Zvonimir Šostar i Sandra Šikić su nemoralne i korumpirane osobe koje nam uz paradržavni korumpirani stožer kroje živote. Zar smo toliko retardirani da ćemo im se prepustiti u ruke. Da ćemo u njihove ruke prepustiti živote naše djece! Nećemo i ne smijemo! Jer naša djeca nisu kriva što smo neodlučni i što na sve ovo gledamo kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći. Neće samo od sebe proći. Mi ga moramo promijeniti. I zaustaviti ove nemoralne nakaze, lopine i monstrume!

 

Prije četiri godine uhićen je ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i bivši pročelnik zagrebačkog Ureda za zdravstvo dr. Zvonimir Šostar. Diplomirao je medicinu i planirao specijalizirati neurokirurgiju, poput Beroša, ali je nakon nekoliko pokušaja odustao.

Šotar je radio u Hidroelektrinoj ambulanti i KBC-u Rebro, a 2000. je došao na čelo Gradskog ureda za zdravstvo, gdje je radio tri godine. U to vrijeme jedan politički tjednik svrstao ga je među 100 najmoćnijih ljudi u zemlji. Od 2013. na čelu je Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar. A zamjenica mu je dr. sc. Sandra Šikić.

Sandracreenshot 2

Šostarove afere

- 2004. godine na proslavi rođendana gola striptizeta plesala mu je u krilu. Kada je buknula afera Šostar se iskupio jednodnevnim volontiranjem u udruzi B.a.b.e. (op.a. kod naše Rade)
- 2007. godine saznalo se da je Gradski ured za zdravstvo, kojem je Šostar na čelu, godinu dana prije izbijanja afere sa zdravstveno neispravnom vodom na Vrbanima, znao da je voda zatrovana mineralnim uljima i o tome je šutio.
- 2008. godine Šostar je sebi isplatio 118 tisuća kuna iz gradskog proračuna.
- Iste 2008. godine otkriveno je da kupio sliku ‘Lavanda’ Mencija Clementa Crnčića za 13 tisuća eura. Slika je bila ukradena iz Banskih dvora. O tome koliki je ljubitelj slika svjedoči činjenica da je 2008. godine u imovinsku karticu upisao umjetnine vrijedne 300 tisuća eura.
- 2011. kolovoza - kada je uhićen vlasnik salona za masažu Nebojša Perunović Pancho, policija ga je osumnjičila da je svodnik, a jedna od njegovih zaposlenica tada je imenovala Šostara kao jednu od mušterija.

Afera 'Suhi led'

afg suhi

Dr. Zvonimir Šostar i dalje je Ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar. Njegova zamjenica dr. sc. Sandra Šikić izjavljuje da će dati prijedlog za obveznim nošenjem maski koje ničemu ne služe osim uništavanja (umiranja) naših zdravih stanica koje će imati za posljedicu epidemiju tumore zbog nedovoljnog unosa kisika.

rrravnatelj

Zvonimir Šostar i Sandra Šikić su nemoralne i korumpirane osobe koje nam uz paradržavni korumpirani stožer kroje živote. Zar smo toliko retardirani da ćemo im se prepustiti u ruke. Da ćemo u njihove ruke prepustiti živote naše djece!

Nećemo i ne smijemo! Jer naša djeca nisu kriva što smo neodlučni i što na sve ovo gledamo kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći. Neće samo od sebe proći. Mi ga moramo promijeniti.

Ovo je zapravo prava objava za rubriku 'Crna kronika'.

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja