Ubačeni 'migranti' (vojnici sa ratišta na Bliskom istoku, zapravo HAMAS/ISIL-ove ubojice koje je stvorio i finacirao cionistički Izrael) već duže vrijeme slobodno, bez ikakvih dokumenata, ulaze u Hrvatsku, a Davor Božinović i Zoran Milanović umjesto da pošalju policiju i vojsku i vrate ih tamo odakle su i došli, kažu da je sve pod kontrolom. Posao tih migranata, spavača je stvaranje kaosa nakon čega će šef duboke države u Hrvatskoj uspostaviti diktaturu, aktivirati fazu 5 - a sve po uputama svojih gazda iz Ženeve /video

Mi smo na vratima pakla

Kada zaposlenici Pfizera istupe da upozore čovječanstvo, razumno je da svi slušamo. Jedan Pfizerov zviždač oglasio se kako bi razotkrio tvrtku skrivajući činjenicu da koriste pobačene fetalne stanice u ubodima COVID-19. Naravno, Pfizer ne želi da javnost zna za taj sastojak. Vjerska izuzeća bila bi velika! Još jedan student Pfizera počeo je upozoravati druge na opasnosti od epidemije. Tijekom događanja Covida-19, bivši potpredsjednik Pfizera dr. Mike Yeadon otkrio je istinu o cijepljenju i COVID-19, britanski znanstvenik koji aktivno radi na upozoravanju javnosti.

U početku je upozoravao javnost na propagandu. Sada, tvrdi: “Mi smo na vratima pakla.” Dr. Yeadon se objasnio raspored Tiranije u fazama pandemije. Prema njegovom rasporedu, približavamo se fazi 5 od 6.

Dr. Yeadon: 'Postoji 6 faza, a mi se približavamo fazi 5, što je posljednji korak prije nego što se sav pakao izbije na zemlji.

FAZA 1 /Prva faza se odnosila na poticanje prijetnje i stvaranje straha.

Od prosinca 2019. do ožujka 2020. put prema novom svjetskom poretku započeo je porastom pandemije.To uključivalo ubijanje desetaka tisuća starijih ljudi, pozicioniranje cijepljenja kao jedinog rješenja i dokumentiranje cjelokupne pažnje na COVID-19. Željeni rezultat za kabalu bila je (gotovo) opća panika.

FAZA 2/ Druga faza je uslijedila, od ožujka 2020. do prosinca 2020. godine.

Dr. Yeadon Fazu 2 naziva Sjetvom kukolja i podjelom. 'Ova faza donijela je protuustavne mjere, paraliziranje gospodarstva, stigmatiziranje pobunjenika, cenzuriranje vođa disidenta, promatranje pokornosti većine i otpor pobunjene manjine. Još jedan željeni rezultat faze 2 iz kabale bila je (gotovo) opća panika'.

FAZA 3/ Faza 3 uslijedila je između prosinca 2020. i lipnja 2021.

'Ovaj vremenski okvir sastojao se od iznošenja "izdajničkog i smrtonosnog rješenja". Zatim, oslobađanje smrtonosnog rješenja uz obećanje zaštite i povratka u normalu. Faza 3 uključivala je skrivanje statistike nuspojava i smrti od injekcije. Tijekom ove faze, varijante su potisnute kao prirodna mutacija virusa. Zdravstveni djelatnici vidjeli su da su kažnjeni zbog 'nezakonitog' liječenja ljudi. Rezultati Faze 3, prema dr. Yeadonu, uključivali su sumnje i osjećaj izdaje među ubodima i obeshrabrenost protivnika. Ako slijedimo vremensku liniju dr. Yeadona, odmah smo na kraju Faze 4.

FAZA 4/ Faza 4 uključuje stvaranje aparthejda cijepljenih/necijepljenih.

Dr. Yeadon tvrdi da je cilj Faze 4 uspostaviti prvu fazu digitalne kontrole i osiromašiti protivnike. 'Privilegije' se stječu ili povlače. Necijepljeni su uskraćeni za osnovne usluge i prisiljeni su na PCR testove o svom trošku. Čini se da smo u fazi 4! Ako već nismo u paklu, što onda očekivati sljedeće?

FAZA 5/ faza 5 sastoji se od uspostavljanja kaosa i vojnog stanja 

Nažalost, ako je njegova prognoza točna, što se do sada čini, čeka nas pakao. Faza 5 je druga faza digitalne kontrole i zatvaranja ili 'uklanjanja' protivnika. Možemo očekivati ogromnu nestašicu hrane, paralizu našeg gospodarstva, eksploziju nezaposlenosti, više uboda i više ubijanja starih. Ne zaboravite na obavezno cijepljenje za sve! Digitalni identitet za svakoga u obliku QR koda. Sve to dolazi s više varijanti, demoniziranjem anti-vaxxa i uhićenjem oporbenih vođa. Dr. Yeadon kaže da će se uvesti izvanredno stanje kako bi se porazila oporba.

– Iskoristite nestašicu robe i hrane.
– Izazovite paralizu realnog gospodarstva i zatvaranje tvornica i trgovina.
– Neka nezaposlenost eksplodira.
– Nanesite treću dozu na vaxx (pojačivače).
– Prihvatite ubojstvo živih staraca.
– Nametnuti obvezno cijepljenje za sve.
– Pojačajte mit o varijantama, učinkovitosti cjepiva i imunitetu stada.
– Demonizirajte anti-vaxxe i smatrajte ih odgovornim za mrtve.
– Uhititi oporbene čelnike.
– Svima nametnuti digitalni identitet (QR kod): rodni list, osobna isprava, putovnica, vozačka dozvola, iskaznica zdravstvenog osiguranja…
– Uspostaviti izvanredno stanje kako bi se porazila opozicija. Zatvaranje ili uklanjanje protivnika.

FAZA 6: Otkažite dugove i dematerijalizirajte novac
– Pokrenuti ekonomski, financijski i burzovni kolaps, bankrot banaka.
– Spasiti gubitke banaka na računima njihovih klijenata.
– Aktivirajte «Great Reset».
– Dematerijalizirati novac.
– Otkažite dugove i kredite.
– Nametnuti digitalni portfelj. (Digitalni novčanik)
– Zaplijeniti imovinu i zemljište.
– Zabraniti sve globalne lijekove.
– Potvrditi obvezu cijepljenja polugodišnje ili godišnje.

– Nametnuti omjer hrane i dijetu temeljenu na Codex Alimentariusu.
– Proširiti mjere na zemlje u razvoju.
Rezultat: Treća faza digitalnog upravljanja. Proširenje NOM-a na cijeli planet.

Opća poruka dr. Yeadona je da nas "naše" vlade lažu. Do sada su sva upozorenja dr. Yeadona bila točna.

Njegove strahove dijele i dr. Robert Malone i nobelovac prof.dr. Luc Montagnier (nedavno preminuo) koji tvrde da jedino necijepljeni mogu spasiti planetu. Zato žele sve cijepiti.

mi lu

necijepljeni ubojiice

A da smo uistinu na vratima pakla i da nas vlade godinama lažu bio je Plenkovićev pokušaj dovođenja "ukrajinskih" vojnika za obučavanje migranata koji su trebali upadati u naše domove i prisilno odvoditi u sabirne logore necijepljenje osobe koje je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasio ubojicama.  Umjesto obučavanja migranti će sami (kada dobiju zeleno svjetlo) stvarati kaos, a sluganski. cionistički mediji će sve  pripisivati Muslimanima (percepcija javnosti je da nema razlike između Muđahedina i Muslimana ). Upravo kako je predvidio (najavio) Albert Pike.

 pike

Zadatak ubačenih migranata (ubojica) je stvoriti kaos u Hrvatskoj

'Migranti' (vojnici sa ratišta na Bliskom istoku), zapravo HAMAS/ISIL-ove ubojice koje je stvorio i finacirao cionistički Izrael, već duže vrijeme slobodno, bez ikakvih dokumenata, ulaze u Hrvatsku, a Davor Božinović i Zoran Milanović, umjesto da pošalju policiju i vojsku i vrate ih tamo odakle su i došli, kažu da je sve pod kontrolom. Posao tih migranata (već ih je ušlo preko 50 tisuća) je stvaranje kaosa kojeg će režimski mediji pripisivati Muslimanima nakon čega će šef duboke države u Hrvatskoj, po naređenju Ursule von der Leyen, uspostaviti diktaturu, aktivirati FAZU 5 - a sve po uputama svojih gazda iz Ženeve.

Scmigrreenshot 11

 Zmija cionističke glave nalazi se u Švicarskoj, Ženevi!

Konclogori (poput nekad Golog otoka) u Hrvatskoj su već u fazi gradnje!

https://istinomprotivlazi.eu/sto-se-krije-od-javnosti/kolinda-je-potpisom-marakeske-deklaracije-sirom-otvorila-vrata-isil-ovim-migrantima

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, blokiraju Naslovne slike mijenjaju slike, blokiraju linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja