Hrvatska je prva u Europi, a deseta u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti, posebice karcinoma pluća. Depopulacija Hrvata, najzdravije europske nacije,  započela je Mesićevim udomljenjem NATO-a, Sanaderovom prodajom Plive, Capakovim uništenjem Imunološkog zavoda, Kosor-Josipovićevim potpisivanjem Lisabonskog sporazuma...sve ostalo je nadogradnja

Deset izravnih krivaca za sve što nam se danas događa:

1. STJEPAN MESIĆ 

DOZVOLIO MONTAŽU HAARP-a (nalazi se u Tušiloviću) koji, nakon ptethodnog špricanja chemtreilsa, uništava sadnice i plodove voćaka u cvatu, ubija pčele kako bi se što više uvozilo Monsantovo GMO smeće koje nas polako ali sigurno truje (ubija). HAARP, također, nakon prethodnog špricanja chemtrailsima, inicira (proizvodi) umjetne nepogode: tuče, poplave, potrese, a odgovoran je za sve apokaliptične požare i uništavanje ozonskog omotača.

Naime, nad našim krajevima gotovo svakodnevno provodi se program klimatskog inženjeringa pri kojem vojni avioni u atmosferu ispuštaju nano čestice aluminija, barija, stroncija, titanijuma, arsena, broma, kadmija, ešerihijukoli, genetski modificiran dehidrat krvneplazme, sintetički virusi, bakterije itd.

2 Sastav chemtrailsacreenshot 6

Mirela Holly jedina je zastupnica koja je tadašnjoj instaliranoj premijerki Jadranki Kosor postavila pitanje chemtrailsa. Naravno, Kosorini "stručnjaci" su "stručno" demantirali postojanje chemtrailsa, a Zoran Milanović Mirelu je nedugo nakon toga nogirao iz SDP-a. 

Jasno je kako nam je zbog chemtrailsa život trajno ugrožen, odnosno naše zdravlje, čiji imunološki sistem je sve više i više oslabljen, zbog akumulacije navedenih čestica unutar organizma, koje ponajviše štete neurološkom, pulmološkom i reproduktivnom sistemu.

CHEM-TRAIL-LUNG (liječnici to kriju) pravi je naziv raka pluća uzrokovanim dugogodišnjim udisanjem chemtrailsovih sadržaja koje NATO-vi i komercijalni avioni (Croatia Airlines, 239 eura po milji) izbacuju, a HAARP umjetnom kišom spušta na zemlju. 

2. IVO SANADER

Afere INA, BRODOSPLIT, PODRAVKA; HEP, AUTOCESTE, HYPO BANKA, FINI MEDIA... prodaja PLIVE, uništenje IMUNOLOŠKOG ZAVODA (gospodarstvo i zdravlje), lobiranje za EU, uhićenje generala Ante Gotovine... bili su pomno pripremljen program (duboke države) za raseljavanje, pauperizaciju, depopulaciju Hrvata i likvidaciju same Republike Hrvatske (29.04.2013.) za koju se 1991. na Referendumu izjasnilo 94,14 % hrvatskog naroda.

Sanader nikada ne bi bio zatvoren ili osuđen da EU eliti nije zavodio i otimao ljubavnike.

3. JADRANKA KOSOR

4. IVO JOSIPOVIĆ

Jadranka Kosor u svojstvu premijerke i Ivo Josipović u svojstvu predsjednika potpisali su dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, Lisabonski sporazum (Ustav EU), što je nova verzija Rapalskog ugovora.

lisab. sp

Pokret Građanska solidarnost podnio je kaznenu prijavu protiv Jadranke Kosor i Ive Josipovića jer su potpisali Lisabonski Ugovor - udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, što je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije referenduma.

Članak 135. stav 4. kaže (142): 'Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju sa drugim asocijacijama'.

Temeljne odredbe Ustava, Članak 2. stav 1. kaže „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Potpisom Lisabonskog ugovora, Hrvatska je izgubila svoj suverenitet, što je protuustavno po članku 2.

Ne obazirući se na to Jadranka Kosor u svojstvu premijerke i Ivo Josipović u svojstvu predsjednika potpisali su dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, Lisabonski sporazum (Ustav EU) i time pokazali da su iznad Ustava RH i hrvatskog naroda!

5. ZORAN MILANOVIĆ

Milanovićeva vlada (Kukuriku koalicija) je 29.ožujka 2012.godine donijela UREDBU u izmjeni i dopunama, o razini genetski modificiranih organizama ispod kojih proizvodi koji se stavljaju na tržište ne moraju biti označeni kao proizvodi koji sadrže genetski modificirane organizme. U kampanji za pristup Europskoj uniji nisu se spominjali potencijalni problemi genetički preinačenih usjeva i od njih dobivene hrane, unatoč tomu što je 90% građana bilo protiv GMO-a.

Jučer čitam objavu u nekad Slobodnoj Dalmaciji potpisanu od korisnog idiota tzv. novinara Stanislava Solde: "GMO hrana vrlo skoro i na našim tanjurima: stiže nam rajčica za bolji san koja snižava visoki krvni tlak i kolesterol".

Samo pokvarena osoba, lišena svih moralnih skrupula ili glupa poput Zekanovića koji je u saboru izjavio da nije GMO-a ne bi imali što jesti, može tako nešto napisati. Nije zaboravio naglasiti (uredba Zorana Milanovića) da GMO proizvodi ne moraju biti označeni kao proizvodi koji sadrže genetski modificirane organizme.

Scccreenshot 7

6. BOJAN GLAVAŠEVIĆ

7. IVICA MIŠIĆ

Bojan Glavašević (SDP)  i Ivica Mišić (Promijenimo Hrvatsku) sa svoja 2 PRESUDNA  veleizdajnička glasa, podržavajući zastupnike HDZ-a, legalizirali su dugogodišnji nelegalni rad (prodaja i sadnja GMO-a) zločinačke korporacije Monsanta u Hrvatskoj,

7 Sjcreenshot 5

8. NEVEN MIMICA

9. KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ

10. TIHOMIR OREŠKOVIĆ

Agendu 21 u ime Milanovićeve Kukuriku koalicije, potpisao je Neven Mimica, a Agendu 2030 u ime HDZ-ove 'novonormalne' elite, supotpisali su Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković,  podmuklo, hrvatskom narodu iza leđa - U IME HRVATSKOG NARODA.

Rio20 conference2

11. ANDREJ PLENKOVIĆ

Poput pravog vođe, u sinergiji sa pilom naopako Zoran Milanovićem i svojim članovima korporativne vlade, Andrej Plenković dovršava ono što njihovi prethodnici nisu završili 1945-e.  Jedan od Plenkovićevih potrčkala VILI BEROŠ  (korporativni ministar zdravstva) naručio je (liječio - ubijao) umirovljenike REMDESIVIROM, a mnoge druge (točan broj nikada nećemo saznati) kupljenim biološkim oružjem, grafenovim 'cjepivom' Covid-19.

A sve po Agendi 21 i Agendi 2030. 

Rezultat sluganstva i veleizdaje:

Hrvatska je prva u Europi, a deseta u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti, posebice karcinoma pluća - pravog imena Chem-trail-lung. Nitko vam to neće reći!

Dakle, depopulaciju Hrvata (nekad najzdravije europske nacije) započetu Mesićevim udomljenjem NATO-a, koji sa sobom dovodi MMF, Monsanto, chemtrailse, HAARP,  Sanaderovom prodajom privrednih resursa, Plive, uništenjem Imunološkog zavoda (gospodarstvo i zdravlje), Kosor-Josipovićevom predajom suvereniteta Europskoj uniji (Lisabonski sporazum), iseljavanjem Slavonije i raseljavanjem vrijednih Slavonaca, legalne proizvodnje GMO-a (Milanović, Glavašević, Mišić),  potpisivanjem Agende 21 i Agende 2030 (Mimica-Kitarović-Orešković), privodi kraju, dovršava  Andrej Plenković udomljavanjem migranata bez dokumenata, Istanbulskom konvencijom,  legalizacijom homoseksualnih brakova uz udomljavanje djece, sigurnom oazom za pedofile, uvođenjem eura, kupnjom medija i novinara za pokrivanje lažne pandemije i klimatskih promjena.

Ne vidi se kraj političkom sluganstvu i veleizdajama. 

HDZ i SDP rade sve u dogovoru - nitko neće ići u zatvor

HDZ i SDP su iz Zakona preko noći izbacili kazneno djelo 'dovođenje u podređen položaj države' prema kojemu se kaznom od najmanje tri godine zatvora kažnjavalo građanina Republike Hrvatske koji pokuša RH dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi. Djelo iz čl. 137, jednostavno je nestalo bez ikakvog obrazloženja radne skupine Ministarstva pravosuđa ili Vlade RH koji su dužni u svojim prijedlozima navesti i obrazložiti sve promjene u odnosu stari/novi Kazneni zakon.

Ovaj članak je postojao u Krivičnom zakonu Republike Hrvatske pod nazivom Ugrožavanje neovisnosti Republike Hrvatske i nikome prije nije smetao. Ono što ipak svakome građaninu treba biti zabrinjavajuće je da su na ukidanju tog člana zajednički radili SDP i HDZ. Unutarnjeg neprijatelja se moglo, koristeći ovaj članak zakona, slati na Goli otok. Podrivanjem se smatralo i pjevanje hrvatskih pjesama.

bankarijpg

Iz arhive pok. Dinka Bartulovića

Da, ONI su nas prodali bankarima, samo MI, prepametni Hrvati, to još nismo shvatili.

Da smo shvatili ne bi uporno šutjeli i gledali na sve ovo kao na ružno vrijeme koje će samo od sebe proći.

Neće samo od sebe proći!

 #MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja