Tvrdnje o holokaustu su fantastična laž. Ovo su činjenice: bilo je samo 50.000 Židova u Njemačkoj kad je Hitler došao na vlast. Većina njih se odselila u Ameriku prije 1939. Nije bilo više od 3 milijuna Židova na cjelokupnom teritoriju okupiranom od strane Hitlerove vojske tijekom cijelog rata, tako da je bilo fizički nemoguće ubiti šest milijuna Židova

Židovi su majstori velikih laži. Laž o šest milijuna ubijenih Židova tako su uspješno propagirali i raširili u cijelom svijetu pomoću svojih medija (skoro svi glavni svjetski mediji su u njihovim rukama) da lakovjerna javnost (bez razmišljanja) emocionalno reagira na 'žrtve holokausta'.

Tvrdnje o holokaustu su fantastična laž. Ovo su činjenice: bilo je samo 50.000 Židova u Njemačkoj kad je Hitler došao na vlast. Većina njih se odselila u Ameriku prije 1939. Nije bilo više od 3 milijuna Židova na cjelokupnom teritoriju okupiranom od strane Hitlerove vojske tijekom cijelog rata, tako da je bilo fizički nemoguće ubiti šest milijuna Židova.

Svjetski Almanah iz 1938. godine navodi da je na svijetu bilo 16.588.259 Židova. Nakon rata New York Times, koji je u vlasništvu Židova, navodi da na svijetu živi minimum 15.600.000, a maksimum 18.700.000 Židova ili otprilike 17.100.000 što je približno broju od 16.588,259 Židova po Almanahu! Prema tome nemoguće je po bilo kojoj logici da je ubijeno 6.000.000 Židova, a da su se ponovo vratili u pozitivu (prirast) u kratkom periodu od osam godina.

Židovi su veliki pobjednici Drugog svjetskog rata jer su profitirali od te laži

1. Razvila se svjetska simpatija prema Židovima,

2. Djelovala je kao moralna toljaga i propagandna poluga koja je otvorila vrata ucjeni njemačkog naroda od 12 milijardi dolara za “reparaciju” Izraelu i kao “kompenzaciju” određenim židovskim tužiteljima. Lista židovskih tužitelja dosegla je fantastičnu brojku od 3.375.000 tužitelja.

3. Ta laž je bila strašno učinkovita kao propagandna toljaga protiv Bijele rase koju, po nagrađivanom Židovu prof. Noelu Ignatievu, treba uništiti svim mogućim sredstvima

4. Pomoću tog moćnog propagandnog sredstva čiji je cilj smanjivanje bijele rasne lojalnosti, Židovi su dobili mogućnost otvorenog promoviranja rasnog križanja na gigantskoj svjetskoj razini praktički bez protivljenja Bijele rase. 

5. Laž o šest milijuna je bilo moćno oruđe propagande koje je omogućilo Židovima da otmu Palestinu Arapima 1948. i osnuju genocidnu državu Izrael. Zahvaljujući laži o šest milijuna, Židovi su imali podršku i blagoslov zbunjenog svijeta, posebno Amerike preplavljene Židovima.

6. Laž o šest milijuna je imala razarajući učinak posramljivanja i diskreditiranja njemačkog naroda, te neposredno i cijele Bijele rase. Moćna i učinkovita mreža židovske propagande je prikazala Nijemce kao negativce u očima lakovjernog svijeta.

7. Okupila je i ujedinila Židove svijeta. Iako većina Židova zna da je to gnusna laž, oni uporno pričaju o njoj između sebe (kao i ostatku svijeta) sve dok ne postanu toliko hipnotizirani tom svojoj laži, da ona zapravo postaje dijelom njihove religije. Na tim ljigavim osnovama Židovi skupljaju ogromne količine novca i osnivaju stotine organizacija. Sve je to u svrhu promicanja Izraela i židovske rase i u cilju promoviranja križanja Bijele rase.

Laž o “Holokaustu” – sredstvo židovske homogenizacije.

Ova laž je postala sredstvo homogenizacije modernog Židova, nastavak najstarije laži njihove burne povijesti – one da su Židovi proganjana rasa. To im je učinilo čuda. Bila je razorno učinkovita poput noža sa dvije oštrice. Uništila je sve pokušaje Bijele rase da očuva svoj rasni integritet, ili bilo kakvu vrstu nacionalizma.

S druge strane učinila je Židove fanatičnim nacionalistima po pitanju Izraela i fanatičnim rasistima po pitanju Cionizama ili židovske rase. Otvorila im je vrata svih država u koje se žele doseliti. Židovi su danas snažniji no ikad. Laž o šest milijuna je postala toliko moćna, da ne samo pojedinci već i svjetske vlade strepe pred njom, dok istovremeno Židovi svugdje preuzimaju kontrolu ušutkujući svu opoziciju.

Nevjerojatno je kako malo znamo o našoj nedavnoj prošlosti. Povijest se s vremenom pretvorila u pobjedničku propagandu, a povijesni udžbenici izostavljaju sve činjenice koje bi „pobjednike“ mogle staviti u neugodnu situaciju. Jedna od takvih činjenica je gotovo 100 tisuća židovskih vojnika u Hitlerovoj vojsci, a tragedija postaje veća kada saznamo kako je 20 Židova nagrađeno s najvećim nacističkim vojnim odličjem.

Mahatma Gandhi je rekao kako je za pokopavanje istine potrebno jako puno lopata, vjerovali ili ne istina o židovskim vojnicima u nacističkoj vojsci se jako dobro skrivala od povijesnih knjiga, a ova tema je još uvijek „non grata“ u mnogim povijesnim znanstvenim krugovima. Zašto je to tako?

Odgovor bi mogli naći u mitu o tome kako su Židovi bili isključivo žrtve progona i ubijanja, holokaust bi postao predmet revizija ako bi se znalo kako je Adolf Hitler germanizirao brojne visoke oficire u svojoj vojsci iako su bili židovskog podrijetla. Bilo bi jako teško objasniti kako su Židovi ubijali pripadnike vlastita naroda i to s blagoslovom Hitlera i njegove stranke.

Članak kojeg je objavio NY Times i koji govori o ''kolonizaciji Palestine'' (Stanković Pernaru nije dozvolio da govori o toj temi) otvorio je nova pitanja o pokretu Cionizma (za one koji ne znaju Cionisti su Židovi koji ne priznaju Boga i Isusa već sotonu-Lucifera) i bankarskom lobiju koji je bio krivac za brojne ratove, holokaust i dan danas stvara brojne etikete. Zato svatko tko kritički progovori o zlostavljanju Palestinaca dobiva naziv ''antisemit''.

„Religiozne Židove protiv njihove volje poistovjećuje se s cionističkim idejama i borbom protiv Arapa, a mi se borimo protiv nacionalizma i generacijama živimo u miru s arapskim susjedima. Kada smo zatražili od UN-a da Jeruzalem postane međunarodni grad, dobili smo dva izbora – ili biti u cionističkoj državi ili se iseliti“, proglas je koji stoji na službenoj stranici JAZ-a.

Jedan od mnogih koji želi govoriti istinu o Izraelu i Židovima cionistima je židovski profesor Norman Finkelstein.

Na židovskom skupu u Njemačkoj profesor Norman Finkelstein nazvao je neke ljude u publici nacistima što je izazvalo reakcije nekih prisutnih Židova. Što je točno rekao: 

„Ja to više ne uvažavam. Zaista ne uvažavam. Ne sviđaju mi se i ne uvažavam bilo kakve krokodilske suze….gospodine dozvolite mi da govorim, dozvolite mi da završim. Ja ne volim da pred publikom igram na kartu Holokausta. Sad se osjećam odgovornim da odgovorim.

Moj pokojni otac bio je u Auschwitzu, moja pokojna majka bila je u koncentracionom logoru Majdanek. Svaki član moje obitelji sa obje strane je ubijen. Oba moja roditelja učestvovala su u Ustanku u varšavskom getu. I upravo zbog onoga čemu su mene i drugo dvoje djece naši roditelji naučili, ja neću šutjeti na zločine koje Izrael čini nad Palestincima. I ništa ne smatram prezrenijim od upotrebe njihove boli i mučeništva s ciljem da se opravda mučenje, iživljavanje, uništavanje domova koje Izrael svakodnevno sprovodi nad Palestincima.

I zato odbijam da me ikad više uplaše ili dotaknu suze. Da imate imalo srca u sebi plakali biste za Palestincima“, rekao je okupljenim njemačkim Židovima prof. Norman Finkelstein.

Postavlja se logično pitanje jesu li Židovi žrtve ili su Židovi nacisti. I kako mogu biti i jedno i drugo?

Imajmo na umu da mnogi danas govore da je Židov Hitler pobjegao u Argentinu, a da je Angela Merkel Hitlerova kćerka koja želi gurnuti Europu u rat protiv Rusije. Ona je, odradivši svoju cionističku dionicu, instalirala Ursulu von der Leyen na mjesto predsjednice EK.

U nuklearni rat koji bi za sobom odnio dvije do tri milijarde žrtava, a sve po planu psihopata Novog svjetskog poretka - genocidnih lažnih Židova, takozvanih cionista, majstora laži, prijevara i svih nevjerojatnih zločina protiv čovječanstva.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje...
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja