Kukavno, nakon pretvorbe u devedesetim godinama, HDZ i SDP, sa epigonina razjedena klijentelizmom i uhljebništvom državu su, bez otpora, na prijevaru uz fanfare, izručili IV Reichu nazvanom EUROPSKA UNIJA

Hrvatska ima svoje tradicionalno sjeme voća i povrća čime se doprinosi biološkoj raznolikosti. Autohtone sorte koje se siju iz vlastitog sjemena na poljoprivrednim gospodarstvima su: paška dinja, viška artičoka, dubrovački kapar, trogirska cvjetača, župska kavula, sinjski kupus, kukuruz osmeroredac, ljubitovički češnjak-šarac, polački ozimi luk, brgudski češnjak, dolačka kapulica, konavoski luk, domaća sjekirica, bob, slanutak, ljutika-kozjak, raštika, blitva, rajčica-hercegovački i neretvanski jabučar, šibenski šljivar.

Europski parlament svojom 'Uredbom o biljkama dobivenim određenim novim genomskim tehnikama (NGT) te hrani i hrani za životinje od njih' otpočeo je masovni genetski eksperiment nad stanovništvom, građanima i potrošačima, ali i cijelom prirodom i biosferom koja će biti nepopravljivo kontaminirana genetski modificiranim materijalima.
Učinak njihove uredbe demonstriran je jučer u Slavoniji.

A prevaranti, instalirani u kriptožidovskoj privatnoj tvrtki DHMZ, uz pomoć sluganski medija, i dalje prodaju priču o saharskom pijesku

Samo budala može povjerovati u njihove laži, saharskom pijesku. Ovdje se radi o otrovnim chemtrailsovim supstancama i teškim metalima umjetno stvorenim koji se nalaze u avionskim (NATO-vim) bačvama /rezervoarima. Pijesak je teži od zraka. Trebala bi biti strašna oluja da toliku količinu saharskog pijeska danima održi u zraku. A oluje, ni vjetra, nije bilo.

haarp i tuče

Da bi HAARP mogao proizvesti tuču veličine teniske loptice, "saharsko" nebo mora biti nasisano chemtrailsima, dva do tri dana.
I to nam isti rade svake godinama, u proljeće. Tko profitira? Naravno, Bayer – Monsanto. Uništenjem plodova u cvatu, oprašivača (pčela), poljoprivrednih usjeva, otvoren je leva-uvoz njihovog GMO smeća zbog čega smo prvi u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. Koruptivna budaletina Zekanović u Saboru je jednom izjavio da bi za umirali od gladi da nema Monsantovog GMO-a.

I pitam zastupnike: Kako to da nikad nema tuča iznad GMO usjeva?

Mnogi komentiraju: pa političari chemtrailsima truju i sebe, svoju djecu. Da, ali oni znaju kako se zaštititi.
Detoksikacija- Radi se o pulsnom magnetskom polju, odnosno medicinskim aparatima, koji se koriste za istu svrhu tj. za svrhu vađenja nano čestica iz krvotoka, a mogu se naći na netu za cijenu između 20.000 i 50.000 dolara. Naravno, to mogu priuštiti samo ''naši'' političari - oni koji su nas prodali i dozvolili trovanje hrvatskog naroda.

Shvatimo već jednom: Ujedinjeni narodi uvode Agendu 2030, s ozloglašenim "ciljevima održivosti" Ovaj svjetski projekt ima za cilj potpuno transformirati svaki aspekt ljudskog postojanja: financije, hranu, seksualnost, obitelj, posao, zdravlje, obrazovanje, sve!

Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković su potpisali tu zloglasnu Agendu 2030!

Trebamo znati i ovo:

Površina obradivog zemljišta Vojvodine je 1.600.000 hektara. Kao Austrija, Belgija, Nizozemska i Luksemburg zajedno. U Slavoniji i više, 2 milijuna hektara obradive zemlje. A zemlja je hrana, hrana je život, zemlja je bogatstvo.

Slavonija je doslovno bombardirana

I to nije prvi put. Svake godine, isti scenarij, u proljeće!

tuča baranja

 Jučer, 02.07.2024. Bošnjaci, grad u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Kuće, okućnice su doslovno uništene, svi usjevi su uništeni, kuće poplavljene, mrtve rode po cesti, uništeni osobni automobili, nema prozora na kućama, tople vode, struje..

I što preostaje ljudima? Odseliti se što je i glavni cilj duboke države koja izbornim prijevarama upravlja i radi na depopulaciji i raseljavanju hrvatskog bića.

Hruperov je napisao:

„Kukavno, nakon pretvorbe u devedesetim godinama, HDZ i SDP, sa epigonina razjedena klijentelizmom i uhljebništvom državu su, bez otpora, na prijevaru uz fanfare, izručili IV Reichu nazvanom EUROPSKA UNIJA. Uhljebništvo je od gotovo socijalne kategorije tek djelovanjem udbo-komunističke partije HDZ-SDP i prikrpa, postalo hranidbeni lanac zadužen za glasovanje, radi trajnog održanja na vlasti. Hrvatska je danas veliki oronuli bordel u kojem prostitutke sve zarađeno moraju davati makroima. Makroi onda dijele milostinju kako im se svidi za nužno biološko preživljavanje“

Pročitajte što svijet misli o domaćim političarima, kripto Židovima?

Na kućnom druženju dr. Srećko Sladoljev je vodio sam zanimljiv i iskren razgovor s bivšim diplomatom utjecajne zapadne zemlje. Kako su oboje malo popili (on malo više), "razvezao" mu diplomati jezik. U jednom trenutku Srećko ga je otvoreno upitao "zašto pomažu da u Hrvatskoj na vlast dođu najgori ljudi?" Zamislio se i (nediplomatski) odgovorio:
"Iz dva razloga. Prvi, što ljudi bez kvalitete, slabog karaktera i skloni korupciji - najposlušniji su i laki za manipuliranje. Drugi, hm ... kako da ti kažem .... negativnom selekcijom planski ubijamo samopoštovanje (naroda) a posebno - osjećaj patriotizma kod mlađih. Kada vide što sve izlazi na površinu, razočaraju se, počinju mrziti svoju zemlju, razvijaju kompleks inferiornosti i vanjske utjecaje prihvaćaju kao nešto normalno, čak i poželjno."

Bruno Bušić, daleke 1975 godine:

'Vidjet ćete kako naši kradu. Svatko nas je krao i potkradao, a najteže će biti kad nas naši budu potkradali i prodavali svjetskim hohštaplerima. Navalit će na nas velike ptice grabljivice. Kako tada spasiti nas od nas'?

Je li potrebno još nešto dodati?

Sve bi bilo samo ponavljanje gradiva.

Ostavite se blejanja po društvenim mrežama

Idite na Markov trg, tražite od uvaženih hrvatskih zastupnika (tako se oslovljavaju u Saboru) odgovore.

Oni su vam ih dužni dati!

 #MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja