Ako itko kompromitira "Holokaust", to su Židovi suprematisti poput Irwina Coltera - koji koriste ovaj spomenik - koji se nalazi usred ratne zone u glavnom gradu pod opsadom - kao izgovor da se nekako vodi ovaj rat protiv Židova i njihovu vječnu "patnju"

Gotovo sve novinske agencije diljem svijeta izvještavaju da su "zli" napadači Rusi "ciljali" i "oštetili" spomenik "Holokaustu" u Babi Yaru u Kijevu, kao što je ovo izvješće Israel National Newsa. Naravno uključili su se i "naši" sluganski mediji:

 telegram

Irwin Cotler, prvi kanadski posebni izaslanik za očuvanje sjećanja na holokaust i borbu protiv antisemitizma, govori o invaziji ruskog predsjednika Vladimira Putina na Ukrajinu, posebno osuđujući udar na lokaciju Babi Yar.
"Putin je pokušao opravdati svoju nezakonitu i brutalnu agresiju na Ukrajinu i ukrajinski narod lažnim i klevetničkim pozivima na 'denacifikaciju', dok je Ukrajince optužio za genocid", rekao je Irwin u izjavi na Twitteru.
Irwin je osudio Rusiju zbog napada na mjesto Memorijalnog centra Holokausta Babi Yar u Kijevu. U masakru su nacisti ubili gotovo sve Židove u Kijevu – 33.771 osobu – tijekom dva dana. Tijekom njemačke okupacije Ukrajine (1941.–1943.) gotovo 100.000 žrtava ubijeno je i pokopano u Babinom Jaru. 
“Naša je odgovornost zaštititi ukrajinski narod na meti ovih brutalnih napada, očuvati ovo povijesno mjesto sjećanja i osigurati da nema mjesta za iskrivljavanje i oružje za holokaust”, rekao je Cotler…

Ako itko kompromitira "Holokaust", to su Židovi suprematisti poput Irwina Coltera - koji koriste ovaj spomenik - koji se nalazi usred ratne zone u glavnom gradu pod opsadom - kao izgovor da se nekako vodi ovaj rat protiv Židova i njihovu vječnu "patnju".

kompro

Bivši izraelski ministar, Shulamit Aloni, iskreno je priznao – Židovi se pozivaju na “holokaust” kao retoričko oružje da ušutkaju svoje kritičare. “To je trik” koji Židovi koriste protiv svojih percipiranih nežidovskih “antagonista”.

A svjetsko židovstvo dobro zna da će tijekom ovog trenutnog rata u Ukrajini milijuni ljudi po prvi put saznati za jedno od najvećih masovnih ubojstava ikada počinjenih - od strane Židova protiv Ukrajinaca koji su doveli do Drugog svjetskog rata - i ovu lažnu priču o "napad" na Babi Yar preventivni je napad kako bi se kontrolirala šteta u odnosima s javnošću koja će proizaći iz tog otkrića.

Nakon napada na obližnju radio-televiziju, reporterka The Jewish News iz Velike Britanije snimila je videosnimku područja oko spomen-obilježja Babi Yar, što se i sami možete uvjeriti u nastavku. Izvijestila je da nije bilo štete na spomen mjestu ili okolnom području - samo neki nasumični ostaci: 'Gusti oblak oštrog dima visi u zraku na mjestu ruskog raketnog udara u utorak navečer na TV toranj u Kijevu, koji je ostavio komade krhotina razasute po spomen-obilježju Holokausta Babin Jar u srcu Kijeva.

Kompleks i spomen park razdvaja mali betonski zid i uska asfaltna cesta. Dok se dim od napada i dalje diže, snijeg se taloži na travi u praznom parku. Nije bilo oštećenja na velikom spomen-kipu u središtu parka kada su Jewish News posjetile mjesto u srijedu poslijepodne. Komadi glinenih cigli bili su razbacani po širokom području gdje se nalazi Memorijal Holokausta u Babinom Jaru. Eksplozija je bila dovoljno snažna da iščupa drvo na rubu parka, a ovdje u zraku visi miris paljevine, dok svježi snijeg počinje prekrivati krhotine....' napisala je.

Objavio EU Times 3. ožujka 2022.  https://www.youtube.com/watch?v=9wTK6e9jBNA  (Ako blokiraju video)

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.