Plenković i njegovi ministri (cionisti) lažno se predstavljaju u ime Republike Hrvatske. Zajedno odrađuju zadane veleizdajničke dionice za svoje gazde koji su nam na prijevaru oteli Republiku Hrvatsku. Na način da su joj, protuustavnim zaduženjima, 29.04.2013. blokirali transankcijski račun (slika niže), kako bi nas nastavili lihvariti i pljačkali u korist računa svoje tvrtke 'Hrvatska d.o.o'. Paralelno nas truju GMO-om, chemtrailsima, Covid otrovima, otimaju zemlju, uništavaju poljoprivredu i stočarstvo, raseljavaljuju iz Hrvatske, na isti način kako su njihovi mentori iz Izraela oteli zemlju, raselili i raseljavaju Palestince

U hrvatskim sudovima donose se presude po izraelskom zakonu (Talmudu), a sude nam prikriveni, lažni Židovi - cionisti. Njihovu 'pravdu' na svojim leđima osjetili su: Marko Francišković, Marko Jurič, Ivica Luka Vrkić, predsjednica Udruge 'Ne govoru mržnje' Željana Bralić (1991. u duetu s Kris Galiotom, otpjevala je prvu domoljubnu pjesmu 'Rodila me majka Hrvatica') i mnogi drugi.  Poput bake koja je završila u zatvor zbog duga od stotinjak kuna, a kriminalci (prikriveni lažni Židovi) koji su pokrali desetine milijuna kuna (eura) poreznim obveznicima, oslobađaju se. Jer po njihovom cionističkom, Talmudovom, zakonu imaju pravo pljačkati i otimati od nežidova.

 'Imanje nežidova je kao bez gospodara. Židov ima pravo to imanje uzeti u posjed' (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat).

'Opljačkati nežidova sasvim je dozvoljeno, a isto tako i nadnicu mu zadržati' (Talmud, Baban 111b).

Lažnodomoljubni HDZ-ovci i lažni SDP-ovi antifašisti godinama bestijalno pljačkaju hrvatski narod, njegovo prirodno i privatno vlasništvo (per capitta). I k tome ga još truju GMO-om, chemtrailsima, Beroševim  Covid 'cjepivima, a najavlje i nove varijante. Naravno to im nije dovoljno pa su počeli Hrvatima otimati, eutanizirati autohtone svinje, perad.. pod izlikom afričkih bolesti. Jer sve stiže iz Afrike. Čak i prašina kada nas prethodno dobro  napraše chemtrailsima. 

Važno je dodati da je Plenković izvršio i tihi udar na trodiobenu vlast dodavši joj četvrtu, stožerovu, koji je preuzeo sve ustavne ovlasti za vrijeme lažne pandemije Covid-19. 

Andrej Plenković (pravog židovskog prezimena Palenker) i njegovi 'novonormalni' cionisti mrze Hrvate. A što znači prava mržnja najbolje je pojasnio jedan od najliberalnijih američkih ministara i propovjednik Hary Emerson Fosdick kazavši 'da je mrziti ljude ili neistomišljenike isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora'. 

Pravičnost je osnov vladavine, a zakonitost temelj svake države.

Ustav RH Temeljne odredbe Članak 1. kaže da je Republika Hrvatska jedinstvena i nedjeljiva demokratska i socijalna država. 

Članak 2. kaže da je suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv, a Hrvatski sabor ili narod neposredno, samostalno, u skladu s Ustavom i zakonom, odlučuje:
– o uređivanju gospodarskih, pravnih i političkih odnosa u Republici Hrvatskoj;
– o očuvanju prirodnog i kulturnog bogatstva i korištenju njime;
– o udruživanju u saveze s drugim državama.

Tako kaže Ustav RH, a političari na vlasti i lažna oporba pri vlasti rade potpuno suprotno jer:

- Hrvatska nije jedinstvena, podijeljena je i nije socijalna država.

- Narod nije odlučio za udruživanje u savez s drugim državama (EU) jer je potpisivanje Lisabonskog Ugovora (Kosor - Josipović) za pristupanje u Europsku Uniju (udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama) protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije narodnog referenduma.

Pravnim rječnikom, mi nismo članica Europske unije, bolje rečeno fiktivna smo članica EU. 

- Sabor nije predstavničko tijelo naroda već gremija (cionista) što je priznao i sam Khazar Vladimir Šeks, pravog prezimena Schek.

Drugim riječima, Hrvatska je, kako se jednom Sanader izrazio, banana država u kojoj tajno društvo donosi sve odluke, a tzv. hrvatski zastupnici ih izglasavaju, zbog čega je Hrvatska zemlja korupcije, kriminala, mafije, nepotizma, zemlja u kojoj je politička HDZ-SDP oligarhija, uz pomoć APIS-a, stalno na vlasti ili pri vlasti sa kranjim ciljem - oteti sve privredne resurse, osiromašiti, raseliti i migrantima zamijeniti Hrvate. Isto to Izrael radi Palestincima. 

Takvo ponašanje ne postoji u demokratskim uređenim društvima, za takvo ponašanje narod nije dao legitimitet zastupnicima. To nema veze sa Ustavom RH. Ali ima veze sa drugim ustavom, drugim zakonom, cionističkim ili talmudovim zakonom, po vlastitom priznanju Vladimira Šeksa koji se sa Palićem vodi kao vlasnik Talmudovog  Ustava. Zato ne treba čuditi što je Šimonović stao uz Netanyahov cionistički Izrael koji se prema Palestincima ponaša kao Plenković prema Hrvatima. 

TALMUD 

Talmud je sveta knjiga za Cioniste. On sadržava ne samo religiozni nauk Cionista, nego i građanske zakone: privatno pravo, obiteljsko pravo i kazneno pravo. Talmud je za Cioniste više nego sveto pismo za Kršćane! A Talmud ili cionistička knjiga zla, zapravo je knjiga koja poziva na ubijanje nežidova, poziva na holokaust nad kršćanima. Talmud uči da je Isus Krist kopile, sin prostitutke, nečiste životinje.

Za Talmud su svi nežidovi gojimi (stoka) i rođeni da služe Cionistima. 

0p040808c1

ggooy

Uvođenje istospolnih brakova, promovirane LGBTQ-a, transrodne ideologije, Istanbulska konvencija, pedofilija, istospolne zajednice, udomljavanje, Šeparovićevo ozakonjenje, djece istospolnim parovima, općenje sa životinjama,...sastavni su dio Talmudovih zakona. I to nam se sve događa pred nosom.

Citati iz Talmuda: 

'Istrebljenje kršćana je neophodna žrtva' (Zohar, Shemoth). Zar nam se to ne događa?

'Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti'  (Talmud, Aboda sara 37a). 

'Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni' (Šulah aruh, Joreh deah 158a).... 

Završni citati Talmuda govore o potpunoj izopačenosti uma:

'Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinose' (Jalkut 772).

'Najpošteniji među nežidovima imaju se ubiti' (Talmud, S.ben Johaj 406).

Maurice Samuel: 'Gdje god se Cionista nađe on je problem, izvor nesreće za samoga sebe i sve ostale oko njega.... Vi vjerujete u doktrinu opraštanja, dok mi vjerujemo u doktrinu odmazde. U našem životu, lojalnost je nepoznata. Mi smo remetilački utjecaj u vašem životu. Mi Cionisti, uništavatelji, ostati ćemo uništavatelji zauvijek. Bilo što da uradite, nećete udovoljiti našim potrebama i zahtjevima. Mi ćemo zauvijek uništavati....'

Potpuno je jasno da su političari na vlasti, lažna oporba SDP, sekte (SDSS, Možemo, Pametno) potrebne za majoritet kod glasovanja, iznad hrvatskog zakona i Ustava RH. Debelo plaćeni zastupnici, prikriveni cionisti, ne moraju ni dolaziti na posao! Osim kada izglasavaju Talmudove zakone.

I sve to, u ime demokracije, plaćamo mi - porezni obveznici. Nažalost, većini Hrvata to još nije ušlo u glavu.

io7460b97197eedfebd7972075874be35e XL Copy

Svi 'naši' tzv. predsjednici i premijeri, nakon instaliranja na dužnost, odlaze u Izrael pokloniti se ocu cionizma Theodoru Herzlu! 

Zaključak

45-te je izvršen holokaust nad hrvatskim narodom na Križnom putu, 91. je izvršen genocid nad hrvatskim narodom u Vukovaru, Škabrnji.., od 2000-te nas intenzivno pljačkaju, lihvare, truju (ubijaju) chemtrailsima, GMO-om, 5G mrežom, Covid  otrovima koje režimski mediji nazivaju cjepivima. Ne ustručavaju se ni fizičkih likvidacija (Jadranka Skender, Danijel Bezuk...).

U hrvatskim sudovima donose se presude po izraelskom zakonu (Talmudu), a sude nam prikriveni, lažni Židovi - cionisti. Njihovu 'pravdu' na svojim leđima osjetili su: Marko Francišković, Marko Jurič, Ivica Luka Vrkić, predsjednica Udruge 'Ne govoru mržnje' Željana Bralić (1991. u duetu sa Kris Galiotom, otpjevala je prvu domoljubnu pjesmu 'Rodila me majka Hrvatica') i mnogi drugi, poput bake koja je završila u zatvor zbog duga od stotinjak kuna, a kriminalci (prikriveni lažni Židovi) koji su pokrali desetine milijuna kuna (eura) poreznim obveznicima, oslobađaju se. Jer po njihovom cionističkom, Talmudovom, zakonu, imaju pravo pljačkati i otimati od nežidova. Mogu i ubijati, neće ići u zatvor jer tako pridonose njihovom Bogu žrtvu.

"Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinosi" ( Jalkut 772).

Coronavirus (Covid 19) - kao segmet depopulacije Hrvata 

Je najveća prijevara u povijesti svijeta, završni udarac svim nežidovima, a ime nije slučajno izabrano. Korona u prijevodu znači kruna. Zadnji dio atmosfere Sunca i ostalih zvijezda naziva se Korona. Pandemija je proizvedena s ciljem uvođenja čovječanstva u stanje globalne panike straha i neizvjesnosti kako bi se pod plaštom lažnog spasenja i rješenja problema uvelo ukidanje papirnatog novca, jer se tobože preko njega prenosi virus.

Cilj je digitalna valuta - jedinstvena za sve u svijetu i primanje čipa ispod kože i lasera na čelu koje predstavlja odricanje od Isusa Krista. Korona je kruna koja najavljuje dolazak lažnog mesije antikrista kome pripremaju ustoličenje u Jeruzalemu. Prije nego se pojavi spasitelj svijeta biti će kaotično stanje na Zemlji, što od bolesti, što od ratova. Danas na svakom koraku ljudi spominjiu riječ KORONA. Panično ponavljanje te riječi ujedno predstavlja i prizivanje dolaska krune - antikrista koji će pokušati zavesti svijet.

Plenković i njegovi ministri (cionisti) lažno se predstavljaju u ime Republike Hrvatske. Zajedno odrađuju zadane veleizdajničke dionice za svoje gazde koji su nam na prijevaru oteli Republiku Hrvatsku. Na način da su joj, protuustavnim zaduženjima, 29.04.2013. blokirali transankcijski račun (slika niže), kako bi nas nastavili lihvariti i pljačkali u korist računa svoje tvrtke 'Hrvatska d.o.o'. Paralelno nas truju GMO-om, chemtrailsima, Covid otrovima, otimaju zemlju, uništavaju poljoprivredu i stočarstvo, raseljavaljuju iz Hrvatske, na isti način kako su njihovi mentori iz Izraela oteli zemlju, raselili i raseljavaju Palestince.

 rh tvrtka2

Probudimo se!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite Čitajte objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.