Vi, kao i Vaši prethodnici, dozvoljavate da nas NATO i dalje truje chemtrailsom, a pomoću HAARP-a vrše promjenu vremena i uništava plodove u cvatu. Tolerirate uvoz GMO smeća zbog kojeg smo na prvom mjestu u Europi po smrtnosti od malignih bolesti. Šaljete naše vojnike, nekad slavne vojske, na sramotno čuvanje makovih polja u Afganistan. Članica ste zločinačke organizacije Komiteta 300. Vi ste predsjednice, za koju sam nažalost i ja glasovala, zapravo suučesnik u genocidu nad hrvatskim narodom.

Mislila sam, kada sam Vam dala glas, da Vi ljubite svoju Domovinu kao što je i ja ljubim što sam pokazala sa nepunih 18 godina, kada sam, kao prva žena u Hrvatskoj, dala svoj obol pjesmom 'Rodila me majka Hrvatica'. Ostali pjevači, osim pokojnog Ivčića, Thompsona i mog kolege iz spota Galiota, čekali su razvoj događanja. Kada su dobili zeleno partijsko svjetlo snimili su spot 'Moja Domovina'. Naravno, ja, Galiot, pok. Tomislav Ivčić i Thompson nismo pripadali toj estradnoj eliti.

Svoju dionicu u pjesmi 'Moja domovina' otpjevao je i jedan poznati pjevač koji je pljunuo na papir i bacio ga na pod kada je pročitao stihove pjesme 'Rodila me majka Hrvatica'. Drugi veliki skladatelj, koji sramoti glazbu svojim ''pjevanjem'', sa svojim drugovima iz HRT-a, promijenio je sinopsis priredbe ''Mostovi Mostara'', prebacivši ovu pjesmu, koja je trebala otvoriti koncert, u drugi dio programa koji HRT nije prenosio.

Nikada nisam primila nijedno priznanje, dovoljno mi je bilo što me i dan danas pozdravljaju na ulici i što mogu svakome pogledati u oči. Možete li Vi predsjednice pogledati svakome u oči? Je li imate hrabrost meni pogledati u oči? Sramim se reći da ste moja predsjednica kada vidim što o Vama pišu na društvenim mrežama. Sada vidim da su potpuno u pravu.

Tri puta sam Vam, kao predsjednica Udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži', uputila dopis u kojem tražim da nam odgovorite jeste li Vi ili tko je u ime hrvatskog naroda potpisao AGENDU 2030, a odgovora nema. Agendu 21 koju su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada itekako smo osjetili na svojoj koži.

Scriieenshot 26

Umjesto odgovora stigao mi je poziv za obavijesni razgovor i presuda: 10 mjeseci zatvora uvjetno na dvije godine, a da nisam vidjela ni sutkinju, ni sud, ni sudnicu!? Pametnome dosta.

Ignoriranje na tri dopisa u kojima postavljam legitimno pitanje, da zanemarimo sve drugo, sve govori o vama. No, nećemo stati na tome. Moja je dužnost boriti se za svoju djecu i ne dozvoliti Vama i sličnima da ih ubijaju. Žrtvovala sam svoju karijeru da bih odgojila djecu po Božjim zakonima. Koji Vama očito ništa ne znače kada vidim s kakvim osobama, u ime hrvatskog naroda, komunicirate.

Posebno me se dojmio ovaj zločinac sa funkcijom američki senator, John McCain kojeg ste, kako kažete Vi pozvali. O njemu neću trošiti riječi jer su u komentarima drugi sve rekli. Potpuno mi je jasno tko ste i kome služite. Isto kao i Vaša druga polovica, s druge strane, lopov, mason, ratni huškač i ekonomski ubojica srpskog naroda, Aleksandar Vučić.

Članak 1. Ustava RH kaže da je Republika Hrvatska demokratska država u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, Članak 3. kaže da su najveće vrednote ustavnog poretka sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava .....
U Članku 5. piše da je svatko dužan držati se Ustava i prava i poštivati pravni poredak Republike Hrvatske.

Čega se Vi držite predsjednice? Ničega! Jer smatrate da ste iznad Ustava i naroda koji su, kako kažu i Vaši mentori, beskorisni potrošači resursa. Zato se možete opijati, slaviti rođendan kod Mamića, pomilovati kriminalce, nekulturno držati noge preko stolica na tribinama, dijeliti majice sa znakom novog svjetskog poretka, slati naše vojnike na sramotno i nečasno čuvanje makovih polja u Afganistanu i reći im da se u Afganistanu brani Hrvatska. Možete lagati do besvijesti i ne odgovarati za ništa.

Mislite da će to trajati vječno? Ja nemam ništa protiv Vas. Dapače, žalim Vas jer ste samo još jedna izgubljena ovca koju je (ne)moguće vratiti u stado kojem ste nekada pripadali. Ali, to je Vaš problem, a ne moj. Mene zanima odgovor na dopise koje ste primili. Dužni ste mi ih dati.

Članak 4. Zakona o Udrugama kaže da je Udruga svaki oblik slobodnog i dobrovoljnog udruživanja više fizičkih, odnosno pravnih osoba koje se, radi zaštite zauzimanja za zaštitu ljudskih prava i sloboda, zaštitu okoliša i prirode, zdravlja...

Članak 10. kaže da se djelovanje udruge temelji na načelu slobodnog sudjelovanja u javnom životu, što znači da udruge slobodno sudjeluju u razvoju, praćenju, provođenju i vrednovanju javnih politika, kao i u oblikovanju javnog mnijenja te izražavaju svoja stajališta, mišljenja i poduzimaju inicijative o pitanjima od njihova interesa....

Potpuno je jasno koja su moja prava i zato tražim odgovore.

Vi, kao i Vaši prethodnici, dozvoljavate da nas NATO i dalje truje chemtrailsom, a pomoću HAARP-a vrše promjenu vremena i uništava plodove u cvatu. Tolerirate uvoz GMO smeća zbog kojeg smo na prvom mjestu u Europi po smrtnosti od malignih bolesti.

Zbog toga sam podnijela kaznenu prijavu protiv Vas i ostalih najodgovornijih za suučesništvo u trovanju hrvatskog naroda chemtrailsima. Koja već 6 godina briše prašinu u DORH-u.

Šaljete naše vojnike, nekad slavne vojske, na sramotno čuvanje makovih polja u Afganistan. Članica ste zločinačke organizacije Komiteta 300. Vi ste predsjednice, za koju sam nažalost i ja glasovala, zapravo suučesnik u genocidu nad hrvatskim narodom.

vucic mostar s

Kolinda u elitnom društvu ratnih huškaća i profitera, Vučića i Čovića 

Za Hrvatsku sam, za razliku od vas, dala svoj obol kada je bilo najpotrebnije. I ničim se nisam okoristila. Posvetila sam se odgoju dvoje djece i odgojila ih na ponos iako smo, ne rijetko, bili i bez osnovnih sredstava za život. I budite sigurni da Vam neću dozvoliti da svojim postupcima i pogubnim odlukama za hrvatski narod uništite moj trud i moju žrtvu.

A, kao nagradu, dobili ste i novo globalno zaduženje kako bi ste nastavili služiti novonormalnim fašistima 21 stoljeća:

 kolinda globalni ambasador za cjepiva kopija kopija

Svoju djecu nisam našla na putu i moja djeca nisu beskorisni potrošači resursa. Vi ste beskorisni potrošač, konzument novaca poreznih obveznika, štetočina po Hrvate, veleizdajnica.

Korporativna predsjednice, pogledajte ovaj spot, pjesmu ''Rodila me majka Hrvatica'. Možda će te tako doživjeti domoljublje, moju generaciju koja je bez straha i kalkulacija, svatko na svoj način, bila spremna dati život za svoju Domovinu, za svoju Hrvatsku!

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja