opovrgla lažna zakonska pretpostavka, da sam ja “državljanin Sjedinjenih Država” prema djelokrugu i djelokrugu federalnog državljanstva 14. amandmana i da mi takvo savezno državljanstvo daje “građanska prava” .

“8) Ja sam “nerezident” u odnosu na “prebivalište” 14. amandmana i “stranac” u odnosu na njegovo “državljanstvo”; stoga ne podliježem izjavama o nadležnosti iz Zakonika Sjedinjenih Država.

“9) Budući da je porez nametnut u 26 USC 1, sukladno 26 CFR 1.1-1 na “građane” i “rezidente” kako je predviđeno u 14. amandmanu, nije primjenjiv na mene, jer ja nisam ni “građanin” niti “stanovnik”.
a. Bez obzira na činjenicu da sam možda ranije podnosio prijave poreza na dohodak pojedinaca u SAD-u, takve prijave su učinjene greškom jer nisam bio svjestan da su te prijave obavezne samo za građane i stanovnike Sjedinjenih Država kako je predviđeno 14. amandmanom.

“10) Nadalje, nisam “rezident” bilo koje države prema 14. amandmanu i ovime se javno odričem bilo kojeg ugovora, obrasca, sporazuma, zahtjeva, potvrde, licence, dozvole ili drugog dokumenta koji sam ja ili bilo koja druga osoba potpisala izričito ili prešutnim pristankom koji bi mi dodijelio bilo kakve povlastice i time mi pripisao prava i dužnosti prema materijalnom sustavu zakona koji nije Ustavni ugovor iz 1787. za Sjedinjene Američke Države i ustava za nekoliko država Unije, isključivo 14. amandmana.

“11) Ponavljam da sam donio gore navedene odluke i dao ovu izjavu bez prisile, prisile, obećanja nagrade ili dobiti, ili nedopuštenog utjecaja i svojom slobodnom voljom, bez mentalne rezerve i bez namjere izbjegavanja bilo kakvog pravnog dužnost prema zakonima Sjedinjenih Država ili bilo koje od nekoliko država.

“12) U bilo kojem trenutku zadržavam pravo izmjene i dopune i ispravka gdje god je to potrebno ili poništenja i opoziva ovog dokumenta.
Ovaj redak omogućuje popravljanje izjave pod prisegom ili čak promjenu statusa natrag ako netko propusti da je vlasništvo Sjedinjenih Država. Benjamin Franklin je rekao da oni koji bi se odrekli osnovne slobode da bi kupili malo privremene sigurnosti ne zaslužuju ni slobodu ni sigurnost. Nastavimo.

“13) Pozivam svakog pojedinca koji ima razloga vjerovati da sam u zabludi u svojim činjenicama i zaključcima iznad da podnese izjavu pod prisegom u kojoj se navode suprotne činjenice i zaključci, potpisana pod kaznenom kaznom za krivokletstvo pred osobom ovlaštenom po zakonu da vodi i svjedoči zakletva.”

Ovu je liniju važno razumjeti. Da se ne slažu s izjavom pod prisegom, također moraju potpisati izjavu pod prisegom pod kaznenom kaznom za krivokletstvo. Budući da je u njemu sve činjenično točno, oni to nikada neće učiniti osim ako žele ići na sud. Na kraju se navodi,

“Izjavljujem pod krivičnom odgovornošću za krivokletstvo, prema zakonima Sjedinjenih Američkih Država, da je gore navedeno istinito i točno.”

Nakon što javni bilježnik to naredi, osoba bi potpisala ovaj dokument, ispisala svoje ime na dnu i dodala datum. Nije potrebno potpisati ovo bez predrasuda jer to nije ugovor s drugom stranom, ali se može učiniti za svaki slučaj.
Na poleđini se nalazi kalifornijski jurat koji notar mora ispuniti. Način na koji svaka država postupa s juratima i javnobilježničkim dokumentima može se razlikovati pa bi to moglo zahtijevati više istraživanja za druge države.
Važno je ispisati ga obostrano kako bi se osiguralo da dokaz o ovjeri ostane uz dokument.

Nakon što se to završi, poslat će se originalna kopija izjave pod prisegom, jedna od njihovih originalnih pet, Ministarstvu vanjskih poslova ili samom državnom tajniku, kako bi ih se obavijestilo o novom statusu.

State Department se bavi državljanstvom, jer oni su ti koji dijele putovnice. Obavijestiti ih je najvažnije jer oni imaju najvišu državnu nadležnost nad državljanstvom. Većina ovo šalje poštom s ovjerenom povratnicom. To će zahtijevati da poštom vrate potpisani dokaz da su primili pismo.

U paketu bi također bilo propratno pismo, koje nije zaklamano.
Slanje izjave pod prisegom samo s popratnim pismom smatra se slanjem hladne ili gole. Oni ne mogu odgovoriti na golu izjavu pod prisegom ničim drugim osim svojom vlastitom izjavom, o čemu smo razgovarali zašto neće učiniti.

Stoga je ovo idealan početak, dakle već je u arhivi i sve buduće obavijesti ili prijave moraju biti prihvaćene jer je status već promijenjen.

Dobivanje odgovora osim povratnice znak je da je sve učinjeno kako treba, jer više nemaju što reći. Ovdje je primjer propratnog pisma.

 1 sl

Označene dijelove potrebno je urediti za svakog pojedinog. Važan dio koji treba istaknuti je izjava,
“Obavijest principalu je obavijest agentu. Obavijest agentu je obavijest nalogodavcu.”

To u biti znači da je obavještavanje voditelja odjela obavijest svim zaposlenicima, a obavještavanje zaposlenika je obavijest voditelju odjela.

Još jedna važna stvar koju treba istaknuti nalazi se na dnu gdje piše da treba dodati broj nacionalne putovnice ili broj socijalnog osiguranja. Ovo nije obavezno, ali će proces učiniti puno bržim i bit će važno ako imate vrlo uobičajeno ime kako bi vas mogli identificirati. Broj putovnice može biti iz istekle putovnice i pretpostavljam da bi broj putovnice bio idealan za svaku agenciju osim Porezne uprave koja bi vjerojatno više voljela brojeve socijalnog osiguranja.
Porezna uprava se obavještava na vrlo sličan način. Nakon što broj za praćenje potvrdi da je Ministarstvo primilo obavijest, može se nastaviti s primjećivanjem Porezne uprave i drugih agencija.

Popratno pismo i paket bili bi naslovljeni na povjerenika Porezne uprave i proslijeđeni Ministarstvu financija i poreznoj upravi države. Neke države dopuštaju drugim državama da se bave prikupljanjem saveznih poreza, pa je potrebno istraživanje.
Preporuča se da povjereniku pošaljete jednu od originalnih pet izjava pod prisegom i da Ministarstvu financija i poreznoj upravi date fotokopiju koja bi također bila dvostrana.
Ovdje je uzorak propratnog pisma.

2 sl

Primijetite da kaže,
“Pravna zakonska obavijest. Ne smije se tumačiti kao podnesak.”
Ovaj dio je jako bitan i zato je istaknut. Nije namijenjen za uređivanje kao ostali istaknuti dijelovi.

Porezna uprava može naplatiti 5000 dolara za neozbiljnu pristojbu za prijavu. Pojašnjenjem da se radi o obavijesti, a ne o podnesku, onemogućuje im se to učiniti.

Uz ta tri pisma, postoji mnoštvo drugih agencija koje su ljudi odlučili upozoriti s kopijama svojih izjava pod prisegom. Upamtite, ove kopije moraju biti fotokopirane s prednje i stražnje strane kako bi uključivale jurat.

Glavne agencije koje ljudi biraju su lokalne agencije. Popratno pismo bilo bi naslovljeno na glavnog državnog odvjetnika, a neki primjeri onih koji bi bili cc'd su okružni tužitelj, okružni šerif, državni povjerenik patrole za autoceste, šef državne patrole za autoceste lokalnog odjela i lokalne policijske uprave.

Neki preporučuju da obratite pažnju na okružnog medicinskog istražitelja-mrtvozornika jer oni mogu imati veću nadležnost od šerifa u nekim područjima. Čak postaje uobičajeno postaviti županijskog ravnatelja za zdravstvo jer je bilo pokušaja da im se daju veće ovlasti i od šerifa.
Ovdje je primjer popisa kome ljudi mogu odabrati cc ako su živjeli na primjer u okrugu Los Angeles. Neki gradovi imaju svoju policijsku upravu odvojenu od LAPD-a pa ćete ih i tamo vidjeti na popisu.
Naposljetku, ako državljanin plaća porez na plaće, oni također imaju tendenciju da obavijeste svog poslodavca kopijom izjave pod prisegom. Ako zahtijevaju ispunjavanje obrasca W-4, on je potpisan vašim potpisom "bez predrasuda".

[Napomena urednika TCTL-a: Za upute W-4, pogledajte ispravak i pojašnjenje kreatora videozapisa koji se nalaze ispod izvornog YouTube videozapisa , a također se nalaze iznad, izravno ispod videozapisa. Smjernice o ovome također se nalaze uz tečajeve i referentne materijale na nationalstatus.info .]
Riječ “OSLOBOĐENO” velikim slovima napisana je u polju u kojem se traži prihod i N/A (što znači da nije primjenjivo) u okvirima kao što su oni u kojima se traži vaš broj socijalnog osiguranja, uzdržavane osobe i bračni status.

Otprilike dva tjedna nakon što je State Department primio izjavu pod prisegom, većina državljana odlučuje dobiti oblik identifikacije koji odražava njihov status. To se radi putem putovnice.

Oni ili podnose zahtjev za putovnicu ili obnavljaju svoju putovnicu poštom ako ispunjavaju uvjete. U oba slučaja, izvornik izjave pod prisegom, jedan od originalnih pet primjeraka, stavlja se između stranica zahtjeva. Budući da State Department već ima izjavu pod prisegom, ne može odbiti zahtjev za uključivanje izjave jer je izjava već evidentirana i stoga je istinita u odnosu na vaše državljanstvo.

Neki ljudi ne mogu obnoviti i moraju podnijeti zahtjev za novi. U ovom slučaju, neki kažu da treba izbjegavati korištenje rodnog lista kao dokaza identiteta jer je to dokaz identiteta pravnog subjekta, iako bi izjava pod prisegom mogla biti dovoljna da se tome suprotstavi.
Ako je potrebno, morate osobno otići i podnijeti zahtjev za novu putovnicu. Državljani će sigurno reći da bi željeli putovnicu koja odražava njihov status i ne kažu ništa drugo. Samo ostavi to.

Važno je također nabaviti putovnicu. Ovo funkcionira kao ID, kao i za putovanja kopnom ili morem u većem dijelu Sjeverne Amerike. Putovnica se također može dobiti u istoj aplikaciji za one koji žele putovati u inozemstvo.
Knjiga i kartica izgledat će identično kao bilo čija druga. Jedina je razlika što se prikazuje na računalu kada se skenira.

Ne mogu potvrditi ovu sljedeću tvrdnju jer je anegdotalna, ali je svejedno zanimljivo čuti. Jedan državljanin rekao je da su ih, kad su im skenirali putovnicu u zračnoj luci, poslali u red, a minutu kasnije osoba je otrčala po njih, ispričavajući se da su poslani na normalnu liniju. Zatim su besplatno poslani na brzu liniju. Nagađa se da bi mogli biti klasificirani kao diplomatski kuriri u tom sustavu. Oni su tehnički strani državljani jer su stranci korporacije Sjedinjenih Država, pa postoji šansa da je to istina. U svakom slučaju, mnogo je češće koristiti ovo kako bi se napravila razlika u mnogo važnijoj situaciji.

Primarna svrha putovnice je da bude nova osobna iskaznica. Na primjer, ako policajac treba privesti državljanina, državljanin bi mu dao karticu i zamolio ih da je skeniraju kao karticu putovnice. Devet od deset puta, policajac će ih pustiti.
Vladin programer softvera tvrdi da je to zato što će u njihovom dosjeu velikim crvenim slovima pisati "ne uhićivati" ili "ne zadržavati". To je opet anegdota, ali razlog nije previše važan jer su rezultat više puta potvrdili državljani diljem zemlje.
Povremeno, službenik će ipak napisati kaznu, koja bi, naravno, bila potpisana s "pod prisilom" ili "UD 1-308" s vašim potpisom.
Kad ovo dođe do ureda okružnog tužitelja, oni otvore dosje, vide da je državljanin izvan njihove nadležnosti i odbace kaznu.

Također im se može vratiti karta u roku od tri dana, čisto radi sigurnosti, budući da se svaki ugovor može otkazati u roku od 72 sata. Na vrhu bi se napisala riječ "ukida", a zatim datum i potpis.

Neki državljani odlučuju zadržati svoju vozačku dozvolu, za svaki slučaj, jer je osobi tehnički potrebna za vožnju registriranog vozila. U nekim će državama dozvole izdavati samo građanima SAD-a. Međutim, u Kaliforniji, vjerojatno zbog toga koliko ilegalnih imigranata ovdje živi, ljudi su primijetili da kada pritisnu da nisu američki državljanin na računalu u DMV-u, pitanje "Jeste li rezident?" nestaje. Zatim to potpišu "UD 1-308" i nemaju problema.

Mnogi odlučuju vratiti svoju vozačku dozvolu i svoje registarske pločice DMV-u, tražeći da im se zatvore i ponište računi te uklone podaci. DMV može biti vrlo borben, pa se često preporučuje pružanje što manje informacija. Moglo bi se jednostavno reći da će oni i njihova imovina izaći iz nadležnosti DMV-a njihove države.
Oni ljudi koji to rade odluče kupiti privatne tablice za svoj automobil. Neki primjeri su na ekranu, a poveznice na privatne prodavače tanjura nalaze se u opisu ispod. [pogledajte veze ispod videozapisa pronađenog na YouTubeu (izvornik) ili zrcaljene kopije na Odysee ili Rumble.]

Imajte na umu da to može učiniti samo netko tko posjeduje svoj automobil, a ne financira ga ili daje na leasing. Važno je imati kupoprodajnu mjenicu kao dokaz vlasništva. Ljudi često odluče zadržati svoje osiguranje ako ga već imaju. Inače, postoje osiguravajuća društva koja će osigurati neregistrirana vozila. Netko je preporučio Dairyland osiguranje, ali ja osobno ne mogu govoriti u njihovo ime.

Ovdje postoji još jedna igra riječi koja može biti zbunjujuća, stoga svakako pitajte Rogera Saylesa ako se osjećate izgubljeno. [Web stranica Rogera Saylesa: https://sovereigntoserf.com/ ]

Tehnički, ljudi moraju imati dozvolu za upravljanje motornim vozilom. Državljani, međutim, imaju pravo putovati privatnim prijevoznim sredstvom. To pravo na putovanje utvrđeno je u mnogim sudskim slučajevima i čak se spominjalo u posljednjem sudskom slučaju koji smo zajedno čitali o građanima koji su uključeni u međudržavnu trgovinu.
Za nacionalne države važno je da putuju svojim privatnim prijevoznim sredstvom jer im je rečeno da im je potrebna dozvola ili registarske pločice za vožnju motornog vozila.

Posljednjih nekoliko koraka o kojima ćemo ovdje govoriti potpuno su izborni, ali postaju vrlo popularni u ovoj zajednici.
Neki državljani odlučuju podnijeti Zakon o slobodi informacija za kopiju svog administrativnog dosjea Ministarstva vanjskih poslova kako bi osigurali da je njihova izjava pod prisegom u njemu. Uobičajeno je čekati četiri do šest mjeseci.

Neki državljani odlučuju potvrditi vjerodostojnost svog rodnog lista kako bi ga iznijeli iz federalne jurisdikcije. Osobno to smatram nužnim samo kada se treba dokazivati identitet rodnim listom.

Konačno, državljanin može nastaviti uplaćivati i prikupljati socijalno osiguranje. Ipak, mnogi odlučuju poništiti svoj broj socijalnog osiguranja i raditi koristeći zaklade ili alternativne brojeve koje im daje porezna uprava.

Više informacija o rodnim listovima i brojevima socijalnog osiguranja potražite na YouTube kanalu Jamesa C. Lovetta s poveznicom u opisu ispod.
[Kanal Jamesa C. Lovetta: https://www.youtube.com/@thebadwolf ]

Bio je to sveobuhvatan vodič o državnom državljanstvu, nacionalnosti SAD-a i o tome kako su građani SAD-a vlasništvo. Hvala na slušanju. Cijenim svaku povratnu informaciju.

Slobodno podijelite ovo sa svima i svima. Ovo možete koristiti kako god želite sve dok se povežete na izvorni video kako bi ljudi mogli dobiti potpune informacije. Obavezno provjerite opis za sve navedene resurse. Neka svi budemo slobodni.
[Sve povratne informacije i komentare ostavite ispod originalnog YouTube videa . ]

Istina izlazi na vidjelo
Istina izlazi na svjetlo ističe pisce i videokreatore koji postavljaju teška pitanja dok dijele svoje jedinstvene uvide i vizije.
Sve što je objavljeno na ovoj stranici napravljeno je u duhu razgovora. Molimo vas da sami istražite i vjerujete sebi dok čitate i razmatrate sve što se pojavljuje ovdje ili bilo gdje drugdje.

Ipl: 1933. godine Rezolucijom 192 (Rezolucije su iznad ustava) proglašen je bankrot cijelog svijeta. Odmah je u Švicarskoj otvorena banka za međunarodna poravnanja (BIS), pokradeno svo naše zlato (banksteri) i otvoren koleteralni račun. U BIS-u su naše koleterale.

Sve nacije svijeta su postale privatno vlasništvo i registrirane kao krunska korporacija iz Delawera. Znači HRVATSKA D.O.O. je registrirana u Delaweru, Americi i podliježe-američkim zakonima

Svi narodi UN-ovih korporacija. čiji se tzv. premijeri , predsjednici, ministri lažno predstavljaju u ime naroda, moraju izaći iz korporacije! 

https://truthcomestolight.com/the-u-s-is-running-parallel-governments-all-u-s-citizens-have-dual-citizenship-u-s-citizens-are-volunteered-as-property-how-to-unvolunteer-u-s-national-state-citizen-comprehensive-guid/

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja