Zabrana zaštite vlastitog stanovništva jedan je od zakona ratne ekonomije. Izađimo iz EU, cionističke jazbine u koju su nas protuustavno (potpisom Lisabonskog sporazuma) utrpali veleizdajnici Ivo Josipović (SDP) i Jadranka Kosor (HDZ)

Krizni instrument ?

U slučaju prijetnje jedinstveno tržište 
• "Zakon o ratnoj privredi"
• Super punomoći za Bruxelles
• Ekonomski udar na članice EU
• Nacionalne države odustaju od pripravnosti za hitne slučajeve
Zabrana zaštite vlastitog stanovništva
• Građani su u milosti i nemilosti Bruxellesa
• Nacrt dostupan
• Zahtijeva odobrenje 15 članova

EU želi upotrijebiti "interventni instrument jedinstvenog tržišta" (SMEI) kako bi izbrisala posljednje ostatke suvereniteta svojih članica. Bude li unutarnje tržište ugroženo, Bruxelles želi sam odlučivati o proizvodnji i distribuciji roba i usluga relevantnih za krizu. Zakon bi zabranio nacionalnim državama da daju prednost zaštiti i brizi za vlastiti narod. Bruxelles bi određivao u kojoj zemlji što, koliko i za koga. Također ima pravo pristupa svim tvrtkama u EU. Zakon se otvoreno temelji na načelima ratne ekonomije i de facto je ekonomski udar protiv svojih članova.

Potkopati mjere zaštite stanovništva

Pripravnost za izvanredne situacije i hitna pomoć središnje su zadaće države i srž njezina legitimiteta. Mjere zaštite vlastitog stanovništva u kriznim vremenima usmjerene su protiv tržišta samo po sebi, jer se za to moraju ukinuti nepodobni tržišni mehanizmi. Upravo je to ono što treba potkopati, a time i načelo prema kojem su vlade (barem na papiru) dužne vlastitom narodu.

Ovo se ne odnosi na Europsku komisiju koja nikome ne polaže račune, nije demokratski – odnosno izborno – legitimirana. Suveren je onaj tko odlučuje o izvanrednom stanju – novi instrument eliminira države članice.

Odlučuje 15 zemalja

Loše je što samo 15 država članica, koje čine najmanje 65 posto stanovništva EU-a, treba odobriti ovaj nacrt. Zakon najprije mora odobriti Europski parlament u kojem sjedi potrebna većina europarlamentaraca - veleizdajnika (Soroševih plaćenika) u što smo se više puta uvjerili. I sada u primjeru odobravanja bombardiranja Palestinaca, odnosno djece (65% Palestinaca je maloljetno). Zatim ide na Vijeća ministara članica EU-a. Naprimjer: odgovoran u Austriji bio bi ministar gospodarstva dr. Martin Kocher (ÖVP).

Hoće li se on lišiti vlasti u kriznim vremenima? Naravno da hoće jer to prefiraju gotovo svi EU političari – preuzimanje odgovornosti više nije dio političke kulture u Europi.

Bruxelles želi super ovlasti

Zakon predviđa dvije razine: način nadzora i način nužde. Komisija sama može objasniti prvo. Izvanredno stanje može biti samo uz suglasnost Vijeća EU-a, dakle upravo tog tijela koje sada mora glasovati o zakonu.

U nacrtu se vrlo općenito govori o "krizi" koja "prijeti unutarnjem tržištu". Također je jasno da se ne radi o dobrobiti građana, već isključivo o njihovom tržištu. Jasno je to u priopćenju objavljenom o tekstu zakona. Naslov: „Otpornost jedinstvenog tržišta: solidan skup alata za Europu za osiguranje slobodnog kretanja roba i usluga te dostupnost relevantnih dobara i usluga”. Stvaranje novog instrumenta opravdava se pandemijom korone u kojoj su "strukturalni nedostaci izašli na vidjelo", agresijom Izraela za koju optužuju HAMAS (Izraelov trojanski konj) i najezdom, odnosno nasiljem migranata. Jasno da su sve akcije uskladili i organizirali (AKCIJA - REAKCIJA - RJEŠENJE) kako bi mogli reći: EU nije imala dovoljno ovlasti provedbe nad svojim članicama .

Zabrana zaštite vlastitog stanovništva

„Hitni režim postavlja načela koja države članice moraju poštovati kada olakšavaju i, gdje je to prikladno, vraćaju slobodno kretanje. Istodobno, državama članicama zabranjeno je nametanje posebnih ograničenja na slobodno kretanje robe i usluga osjetljivih na krizu, osim ako se ona koriste kao opravdano posljednje sredstvo.” Definicija "roba ili usluga povezanih s krizom"također je vrlo općenito: …oni koji su neophodni za odgovor na krizu ili za ublažavanje utjecaja krize na unutarnje tržište tijekom unutarnjeg izvanrednog stanja”. Hrana ili vojna roba također bi mogli biti pogođeni. 

Pravo pristupa tvrtkama

Također je zabranjeno razlikovati građane EU. Ako bi, primjerice, u Austriji vladala nestašica hrane i vlada prešla na opskrbu hranom putem kartica, ni to ne bi bilo moguće, jer bi izdavanje hrane samo osobama koje žive u dotičnom mjestu predstavljalo kršenje zabrane diskriminacije.

Što još daje Bruxelles novim zakonom?

U slučaju nestašice stvari koje su klasificirane kao strateška ili krizna roba, Komisija može evidentirati ne samo količine u svim zemljama EU, već i sve proizvođače i dati stroge upute što treba prvenstveno proizvoditi i za koga. To se odnosi na velika, srednja i mala poduzeća. Ovo vas stavlja u ratnu ekonomiju.

Konkretno: Bruxelles planira zakon o ratnoj ekonomiji. A to je put u diktaturu!

Hrvatskom od 2012. godine upravlja cionistička tvrtka tzv, Republika Hrvatska d.o.o. (617 veleizdajnika)

hr doo 617 uposlenih

Zastupnici, izvadite nas iz EU, cionističke jazbine u koju su nas protuustavno (potpisom Lisabonskog sporazuma) utrpali veleizdajnici Ivo Josipović (SDP) i Jadranka Kosor (HDZ)

http://istinomprotivlazi.eu/novosti/1149-von-der-leyen-po-zadatku-europu-vodi-u-ponor-a-eu-celnici-sluganski-slijede

I na ovoj objavi (kada se podijeli na Facebook) blokirana je Naslovna slika!

24 sata nas prate...ugodan vam ostatak večeri

zakon o ratu

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.