Da bilo koja druga država osim Izraela baca bombe s osiromašenim uranom na nedužne ljude, cijeli bi svijet u bijesu pozivao da se počinitelj zaustavi. No, budući da Izrael uvijek ima "antisemitske" karticu u rukavu, očito dobiva besplatnu propusnicu

Najmanje od 2009. Izrael koristi osiromašeni uran protiv Gaze, kao što je dokazano u a Europskoj uniji iz 2014. (EU ) rasprava o tome kako ovo oružje utječe na nedužne civile.

Prema Europskom parlamentu, bilo je "dovoljno uvjerljivih podataka" čak i 2014. kako bi se Izrael povezao s ponovljenom uporabom oružja s osiromašenim uranom protiv palestinskog naroda, uključujući masakr velikih razmjera koji se dogodio u Gazi u kolovozu iste godine.

Ovo kemijsko oružje povezano je s rakom i malformacijama fetusa, uključujući djecu koja su bila izložena dok su bila u maternici. Užasan ishod ovoga već je viđen u Falluji, koju je međunarodna koalicija predvođena Sjedinjenim Državama bombardirala osiromašenim uranom.

Kao rezultat bombardiranja Faludže pod vodstvom SAD-a 2003., koje je bilo utemeljeno na fiktivnoj ideji da postoji "oružje za masovno uništenje" skrivajući se u Iraku, oko 52 posto djece rođene na tom području danas pati od tjelesnih deformiteta.
"Smrtonosni učinci radioaktivnosti uzrokovani eksplozijama i kasnijim požarima, uključujući rak pluća i pleure, mogu postojati stoljećima u okolišu, a posebice u vodonosnicima." EU je tada zabilježila užase otkrivenog.

Izrael u misiji etničkog čišćenja u Palestini

Da bilo koja druga država osim Izraela baca bombe s osiromašenim uranom na nedužne ljude, cijeli bi svijet u bijesu pozivao da se počinitelj zaustavi. No, budući da Izrael uvijek ima "antisemitske" karticu u rukavu, očito dobiva besplatnu propusnicu.

Prije gotovo puno desetljeće, EU je upozoravao da Izrael pokreće "još jednu humanitarnu katastrofu u Palestini, a posebno u Pojasu Gaze, gdje su bačene tisuće tona bombi s osiromašenim uranom s učincima koji su već dokumentirani." ;

Sve se to dogodilo 2014., a prije toga početkom 2000-ih. Izrael je zadržao stav teške agresije protiv Gaze otkako se židovska država prvi put ponovno formirala 1948. Sve od tog vremena, Izrael je nemilosrdno progonio palestinski narod.

"S obzirom na ovu situaciju, što potpredsjednik/visoki predstavnik misli učiniti kako bi izvršio pritisak na Izrael da preuzme svoju odgovornost za ovaj zločin protiv čovječnosti i kakvu pomoć potpredsjednik/visoki predstavnik može ponuditi palestinskim vlastima provesti epidemiološko praćenje, koje također uključuje sve građane EU koji su se od tada doselili na teritorij?" pitala je tada EU.

Već u ovom posljednjem ratu, Izrael je bacio ekvivalent gotovo dvije atomske bombe, ako se koristi veličina i razmjer atomske bombe koji je bačen na Hirošimu kao usporedbu.

Bombardiranje Hirošime 6. kolovoza 1945. izbacilo je na japanski grad količinu ekvivalentnu 15.000 tona TNT-a. Do sada je u Gazi Izrael bacio ekvivalent od 25.000 tona TNT-a na palestinski teritorij – a rat kao da je tek počeo.

Izrael zapravo nukleira Pojas Gaze na svjetskoj sceni jer se čini da se većina zemalja tome protivi čin agresije Izraela.

Hoće li međunarodna zajednica učiniti nešto ovaj put ili će biti sve po starom?

https://www.naturalnews.com/2023-11-27-israel-depleted-uranium-genetic-war-palestine.html

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, blokiraju Naslovne slike mijenjaju slike, blokiraju linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)