Trebamo li se zabrinuti. Naravno da trebamo jer nas sr*nja uvijek zateknu potpuno nespremna. Zato bi bilo poželjno da se držimo one latinske 'Si vis pacem para bellum'' (Ako želiš mir spremaj se za rat)

Kada je ratni zločinac dr.Vojislav Stanimirović dobio priznanje iz ureda K.G.Kitarović, trebalo nam je biti jasno za koga ona igra. Ista stvar je i sa Miloradom Pupovcem. ''Naša '' predsjednica mu nije smijla oduzeti odlikovanja jer ih je Milorad zaslužio radeći za englesku obavještajnu službu. Gremijeva služavka pokazivala je iz dana u dan, sve ono što joj leži na srcu, umu i duši... Sramota hrvatske politike, skupa sa prethodnicima Mesićem i Josipovićem.

''K.G.Kitarović nije ništa drugo zaslužila već da je se uzme za ruku i odvede na Lovas, gdje su žrtve morale ići u minsko polje, odvesti na Ovčaru da proživi barem jednu smrt, zarobljavanje, maltretiranje, silovanje u logorima smrti“, napisao je ogorčeni novinar portala 'Obrambeno štivo'. Jer, 13-og, već je najavila, neće doći u Vukovar. A neće ni njen klaunski generalski zbor.

Bivša predsjednica paradržavne tvrtke RH d.o.o. masonka je i članica Trilaterale. To svima treba biti jasno! Ona se zaklela na vjernost Židocionistima, klanja se njihovom kralju, ocu cionizma, Theodoru Herzlu, odnosno  bolesnim psihopatama, koji su umislili da su gospodari života i smrti cijelog svijeta. Nažalost, dobro im ide zahvaljujući sluganskim političarima i svojim mainstream medijima čiji su 95 postotni vlasnici. Zato mogu lagati, varati i laži još uspješnije kriti. Direktno su odgovorni za stotine milijuna mrtvih, raseljenih, silovanih... inicirali su sve svjetske ratove kao i hladne ratove na kojima se zločinci bogate. Sada nas ubijaju Covid-19 "cjepivima.

''Naša'' predsjednica u Izraelu se klanja svom kralju - ocu cionizma Theodoru Herzlu

oScreenshot 2

''Preseljenjem ureda'', elegantnim izgledom, čarobnim smiješkom i dobrom retorikom, zahvaljujući fotografskom pamćenju, a ne inteligenciji i pameti, oduševljavala je naivni puk, da ne kažem neuk narod, koji jednostavno ne može ili ne želi shvatiti da je njihova predsjednica, najmanje hrvatska predsjednica.

Nažalost, ona ima i previše mrlja iz prošlosti, zapravo je hrvatska verzija Zlice, instalirana da odradi nekoliko poganih dionica, a najopasnija je potpisivanje Agende 2030 i marakeškog sporazuma. Ona je morala odraditi taj posao jer tko jednom uđe u iluminatsku organizaciju samo u ležećem položaju može izaći iz nje. To su doživjeli mnoge svjetski poznate ličnosti jer 'Komitet 300' ima posebne trenere koji školuju i pripremaju ljude za politička ubojstva. I odradila ga je. sada je korporativni mediji pokušavaju vratiti - treba preuzeti HDZ od kompromitiranog i razotkrivenog Andreja (Palenker) Plenkovića.

Svi dogovori idu preko Londona, Bruxellesa i Berlina, a krajnji cilj na ovim prostorima je Zapadni Balkan pod Njemačkom čizmom". Zato nas Nijemci provociraju izjavljujući: 'Vi Hrvati ne postojite, vi ste naša kolonija'!

Jesmo li njihova kolonija ''naša'' predsjednice, ''naš'' premijeru, ''naši'' ministri i ''naši'' saborski zastupnici?

Naravno da nitko neće odgovoriti jer oni ne smiju komentirati objave alterrnativnih medija. Udruga 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'  još 2017-te uputila je dopis ''našoj'' predsjednici¸u kojem traže da im službeno odgovori je li ona potpisala AGENDU 2030. Odgovor  nije stigao. I neće stići. 

Za one koji ne znaju: Agendu 21 potpisao je SDP (2012-te Neven Mimica), a Agendu 2030 HDZ (2016-te Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković)

''Naša'' Predsjednica nije pitala ni sabor kad je poslala naše vojnika na granicu Rusije. Naši vojnici čuvaju i koridore kojim se prenosi droga za europsko tržište. Posebice kokain koji snagu daje! Samo je prije ''naše'' predsjednice Ante Pavelić, slao hrvatske vojnike izvan Hrvatske, kada mu je naredio Hitler. Kolindi je naredila Angela Merkel.

Dogovoreni rat nije planirao Domovinski rat koji je obranio Hrvatsku, a zbunio obje strane. Dok je hrvatska mladost ginula Gojko Šušak, Jakša Barbić i ostala politička oligarhija privatizirali su privatno vlasništvo  hrvatskog naroda (per capitta). I podijeli svojima. Kako se može privatizirati privatno? U Hrvatskoj sve prolazi! 

Zato nas depopuliraju GMO-om, HAARP-om i chemtrailsima, Covid "cjepivima" jer treba zabetonirati hrvatski holokaust na Križnom putu i najveću pljačku privatnog vlasaništva u Europi. Treba pozicionirali i Monsanto-Bayer koji će u Slavoniji i Vojvodini sijati GMO kako bi pomalo, ali sigurno, potrovali Europu. Jer migranti već dugo i napeto čekaju. A sve radi depopulacije, jer po Bill Gatesu, na dnevnoj bazi, treba likvidirati 350 tisuća ljudi. Brdoviti Balkan idealan je za sve to provesti u djelo. 

Trebamo li se zabrinuti. Naravno da trebamo jer nas sr*nja uvijek zateknu potpuno nespremna. Zato bi bilo poželjno da se držimo one latinske 'Si vis pacem para bellum'' (Ako želiš mir spremaj se za rat).

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.