U Sjedinjenim Državama “gledanje u bočice Pfizera je kazneno djelo”. Inženjeri elektrotehnike — Yanowitz i Taylor — vjeruju da ono što su vidjeli u injekcijama COVID-a pod mikroskopom izgleda kao elektronički "sklopovi", a oni i drugi također su opisali nalaze "samosastavljajućih" ubodnih struktura

Ni jedan mainstream medij nije smio komentirati otkriće dr. Davida Nixona!?

Dr. David Nixon primijetio je da su 'čipovi', koji se skupljaju oko 'žičanih' struktura, proizvod 'inteligentnog dizajna'.

( LifeSiteNews ) — Australski liječnik izašao je u javnost s mikroskopskim slikama neidentificiranih objekata za koje se čini da se "samosastavljaju" iz sadržaja Pfizerove injekcije za COVID-19.

Dr. David Nixon podijelio je fotografije mikroskopa tamnog polja "zabrinjavajućih" struktura koje su se tijekom vremena pojavile u Pfizer tekućini za injekcije i koje se čine kao proizvod "inteligentnog dizajna" u nedjeljnoj epizodi Međunarodnog odbora za istraživanje zločina (ICIC) zajedno s osnivačem grupe, dr. Reiner Fuellmichom i bivšim izvršnim direktorom Pfizera, dr. Michaelom Yeadonom.

Dr. Nixon je pokazao kako su se kutijaste, tamne strukture, po obliku slične kristalima, ali s "unutarnjim strukturama koje izgledaju drugačije od … prirodnog kristala," pojavile na periferiji sadržaja stakalca nakon što ga je ostavio vani preko 

Cijepljeni vi ste čipirani 2

Nevjerojatno, čini se da formiranje kristalnih struktura ovisi o njihovoj izloženosti elektromagnetskim frekvencijama (EMF), prema Nixonu. Kad je stavio klizač "unutar faradayeve vrećice" koja blokira EMF-ove za koje je rekao da dolaze iz njegovog bežičnog usmjerivača, vidio je samo crne, okrugle "to

Cijepljeni vi ste čipirani 3

Međutim, kada on "nije zaštitio mjesto", samo uglate, kristalne formacije "pojavile bi se sljedećeg jutra."

Cijepljeni vi ste čipirani 4

Dok je raspravljao o Nixonovim otkrićima, dr. Yeadon je savjetovao da su potrebni daljnji eksperimenti kako bi se utvrdilo je li doista prisutnost EMF-a, za razliku od drugih varijabli kao što su "temperatura ili zračna strujanja", utjecala na formiranje struktura.
Postoje i druga izvješća da EMF utječe na formiranje struktura unutar uboda COVID-a. Inženjer elektrotehnike iz Ekvadora Matt Taylor posvjedočio je u emisiji Stew Peters da je, kada je kap uboda COVID-a stavio na mikroskopsko predmetno stakalce i stavio to stakalce na internetski usmjerivač, promatrao samosastavljanje onoga za što vjeruje da "izgleda kao integrirano sklopovi."

Cijepljeni vi ste čipirani 5

Prema Tayloru, kada je isključio ruter, objekti su se "odmah" počeli raspadati. Ponovio je eksperiment tri puta i "molio" ljude da reproduciraju njegovo istraživanje kako bi vidjeli mogu li se njegova otkrića ponoviti. Zapravo, Nixon je ukazao da je Taylor inspirirao svoj vlastiti test s Faradayevom torbom.

Inženjer elektrotehnike Shimon Yanowitz dodao je tijekom rasprave na ICIC-u kako vjeruje da su Nixonov i Taylorov rad "u međusobnoj potpori", te da je Nixon primijetio "točno iste fenomene koje je pronašao Matt Taylor", osim s jasnim izgledom koji daje tamno polje mikroskopija.
Dr. Nixon je dalje pokazao da nakon što je tekućina za injekciju ostala na stakalcu 10 tjedana, činilo se da su se kristalne formacije preoblikovale i poprimile "izgled mnogo zabrinjavajućije prirode"..Strukture koje je pokazao zadržale su kutne oblike, ali sada se činilo da sadrže jednu ili više svijetlih točaka koje reflektiraju svjetlost, uz ostale unutarnje formacije. Krupni planovi ovih objekata fotografirani su s povećanjem od 200x, rekao je Nixon za LifeSiteNews

Cijepljeni vi ste čipirani 6

Cijepljeni vi ste čipirani 7

Strukture, koje dr.Nixon u ovom trenutku opisuje kao "čipove", sada su bile prisutne ne samo na periferiji sadržaja uboda slajda, već svuda po njemu

Cijepljeni vi ste čipirani 8

Dr. Nixon je s LifeSiteNewsom podijelio video koji se vrti brzinom od 200x u kojem su istaknuta i relativno mala i velika svjetla koja su se iznenada pojavila u "čipu". Čipovi su također bili "često povezani s" novim objektima nalik vrpcama koje Nixon sada opisuje kao " žice " - to jest, često su se pojavljivali uz "žice".

Cijepljeni vi ste čipirani 9

 Cijepljeni vi ste čipirani 10

Cijepljeni vi ste čipirani 11

Rekao je da je vidio slične "žičane" formacije u krvi cijepljenih i podijelio s LifeSiteNewsom sliku na kojoj se mogu vidjeti zgrudvane krvne stanice koje okružuju "žicu" s "pohabanim rubovima" za koje je  dr. Nixon rekao da su često prisutne.

Cijepljeni vi ste čipirani 12

Još jedno od njegovih izvanrednih otkrića bilo je da je “otkrio da su sve te strukture nestale preko noći”, “osim par”. Rekao je da su te preostale strukture također "polako nestale" tijekom vremena, te je pokazao ubrzani video koji je snimio na jednom od kristalnih objekata u kojem se činilo da se skupljao dok nije nestao.

Podijelio je video snimke ovog fenomena na svojoj web stranici, napominjući da se čip "doslovno topi". https://drdavidnixon.com/1/en/topic/dis-assembly

Iako mu nije jasno koje su strukture i koja im je svrha, on vjeruje da "čini se da djeluje na način koji bi sugerirao da je elektronički. Proveo je sate gledajući svoje videosnimke "s kolegama iz informatike i inženjeringa", te da su napravili "usporedbe s elektroničkim komponentama koje su im poznate".

Alexandra Latypova primijetila je u prethodnoj izjavi za LifeSiteNews da iako ne može razlučiti što su Nixonovi nalazi, "znamo da je sama veličina problematična budući da se one mogu promatrati pod standardnim optičkim mikroskopom, tako da su to vrlo velike strukture."

Dr. Ana Maria Mihalcea istaknula je tijekom grupne rasprave ICIC-a da nije lako doći do potvrde Nixonovih nalaza, budući da je primjerice u Sjedinjenim Državama “gledanje u bočice Pfizera kazneno djelo”.

“Ljudi koji traže rigoroznost, što bi bio [a] tip znanstvene elaboracije na sveučilištu, mi to ne možemo pružiti... Farmaceutske tvrtke, FDA i CDC bi trebale biti te koje će nas dokazati ili opovrgnuti i stvarno pokazati da provode studije kako bi rekli: 'Što je ovo?'”
"Zato što mi... nemamo čak ni sredstava da bismo to mogli učiniti sa znanstvenom strogošću koja bi bila prihvatljiva znanstvenicima koji poriču ovu mogućnost", primijetio je Mihalcea.

Zanimljivo je da najmanje dva inženjera elektrotehnike — Yanowitz i Taylor — vjeruju da ono što su vidjeli u injekcijama COVID-a pod mikroskopom izgleda kao elektronički "sklopovi", a oni i drugi također su opisali nalaze "samosastavljajućih" ubodnih struktura.

Yanowitz, koji je citirao "mnogu pozadinu u mikroskopiji i proizvodnji mikroelektronike", ustvrdio je u vezi s Nixonovim nalazima da "kada ovu stvar gledate sa stajališta inženjera elektrotehnike, nemate ništa drugo nego pretpostaviti da je ovo elektronički sklop koja se sama sastavlja pred vašim očima.”

" Također moram reći da sam sa svoje strane, osim onoga što se čini kao elektronika, pronašao i druge strukture koje se same sastavljaju", rekao je Yanowitz. “Dakle, ovo nisu samo materijali i pomoćne tvari u tim bočicama. Čini se da ova nevjerojatno napredna tehnologija stvara nove stvari od ovih materijala i pomoćnih tvari,” dodao je.

Između ostalih neidentificiranih predmeta iz uboda COVID-a za koje je rekao da bi "mogli biti vrpce, filamenti, [i] cijevi" neke vrste, Yanowitz je snimio slike onoga što je nazvao "elektroničkim sklopovima", za koje je ponovno naglasio da nisu vidljivi u samoj bočici. ali se pojavio iz sadržaja bočice tijekom vremena nakon, kako je tvrdio, procesa "samosastavljanja".

Yanowitz je rekao da je stavio sadržaj bočice u "stvarni inkubator tjelesne temperature", što je "prilično ubrzalo samosastavljanje".
Dr. Carrie Madej, koja je pod mikroskopom ispitivala sadržaj različitih COVID uboda različitih proizvođača, također je primijetila ono što je nazvala "samosastavljanjem" neidentificiranih objekata iz Moderna injekcije.

U ubodu Pfizera, Madej je vidjela  "nešto što izgleda slično teslaforezi", što je "kada se te male crne, metalne čestice poput grafita počnu spajati u žice, poput paukove mreže. Oni to rade pomoću bilo koje vanjske sile — to može biti svjetlost, to može biti magnetska sila, to može biti impuls, poput frekvencije."

Karen Kingston, koja je nekoć radila marketinški posao za Pfizer, istaknula je u nedjelju da je "80 posto" "sastojaka, procesa proizvodnje i toksičnosti" uboda za COVID-19 "redigirano prema zakonu FDA otkako je odobreno".
“Imamo pravo prema FOIA (Zakon o slobodi informacija) znati koji su to sastojci. Ovo nisu biološki lijekovi”, rekla je Kingston.
"Dakle, svaki stručnjak koji kaže da je 100 posto uvjeren da ovdje nema nanotehnologije ili uređaja ili grafen oksida, kako može znati kada je 80 posto sastojaka redigirano?" dodala je.

Dr. Fuellmich istaknuo je Kingstonovu poantu i pravnu važnost neizvjesnosti o tome što su točno te strukture uboda za COVID-19.
" Ono što znamo je da ove stvari ne pripadaju tamo", rekao je Fuellmich, ističući da je informirani pristanak na injekcije nemoguć bez znanja o njihovom punom sadržaju. “Ne možete pristati na nešto o čemu ne znate ništa. Informacije su sve,” nastavio je Fuellmich.

Zabrinutost oko sigurnosti uboda COVID-a raste ne samo jer se izvješća o smrti i ozljedama izravno kao odgovor na injekcije objavljuju putem Sustava za prijavu nuspojava cjepiva (VAERS), već i zato što je broj smrtnih slučajeva enormno porastao od uvođenja cjepiva. COVID injekcije u 2021.

 australski naučnik

Dr. David Nixon primijetio je da su 'čipovi', koji se skupljaju oko 'žičanih' struktura, proizvod 'inteligentnog dizajna'.

Čipiranje u ruku im nije prošlo.  I nitko više ovaj čip ne spominje.

čiippiranje 

IZVOR: https://www.lifesitenews.com/news/australian-doctor-finds-chips-self-assembling-structures-forming-in-pfizer-vaccine-contents/

Bil Gates priznao da Covid ubodi sadrže nanotehnologiju /Video

 Modernin patent za ovu mRNA tehnologiju navodi da oni sadrže tehnologiju samosastavljajućih lipidnih nanočestica. A sada kada je procijenjenih šest stotina milijuna doza dano američkoj javnosti, Bill Gates to priznaje.

“Izrada mRNA je stvarno jednostavna i stvarno jeftina. I to je čar ove stvari. Ali nema sumnje u sljedećih pet godina, možemo, znate, samo se trebamo petljati okolo. Postoji mnogo lipidnih nanočestica, a neke se vrlo samostalno sastavljaju. Ne postoji inherentni razlog zašto nije toplinski stabilan, nije jeftin i nije skalabilan. I tako, kako tijekom pet godina popravljamo taj dio, sazrijevamo, što je vrlo tipično, moći ćemo izgraditi tvornice širom svijeta koje mogu proizvoditi cjepiva od 2 dolara s još kraćim rokovima nego što smo morali imati ovdje tijekom ove pandemije.” ~ Bill Gates

Bill kaže da se ove injekcije mRNA mogu lako programirati za davanje bilo koje vrste šiljastih proteinskih patogena. A patent Moderna navodi nekoliko. Više od stotinu patogena koji se mogu kontrolirati oslobađaju se tijekom vremena tako da će se smrti činiti nasumične i tajanstvene. Razumljivo je da oni koji primaju injekcije teško prihvaćaju ovu stvarnost, i dok su zauzeti pokušavajući shvatiti odakle dolaze svi srčani udari, turbo rak i neurološke bolesti, govori im se da je to zbog klimatskih promjena i da sada se očekuju redovite pandemije.

Otvorite link/Video

https://thepeoplesvoice.tv/gates-admits-that-covid-jabs-contain-nanotech/

E moj narode, samo ti i dalje spavaj.

Sotonski glazbeni cirkus 'Eurosong' i Baby Lasagna će te spasiti.

Kad se probudiš biti će kasno!

#MI ili ONI (Cionisti)

Naš link: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju ili blokiraju slike u objavi, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala. Uklonili su nam i našu Facebook stranicu. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih (mainstream) medija potpuno u službi duboke države, paradržavne tvorevine, tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.