Nevjerojatna drska pljačka i još veća šutnja ili glupost Hrvata. Nema kraja židocionističkih prijevara i otimanja narodnog vlasništva. 'Država' koja će preuzeti bolnice je privatna tvrtka  RH d.o.o. čiji je Beroš uposlenik, tvrtka koja glumi državu nakon što je  29.04.2013. Republiku Hrvatsku odvela u stečaj (blokada ažurirana 29.04.2013. stečajni postupak, likvidacija, blokiran transakcijski račun)

Vili Beroš je prije tri mjeseca najavio da od 1. siječnja - sve županijske, opće i specijalizirane bolnice postaju 'državne'. Odbacio je tumačenja da bi zbog toga što će 'država' preuzeti upravljanje županijskim bolnicama moglo doći do ukidanja nekih od njih, poručivši da je svrha centralizacije reorganizacija poslovanja radi veće kvalitete zdravstvenog sustava. (uvijek ista mantra: za naše dobro).

U Kliničkom bolničkom centru Zagreb, nakon otvorenja radova na Zavodu za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju podsjetio je da je u izmjenama Zakona o zdravstvenoj zaštiti iz travnja 2023. previđeno da se na 'državu' prenesu osnivačka prava. "Ali samo osnivačka prava, ne i vlasništvo ili neki drugi elementi". A to je zapravo nacionalizacija, prvi korak prema otimanju bolnica.

Također je rekao da građane i pacijente "apsolutno ne zanima tko je vlasnik, nego način na koji se upravlja zdravstvenim ustanovama i da neće biti ukidanja bolnica. 

Naravno da neće ukidati bolnice koje će postati njihovo vlasništvo!!

Nevjerojatna drska pljačka i još veća šutnja ili glupost Hrvata. Nema kraja židocionističkih prijevara i otimanja narodnog vlasništva. 'Država' koja će preuzeti bolnice je privatna tvrtka  RH d.o.o. čiji je Beroš uposlenik, tvrtka koja glumi državu nakon što je  29.04.2013. Republiku Hrvatsku odvela u stečaj (blokada ažurirana 29.04.2013. stečajni postupak, likvidacija, blokiran transakcijski račun).

POGLEDAJ!

blokada ažurirana

Prvi direktor te privatne tvrtke bio je Ivo Josipović, danas je Zoran Milanović. Što je još jedna potvrda da nema nikakve razlike između HDZ-a i SDP-a!

prvi direktor

Opširnije /otvorite link

https://istinomprotivlazi.eu/sto-se-krije-od-javnosti/01-01-2024-pravni-status-republike-hrvatske-29-04-2013-odvedena-u-stecaj-ne-postoji-vise-postoji-samo-u-glavama-naivnih-hrvata

Bez i jednog uloženog eura, privatna tvrtka RH d.o.o. oteti će bolnice i tako postati vlasnik svih javnih, državnih bolnica. E moj narode, tvojoj naivnosti i gluposti ne vidi se kraja.

Što kaže zakon privatne tvrtke RH d.o.o. koja glumi državu Hrvatsku, a Vili Beroš hrvatskog ministra zdravstva?

Prema 'novonormalnom' zakonu ustanove koje imaju gubitke dužne su ih podmiriti u roku od mjesec dana, ili to čine njihovi osnivači, u suprotnom Županija podnosi 'Vladi RH' odluku o sanaciji bolnice, ali ujedno svoja upravljačka prava nad bolnicom predaje 'Ministarstvu' zdravlja.

Bolnicama ne duguju osnivači već HZZO d.o.o.

Bolnice imaju potraživanja od privatne tvrtke RH d.o.o.,od 29.04.2013. kada je počela s radom, Odricanjem osnivačkih prava prema bolnici neće se riješiti problemi u zdravstvu. Jer Berošev zakon ne sadrži ni jednu reformsku mjeru koja bi stabilizirala rad bolničkog sustava nakon sanacije. Dugovi će se ponovno stvarati, kao i drastični smanjivanje prava pacijenata.

Isto tako, u 'Zakonu' se ne vidi ni jedna reformska mjera koja suštinski rješava problem funkcioniranja zdravstva, pa se stvara sumnja u političku pozadinu donošenja ovakvog zakona. A pozadina je otimanje bolnica kako bi se prikrio genocid nad Hrvatima tzv. cjepivom Covid-19..

Po 'novonormalnom' zakonu otvoren je put da Vili Beroš po bolnicama postavlja "svoje" ljude, što po prijašnjem zakonu nije mogao. Da bismo vjerovali u zdravu, održivu namjeru novog Zakona, u njemu bismo trebali vidjeti suštinske reformske poteze, a njih nema.

Ne može se poslovati normalno ako se ne promijeni sustav poslovanja, dakle ako se ne provede reforma zdravstvenog osiguranja. Gotove sve županijske bolnice u Hrvatskoj su u dugovima. A dugovi su nastali tako da se pacijentima napravi sve što je potrebno, a onda se bolnica ne može naplatiti od HZZO-a, kćeri tvrtke RH d.o.o. Bolnice ne uspijevaju naplatiti posao koji su napravile i to je ključno, tu se stvaraju dugovi.

Što kaže Pravo vlasništva?

Pravo vlasništva je stvarno pravo na određenoj stvari koje ovlašćuje svoga nositelja da s tom stvari i koristima od nje čini što ga je volja te da svakoga drugoga od toga isključi, ako to nije protivno tuđim pravima ni zakonskim ograničenjima.

Vlasništvo je pravo koje svojem nositelju daje najširi opseg ovlaštenja, među tzv. "stvarnim pravima" (u toj pravnoj sintagmi riječ "stvarna"/lat. "realna" označava da je riječ o pravima koje se odnose na - stvari). Ustav Republike Hrvatske u čl. 48. jamči pravo vlasništva, uz važan dodatak: "Vlasništvo obvezuje. Nositelji vlasničkog prava i njihovi korisnici dužni su pridonositi općem dobru.". Slično propisuje i Europska konvencija za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, i opet uz važan dodatak gdje se objašnjava da postoji također: "pravo države da primijeni zakone koje smatra potrebnima da bi uredila upotrebu vlasništva u skladu s općim interesom.

Usoz-78/20-5; 24.5.2021 · Sudske odluke Visokog upravnog suda RH
Tko god odlučuje o općim dobrima ili o stvarima u vlasništvu ... proizlazi iz naravi tih osoba. Isto vrijedi i za pravo vlasništva ustanova, te s njima izjednačenih pravnih osoba.« 8. Člankom 391. ZVDSP-a uređeno je ... privatnom vlasništvu nacionalizirana bez sudjelovanja vlasnika u postupku, a što je u suprotnosti s nepovredivošću prava vlasništva. Predlažu poništavanje

čovjek kaže

Prevedeno jezikom HDZ-SDP-ovih kriminalaca:

Od 1. siječnja 2024. sve bolnice postaju 'državne'. A država je privatna tvrtka RH d.o.o. koja je Republiku Hrvatsku 29.04.2013. odvela u stečaj, likvidirala! Da nije tragikomično bilo bi komično.

Otimanje bolnica, uknjižba odabranih u vlasništvo, ekspresni otkaz svakom liječniku koju bude zviždao (to su oni koji su dobili otkaz jer su savjesno radili svoj posao pridržavajući se Hipokratove zakletve, oni koji su otišli ili bili medijski diskreditirani). I na kraju tko bude imao novaca moći će se liječiti, a tko ga nema umrijeti će!

Dodajmo da je Andrej Plenković potpisao (Vili Beroš supotpisao) veleizdajnički Ugovor sa WHO-om, bolje rečeno predao hrvatsko zdravstvo WHO-u.

https://istinomprotivlazi.eu/sto-se-krije-od-javnosti/plenkovic-i-drugar-mu-vucic-medu-prvima-potpisali-ugovor-sa-who-om-o-uvodenju-globalne-zdravstvene-diktature

Ugovor predviđa stvaranje međunarodne birokracije koja će djelovati uglavnom neovisno o nacionalnim parlamentima. To je prijenos suvereniteta s naroda na skupinu neizabranih birokrata i predstavnika međunarodnih organizacija i tvrtki. Ugovor također predviđa da cjepiva, lijekovi i testovi mogu postati obvezni za države članice. Konkurentski lijekovi mogu biti zabranjeni. "Ovo je ogromna ekspanzija farmaceutsko-industrijskog kompleksa",

Vjerovati u dobre namjere Beroša koji je Remdisivirom ubijao umirovljenike, kupio milijune biološkog oružja zvanog Covid-19 za depopulaciju Hrvata, može sam naivna osoba, da ne kažem idiot.

Otimanje bolnica pljačka je svih pljački 

Otimanje državnih, javnih bolnica zadnji je čavao u lijesu Hrvata.  Bandite, lopove, prevarante, cioniste u službi privatne tvrtke RH d.o.o. koja glumi Republiku Hrvatsku moramo zaustaviti, procesuirati i osuditi. U protivnom, biti ćemo pometeni sa ovih prostora i zamijenjeni migrantima.

Sluganski, glavni mediji odraditi će preostali dio posla - nastaviti blesirati ionako izblesiran narod.

Otvorite ovaj link i biti će vam jasno tko upravlja Hrvatima:

https://istinomprotivlazi.eu/sto-se-krije-od-javnosti/12-sotonskih-znakova-koji-odaju-veleizdajnike-u-sluzbi-psihopata-nwo-a

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, blokiraju Naslovne slike mijenjaju slike, blokiraju linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.