'Pobjeda Švicarske na Eurosongu je očekivana i namještena. Kao što je namješten ulazak Irskog predstavnika na Eurosong, a znamo da je Irska više katolička nego Hrvatska. Pa se postavlja pitanje tko ih je ugurao na Eurosong? Irce nitko ništa ni ne pita, a to se vidi sada po ovim antimigrantskim demonstracijama'

Sve je unaprijed namješteno

Kladionice u subotu ujutro šanse za pobjedu (42 posto) davale su Baby Lasagni. Na drugom mjestu našla se Izraelka Eden Golan s 19 posto, Švicarac Nemo treći s 14.  Francuz Slimane (5 %) i Irkinja Bambie Thug (4 posto), uz napomenu da je Baby Lasagna u Švedskoj već osvojio nagradu za najbolju pjesmu koju dodjeljuje Opća organizacija obožavatelja Eurovizije (OGAE).

- Jako puno mi to znači, baš zato što je publike. To me čini ponosnim, na kraju dana, neće mi žiri dolaziti na koncerte, nego publika - izjavio je Marko.

Izbacivanje Nizozemske, dvostruki standardi

Organizatori Eurosonga oduprli su se pozivima da isključe Izrael zbog njegove vojne kampanje u Gazi, ali zahtijevali su da Izrael izmijeni tekst svoje prijave, izvorno nazvane "October Rain" (početak masakra u Gazi). Nakon što su stihovi izmijenjeni, Izraelu je omogućeno sudjelovanje.

Nakon što su izabrani finalisti svaki je trebao nešto poručiti. Kada je Izraelska predstavnica počela govoriti nizozemski pjevač Joost Klein stavio je kapu na glavu što je iritiralo jednog člana Izraelske ekipe. Opsovao mu je oca i mater koje je Klein izgubio u saobraćajnoj nesreći kada je imao 12 godina. Poludio je, izgubio kontrolu, EBU izbacio iz finala.

Podsjetimo, Europska radiodifuzna unija (EBU) zabranila je Rusiji sudjelovanje na Euroviziji 2022. nakon što je nekoliko televizijskih kuća pozvalo na izbacivanje te zemlje zbog invazije na Ukrajinu.

Prije, tijekom i nakon izvedbe izraelske pjevačice u polufinalu i finalu iz publike se čulo zviždanje.

SHOWBIZ OSVRT STRUKE: Eurosong stručnjaci ne kriju razočarenje: ‘Sve je to postalo cirkus. Žiri je previša 12-ica dao Švicarcu u suknjici/ Ivana Prgomet

"Pobjeda Švicarske na Eurosongu je očekivana i namještena. Kao što je namješten ulazak Irskog predstavnika na Eurosong, a znamo da je Irska više katolička nego Hrvatska. Pa se postavlja pitanje tko ih je ugurao na Eurosong? Irce nitko ništa ni ne pita, a to se vidi sada po ovim antimigrantskim demonstracijama. Vratimo se na Švicarsku.
Pobjeda Švicarske uopće ne iznenađuje kad se uzmu u obzir sotonistički rituali koji su izvođeni na otvaranju tunela u Cernu - glave sotonističke zmije. I drago mi je što Hrvatska nije pobjedila pa da nam taj masonski sotonistički festival nemorala i raznih frikova i degenerika dolazi u državu. Mnogi ljudi ne shvaćaju da sotonizam dolazi na vrata istim metodama preko medija kako je dolazio i Hitlerov nacizam."/ Igor Bralić iz Irske

Glavna vodilja organizatora 'novonormalnog' Eurosonga

Sve je objašnjeno u ovom videu. Pogledajte ga i podijelite!

https://web.facebook.com/100062693949800/posts/789647803135011/?rdid=fqrto8K682ovb

Čiji je igrač Marko Purišić, alias Baby Lasagna?

Možda ovaj video sve objašnjava / ako ga blokiraju - screenshot pojedinih dijelova spota:

'Rin tin tagi dim'

babby 1

baby4

baby 3

baby 5

baby 8

Ova slika niže, na kraju spota, jasno usmjerava tamo gdje smo i gdje ćemo uskoro (kada nam isti mediji serviraju novi virus) ponovno hrliti i plaćali testiranje lažnog PCR testa.

baby6

I na kraju se moramo upitati: tko je pravi autor pjesme 'Rin tin tagi dim' i čiji je Marko Purišić, alias Baby Lasagna igrač?

Iza ovolike medijske halabuke (iskustvo nas uči) zasigurno nešto stoji... i ne miriše na dobro. 

Organizirati i slati pobjednike 'Dore' na godišnju promociju  Eurookultizma mogu samo korisni idioti za jednokratnu uporabu.

smrt eurosongu

MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja