Pravi Capo di tutti capi je Zoran Milanović i u njega je ključ paradržavne tvorevine, istog imena ali ograničene odgovornosti tzv. Republika Hrvatska d.o.o. Milanović je bio i prvi 'premijer' ove tvorevine, sada je 'predsjednik', a želi istovremeno biti i premijer pljunuvši tako na sve koji su mu dali glas na predsjedničkim izborima. Odlikovao je  veleizdajnicu Jadranku Kosor, savjetnik mu je bio falsifikator hrvatske povijesti Ivo Goldstein. Za njegove vladavine instalirana je svastika na Poljudu, a HAARP je potopio Gunju kao bi se pojavio Bayer-Monsanto sa spasonosnim frankeštajn sjemenom... 

Uspon hrvatske države

1991.

19. svibnja 1991. - Referendum o hrvatskoj samostalnosti

1991. godine, predsjednik Republike Hrvatske dr. Franjo Tuđman donio je odluku o raspisivanju referenduma o državnoj samostalnosti Hrvatske. Za pitanje o suverenosti i samostalnosti Hrvatske, glasovalo je ukupno 3.051.881 glasača ili 83.56 posto od ukupnog broja registriranih glasača. „Za“ je glasovalo 2.845.521 glasača ili 93,24 posto naroda koji je izašao na referendum. „Protiv“ je glasovalo 126.630 glasača ili 4,15 posto glasača koji su pristupili referendumu.

Na osnovi neposredno iskazane volje građana na referendumu Hrvatski je sabor 25. lipnja 1991. godine donio Ustavnu odluku o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske. Ishod referenduma bio je polazište donošenja i Odluke o raskidu državno-pravne sveze sa ostalim republikama i pokrajinama SFRJ koju je Hrvatski sabor usvojio 8. listopada iste godine, čime je Republika Hrvatska i formalno-pravno postala samostalna i suverena država. Ova odluka predstavlja ustavnopravni temelj samostalnosti i nezavisnosti hrvatske države. 

Nakon toga započeo je rat za obranu hrvatske  neovisnosti. Veličanstvenom Olujom branitelji su vratili okupirana područja.

Nažalost, danas 05.08.2023. vidimo da se pravi rat tek zahuktava.

Početak pada hrvatske države 

1997.

1997. Vlada je odvela u stečaj (likvidirala) Narodnu banku Hrvatske (NBH)

Što kaže Ustav RH?

Ustav Republike Hrvatske, donesen 21. prosinca 1990., odredio je u članku 53. Narodnu banku Hrvatske (NBH) kao središnju banku Republike Hrvatske i utvrdio njezine odgovornosti: Narodna banka Hrvatske (NBH) je središnja banka Republike Hrvatske odgovorna, u okviru svojih prava i dužnosti, za stabilnost valute i za opću likvidnost plaćanja u zemlji i prema inozemstvu. Sukladno članku 53 ustava RH u svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi Hrvatskom saboru. Ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske. Dobit ostvarena poslovanjem Narodne banke Hrvatske pripada državnom proračunu. Položaj Narodne banke Hrvatske uređuje se zakonom.

Da bude sve po „zakonu i ustavu“ pobrinuli su se Vladimir Šeks i Dejan Palić. Oni su izmjenama i dopunama Ustava naziv NBH 1997. godine promijenili u naziv Hrvatska narodna banka (HNB) koja je vlasništvo Rothschilda. Upravo tim imenom 1.1.1990. (prije proglašenja neovisnosti Republike Hrvatske) u Londonu je registrirana Rothschildova banka čiji je danas direktor Boris Vujčić, koji se lažno predstavlja hrvatskim guvernerom.

hhhnb

Potpuno je jasno da je naša - narodna banka NBH – opljačkana i planski odvedena u stečaj, kako bi svjetski prevarant Rothschild, uz pomoć domaće tzv. hrvatske vlade izvlastio iz vlasništva hrvatski narod i postao njen vlasnik i vlasnik nekretnina. Ovo je odgovor zašto je Hrvatska prezadužena, a hrvatski narod u dužničkom ropstvu. Zato im se i žuri uvesti Euro! 

https://istinomprotivlazi.eu/komentari/boris-vujcic-se-lazno-predstavlja-hrvatskim-guvernerom-on-je-direktor-rothschild-ovog-hnb-a

2010.

Tzv. hrvatska Vlada 2010. godine potpisala je famozni Aqui communite

HDZ-ova Vlada 2010. godine potpisala je famozni Aqui communite kojim je svaki Akt EU-a i EK iznad Ustava RH što je nespojivo sa suverenitetom i Ustavom RH, jer je Ustav najviši Zakon u RH. A sve promjene na Ustavu, naravno, radili su Vladimir Šeks i Dejan Palić i oni se vode kao vlasnici i autori Ustava RH!? Dakle, Ustav Republike Hrvatske ne pripada narodu već je vlasništvo Vladimira Šeksa i Dejana Palića (hrvatsko-srpska koprodukcija dužničkog porobljavanja dvaju naroda). Copyright c 2010. Vladimir Šeks, Dejan Palić /sva prava pridržana/ Provjerite!

Iako Član 1. Ustav RH kaže da vlast proizlazi i pripada narodu, a Član 2.Ustava RH kaže da je suverenitet nedjeljiv i neprenosiv.

2011.

Protuustavno potpisivanje Lisabonskog sporazuma 9. prosinca 2011. 

Naime, Članak 135. stav 4. kaže: 'Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju sa drugim asocijacijama'. Temeljne odredbe Ustava, Članak 2. stav 1. kaže „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Potpisom Lisabonskog ugovora, Hrvatska je izgubila svoj suverenitet, što je protuustavno po članku 2.
Ne obazirući se na to Jadranka Kosor (HDZ) (Milanović ju je odlikovao Veleredom kraljice Jelene s lentom i Danicom za izniman doprinos međunarodnom položaju i ugledu republike Hrvatske) u svojstvu premijerke i Ivo Josipović (SDP) u svojstvu predsjednika potpisali su dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum i time pokazali da su iznad Ustava RH i naroda!

Iako Članak 1.Ustava RH kaže:
Republika Hrvatska jedinstvena je i nedjeljiva demokratska i socijalna država. U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.

2012.

SDP-ova vlada, tzv. Kukuriku koalicija, potpisala je Agendu 21

Plan iluminata je preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu. To stoji u AGENDI 21 koju je 2012. godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije, potpisao Neven Mimica. Potpisom su se obvezali i sprovoditi Agendu. 

https://istinomprotivlazi.eu/izdvojeno/dva-veleizdajnika-seks-hdz-i-grbin-sdp-u-tajnosti-su-2015-te-iz-kaznenog-zakona-izbacili-clanak-137-kazneno-djelo-protiv-rh

2013.

29.04.2013. tzv. hrvatska vlada odvela je u stečaj (likvidirala) Republiku Hrvatsku. Istog dana započela je sa radom paradržavna korporacija istog imena, ali ograničene odgovornosti - tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

rh tvrtka1

Nakon potpisanog Lisabonskog sporazuma registrirana je paradržavna korporacija istog imena ograničene odgovornosti tzv. Hrvatska Republika d.o.o.. Da bi započela sa radom morala je likvidirati (odvesti u stečaj) Republiku Hrvatsku, što su i napravili prethodno enormno je  zaduživši. Oni koji su je protuustavno zaduživali oni su je i kupili.

Pogledaj: Blokiran transakcijski račun Republike Hrvatske, blokada ažurirana 29.04.2013. stečajni postupak likvidacija (predstečajna nagodba), paradržavna tvrtka je aktivna.

Prvi direktor te lopovske, paradržavne korporacije bio je Ivo Josipović, a šefovi tzv. hrvatske vlade 'Vlada d.o.o.' bili su Zoran Milanović (hauptverantwortlicher) i Ivan Domagoj Milošević (name primary executive)

miki

domagoj

2016.

UN-ova Agenda 2030

Nakon likvidacije Republike Hrvatske logičan slijed je likvidacija njenih stanovnika. Zar se to ne provodi?

https://istinomprotivlazi.eu/izdvojeno/hzjz-je-privatna-kompanija-a-ne-javna-drzavna-ustanova

https://istinomprotivlazi.eu/izdvojeno/procitajte-prava-prezimena-jugopoliticara-laznih-zidova-khazara-koji-svim-narodima-bivse-drzave-rade-o-glavi

17 točaka završne UN-ove Agende 2030. (depopulacije kako svjetskog tako i hrvatskog stanovništva) 2016. godine, hrvatskom narodu iza leđa, bez ijedne javne rasprave, potpisali su Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković.

Zaključak

Republika Hrvatska za koju se 1991. izjasnilo 93.24% hrvatskih građana više ne postoji!

Protuustavno i enormno je zaduživši (HDZ I SDP) odveli su je u stečaj . likvidirali. Nakon likvidacije 29.04.2013. započela je s radom njihova paralelna država - privatna tvrtka Republika Hrvatska d.o.o. I logično oni rade za nju. Kradu. otimaju,

Hrvate drže u dužničkom ropstvu, depopuliraju chemtrailsima, GMO-om i ubijaju biološkim covid-19 oružjem. 

1991.godine 93.24% hrvatskog naroda izjasnilo se za neovisnu Republik u Hrvatsku. Za ovu paradržavu, korporaciju ili tvrtku nitko nije glasovao. Stoga presude u ime RH d.o.o. od 29.04.2013. nemaju pravnu težinu niti zakonsko uporište. NIŠTAVNE SU!  Kazneno djelo je i to što vlasnici te privatne tvrtke koriste ime Republika Hrvatska. Isto važi i za odluke stožera za "Covid-19 i klimatske promjene" koje je segment poslovanja ove paradržavne korporacije RH d.o.o. i za lažno predstavljanje premijera, predsjednika, ministara, zastupnika...u ime hrvatskog naroda.

Veleizdajnici i prevaranti

Tzv. hrvatski predsjednik Zoran Milanović i tzv. hrvatski premijer Andrej Plenković, zapravo su dva prevaranta ove paradržave i savršeno uigran par: jedan hrvatskom narodu nudi nadu, drugi je ubija, jedan je opozicija, drugi pozicija, jedan je prihvatio Agendu 21, drugi Agendu 2030, jedan kaže da se nećemo više cijepiti, drugi kaže da se moramo svi cijepiti, jednome smeta jugo, drugome bura, jedan voli Rusiju drugi Ukrajinu, jedan voli bijelo vino, drugi crno...nema kraja blesiranju naivnog hrvatskog naroda. 

https://istinomprotivlazi.eu/komentari/tko-je-veci-veleizdajnik-procitajte-njihova-zlo-djela-blokirali-su-link-pa-ponavljamo-objavu

Pravi Capo di tutti capi je Zoran Milanović i u njega je ključ paradržavne tvorevine, istog imena ali ograničene odgovornosti tzv. Republika Hrvatska d.o.o. Milanović je bio i prvi 'premijer' ove tvorevine, sada je 'predsjednik', a želi istovremeno biti i premijer. Odlikovao je najveću veleizdajnicu Jadranku Kosor, savjetnik mu je bio falsifikator hrvatske povijesti Ivo Goldstein. Za njegove vladavine instalirana je svastika na Poljudu, a HAARP je potopio Gunju kao bi se pojavio Bayer-Monsanto sa spasonosnim frankeštajn sjemenom... 

https://istinomprotivlazi.eu/izdvojeno/drzavno-odvjetnistvo-zaprimilo-kaznenu-prijavu-protiv-milanovica-plenkovica-i-jandrokovica-zbog-laznog-predstavljanja-i-zlocinackog-udruzenja-sa-ciljem-depopulacije-hrvata-ali-uporno-suti

I jedan i drugi, Milanović i Plenković, pripadnici su eugeničke globalističke elite koja sve nežidove smatra robovima, goyima, životinjama ili beskorisnim potrošačima resursa.

https://istinomprotivlazi.eu/izdvojeno/ovo-niste-znali-u-zorana-milanovica-je-kljuc-paradrzavne-korporacije-rh-d-o-o-a-plenkovic-mu-je-pravni-savjetnik

Postavljanje LGBTQ zastave umjesto hrvatske na Dan Državnosti, prekrivanje hrvatskog grba LGBTQ zastavom u hrvatskom saboru, skidanje hrvatske zastave kod Knina,  zabrana dolaska HOS-ovaca u Knin, jasno govori  tko su i kome služe Milanović i Plenković.

Oni su se popišali na himnu, Oluju, hrvatske branitelje, propagiraju LGBTQ i ostale zapadnjačke perverzije.

korp i lgbt

pokriti

Može li hrvatski narod vratiti Republiku Hrvatsku?

Može! Na ovim izborima. 17.04. 2024, srijeda, dajte glas Mislavu Kolakušiću, Karolini Vidović Krišto, Mostu, Hrvatskim suverenistima, Domovinskom pokretu. Ako se udruže onda smo spašeni.

U ropotarnicu povijesti pošaljite HDZ, SDP i Soroševe strančice (sekte). Oni izravno rade na depopulaciji Hrvata.  Zato vam i najviše obećavaju.

A poslovica kaže tamo gdje najviše obećavaju ponesite najmanju košaru!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

27.03.2023. su nam uklonili  našu facebook stranicu! Pametnome dosta!

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.