Jesmo li konačno shvatili što su EK i EU? Izađimo iz EU tvorevine u koju su nas protuustavno i lažnim pečatom utrpali židokonvertiti, djeca partizana, veleizdajnici, cionisti Ivo Josipović i Jadranka Kosor!

Belgijski gradonačelnik Alfred Gadanne pronađen je mrtav na groblju prerezanog grla, nakon što se javno obećao "identificirati i javno osramotiti" "moćnu skupinu štovatelja Sotone, ubojice i pedofile" koje vode europsku politiku.

Tijelo Alfreda Gadennea (71) gradonačelnika južnog belgijskog grada Mouscrona, otkrila je njegova supruga u ponedjeljak navečer na groblju Luingne. Prijatelji i suradnici tvrde da je ubijen nakon što je otkrio svoje planove da javno identificira i prozove imenom i prezimenom članove Europskog parlamenta u Bruxellesu.

"Rekao je da ima dokaz da je Europskom unijom upravljaju sotonisti sa naprednim planom smrti i uništavanja europskih naroda najmračnijim zločinima. Rekao je da je Bruxelles vuk u ovčjem odijelu, koji propovijeda ljubav i otvorenost, ali zapravo sprema europskim narodima pakao", izjavio je za medije Alfredov prijatelj i bivši zaposlenik.

Gadenne je bio konzervativni gradonačelnik Mouscrona, industrijskog grada koji se nalazi južno od Europskog parlamenta u Bruxellesu, sjedištu Europske unije. Njegova smrt šokirala je zemlju, a belgijski premijer izrazio je 'užas' zbog ovog brutalnog čina!

"S užasom sam primio smrt Alfreda Gadennea", rekao je premijer Charles Michel, porukom na Twitteru. "Sve moje misli su sa tvojom obitelji i prijateljima."

Među mnogima koji su izrazili sućut bio je Martine Aubry, bivši vođa francuske socijalističke stranke i dugogodišnji gradonačelnik Lillea.

Philippe Courard, predsjednik parlamenta na jugu francuskog govornog područja Belgije, tweetovao je na francuskom: "Užas. U kakvom to svijetu živimo!?

Ponovnom objavom podsjećamo čitatelje na hrabrost ovog čovjeka koji je platio najveću cijenu za istinu!

Jesmo li konačno shvatili što su EK i EU? Izađimo iz ove sotonističko-pedofilske tvorevine u koju su nas protuustavno i lažnim pečatom, utrpali židokonvertiti, djeca partizana, veleizdajnici, cionisti  Ivo Josipović i Jadranka Kosor!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Izvor: Baxter Dmitry News, Svijet