Urednici glavnih mediji, instalirani premijeri, predsjednici, ministri,  direktor privatne tvrtke DHMZ i tzv. hrvatski zastupnici dio su zločinačke svjetske krovne korporacije koja radi na depopulaciji 6 milijardi ljudi. Paralelno provodeći feudalno uređenje gdje su 'novonormalne' elite feudalci, a ostali, goyimi, kmetovi, beskorisni potrošači resursa

'Repetitio est mater studiorum' (ponavljanje je majka učenja)

Strah je ono, što pokreće ljude na reagiranje. S druge strane i strah počinitelja zločina protiv prirode i čovjeka da će biti razotkriveni.

Geoinženjering je najrazorniji ljudski poduhvat ikad pokrenut, koji prevazilazi sve dosadašnje napade na prirodu. Ove stvari, koje nam cionisti ili fašisti 21 stoljeća sprejaju iznad glave, planovi su da nas uguše metalom, koji infiltrira u ljudsko tijelo. Posljedice su razno razne bolesti i smrti koje nitko ne može (ne želi) dokazati.

Naravno, pronašli su i glavnog krivca - klimatske promjene (krave prde, zbog klimatskih promjena stigao nam je afrički pijesak, afrička svinjska kuga pa treba pobiti svinje, uskoro će stići i marekova bolest pa će potamaniti i perad. Jedino što će preživjeti su janjci i janjetina, jer elita mora nešto jesti.

Rat protiv prirode je rat protiv nas samih

NATO avioni sprejaju prirodu pomoću raspršivača, montiranih na pilone. To su retrofilni (naknadno ugrađeni) raspršivači, montirani direktno iza ispušnog ventila motora ne bi li se provukli kao kondenzacijski trag. Čak su ugrađeni i na civilnim avionima mnogih kompanija koje sprejanje naplaćuju po milji, kao i „naš Croatia Airlines, ostavljujući specifičan trag menadžmenta solarne radijacije. Nešto manji i krači od onih koje ostavljaju vojni avioni. A to je u razgovoru za IPL priznao hrvatski pilot njemačkog avioprevoznika Eurowingsa (Germanwings).
http://istinomprotivlazi.com/novosti/2479-i-avioni-croatia-airlinesa-ugradili-retrofilni-rasprsivac-po-milji-rasprsenog-chemtrailsa-trovanja-gradana-dobivaju-235-73-eur-a-za-ovo-znaju-i-kolinda-i-plenkovic

Ovi programi (geoinžinjeringa ) traju već 65 godina i za sobom povlače vrlo duboke posljedice za klimatske sisteme diljem svijeta. Klimatski sistem je vrlo kompleksan, kompliciran i skroz na skroz isprepleten i povezan.

Ovo je važno: bitno je shvatiti kako je najveća laž ikad stvorena da našteti ljudskoj rasi - laž o kondenzacijskom tragu (aviona). Sve komercijalne letjelice (avioni, helikopteri…) i svi vojni tankeri imaju turboventilatorski mlazni motor viskog BPR-a. Radi se o ventilatoru mlaznog motora, koji je dizajniran efikasno iskoristiti gorivo. 85% zraka, koji prolazi kroz motor, ne izgara. Po svom dizajnu takav motor nije u stanju ispustiti ikakav kondenzacijski trag osim pod najekstremnijim okolnostima, koje se vrlo rijetko događaju. Što se više penje u visinu, to u zraku ima sve manje i manje vlage, uvjeti da se stvori kondenzacijski trag su, stoga, totalno nepovoljni.
Haarp - smrtonosno oružje!

Tornjevi smrti, HAARP postrojenja visoka su 18 metara

Jedan od njih, zahvaljujujući Mesiću smješten je u Tušiloviću kod Karlovca. Zato je Hrvatska već dugo vremena zemalja sa najvišim prosječnim temperaturama jer je dobrano uništen ozonski omotač. 

vbbc53d507c26770e8f294fcbf92ef0864 XL

HAARP postrojenje može emitirati 3,5 milijardi vata(W) radio frekvencija u inosferu, što prouzrokuje lančanu reakciju koja može držati ionosferu na čak 8300 stupnjeva Celzijusa iznad prostora od više stotina kvadratnih kilometara. Potpuno je jasno da mamo posla sa 'novonormalnom' elitom koja je klinički luda, bolesna. Zahvaljujući sluganskim političarima oni igraju i dalje.

Oblaci, koje zadnjih godina gledamo gotovo svakodnevno, nakon špricanja chemtrailsima, su aerolizirani s električno provodljivim nano česticama s kojima se može manipulirati radio frekvencijama koje mogu izazvati njihovo međusobno odbijanje pa izgledaju kao kad stavite željeznu prašinu na stol, a ispod magnet, ta prašina se sprema u redove. Isti scenarij vidimo kod naših oblaka.

Cilj je napraviti što veću prekrivenost neba kako bi ih HAARP kišom spustio na što veći prostor na zemlji uništavajući nam imunitet, PH zemlje, autohtone plodove u cvatu (kako bi nas Bayer-Monsanto trovao svojim GMO smećem.

creenshot 2

Zbog toga cijeli ekosistem umire! Sada imamo najveće crvene plime (pune toksičnih algi) na desetine tisuća mrtvih tuljana koje je more izbacilo na obalu, pomori ribe i sve je više i više sušnih područja diljem Zemlje. Zato se naš planet zagrijava, ali o tome ne izvještavaju glavni mediji. Šute i oni koji se predstavljaju u ime naroda – zastupnici.

Zakoni fizike kažu kako se to ne može dogoditi, osim ako nismo zaboravili nešto ubaciti u (matematičku) formulu. Za svaki (topliji) stupanj Celzijusa, u atmosferi je 7% više vlage. Na planeti koja se zagrijava, mora padati više kiše! Jedini razlog zašto ne može padati više kiše jeste zato, što nam je atmosfra ispunjena chemtrailsovim štetnim česticama što je jasan cilj Menandžmenta solarne radijacije.

A nalaze se u ovim bačvama smještenim u vojnim i nekim civilnim avionima, također i u "našoj" aviokompaniji Croatia Airlines! Sigurno niste znali da postoje dvije Croatie Airlines, jedna prevozi putnike, a druga chemtrails - špricanje naplaćuje 235, 37 eura po milji!

pp0oo kopija

Kao što postoje i dvije Republike Hrvatske. Jedna za koju se 1991. izjasnilo 94, 17% hrvatskog naroda (blokiran transakcijski račun 29. 04. 2013.) i druga ( narodu nepoznatog vlasnika) istog imena, ali ograničene odgovornosti tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

 Globalno zatamnjenje danas je oko 25 %.

To znači da 25% sunčevih zraka, koje su prije 50 godina stizale do Zemlje-više ne stižu. A to je izričiti cilj Menadžmenta soalrne radiajcije. Pa tako imamo sve više sušnih područja na planeti s užasno strašnim posljedicama. Diljem cijele planete nailazimo na masivno odumiranje drveća i šuma. Svatko tklo zna išta o drveću, vidi koliko ona loše izgledaju. A mediji ulažu napore ne bi li nam poručili da je to samo zbog suše. Znamo da nas lažu.

Kad vidimo sprženu koru drveća na osunčanoj strani-zbog zapanjujuće velike UV radijacije zbog slabog ozonskog omotača, punog rupa, radi upliva klimatskoginženjeringa, znamo da nas lažu. Može li suša spržiti koru drveća na osunčanoj strani? Ne može! Zato, svi moramo što prije shvatiti što se događa kako bi spasili planet samim tim i sebe.

Urednici glavnih mediji, instalirani premijeri, predsjednici, ministri,  direktor privatne tvrtke DHMZ i tzv. hrvatski zastupnici dio su zločinačke svjetske krovne korporacije koja radi na depopulaciji 6 milijardi ljudi. Paralelno provodeći feudalno uređenje gdje su 'novonormalne' elite feudalci, a ostali, goyimi, kmetovi, beskorisni potrošači resursa.

Drveće umre na cijeloj Zemlji kataklizmičkom brzinom, jer ovdje se radi o nelinearnoj jednadžbi. Kada se počne događati, ide eksponencijalno. Naša crnogorica umire. Crnogorica je drugi najbitniji izvor kisika na planeti. Gorio je Sibir, gorila je Amazonija, gore pluća svijeta, Rothschildovo glasilo Index.hr tada je napisao: „Kao što smo već pisali, i bez ogromnih požara u Amazoniji, našoj civilizaciji prijeti brzi kraj ako nešto ne poduzmemo oko klimatskih promjena“.

Nitko ne spominje geoinženjering, chemtrailse, HAARP. Zašto?

Dakle, mi znamo da bioraspoloživi (koje tijelo može apsorbirati) metali padaju na nas. Postoji brdo toksičnih metala, za koje su neovisne znanstvene studije dokazale vrlo toksičnim za korijenje. Zbog toga biljke prestaju apsorbirati hranjive tvari, te palako umiru. Znači imamo biorspoložive metale, koji ugibaju drveće odozgora, imamo UV zračenje nevjerojatnog intenziteta koje ih ubija odozgora, imamo povećanje sušnih područja, jer se špricanjem neba chemtrailsom sputava prirodno isparivanje (voda na Zemlji) i radikalno sputava prirodni hidrološki ciklus, pa drveća nemaju dovoljno vode (suše se) i vrlo bitno-prekrivene su lako zapaljivom prašinom.

Te metalne čestice su lako zapaljive zato je teško ugasiti požare. Gdje god pogledamo šume gore. Šumski požari neviđenih granica se događaju diljem svijeta. Što više šuma gori, to se više otpuštaju staklenički plinovi. Tko god kaže da staklenički plinovi nisu problem, ne zna o čemu priča. Oni su veliki veliki problem.

Ne samo ugljični dioksid, nego i metan, a klimatski inženjering čini cijelu ovu situaciju eksponencijalno gorom. Planeta ne može (kvalitetno) odreagirati na štetu, koja joj se nanosi jer je praktički obućena u luđačku košulju ''sašivnu'' od toksičnih metalnih čestica štetnih radiofrekvencija geoinženjeringa. 

Obzirom na hidrološki ciklus isprekidan i oštećen do sada rekordne poplave su i dalje sve veće i jače, baš kao i rekordne suše. Dobijemo oba ekstrema, a rečeno nam je da su ti ekstremi jednostavno rezultat klimatskih promjena. 1988.godine, kad je termin ''klimatska promjena'' pušten u praksu tada su geoinženjerski programi totalno uzeli maha i trebao im je termin koji će djelovati na populaciju tako da prihvati radikalne vremenske oscilacije, nevjerojatne vremenske oscilacije jer su znali da će morati ''puno kenjati'' ne bi li mogli nesmetano manipulirati vremenom pa im je trebao termin da stanovništvo to prihvati pod normalno.

Znanstvena akademija ih podržava, klimatski znanstvenici ih podržavaju i još udvostručiju njihove laži. Što više upadaju u laži to ih se više drže, jer jednom kad se te laži razotkriju šokitati će se cijeli svijet.

Kada sam upitao neke zastupnike zbog čega ne reagiraju na trovanje hrvatskog naroda chemtrailsom dobio sam odgovor da postoji i drugo mišljenje. Zamislite koji idioti sjede u hrvatskom saboru.

Nitko od tzv. hrvatskih zastupnika ne smije komentirati zašto se afrički pijesak pojavljuje SAMO U PROLJEĆE!!??

Ponovno su ga, sluganski mediji i DHMZ-ovci, najavili zato je danas (06.07.2024.) počelo trodnevno intenzivno špricanje neba 'saharskim' chemtrailsima.

Bayer-Monsanto dio je ove svjetske zavjere!

Kupio je Klimatsku Korporaciju za 970 milijuna dolara jer oni, koji su upleteni u modifikaciju vremena, moraju kontrolirati vijesti. Raytheon radi modele za NAAA državnu meteorolšku službu, vremenski program je u vlasništvu The Black stone and Bain Capitakl (privatne tvrtke) Weather Central (tvrka koja daje vremenske podatke medijiama) drže Rothschildsi. Sa svih strana nam lisice upravljuju kokošinjcem!

U današnje doba meteotrolozi čitaju emitirani tekst. To je sve što oni rade. Čitaju napisano! I „naš“ DHMZ je privatiziran, a velika medijska zvijezda Vakula samo čita ono što mu je bivša instalirana zločinka Branka Ivančan Picek na stol dostavljala, To je ono s čim se moramo nositi!

"Svaki Božji dan je bitan u kritičnoj borbi razotkrivanja i zaustavljanja kontinuirane bezumnosti klimatskog inženjeringa. Ključno je za sve, koji su se probudili i shvaćaju što se dogodilo na našem nebu da pomognu u buđenja ostalih. Moramo postići kritičnu masu osviještenosti što je prije moguće. Svatko od nas je sposoban biti ono posljednje zrnce pijeska koje će prevagnuti vagu i pokrenuti lavinu osviještenosti koja nam je toliko očajnički potrebna. Učinite da se vaš glas čuje u ovoj borbi, dok još uvijek ima nešto vremena da se spasi što je ostalo od naših života, našeg zdravlja i naše planete", poruka je najvećeg borca protiv klimatskog inženjeringa Danea Wigingtona

Izvor: Dane Wigington
prijevod: Svjetlana Valentić enky

Pogledajte video sprijevodom u kojem Wigington objašnjava što je geoinženjering i koje su posljedice

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, odnosno njihove privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.