Stjepan Mesić (izbornom prijevarom instaliran 2000-te) doveo NATO, MMF, HAARP i Monsanto, Ivo Josipović (izbornom prijevarom instaliran 2010) protuustavno utrpao neovisnu Hrvatsku državu, za koju se izjasnilo 94,17% hrvatskog naroda, u sotonsku EU nakon čega je započeo proces depopulacije i pauperizacije hrvatskog naroda i Andrej Plenković (instaliran izbornim prijevarama 2016-te i 2020-te) smrtonosnim grafen-oksidovim covid 'cjepivom' i 'klimatskim promjenama' dovršava šlampavi partizanski posao iz 45-e, a sve prema Agendi 21 i Agendi 2030 koju su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada!

Hrvatska je prestala biti neovisna 9.12.2011. kada su Jadranka Kosor (HDZ), u svojstvu premijerke RH i Ivo Josipović (SDP) u svojstvu predsjednika RH, lažnim pečatom, protuustavno potpisali Lisabonski ugovor. Lisabonski ugovor je nova inačica Rapalskog ugovora. Potpisom smo prestali biti neovisna država, što je bila podloga za registraciju i rad paradržave tzv. Republika Hrvatska d.o.o.,sa svojim sestricama: Hrvatska vlada d.o.o., Hrvatski sabor d.o.o., DORH d.o.o., Ustavni sud d.o.o., HNB d.o.o, Vrhovni sud d.o.o, MUP d.o.o... Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZZJ) d.o.o....paradržave koja nas pljačka, lihvari, truje.... pauperizira i depopulira.

Paradržavna tvrtka ili korporacija RH d.o.o. započela je s radom 29. 04 2013. nakon što je odvedene u stečaj (likvidirana) Republika Hrvatska. 

29.04.2013.rh tvrtka

Nakon toga su naši vlasnici Njemačka i Engleska imenovali Domagoja Miloševića (HDZ) i Zorana Milanovića (SDP) svojim prvim povjerenicima privatne kompanije, 'Hrvatska vlada d.o.o.', a Ivu Josipovića prvim predsjednikom zločinačke korporacije ' Republika Hrvatska d.o.o.'

O Stjepanu Mesiću, po potrebi i ustašom, sve znamo. Sa 5% popularnosti postao je, izbornom prijevarom, predsjednik Republike Hrvatske. I to u dva mandata. Instaliran da kriminalizira Domovinski rat, provede detuđmanizaciju, širom otvori vrata zloglasnom MMF-u, udomi zločinački NATO i uvede na mala vrata Monsanto i HAARP. Jasno za novac.I nije tajna da na tajnim RBA računima ima cca 20 miljuna eura, raspoređenih na suprugu i dvije kćerke. I to je bio njegov veleizdajnički maksimum.

No, pravi veleizdajnik, genijalni veleizdajnik, briselski šprinter, zasigurno je Andrej (Palenker) Plenković.  Njegova sluganska dionica je završiti ono što su partizani 45-e šlampavo napravili.  Najmanje 13 veleizdaja njegov je opus vrlo uspješnog rada za paradržavnu korporaciju istog imena ali ograničene odgovornosti tzv. RH d.o.o. 

Laž je temelj današnje politike

Glavni tajnik NATO-a Jens Stotelberg 4. ožujka 2020. došao je u Hrvatsku sa jednim jedinim ciljem: hrvatskom potrčku i poslušniku Andreju Plenkoviću dati točne upute što treba učiniti nakon što WHO (samoproglašena Svjetska Zdravstvena Organizacija) proglasi lažnu pandemiju coronavirus

4.ožujak 2020. sastanak Plenković - Stoltenberg

Predsjednik paradržavne vlade Andrej Plenković sastao se 4. ožujka u Banskim dvorima s glavnim tajnikom NATO-a Jensom Stoltenbergom. U izjavama za medije, Plenković izvijestio je da je glavni tajnik stigao u Hrvatsku na neformalni sastanak ministara obrane Europske unije koji će biti pretvoren i u formalni sastanak na kojem će se raspravljati o najaktualnijim sigurnosnim izazovima i krizama. Kazao je da su se složili da u cijelosti na razini Europske unije, ali i brojnih članica EU-a i NATO-a postoji čvrst stav da treba sprječavati nezakonite migracije...za Hrvatsku koja ima iskustva s onim velikim valom iz 2015. i 2016. bitno je da se spriječi takva situacija te ćemo u suradnji s drugim članicama i u suradnji s Europskom unijom i NATO-om nastojati da se spriječi novi migracijski val...druga tema bila je posvećena situaciji u Afganistanu...Jens Stoltenberg je istaknuo je da je Hrvatska vrijedan partner saveza i da na različite načine pridonosi operacijama NATO-a. Pozdravio je napore koje Hrvatska ulaže u povećanje izdvajanja za obranu na 2 posto BDP-a. Naravno, nije zaboravio upozoriti na sve "agresivnije" djelovanje Rusije, posebice podsjetivši na pripajanje dijelova teritorija Gruzije i Ukrajine...

Splecreenshot 1

Jens Stotelberg je došao sa jednim jedinim ciljem u Hrvatsku: dati hrvatskom potrčku i poslušniku Andreju Plenkoviću točne upute što treba učiniti nakon što SZO (samoproglašena Svjetska Zdravstvena Organizacija) proglasi lažnu pandemiju coronavirus.

11. ožujka 2020. SZO pokreće lažne pandemiju

Svjetska Zdravstvena Organizacija (SZO) 11. ožujka službeno je proglasila svjetsku pandemiju u vrijeme kada je bilo 18 000 potvrđenih slučajeva i 4291 smrtni slučaj od ukupne svjetske populacije Većina ovih potvrđenih „pozitivnih slučajeva“ procijenjena je pomoću RT-PCR testa koji ne otkriva niti identificira virus.

Odmah nakon najave SZO-a kampanja straha krenula je velikom brzinom. Upute za zatvaranje proslijeđene su u 193 države članice Ujedinjenih naroda. Potpuno zatvaranje nacionalnih gospodarstava podržano je kao sredstvo za rješenje krize javnog zdravstva.

17. ožujka 2020. tajni sastanak Plenkovića sa urednicima glavnih medija

Predsjednik paradržavne vlade Andrej Plenković i nekolicina njegovih suradnika, koji se lažni predstavljaju hrvatskim ministrima, održali su 17. ožujka tajni sastanak s glavnim urednicima tiskanih medija te nacionalnih televizija i radija, na kojem su razgovarali o tome kako bi mediji trebali pratiti epidemiju koronavirusa. Dao im je upute kako izvještavati u vrijeme krize te naglasio da CILJ MEDIJA MORA BITI IZBJEGAVANJE PANIKE i to tako da se promovira rad vlade koja je, kako su naglasili više puta na tom sastanku, "sve potrebne mjere donijela na vrijeme" i da imaju "dovoljno kapaciteta za savladavanje krize".

Teza o tome da je Hrvatska sve potrebne mjere donijela na vrijeme pojavila se na naslovnici Večernjeg lista samo nekoliko dana nakon ovog sastanka, na kojem je između ostalog Plenkovićeva Obuljenka obećala pomoć države, koju će naravno, kao i sve ostalo, platiti hrvatski porezni obveznici.

Bez presedana u povijesti, primijenjen gotovo istodobno u velikom broju zemalja, čitavi su sektori svjetske ekonomije destabilizirani. Mala i srednja poduzeća gurnuta su u stečaj. Nezaposlenost i siromaštvo su rašireni. U nekim zemljama izbila je glad. Razorni utjecaji na zdravlje (smrtnost, morbiditet) ovih mjera, uključujući destabilizaciju sustava nacionalne zdravstvene zaštite (u brojnim zemljama), daleko nadmašuju one koji se pripisuju Covid-19.

Travanj 2020, žurba za testiranjem

U velikom broju zemalja istodobno se ljude potiče na testiranje, što zauzvrat doprinosi eksponencijalnom povećanju broja takozvanih potvrđenih Covid-19 "pozitivnih slučajeva". Objekti su postavljeni u cijeloj zemlji. Prevladava panika, nacionalne vlasti uspostavljaju objekte za testiranje. Ljudi, k'o prave poslušne ovce, stoje u redu kako bi se testirali.

Svibanj 2020. donarska konferencija ili đavolja igra, Plenković SZO-u donirao milijardu eura

Početkom svibnja održana je takozvana donatorska konferencija, na kojoj se sakupljao novac za planirano cjepivo za masovno ubojstvo čovječanstva. Svi koji su sudjelovali u ovoj đavolskoj igri, dobro znaju što čine. Nema tu više nikakvih opravdanja. To je bila takozvana video konferencija, održana online, preko interneta. Propagandni mediji globalističke cionističke elite, nazvali su one koji su sudjelovali na toj konferenciji "međunarodni savez" za borbu protiv korone. Odnosno, kako su inicijatori te konferencije sami sebe nazvali "united against corona" (ujedinjeni protiv korone).

Tako je to nazvala Ursula von der Leyen, nelegalna predsjednica nelegalne tvorevine EU, lažna kršćanka, odnosno demon-kršćanka koja se zahvalila svima koji su donirali za cjepivo protiv lažne pandemije,. Posebno se zahvalila velikom gazdi, dobrotvoru Bil Gatesu i predsjedniku SZO-a, etiopskom kriminalcu Tedrosu Adhanomu Ghebreyesusu protiv kojeg je pokrenuta tužba za suučesništvo u genocidu nad etiopskim narodom: "Kao netko, tko je cijelu svoju karijeru posvetio globalnim zdravstvenim inicijativama, doktore Tedros, dobro je što te u ovoj stvari imamo na našoj strani. Hvala ti!" U ovoj ljigavoj poruci Ursula nije propustila da ga oslovi sa doktore, iako on ustvari nije doktor medicine, ali ova tašta lopina inzistira, da ga se oslovljava sa doktor.

Lipanj 2020 - obvezno nošenje maski, distanciranje, zatvaranje škola, fakulteta...

Zdravstvene vlasti u nekoliko zemalja ukazale su na skori "Drugi val". Drugi val predstavlja "drugu fazu" programa stečaja, usmjerenog na uslužno gospodarstvo, zračni promet, turističku industriju, trgovinu na malo itd. Prevladava socijalno distanciranje. Zatvaraju se škole, fakulteti i sveučilišta, zabranjena su druženja i okupljanja obitelji. Maska za lice..U lipnju, kada nisu bile represivne mjere na snazi, Hrvatska je imala dnevno u prosjeku 0,13 mrtvih s coronavirusom. U drugoj polovini mjeseca smrtnost je bila ravno nula! 

No, paradržavni stožer 30. lipnja uvodi obavezu nošenja maski u sredstvima javnog prijevoza - u tramvajima, autobusima, vlakovima i taksiju. Maska za lice ponovno se postavlja unatoč negativnim utjecajima na zdravlje. Kažu nam da je sve to u dobru svrhu. Boriti se protiv prijenosa virusa. Te dalekosežne odluke kojima se umanjuju temeljna građanska prava temelje se na „procjenama“ pozitivnih slučajeva Cov..-19, a da se ne govori o manipulaciji rezultatima testa.

Sljedeća dva tjedna već smo imali 13 novih smrti. Onda su 15. srpnja uveli obavezu nošenja maski u svim trgovinama, poslovnicama i institucijama. Nakon toga, u kolovozu, zaraza se konačno počela ozbiljno širiti, da bi u prosincu virus MEDIJSKI kulminirao. Priprema za spasonosno cjepivo.

Prosinac 2020. otvoreno, drsko, medijsko huškanje na cijepljenje đavoljim cjepivom

Vrijeme je za primanje spasonosnog cjepiva kako bi se hrvatski narod spasio od strašnog virusa koji se usudio napasti Plenkovića i njegova prijatelja Macrona. Koji, naravno, nisu bili u samoizolaciji već na Cov.. konzultacijama za 2021.godinu. Sa Gatesom i ostalim psihopatama NWO-a. Jer, svijetu prijeti novi, još smrtonosni virus, tzv. Covid 21.

Zanimljivo, sve u znaku broja 21? Tako se zove i Agenda 21 koju su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada.

O cjepivima sam napisao, prenio bezbroj tekstova svjetskih znanstvenika koji nemaju pristup javnim medijima, pa se neću ponavljati već uputiti jasnu poruku hrvatskom narodu:

HZJZ nije državna ili javna ustanova, već je privatna kompanija, kao i nacionalni stožer. Oni ne rade u interesu zdravlja već na depopulaciji hrvatskog naroda zato su i uništili naš Imunološki zavod.

"Ignorirajte Beroša, Capaka Alemku, Božinovića, Đikića, Ivića, Kaića, Plenkovića...svi se oni lažno predstavljaju u ime Hrvatske, hrvatskih državnih institucija, zaštite hrvatskog naroda. Oni su zapravo veleizdajnici, prevaranti koji rade u interesu svojih gospodara, zaposleni na rukovodećim mjestima kćeri (u Londonu registriranih) paradržavne tvrtke RH d.o.o, sa jedinim ciljem da nas pljačkaju, lihvare, truju chemtrailsima, GMO-om, a dokrajče 'cjepivima' i glađu nakon uništenja autohtonih svinja, goveda, peradi... zbog 'klimatskih promjena", bile su moje poruke hrvatskom narodu

Paralelno se pljačkao hrvatski narod

hdz pljačkas

plus najnovija plinska afera.

Poslušajte najsvjetliju točku hrvatskog sabora, hrvatsku heroinu Karolinu Vidović Krišto:

Andrej Palenker Plenković mora odraditi još jednu (zadnju) veleizdaju, novu PLANdemiju, takozvanu KLIMATSKE PROMJENE.

klim promjene

Sluganski mediji, koruptivna struka i novo ministarstvo istine, tzv. fackt checkeri dobili su upute i novce - poreznih obveznika. 

Zaključak

Tri najveća 'hrvatska' veleizdajnika: Stjepan Mesić (izbornom prijevarom instaliran 2000-te) doveo NATO, MMF, HAARP i Monsanto, Ivo Josipović (izbornom prijevarom instaliran 2010) protuustavno utrpao neovisnu Hrvatsku državu, za koju se izjasnilo 94,17% hrvatskog naroda, u sotonsku EU nakon čega je započeo proces depopulacije i pauperizacije hrvatskog naroda i Andrej Plenković (instaliran izbornim prijevarama 2016-te i  2020-te) smrtonosnim grafen-oksidovim covid 'cjepivom' i 'klimatskim promjenama' dovršava šlampavi partizanski posao iz 45-e, a sve prema Agendi 21 i Agendi 2030 koju su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada!

I sva trojica su, zanimljivo, prikriveni Židovi - cionisti.

Stjepan Mesić (Mesis), Ivo Josipović (Muha), Andrej Plenković (Palenker). 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/  Uklonili su nam Facebook stranicu što sve govori o njima!

Pišite nam na mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)