Prijetnja je neposredna i ozbiljna, budući da je Svjetski Ekonomski Forum sposoban provesti svoj subverzivni projekt, a oni koji upravljaju narodima postali su ili porobljeni ili ucijenjeni od ove međunarodne mafije

Nadbiskup Carlo Maria Viganò je izjavio:

„Na G-20 Bali samitu, Klaus Schwab je informirao šefove vlada, koji gotovo svi dolaze iz programa Sutrašnjih Mladih Globalnih Lidera sa Svjetskog Ekonomskog Foruma, o budućim koracima koje treba poduzeti s obzirom na uspostavljanje svjetske vlade.

Predsjednik vrlo moćne privatne organizacije s ogromnim ekonomskim sredstvima, vrši prisilu nad svjetskim vladama, tražeći poslušnost od političkih lidera koji nemaju popularni mandat, da svoje narode podvrgnu zabludama o moći elita: To je činjenica neviđenog užasa.

Klaus Schwab je rekao: "U četvrtoj industrijskoj revoluciji pobjednici će uzeti sve, pa ako ste prvi u pokretu Svjetskog Ekonomskog Foruma, vi ste pobjednici". Ove vrlo ozbiljne izjave imaju dvije posljedice:

Prva je da će "pobjednici uzeti sve" i biti "pobjednici" - nije jasno u kojem svojstvu i čijim dopuštenjima.

Druga je da oni koji se ne prilagode ovoj "četvrtoj industrijskoj revoluciji", će izgubiti i naći se izbačenima - izgubit će sve, uključujući i njihovu slobodu".

Ukratko, Klaus Schwab prijeti šefovima vlade dvadeset najindustrijaliziranih nacija na svijetu, da izvrše programske točke Velikog Resetiranja u svojim državama.

"Suočeni smo sa velikom obmanom, temeljenom na lažima i prijevarama. Ova obmana polazi od pretpostavke da su opravdanja koja su vlasti iznijele u prilog svojim postupcima iskrena. Jednostavnije rečeno, greška se sastoji u vjerovanju da su vlastodršci pošteni i da nam ne lažu. Stoga se ustraje u pronalaženju opravdanja, s jedinom svrhom da ne prepoznamo da smo predmet zavjere isplanirane do najsitnijih detalja.

To nadilazi pandemiju: to je globalni državni udar, protiv kojeg je ključno da se ljudi podignu i da još uvijek zdravi organi država započinju međunarodni pravni proces.

Prijetnja je neposredna i ozbiljna, budući da je Svjetski Ekonomski Forum sposoban provesti svoj subverzivni projekt, a oni koji upravljaju narodima postali su ili porobljeni ili ucijenjeni od ove međunarodne mafije".

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.