1. Jeste li član ili sudionik u kultu žrtvovanja poznatom kao Deveti krug? Gdje ste bili u ponoć 23-24 veljače 2014?

2. Jeste li sudjelovali u obrednom silovanju, mučenju i ubojstvu pet godina stare belgijske djevojčice koja se zvala Anna, na privatnom dvorcu izvan Gulpena u Nizozemskoj 15. kolovoza 2011? Pročitajte i ostala pitanja papa Franji, na koja naravno nije odgovorio.

Insajder bivše argentinske vojne hunte imenovao je papu Franju kao “glavnim pokretačem” u mreži trgovine djecom. Papa Franjo također skriva “Holyrood-ski sporazum” Vatikana i Engleske krune koji odobrava zajedničko prikrivanje silovanja djece u anglikanskim i katoličkim crkvama.

 

Bivši civilni službenik u argentinskoj vojnoj hunti, koji živi u egzilu u Španjolskoj tvrdi da je papa Franjo osmišljao otmice i trgovinu djecom političkih zatvorenika za vrijeme prljavog rata u 1970. Čovjek temelji svoju tvrdnju na svom osobnom angažmanu u susretima između Bergoglia i seniorskih članova hunte koja je osiguravala mreže trgovine djecom koristeći katolička sirotišta i vjerske zajednice, kao pokriće. Španjolski reporter koji je intervjuirao bivšeg civilnog službenika navodi:

“Ovaj tip je pravi i ima mnogo imena i datuma, i bilješki sa sastanaka. Očigledno, Bergoglio-u je obećano najviše mjesto u argentinskoj crkvi, ako će surađivati s huntom. Dakle, malo je čudno da je kao papa, otežao poštenim katolicima da prijave zlostavljanje djece, s obzirom na njegovu vlastitu umiješanost.”

U povezanim vijestima, Vatikanski izvor tvrdi da je bivši papa Benedikt (Joseph Ratzinger) osigurao ugovor s engleskom kraljicom Elizabetom kao poglavarom Engleske crkve, da prikrije silovanje djece u tom tijelu usvajanjem odredbe kanonskog zakona “Crimen Sollicitationas”.

Ugovor je napravljen u Holyrood dvorcu u Edinburghu 16. 09. 2010, za vrijeme papina posjeta Engleskoj tog mjeseca, u prvoj takvoj posjeti u papinskoj povijesti. Usvajanje zloglasnog zakona od strane kraljice Elizabete bio je jedan od uvjeta za apsorpciju Anglikanske crkve natrag u Rimsku crkvu. To prisiljava sve Anglikansko svećenstvo da obori zakone vlastite zemlje, štiteći silovatelje djece u svojim redovima, ušutkavajući žrtve i ne obavješćujući policiju o zločinu.

Papa Benedikt podnio je ostavku 11. 02. 2013, a zatim je u kolovozu jednako neočekivana uslijedila ostavka Vatikanskog državnog tajnika kardinala Tarcisia Bertonea, koji je pomagao u posredovanju za Holyroodski sporazum.

Otkazivanje rimskog putovanja kraljice Elizabete u Vatikan u ožujku 2013 ubrzo nakon imenovanja Jorge Bergoglia kao papa Franje, bilo je povezano sa zabrinutošću novog pape da bi Holyroodski sporazum mogao isplivati na površinu.

“Papa Franjo je odlučio zadržati Holyroodsku poslovnu tajnu po bilo kojoj cijeni zbog njegovog vlastitog imidža “reforme” i njegovih planova da još više učvrsti crimen u crkvenom zakonu, što je i učinio 11.07. u svom “apostolskom pismu”, navodi vatikanski izvor. “Jedan od njegovih uvjeta da postane papa bio je da razriješi Bertonea, koji bi ga mogao povezati s Holyroodom. Kao isusovac, papa zna da mora glumiti jednu stvar dok radi drugu.”

Kao odgovor na te najnovije objave, Međunarodni sud pravde i običajnog prava u Bruxellesu aktivno je nastavio sa svojim slijedećim slučajem, u kojem će njegov Ured tužitelja tražiti procesuiranje pape Franje, Jurge Bergoglia, s optužbom za kriminalnu urotu i pomaganje i poticanje u trgovini ljudima. Isti Sud je izdao pravnu izjavu 4. 08. 2013, imenujući Englesku Krunu i Rimsku katoličku crkvu kao transnacionalna kriminalna tijela temeljem međunarodnog prava.

U međuvremenu, za vrijeme svog papinstva, popis pedofilskih svećenika zaštićenih od pape Franje konstantno raste... Na polugodišnjoj sjednici Američke konferencije katoličkih biskupa (USCCB) u Indianapolisu, Indiana, crkva je priopćila planove da "ostanu na stazi" , pogledima na LGBTQ osobe i njihova "prava "kako bi zaštitili svećenike koji seksualno zlostavljaju djecu od zakona''.

Papa je odgovorio da vladini dužnosnici imaju ljudsko pravo na prigovor savjesti. U intervjuu održanom u prosincu 2016., papa Francis ponovio je da vladini dužnosnici imaju ljudsko pravo na prigovor savjesti. Od tada," prigovor savjesti "ili" sloboda savjesti , "pridružili su se leksikonu fraza kao što su" ideološka kolonizacija "i" rodna teorija "koju je papa Franjo popularizirao za vjersko pravo diljem svijeta kako bi opravdali uskraćivanje ljudskih prava homoseksualaca i transrodnih osoba.

Citirati ćemo 15 pitanja od ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes of Church and State |upućena papa Franji (Jorge Bergoglio) i Vatikanu d.o.o.. na koja naravno nije odgovorio:

1. Jeste li član ili sudionik u kultu žrtvovanja poznatom kao Deveti krug? Gdje ste bili u ponoć 23-24 veljače 2014?

2. Jeste li sudjelovali u obrednom silovanju, mučenju i ubojstvu pet godina stare belgijske djevojčice koja se zvala Anna, na privatnom dvorcu izvan Gulpena u Nizozemskoj 15. kolovoza 2011?

3. Vi u svojstvu nadbiskupa Buenos Airesa, i u bilo koje drugo vrijeme, jeste li organizirali trgovinu i prodaju djece političkih zatvorenika u Argentini po nalogu njene vojne hunte tijekom genocidnog prljavog rata u toj zemlji?

4. Koji je bio vaš profesionalni i osobni odnos s argentinskim diktatorom, generalom Jorge Videlom?

5. Jeste li ikad prihvatili isplatu od sadašnje kraljice Nizozemske, Máxima Zorreguieta Cerruti, za pomoć u poništavanju njenog kriminalnog dosjea u Argentini?

6. Kao glavni fiduciarni časnik rimokatoličke crkve, zašto niste opozvali njenu kaznenu politiku poznatu kao Crimen Sollicitationas, po kojoj je svaki katolik dužan štititi silovatelje djece u vašoj crkvi, a time i potkopavati zakone i suverenost njihove vlastite nacije?

7. Zašto ste javno potvrdili da će vaša crkva surađivati s vanjskim tijelima da se zaustavi zlostavljanje djece u njenim redovima, dok govorite svojim biskupima da ne obavijeste policiju kada su djeca zlostavljana u vašoj crkvi?

8. Zašto dopuštate da Vatikanska banka nastavlja svoje masivno pranje novca organiziranog kriminala i kartela, uključujući zločinačku udrugu Drangheta? Je li to zato što je zauzvrat Drangheta osiguravala vašem crkvenom kultu žrtvovanja Deveti krug djecu i adolescente da budu mučeni i ubijeni u vašim ritualima?

9. Jeste li se vi i vaši predstavnici ikad sastali s čelnicima Dranghete u veljači 2014. godine, ili u bilo koje drugo vrijeme, da organizirate ove razmjene i druga kaznena djela?

10. Kakav je odnos Vatikana s vladama Rusije i Kine, i njihovom s “BRICS” povezanom Istočnom investicijskom bankom? Da li se vaš predstojeći posjet sjedinjenim Američkim Državama javlja po nalogu tih država?

11. Što znate o ubojstvu pape Ivana Pavla 1 u rujnu 1978. od strane frakcije katoličkih kardinala povezanih s bivšim papom Benedictom, Josephom Ratzingerom?

12. Jeste li sklopili tajni sporazum s papom Benedictom za prikrivanje njegovih zločina u pomaganju u trgovini i ubijanju djece, kao dio njegovog članstva u Devetom krugu i nacističkim S.S. “Vitezovima mraka”, kada je on bio član te sekte?

13. Zašto ste “proglasili blaženim” kalifornijskog misionara-ubojicu Junipero Serra, koji je vodio španjolsko osvajanje tamošnjeg domorodačkog naroda, porobljavajući i ubijajući tisuće muškaraca, žena i djece na franjevačkim plantažama gdje su radili kao robovi?

14. Zašto se predstavljate kao humanitarni reformator kada ste čelnik globalne zločinačke udruge poznate kao Vatikan, korporacija, koja trguje i ubija djecu i financira međunarodni organizirani kriminal?

15. Nakon što ste zakonito osuđeni za ove i druge zločine od strane Građanskog suda i njihovog Suda običajnog prava u rujnu 2013. godine, a otkad je izdana međunarodna tjeralica protiv vas, hoćete li nastaviti izbjegavati i ometati pravdu? Kada ćete se predati pravdi, i odluci ovog suda i čovječanstva?

izvor: www.itccs.org ITCCS Breaking News izdanje: Ekskluzivno izvješće iz Madrida i Rima:

INTERPOL izjave pod prisegom Anne Marie van Blijenburgh, Toos Neijenhuis i tri zaštićena svjedoka; medija i drugih

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.