Nova plandemija će biti klimatska, koju mediji i velika većina političara popularno zovu Klimatske promjene.

ŠTO SMO NAUČILI O PLANDEMIJI?

Tekst koji ću objaviti vezano za ovu temu, nemojte shvatiti kao kritiku ikome, već kao proširenje ideje o nastavku javne rasprave u Hrvatskom Saboru. Ona je itekako potrebna i mora biti učestala i detaljna, jer drugačije nećemo moći predati na lice pravde sve odgovorne učesnike ovih globalističkih operacija kroz specijalno biološko oružje zvao cJ.ep.ivo KL.ovid19.

Pohvalno je vidjeti kako Miletić gotovo jedini u Saboru pokušava, traži način i potiče dijalog.

Zaista nema potrebe u svakom trenutku sabotirati nečiju ideju za promjenom. Potpuno je jasno da samo zajedničkim djelovanjem imamo šansi. Da se sve negativnosti stave po strani i usmjerimo u isti cilj.

Nova plandemija je na vratima od 17. 5. 2023., čak je i Miletić u uvodnim riječima skrenuo pažnju da je mali Teodoros iz WHO najavio novu plandemiju.

Ako smo išta naučili onda sada moramo biti konkretniji u djelovanju

Nova plandemija će biti onda klimatska, koju mediji i velika većina političara popularno zovu Klimatske promjene. IBT je iz tog razloga stvoren, formiran i na visini zadatka. Bili smo također u ponedjeljak u Hrvatskom Saboru, dobili smo poziv. Iskoristili smo svaku moguću sekundu da proširimo kontakte i upozorimo sve one koji su voljni bili poslušati što imamo za reći. Dijalog je ostvaren na nekoliko razina, i uskoro ćemo vidjeti plodove.

KRATKI OSVRT NA OKRUGLI STOL

[ Vrček-Domazet Lošo-Pavelić-Lauc-Pavić-Kutleša ]
Slušao sam izlaganja vrlo pažljivo koja su bila korektna, zapravo su me zanimala dva detalja.

Hoće li itko od govornika izreći ključnu istinu, kao prvo: VIRUS NE POSTOJI, I DO DANAS NIJE IZOLIRAN?

Drugo, hoće li biti predani Zahtjevi temeljeni na znanstvenim zaključcima vezano za lažnu pandemiju Hrvatskom Saboru?

Primijetio sam da je jedino Domazet Lošo jasno rekao da se ne radi o cjepivu, pripravku, niti o genskoj terapiji već o BIOLOŠKOM ORUŽJU PROTIV ČOVJEKA.

Lauc je zalutao. Podržava pedijatrijska cjepiva, pere se svetom vodom kako je provaxer. Iznosi podatke koji odgovaraju sistemu, kako danas više djece umre od trovanja sladoledom nego od cijepljenja. To je laž. Dragi Gordane, za nuspojave od cijepljenja nemamo razvijen mehanizam za prijave. Istina je porazna za protagoniste pedijatrijskih cjepiva.

Dodatno, izgovorio je ključnu globalističku rečenicu, koju želim ponoviti: CJEPIVA SU NAJVEĆE DOSTIGNUĆE MEDICINE U 21.st.
Zaista Gordane? Meni osobno nije dovoljno to što si priznao da si pogriješio i promijenio stav oko ovog biološkog oružja koje i dalje zoveš cjepivo. Nije. Nisi original.

Izlaganja su bila korektna, no potrebno je bilo povezati stavove i razmišljanja svih sudionika u jedan jedinstvni Zahtjev koji se traži u hitno usvajanje Hrvatskom Saboru.

Očekujem na narednim Javnim raspravama svakako da budu pozvani: Lidija Gajski, Srećko Sladoljev, Nada Jurinčić i naš predsjednik IBT-a Danijel Grgičin.

Mi nismo zaboravili njihovo nesebično znanje, borbu protiv sistema u sinergiji sa građanima.

Mi to nikada nećemo i nesmijemo zaboraviti.

Prijedlog Zahtjeva Hrvatskom Saboru za hitno usvajanje odredbi za zaštitu Hrvatskih građana, pokretanje istrage i procesuiranje svih odgovornih učesnika u prilogu.

Screenshot 16

 IBT /Institut za BIO i Stratosferu

Naš link: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju ili blokiraju slike u objavi, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala. Uklonili su nam i našu Facebook stranicu. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih (mainstream) medija potpuno u službi duboke države, paradržavne tvorevine, tzv. Republika Hrvatska d.o.o.
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.