Fantomski vlasnik je londonski fond pod nazivom 'Organa Capital'. Oni su dio grupe Bank of America i jedan su od najbrže rastućih i najprofitnijih biznisa u periodu pada ekonomije u Europi!

U više navrata pisali smo o otimanju male Marije. Psiholog gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, Smilja Igić, bez ijedne sudske odluke oduzela je maloljetnu M.T. (6) od njenih bioloških roditelja i preko koje ide sva daljnja komunikacija, pronađena i na listi kandidata za voditeljicu jednog dječjeg konclogora u Norveškoj, točnije u općini Steigen.

Naime, u Norveškoj djeluje razrađeni korumpirani sistem za ''zaštitu djece'', u koji je upletena kriminalna mreža koja uključuje državne službenike – socijalne radnike, psihologe, sudije, kriminalce, sadiste, pedofile i sotoniste, koji imaju velike koristi od ove perfidno ozakonjene trgovine djecom.

Sistem se još naziva ''norveški barnervernet'' čije se socijalne službe, u pravom smislu riječi, bave kidnapiranjem djece koja se ne mogu više vratiti roditeljima. A ne pomažu puno ni veliki protesti građana u gradovima Norveške.

20180114 232036

20180114 231948

Za one koji ne znaju, u Norveškoj su, radi borbe protiv onih koji se ne slažu s izopačenim ideologijama, osmišljene i osnovane specijalne policijske jedinice pod nazivom BARNEVARN (Barnevernet). Glavna uloga ovih norveških specijalnih jedinica je „zaštita dece“ od konzervativnih roditelja, putem masovnog oduzimanja djece iz tradicionalnih kršćanskih obitelji u Norveškoj.

I Barnevarn ne namjerava nikome vratiti djecu jer bi se u protivnom potpuno razotkrili, a u pitanju je ogromna zarada. Djeca koja se zakonski oduzimaju (čitaj otimaju), drže se na tajnim mjestima što dovoljno govori o kakvoj se međunarodnoj mafijaškoj organizaciji radi. Fantomski vlasnik je londonski fond pod nazivom 'Organa Capital'. Oni su dio grupe Bank of America i jedan su od najbrže rastućih i najprofitnijih biznisa u periodu pada ekonomije u Europi!

A djecu od roditelja oduzimaju zbog banalnih razloga:

- svoju decu grubo odgajaju;
- dijete psihički i emocionalno trpi što živi u tradicionalnoj obitelji ili je izloženo mogućem riziku da u budućnosti zbog toga trpi
- jedno dijete, petogodišnjeg Oskara, su uzeli od majke zbog mlječnog zuba koji mu je ispao (mogao ga je pojesti i tako se ugušiti!!??)
- optužbe pod kojom se djeca oduzimaju uključuju kršćansku indoktrinaciju i radikalizaciju i tjelesno kažnjavanje (udaranje po stražnici). ''Prije dvije godine ste jako udarili dijete po guzi. Dokažite da niste', jedno je od barnevarnovih obrazloženja oduzimanja djece'
- Malu Mariju, o kojoj smo pisali i koja je više od 100 dana, uzeli su jer su ispred ulaznih vrata u kući našli grablje za kupljenje lišća na koje se mogla ozlijediti…..
-itd… smiješno je i nabrajati sve perverzne razloge oduzimanja djece od roditelja.

''Kad se djeca oduzmu i smjeste u dječje koncustanove ne smiju postavljati pitanja o životu prije dolaska u ovaj kazamat. Postavljati pitanja o mami i tati su najstrože zabranjena jer im se prijeti da će njihovim roditeljima biti zabranjen trajno dolazak koji se dozvoljava u prosjeku dva puta godišnje. Djeci se daje i droga!

20180114 223940

Uposleni djelatnici moraju potpisati izjavu da će šutjeti jer u protivnom će ići u zatvor zbog odavanja državne tajne. ''Svi cinkare sve'' rekla nam je koordinatorica organizacije “Ruske majke“, Irina Bergset.

Oni koji su imali osobne kontakte sa Barnevarnom, tvrde da je ova služba svemoguća. ''Ona ignorira građane, njihove stalne proteste i bilo kakve međunarodne dogovore. Oni mogu oduzeti bilo koje dijete i izmisliti bilo koji razlog koji ne možete dokazati da nije istinit. Nerijetko se događa da se oduzmu djeca ako se nađete, na primjer na aerodromu i povisite ton na dijete koje se, igrajući, udaljilo od vas. Nekome se to nije svidjelo – samo jedan anonimni poziv i oduzeti će vam dijete, a vas protjerati iz zemlje.

I nitko vam više ne može pomoći. Kada tražite pomoć od vaše ambasade od Barnevarna će stići formalni odgovor da to pitanje ne treba biti upućeno njima, već norveškom MIP-u, a norveški MIP će odgovoriti da to nije u njihovoj nadležnosti, već Barnevarna. I tako vas vrte u krug'', izjavio je povjerenik za prava deteta u RF, Pavel Astahov.

Svi podaci o oduzetoj djeci su tajni. Kao i o samoj službi Barnevarna. Na webu organizacije opširno su opisane prednosti usvojiteljskih obitelji. Ali ne postoji detaljna informacija o samoj službi. Pojavljuje se pitanje – zbog čega?

Barnevarn je megabiznis projekat. Veoma profitabilan. Jer se trećina norveškog budžeta, prema rečima eksperata, odvaja za zaštitu dece. To su milijarde. Evo jednog od objavljenih izveštaja.

Barnevern

Barnevernselskaper med profitt | Child welfare create a profit | Centri za socijalni rad stvoreni su da donose ogroman profit

Dio sistema su privatni dječiji vrtići i škole, odgojno-popravni centri, poliklinike, psihijatrijske ustanove i hraniteljske obitelj. Za svako oduzeto dijete, ove ustanove dobivaju svoj dio kolača. Hraniteljska obitelj, na primer, dobiva oko dvije tisuće eura mjesečno za svako usvojeno dijete.

Tko je vlasnik ovog biznisa?

Londonski fond pod nazivom Organa Capital. Oni su dio grupe Bank of America. Objavljuju godišnju dobit, koliko plaćaju poreza od tih dječijih domova i sve čisto i transparentno. To je jedan od najbrže rastućih i najprofitnijih biznisa u periodu pada ekonomije u Europi“, objašnjava nam sugovornik Irina Bergset.

“Dijeca koja otimaju iz obitelji porodice daju se parovima bez djece, ili homoseksualcima. I oni ga odgajaju po svome. Mi čak i ne znamo da li su to obitelji. To mogu biti dvije mame ili tate, a mogu biti i dva čovjeka koji izgledaju kao muškarac i žena. Ali jedan od njih je zoofil, a drugi nekrofil. Mi to ne možemo točno znati“, objašnjava nam sugovornica Irina Bergset.

Do čega mogu dovesti Barnevarnove metode odgajanja?

Svi ste čuli za Anders Behring Breivika koji je ubio 77 ljudi. Ali, ne znate pozadinu. Kao malog dječaka Barnevarn ga je oduzeo od roditelja. Silovali su ga i tukli. Brejvik se ''osvetio'' ubivši toliko ljudi. No, on nije jedini koga su maltretirali. Dokazano je da se godišnje u usvojenim obteljima siluje petoro djece. To su samo poznate i dokazane činjenice iako se zna da je broj mnogo veći.

20180114 232441

Te metode ''odgajanja'' prakticiraju se u Barnevarn ustanovama za zaštitu djece. I to je činjenica o kojoj se u Norveškoj namjerno šuti. Mogući razlog, kako govore eksperti, je taj što Barnevarn nije obična socijalna služba, već specijalna služba socijalnog inžinjeringa. Ona oduzima djecu sa normalnom psihom i lomi je kako bi s tom djecom kasnije mogli raditi što god požele. Zar to nije i slučaj sa Breivikom koji je ubio 77 osoba, a osuđen je na 21 godinu (maksimalna kazna u Norveškoj)!! Kakve se tehnologije za to koriste nije poznato. Ali eksperti govore o velikoj masovnosti tog eksperimenta.

Barnevarn je stigao u Srbiju, a nakon toga će stići i u ostale bivše republike

Barnevarn postoji i u Švedskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Finskoj a taj sistem se sada uspješno implementira i u Srbiji (Slučaj oduzimanje maloljetne M.T. 6 godina starosti od oba biološka roditelja – Slučaj porodice Trkulja o čemu smo već pisali više puta).

Protiv Centra za socijalni rad Smilje Igić podignuta je Kaznena prijava za nezakonito oduzimanje male Marije. Međutim, ta prijava se ne uzima u razmatranje, a uzela se protutužba Centra za socijalni rad koji traži trajno oduzimanje roditeljskog prava obitelji Trkulja. Jer, postoji pretpostavka krivice, a ne pretpostavka nevinosti!!

Psiholog gradskog centra za socijalni rad Beograd, Zvezdara, Srbija, koja provodi nezakoniti postupak oduzimanje male Marije i preko koje ide sva komunikacija, pronađena i na listi Barnevarn u Norveškoj koja se bavi međunarodnim usvajanjem djece. https://www.an.no/steigen/jobb/askoy/ny-ansatt-i-barnevernet-se-hvem-som-sokte/s/5-4-544946

Smilja Igić Norway

20180118 080357

Bezdušna Soroseva sotonistica Smilja Igić

U najmanju ruku je čudno da netko radi u Centru za socijalni rad u jednoj zemlji gdje ima mogućnost oduzimati djecu, konkurira na poziciju u drugoj zemlji Centra za prihvat i usvajanje djece i da za svo to vrijeme bude suvlasnik “Kriznog centra za muškarce” – Crisis Centre for Men Serbia!?

20180115 141903

Naime, u svim republikama bivše države provodi se agresivna politika uvođenja transrodnosti, rod bez roda koji se može pretvoriti u 50 i više rodnih inačica kako ih je u Bindestagu nabrojio zastupnik njemačke stranke ''Alternative fur Deutschland'' Steffen Koniger.

Također, početkom lipnja, prošle godine, parlament kanadske provincije Ontario donio je zakon, koji propisuje da se od roditelja, koji kritiziraju netradicionalne brakove i gendern ideologiju, oduzimaju djeca. Tako se u Kanadi službeno uvela zakonska „gendern tiranija“, koja je prije toga uspješno provjerena na „eksperimentalnom poligonu“, u norveškom Kraljevstvu, a oduzimanje djece uspješno provela ''barnevernetska'' specijalna policija, a po čijem uzoru se tajno formiraju slične jedinice u svim republikama bivše držve.

20180114 232346 1

Pedofile dječji plač ne pogađa, on ih seksualno uzbuđuje... 

U Hrvatskoj, je prvi uvjet uvođenju gendereske tiranije, potpisivanje Istanbulske konvencije koju agersivno zagovara SDP, odnosno Bernardić, Klisović, Romana Jerković i ostali Sorosevi plaćenici u hrvatskom saboru.

Izvor: GLOBAL MEDIA http://www.globalmediaplanet.info/u-norveskoj-a-sada-i-u-srbiji-razraden-sistem-oduzimanja-dece-video-sa-prevodom/

Čitajte nas na našem portalu:  http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)