Ako imate bilo kakve simptome kao što su hladna stopala ili hladne ruke, osjećaj praznine ili gubitak ravnoteže (napr. zanosite u stranu), ako ste izgubili čulo okusa, imate vrtoglavicu ili vas muči suhi kašalj... to je sve posljedica trovanja zračenjem - chemtrailsima

Dr. Robert Young:

„Oni više ne moraju da vas prate preko mobitelnih telefona, a kada kažem ONI mislim na te loše glumce, te sotoniste koji sada upravljaju našim vladama. Znate ih tko su po njihovim imenima. Da!

E pa oni su ti koji nam ovo rade! Oni su ti koji vas nadziru i za to im više nije potreban vaš mobilni telefon. Baš je to bilo „cool“...vaš telefon im je govorio gdje sta bili na kraju mjeseca, tamo, tamo, onamo...Više im ne treba vaš mobitel za to. Mogu vas nadzirati od onog momenta kada ste bili 'cijepljeni'. I to je bila svrha obveznog cijepljenja. Sve je to zbog kontrole populacije i kontrole vašeg uma!

Sa tim je započeo još predsjednik SAD-a Obama jer je 2016.godine odobrio fond od 140 milijardi dolara za to! Za inicijaciju i razvijanje ove tehnologije kako bi se bukvalno preuzela ljudska svijest. Pa ako se kojim slučajem baš ne osjećate sasvim svoj...e pa pogodite..i niste svoji Ako mislite da vam netko nešto govori u vašoj glavi, e pa pogodite...to i rade.

Jer od onog momenta kada su vam ubrizgali „cjepivo“ grafen oksid u vaše tijelo ne samo da ste postali predajnik informacija već i prijemnik informacija. I tako se sada ti ljudi (cijepljeni) razboljevaju jer čim uđu u polje bežičnog zračenja (WI-FI) njihovo tijelo apsorbira frekvencije i vrši transmisiju (u terahercima) i na necijepljene.

pred i prijem

Tako da i na necijepljene to (zračenje) utjeće. I šta se može dogoditi, ako napr. odluče da aktiviraju „Skynet“ (Maskove 5G satelite)? Mogu bukvalno izolirati (naciljati) jednu osobu, više njih kao grupu, ili sve osobe u jednom gradu...i pritisnuti „delete“ na daljinu. Bez da bace i jednu bombu ili ispale neku raketu, bez da ispale i jedan metak.

Za to im je dovoljan DEW (energetsko oružje) usmjerenog djelovanja, a to je ustvari 5G. A za njihovu smrt mogu okriviti virus, koji čak ni ne postoji!

To što se nalazi u Covid "cjepivima" je zastrašujuće

Osnovni sastojak je nano grafen oksid za koga su prikačeni i neki drugi sastojci i svi su naravno nano veličine (to je milijarditi dio metra, vidi se jedino elektr. Mikroskopom). Istim tim (nano grafenom) nas zaprašuju preko chemtrailsa. Sve što treba uraditi za „cijepljene“ (nanočipirane) je samo pustiti određenu pulsirajuću frekvenciju.

Dobrodošli u svijet 5G mreže! To su tornjevi SMRTI!

sstobreć 5G

Stobreč kod Splita

Jeste li spremni za ovo? 60 gigaherca...Svi koji su implantinirani (nanočipirani) pasti će mrtvi! Čak ne moraju to uraditi preko satelita jer imaju 5G tornjeve koji trenutno emitiraju 8,4 Ghz. A na 41,3 Ghz (nanočipirani) ostvaruju koloidnu vezu sa tornjem. Tog trenutka oni gube kontrolu nad svojim tijelom. A nakon toga na 60 GHz bukvalno ih mogu ugušiti. I onda se umire za 3 do 5 minuta!

To dodatno omogućavaju chemtrailsi, tj osnovni materijal s kojim nas uzaprašuju. Te nanočestice (grafen oksida) koje se tu nalaze udišemo i oni nas time zaprašuju..

1Screenshot 8mm

2 Sastav chemtrailsacreenshot 6

Ako imate bilo kakve simptome kao što su hladna stopala ili hladne ruke, osjećaj praznine ili gubitak ravnoteže (napr. zanosite u stranu), ako ste izgubili čulo okusa, imate vrtoglavicu ili ako vas muči suhi kašalj... to je sve posljedica trovanja zračenjem - chemtrailsima.

To nije infekcija (virus). To je posljedica transmisije mikrovalnog zračenja kojem ste bili izloženi“.

S1creenshot 5

Videolink 4 minute / 

https://www.facebook.com/100076502667194/videos/1925075051022170   Već su ga blokirali!!??

 Ubacili smo drugi video koji također objašnjava što se događa cijepljenima "spasonosnim" grafenovim Covid "cjepivom" 

Naravno, odmah reagiraju instant znanstvenici, plaćeni prodavači magle

grafen

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.