'Putovnice za vrijeme pandemije jednake su smrtnoj kazni za milijune i ukidanju prava onima koji ih ne poštuju. WHO treba zaustaviti prije nego što dovrši izgradnju globalnog totalitarnog sustava. Digitalni gulag i simulacija slobode, pod krinkom očuvanja slobode, sustav digitalnih putovnica “znači ograničenja kretanja i života za necijepljene i prisilno cijepljenje kako bi mogli sudjelovati u životu'

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Europska komisija — izvršni ogranak Europske unije (EU) — pokrenuli su „ značajno digitalno zdravstveno partnerstvo ” obilježavajući početak Svjetske zdravstvene mreže za digitalno zdravstveno certificiranje (GDHCN) - globalna interoperabilna digitalna putovnica za cjepivo.

WHO će usvojiti EU-ov sustav digitalne certifikacije za COVID-19 "kako bi se uspostavio globalni sustav koji će pomoći u olakšavanju globalne mobilnosti i zaštiti građana diljem svijeta od trenutnih i budućih zdravstvenih prijetnji, uključujući pandemije", prema priopćenju WHO-a i Europske komisije. WHO i Europska komisija tvrde da će inicijativa GDHCN , na kojoj se radi od 2021., "razviti širok raspon digitalnih proizvoda za pružanje boljeg zdravlja za sve".

Organizacije su rekle da WHO neće prikupljati osobne podatke pojedinaca putem ovih digitalnih putovnica — navodeći da će takvo prikupljanje podataka "i dalje biti isključiva domena vlada". Glavni direktor privatne tvrtke tzv. WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus pohvalio je novi sporazum: Gradeći na vrlo uspješnoj mreži digitalnog certificiranja EU-a, WHO ima za cilj ponuditi svim državama članicama WHO-a pristup digitalnom zdravstvenom alatu otvorenog koda koji se temelji na načelima pravednosti, inovativnosti, transparentnosti te zaštite podataka i privatnosti. Novi digitalni zdravstveni proizvodi u razvoju imaju za cilj pomoći ljudima posvuda da brzo i učinkovitije dobiju kvalitetne zdravstvene usluge."

Međutim, stručnjaci koji su razgovarali s Defenderom rekli su da posljedice takvog sustava za ljudsku slobodu i slobodu kretanja izazivaju zabrinutost.

Neovisni novinar James Roguski rekao je za The Defender da WHO ne čeka uspješan završetak ovih pregovora kako bi proveo inicijative kao što je globalna digitalna putovnica za cjepivo: Najava WHO-a i Europske komisije o pokretanju njihova digitalnog zdravstvenog partnerstva nije bila iznenađenje. Prije  nekoliko mjeseci WHO je diskretno objavio da rade na 'operacionalizaciji' istih stvari o kojima se 'pregovaralo'. “Ovo je samo jedan primjer koji jasno pokazuje da su supertajni 'pregovori' u vezi s Međunarodnim zdravstvenim propisima (IHR) šarada. (pila naopako)."

Michael Rectenwald, dr. sc. , autor knjige “ Google Archipelago : Digitalni gulag i simulacija slobode,” rekao je za The Defender da, pod krinkom očuvanja slobode, sustav digitalnih putovnica “znači ograničenja kretanja i života za necijepljene i prisilno cijepljenje da sudjeluju u životu .”

Najava suradnje WHO-a i Europske komisije došla je samo nekoliko dana nakon završetka godišnje Svjetske zdravstvene skupštine (WHA). Dok amandmani na pandemijski ugovor i IHR nisu finalizirani na ovogodišnjem sastanku, visoki dužnosnici WHO-a upozorili su na rizik od buduće pandemije i širenja smrtonosne "Bolesti X", te izrazili potrebu za "ograničavanjem osobnih sloboda " tijekom buduća hitna zdravstvena situacija.

ONI sve unaprijed najave: AKCIJA-REAKCIJA-RJEŠENJE

 Screenshot 27

EU je bio snažan zagovornik digitalnih putovnica za cjepiva , prvi put lansiranih za svoje države članice krajem 2020. godine — istodobno s uvođenjem cjepiva protiv COVID-19 — pod nazivom “Green Pass”. Iskustvo EU-a s digitalnim propusnicama navedeno je u priopćenju od ponedjeljka, u kojem se navodi:“Jedan od ključnih elemenata u radu Europske unije protiv pandemije COVID-19 digitalni su certifikati COVID-19. Kako bi olakšao slobodno kretanje unutar svojih granica, EU je brzo uspostavio interoperabilne certifikate za COVID-19.

Svo europsko zlo polazi od EK i predsjednice Ursule von der Leyen

Roguski je za The Defender rekao da je EU također bila među najsnažnijim zagovornicima putovnica za cjepiva tijekom tekućih pregovora za WHO-ov “ugovor o pandemiji” i amandmane na IHR. “Oni stvarno žele globalni digitalni zdravstveni certifikat”, rekao je Roguski za The Defender u ožujku. “Primarno, to dolazi iz Europske unije.”

'Pandemije putovnice - smrtna kazna za milijune'

Prema riječima Roguskog , EU je tijekom pregovora za izmjene i dopune IHR-a iznijela prijedloge koji nastoje "'normalizirati' implementaciju globalne digitalne zdravstvene potvrde." Češka je pozvala na obrasce za lociranje putnika koji "sadrže informacije o odredištu putnika", po mogućnosti u digitalnom obliku, u svrhu praćenja kontakata.

 Dr. Meryl Nass i Dr. Kat Lindley

Europski parlament - Međunarodne konzultacije na temu covida. Lancet napominje da ljude treba tretirati isto kao i životinje.
Ne znam za vas, ali ja sa sigurnošću mogu reći da ne pripadam istoj vrsti kao bića koja danas vode Lancet, WHO i UN: ni u ljudskom smislu, ni u životinjskom ni biljnom osjećaj.
Hoćemo li već sada odbaciti ovaj prizemni transhumanizam koji se sa svih strana nameće kao nova religija novog svijeta?

Također su predložili da Zdravstvena skupština Svjetske zdravstvene organizacije “može usvojiti, u suradnji s Međunarodnom organizacijom civilnog zrakoplovstva [ICAO] … i drugim relevantnim organizacijama, zahtjeve koje moraju ispunjavati dokumenti u digitalnom ili papirnatom obliku u pogledu interoperabilnosti platformi informacijske tehnologije, tehničkih zahtjeve zdravstvenih dokumenata, kao i zaštitne mjere za smanjenje rizika od zlouporabe i krivotvorenja.”

WHO navodi ICAO kao službeno priznatu "dionicu"

Češka Republika i EU predložile su dokumentaciju ne samo za cijepljenje, već i "potvrde o testiranju i potvrde o oporavku" u slučajevima "gdje cjepivo ili profilaksa još nisu stavljeni na raspolaganje za bolest u vezi s kojom postoji javnozdravstvena hitnost od međunarodnog značaja proglašena.”

Planovi za WHO-ov GDHCN rade se najmanje od kolovoza 2021., kada je WHO objavio dokument pod nazivom “ Digitalna dokumentacija potvrda o COVID-19 : status cijepljenja: tehničke specifikacije i smjernice za provedbu, 27. kolovoza 2021.”
Okvir GDHCN-a dospio je na dnevni red ovogodišnjeg WHA-a , koji je naveo:

„Tajništvo je razvilo SMART (temeljene na standardima, strojno čitljive, prilagodljive, temeljene na zahtjevima i provjerljive) smjernice o digitalnoj dokumentaciji certifikata za COVID-19, koje sadrže preporuke o potrebnim podacima, digitalnoj funkcionalnosti, etici i arhitekturi povjerenja kako bi se osigurala interoperabilnost imunizacije i zdravstvene evidencije na globalnoj razini.”

WHO je također najavio uspješan završetak "tehničke studije izvedivosti za uspostavu federalne globalne mreže povjerenja, koja je testirala sposobnost međusobnog povezivanja zdravstvenog sadržaja i mreža povjerenja u postojećim regionalnim naporima."
Dužnosnici EU-a često su se hvalili zbog pokretanja " Zelene propusnice " bloka , hvaleći kako će privatnost pojedinaca biti zaštićena u aplikaciji. Uvođenje “Zelene propusnice” popraćeno je izjavama predsjednice Europske komisije Ursule von der Leyen koja poziva na “raspravu” o obveznom cijepljenju u EU. A zna se i zašto!

necijepljeni problem

Jedan od navedenih prioriteta EU- a u sklopu petogodišnjeg plana 2019.-2024. je stvaranje “ Digitalnog identiteta za sve Europljane ”. Naime, svaki građanin i stanovnik EU-a imao bi pristup “osobnom digitalnom novčaniku” koji bi uključivao nacionalne osobne iskaznice, rodne i liječničke potvrde te vozačke dozvole.

Čini se da su ovi prijedlozi i inicijative usko povezani s ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda (SDG), a posebno s ciljem 16.9 , koji poziva na pružanje digitalnog pravnog identiteta za sve, uključujući novorođenčad, do 2030. godine. Tedros je rekao da su ciljevi održivog razvoja "naša zvijezda sjevernjača", 

Dr. Rectenwald je “pandemijske putovnice” nazvao “smrtnom kaznom za milijune”. Za Defender je rekao:
“Unatoč studijama koje pokazuju da su cjepiva za suzbijanje pandemija smrtonosna i beskorisna, WHO udvostručuje mandate za cjepiva. Putovnice za vrijeme pandemije jednake su smrtnoj kazni za milijune i ukidanju prava onima koji ih ne poštuju. WHO treba zaustaviti prije nego što dovrši izgradnju globalnog totalitarnog sustava.

https://childrenshealthdefense.org/defender/who-eu-global-vaccine-passport-initiative/

 #MI ili ONI (Cionisti)

Naš link: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju ili blokiraju slike u objavi, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala. Uklonili su nam i našu Facebook stranicu. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih (mainstream) medija potpuno u službi duboke države, paradržavne tvorevine, tzv. Republika Hrvatska d.o.o.
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.