Popis prvih 10 županija (gradova i općina) u kojima nas godinama varaju HDZ i SDP uz pomoć APIS-a koji njihovim kandidatima upisuje jugoslavenske birače koji su 90-ih napustili Hrvatsku, a i dalje se vode u ministarstvu uprave kao hrvatski birači

U sudaru nekoliko tipova kultura, odnosno načina razmišljanja, Hrvatska postaje pravo ratište gdje se puca iz svih oružja, na sreću još uvijek bez pravih metaka, u kojem najviše stradava psiha malog, običnog čovjeka uzrokovana socijalnom bijedom, nespokojstvom i velikom nesigurnošću.

Tko je najveći krivac za takvo stanje? Pavelić, Tito, Tuđman, Račan, Mesić, Sanader, Josipović, Bajić, Milanović, Kolinda, Plenković… svatko će najprije na njih pomisliti. Ne, nisu oni glavni krivci. Glavni krivci su oni koje najmanje optužujemo. A to su zastupnici u Hrvatskom saboru – predstavničko tijelo svih građana i nositelj zakonodavne vlasti u RH koji je odgovoran narodu koji ga je izabrao na parlamentarnim izborima.

Sve zakone koje imamo, bili dobri ili loši, donosi Sabor, a ne Vlada. Vlada može raditi za nečije interese i predlagati loše zakone, ali zadnja riječ je na saborskim zastupnicima koji ne moraju prihvatiti vladine odluke. Nažalost, zastupnici u Saboru uvijek potvrđuju vladine odluke poput svih prostitutki, za malo rada, dizanja ruku, neki i nogu, uredno svaki od njih primi, za jedan mandat, oko dva milijuna kuna.

Saborski zastupnici su krivi za sve nezakonite rasprodaje našeg vlasništva, oni su 12 godina izglasavali povjerenje Mladenu Bajiću koji je, umjesto razotkrivanja pretvorbenih kriminalaca, procesuirao i zatvarao branitelje, progonio generale, dilao transkripte Haškom sudu. Saborski zastupnici su krivi što su dopustili premijerima da lošim vođenjem države proizvode gubitke (deficit), a nisu tražili izglasavanje nepovjerenja prema njima. Saborski zastupnici su savršeni političari jer donose sve zakone, a ne povlače nikakvu odgovornost. Saborski zastupnici mogu činiti i kaznena djela, završiti u zatvoru i ponovno se vratiti u Sabor, a nisu obvezni ni dolaziti na sjednice ali će, uredno prvog u mjesecu primiti svoju plaću.

Ali zato hrvatski birači četiri godine gutaju knedle, mrze one na vlasti i čekaju izbore da ih kazne glasajući PROTIV, nesvjesni da glasaju zapravo uvijek za iste samo presložene u dvije boje: plavu i crvenu. A što je najtragičnije, i jedni i drugi, HDZ i SDP, su konstantno na vlasti zahvaljujući izbornim prijevarama koje im donose sigurnih 120 mandata i uz koaliranje sa svojim trabantima, jedni ili drugi, uvijek imaju osiguranu većinu za provoditi sve zakone koji su protiv interesa naroda, pritom se enormno bogateći.

Netko je postavio pitanje imamo li dokaze. Imamo!

Državni zavod za statistiku je 2011.-te godine izvršio popis stanovništva u Hrvatskoj i na svojoj službenoj stranici objavio popis stanovnika sa svim pripadajućim manjinama. Točno se po gradovima i općinama zna koliko ima muškaraca, žena i osoba do 18 godina koji ne mogu glasovati. Nakon završenih izbora Državno izborno povjerenstvo (DIP) na čijem je čelu od 2000-te bio Branko Hrvatin, objavljuje na svojim službenim stranicama podatke o broju birača na obrađenim biračkim mjestima po gradovima i općinama.

Ovo je najvažnije! Razmjer broja stanovnika i broja birača u postocima je (europski prosjek) 18,2%, i taj se postotak koristi u provjeri broja birača.

Dakle, po popisu DZS-a Hrvatska, sa pripadajućim manjinama, 2011-te je imala 4.284,889 stanovnika, umanjeno za 18,2% (osobe do 18 godina) je 3,505,039 birača, a ne kako nas DIP, APIS, Davorin Mlakar, Arsen Bauk i sada njegov zemljak, bračanin Lovro Kušević, godinama varaju sa lažnim popisom birača kojih je bilo čak 4,5 milijuna (kad su pobijedili Mesić i Josipović) do zadnjih izbora, kada je bilo 3.788,788 birača.

Tko su lažni birači?

Lažni birači su odbjegli Jugoslaveni 90-ih godina koji se i danas, nakon 28 godina, vode kao hrvatski birači. Nevjerojatno!! Evidenciju o njihovom broju vodi Savo Štrbac koji ministarstvu uprave dostavlja podatke o, u međuvremenu umrlim, ''biračima''. A odbjeglih 'hrvatskih birača' ima oko 500 tisuća! Njihove glasove APIS ukucava HDZ-ovim i SDP-ovim kandidatim na izborima. Naravno, nešto ukucavaju i HNS-ovim, SDSS-ovim i manjincima - trabantima koji svojim glasovima uvijek osiguravaju vodećoj partiji potreban majoritet od 76 glasova!

A tko laže taj i krade! I sva zla koja nam se događaju upravo počinju nakon završenih izbora za koje smo godinama mislili da su demokratski i pošteni i da mi odlučujemo tko će biti na vlasti! Rekorderi u izbornim prevarama su Zadarska i Splitsko-dalmatinska županija u kojoj ima preko 60 tisuća viška birača!

Objavljujemo, u 2 dijela, u kojim županijama (gradovima i općinama) nas varaju dvije glavne stranke HDZ i lažna oporba SDP: 7 godina je HDZ bio lažna oporba, kada je SDP bio na vlasti

Popis prvih 10 županijama (gradova i općina) u kojima se varaju birači

1.ZAGREBAČKA ŽUPANIJA :
GRADOVI: Dugo Selo, Ivanić Grad, Jastrebarsko,Samobor, Sveta Nedjelja,Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, vrbovec, Zaprešić.
OPĆINE: Bistra, Brckovljani, Brdovec, Dubravica, Jakovlje, Klinča sela, Kloštar Ivanić, Krašić,Kravarsko, Križ, Marija gorica, Orle, Pokupsko, Rugvica, Stupnik, Žumberak!

2.SISAČKO-MOSLOVAČKA ŽUPANIJA:
GRADOVI: Petrinja, Popovača
OPĆINE: Jasenovac, Lekenik, Sunja

3.SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
GRADOVI:Hvar, Imotski, Kaštela, Komiža, Makarska, Omiš, Sinj, Solin, Split, Stari grad, Supetar, Trilj, Trogir, Vis, Vrgorac, Vrlika,
OPĆINE: Baška voda, Bol, Brela, Cista provo, Dugi rat, Dugopolje, Gradac, Hrvace, Jelsa, Klis, Lečevica, Lokvičići, Lovreć, Marina, Milna, Nerežišća, Okrug, Otok, Podbablje, Podgora, Podstrana, Postira, Prgomet, Primorski dolac, Proložac, Pučišća, Runovići, Seget, Sućuraj, Sutivan, Šestanovac, Šolta, Tučepi, Zadvarje, Zagvozd, Zmijavci.

U ovoj županiji samo se u Dicmu i Muću nisu varali birače!

4. KRAPINSKA ŽUPANIJA
GRADOVI: Klanjec, Krapina, Oroslavlje, Pregrada, Zabok, Zlatar
OPĆINE: Bedekovčina, Gornja Stubica, Jesenje, Krapinske Toplice, Kumrovec, Mače, Marija Bistrica, Mihovljan, Novi Golubovec, Stubičke Toplice, Tuhelj, Zagorska Sela

5. KARLOVAČKA ŽUPANIJA
GRADOVI: Duga Resa, Karlovac, Ozalj, Slunj
OPĆINE: Bosiljevo, Cetingrad, Draganić, Generalsaki Stol, Kamanje, Netretić, Rakovica, Ribnik, Žakanje

6. VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
GRADOVI: Ivanec, Ludbreg, Novi Marof, Varaždin, Varaždinske Toplice
OPĆINE: Bednja, Beretinec, Breznički Hum, Donja Voća, Gornji Kneginjec, Ljubešćica, Maruševec, Sračinec, Sveti Ilija, Trnovec Bartolovečki, Vinica

7. KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA
GRADOVI: Koprivnica
OPĆINE: Đelekovec, Kalnik, Koprivnički Ivanec, Legrad, Podravske Sesvete

8. BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA
GRADOVI : Čazma
OPĆINE: Kapela,Velika Trnovitica

9.PRIMORSKO-GORANJSKA ŽUPANIJA
GRADOVI: Bakar, Cres, Crikvenica,Čabar, Delnice, Kraljevica, Krk, Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Opatija, Rab
OPĆINE: Baška, Brod Moravice, Čavle, Dobrinj, Fužine, Jelenje, Kostrena, Lopar, Lovran, Malinska Dubašnica, Matulji, Mošćenička Draga, Mrkopalj, Omišalj, Punat, Ravna Gora, Skrad, Vinodolska Općina, Viškovo, Vrbnik

10.LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA
GRADOVI: Novalja, Otočac, Senj
OPĆINE: Brinje, Karlobag, Perušić, Plitvička Jezera

U petak ćemo objaviti popis ostalih 11 županija, odnosno gradova i općina u kojima nas HDZ i SDP godinama varaju na izborima.

Zato je tzv hrvatski ministar uprave, Baukov zemljak, Bračanin Lovro Kuščević toliko branio lopovski APIS!

Odlučujući parlamentarni i euro izbori su pred nama. Opcije glasačima:

Globalističko - slugansko stranke:

1. Koalicija HDZ, HSLS, HNS, HDS, HSU
2. Koalicija SDP, Centar, Fokus, Dalija Orešković, Reformisti, Glas, HSS
3. Koalicija Možemo i Hoćemo pravedno

Stranke koje će boriti za interese hrvatskog naroda:

4. Koalicija 'Pravo i Pravda, Domovinski pokret, Blok za Hrvatsku, Demokratski HSS, Zelena lista i Agrameri',
5. Koalicija 'Most - Suverenisti',
6. Karolina Vidović Krišto (OiP) -
7. Todorićeva stranka 'Zajedno Hrvatska' 

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja