Židovi (komunisti - cionisti) su na Križnom putu izvršili holokaust nad hrvatskim narodom, isti nas danas pljačkaju, lihvare, truju chemtrailsima, pomoću HAARP-a proizvode: potrese, požare, poplave, tuče... okrivljujući za to klimatske promjene, paralelno nas truju GMO-om i ubijaju Covid pripravcima. Jednom riječju dovršavaju šlampavi posao iz 45-e, kako se izrazio Stazić

Židovi cionisti inicirali su sve ratove! Sada pokušavaju inicirati i treći svjetski rat napadom na Rusiju! Oba svjetska rata, regionalni ratovi na Bliskom istoku i u Africi te Hladni rat poticani su u američkoj i britanskoj političkoj kuhinji, a sve zbog nadmoći nad izvorima nafte, kontrole distribucije nafte, i očuvanju dolara kao jake svjetske valute. To su povijesne činjenice.

Ispovijed židovskog vjerskog učitelja  

''Važne priče, važne činjenice, koje nas nisu naučili u školi, pa čak niti na fakultetu, govorio sam pred mnogim profesorima povijesti. Zbog čega je Hitler mrzio Židove? Što je htio od njih? Zašto su mu smetali? Sve je to zapisano u Mein Kampfu. Ova se knjiga ponovno tiska, tek odnedavno, tek sada je prevedena na Hebrejski i dozvoljena. Godinama je bila zabranjena.

No, postoji i prijašnje izdanje, koje je napravio Yad Vashem. Njima nije bila zabranjena knjiga. Hitler u svojoj knjizi govori: ''Židovi su Komunisti, oni su napravili boljševičku revoluciju. Oni su pobili 30 milijuna Rusa, kompletnu inteligenciju, na naročito okrutan način. I to je njihov plan za cijeli svijet. Slijedeća na redu je Njemačka. Formirali su Njemačku komunističku i socijalističku partiju. I to je točno! Ako ih sada ne pobijedimo, oni će i nas pobiti. Poklat će i narednih 20 milijuna ljudi, kompletnu inteligenciju. Išli su od zemlje do zemlje. Tako da će Židovi postati jedini inteligentni narod''.

''Hitler to ponavlja više puta u knjizi. Nemojmo se zavaravati. I bio je u pravu. boljševičku (rusku) revoluciju napravili su Židovi. Rusku (Crvenu armiju) podigao je Leon Trotsky (Židov), veliki genije. Želio je Izrael više nego itko. Formirao je 'Židovsku brigadu komunističke partije', čiji članovi su davali podatke o njihovoj braći roditeljima, sinovima, o tome dali posjeduju Sidur ili ikakvu židovsku knjigu. Da ne govorim o Teffilinu i Mikvehu (Vjerske knjige). On je uništio sve to. Iako je bio Židov.

U prvom sastavu Sovjetske vlade i politbiroa, od 13. članova 6. su bili Židovi.

Tko je osnovao KGB, UDBA-u, OZNA-u DB…itd?  Židovi!

Sve je jasno opisano u Mein Kampfu. Hitler nije mrzio Židove, jer su imali novaca, nije ih mrzio jer su učili Mitzvoth (Svetu knjigu) već, jer su bili Komunisti. I to je jasno napisano. Židovi su uništili religiju i vjeru. Proširili su Njemačkom mržnju prema Bogu. Tako piše u Mein Kampfu''. ''Osjećam se kao Božji vjesnik, kako bi uništio Židove jer Židovi ne vjeruju u Boga'', rekao je Hitler.

''Sada znate zašto nas u školama ne uče o tome. Jer tko piše Školski program? Upravo ti ljevičari. Naravno da neće pisati kako je Hitler želio uništiti Židove jer su bili očevi ljevice, marksizma, komunizma i ostaloga. Ali on upravo to i piše. Židovi su uništili sve vrijednosti, zatrovali književnost i teatar. Od 9. najvećih njemačkih novina 7. je bilo u židovskim rukama.... (op.a. danas su svi glavni mediji u njihovim rukama)

...Postojao je jedan veliki kompozitor u svijetu. Richard Wagner čija su djela danas zabranjena. Zato jer je bio antisemita. I to još davno prije nego je bilo ''nacističko doba''. Mene je zanimalo što je on stvarno govorio. Hebrejski univerzitet je tiskao njegovu knjigu. Preveli su je na Hebrejski.

U njoj piše: ''Ne volim Židove''. ''Religozne. Njih volim''. ''Židovi koji su napustili Mitzvah i Toru, oni koji izgledaju kao mi danas, ja mrzim''. Mrzim ih jer su se prikrali u naše društvo i uništili pjesništvo i kulturu. One koje su konvertirali u kršćanstvo gledam kao na petu kolonu. To su izdajice koje će uništiti njemački narod ako se ne započnemo braniti već danas. Prerušili su se u Nijemce, ali nisu Nijemci. Uvijek su Židovi''.

''Razumijete li sada zašto je zabranjeno učiti o Wagneru i o tome o čemu govori? Baš kao što svi ovdje mrze Nirnberški zakonik iako nemaju pojma o čemu on govori. Nirnberški zakonik zabranjuje brak između Židova i Nežidova, pa je to u školama ovdje rasizam. Reći da je Židov drugačiji od nežidova je rasizam…

20170823 081000

Zato shvatite da se stvari ne događaju same od sebe, nema tu slučajnosti, ne događaju se bez upozorenja. Naši grijesi otjerali su nas s ove zemlje. Zahvaljujući Bogu vratili smo se i moramo biti oprezni da ne ponovimo grijehe. Na ovaj smo svijet došli kao drugačiji. Stvoreni jesmo kao Židovi. Naša je jedina svrha da budemo s Bogom. Ako svatko želi biti s Bogom, Bog i jeste s njime.

Na svakom mjestu, u dobrim i lošim vremenima i ovdje i tamo, neka je volja Božja. Neka Bog zaustavi naše nevolje, u svakom obliku ili stanju i na svakom mjestu. I neka imamo zasluge za vječno iskupljenje i sreću'', zaključio je iskreni rabin razotkrivši CIONISTE ili petokolonaše, kako ih je nazvao Richard Wagner.

https://istinomprotivlazi.eu/komentari/zidovi-cionisti-upravljaju-i-hrvatskom-miko-peled-sin-zidovskog-generala-mojim-izraelom-vladaju-cionisti-koji-su-izvrsili-genocid-nad-palestinskim-narodom-video

https://istinomprotivlazi.eu/sto-se-krije-od-javnosti/david-bateman-cjepiva-protiv-covid-a-dio-su-sadisticke-zidovske-zavjere-za-istrijebljene-milijarde-ljudi

https://istinomprotivlazi.eu/komentari/izrael-je-antisemitska-ili-cionisticka-drzava-a-cionizam-je-fasizam-21-stoljeca

https://istinomprotivlazi.eu/sto-se-krije-od-javnosti/harold-w-rosenthal-nas-bog-je-lucifer-iako-to-vecina-zidova-ne-voli-priznati-prikriveni-zidovi-vladaju-svim-narodima-bivse-drzave-procitajte-njihova-prava-prezimena

 https://istinomprotivlazi.eu/komentari/marko-franciskovic-cionisti-upravljaju-i-amerikom-i-rusijom-i-eu-i-provode-teror-nad-cijelim-svijetom-i-to-taj-teror-provode-pod-krinkom-borbe-protiv-terorizmom

Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima! Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'!
Prof. Noel Ignatiev , Inteview za 'Harvard magazine' rujan 2002.
'Cijela Zemlja mora pripasti Židovima a ostali pogani narodi, koji su samo životinjski izmet, ne smiju posjedovati ništa'!  Amschel Mayer Rothschild

Židovi (komunisti - cionisti) su na Križnom putu izvršili holokaust nad hrvatskim narodom, isti nas danas pljačaju, lihvare, truju chemtrailsima, pomoću HAARP-a umjetno proizvode: potrese, požare, poplave, tuče... okrivljujući za to klimatske promjene, paralelno nas truju  GMO-om i ubijaju Covid pripravcima. Jednom rječju vrše depopulaciju nad Hrvatima.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.