Profesor Svjetskog ekonomskog foruma izjavio je da će roditelji uskoro morati dobiti dozvolu od vlade kako bi mogli odgajati vlastitu djecu. Prema Connoru Kianpouru sa Sveučilišta Colorado Boulder koje financira WEF , roditelji će morati dokazati da prihvaćaju radikalnu propedofiliju i transrodnu agendu prije nego što dobiju dozvolu za odgajati vlastitu djecu

Svjetski ekonomski forum naredio je vladama diljem svijeta da smanje dob za seksualni pristanak na 12 godina i dekriminaliziraju pedofiliju.

Prema bolesnim i izopačenim umovima u hodnicima moći u Davosu, zakonima o dobi za pristanak nema mjesta u “prosvijećenom društvu” jer diskriminiraju pravo djeteta da izabere seks s odraslima.

Ako se ne slažete, globalistička elita ima plan za vas. Prema sljedećem koraku u njihovom planu, planiraju zahtijevati od roditelja da moraju dobiti dozvolu od vlade za odgoj vlastite djece. A ako se roditelji protive ključnim točkama globalističke agende, uključujući i takozvana “prava djeteta”, elita će vam oduzeti pravo da odgajate vlastito dijete.

Nemojte se zavaravati, oni dolaze po našu djecu. Ako ne želite živjeti u svijetu u kojem se djeca bacaju vukovima, došlo je vrijeme da zauzmete stav.

Globalistička elita već godinama pokušava normalizirati pedofiliju iza kulisa – a sada vidimo plodove njihova rada na otvorenom.

Njemačka vlada razmatra prijedloge za legalizaciju dječje pornografije i drastično snižavanje dobi za pristanak, kao dio radikalnih novih planova koje gura WEF kako bi svijet učinio inkluzivnijim prema pedofilima. Njemački Bundestag prihvatio je peticiju o pravima djece koju je sastavila zloglasna propedofilska organizacija. Krumme-13 , propedofilska skupina koja se zalaže za silovanje djece i legalizaciju pedofilije.

Među pravima navedenim u tekstu peticije je i tvrdnja da djeca imaju “pravo glasa o svim stvarima koje utječu na njihovu emocionalnu, psihičku i fizičku dobrobit”, te “pravo na slobodan razvoj svoje osobnosti”.
"Seksualno samoodređenje" uključeno je u članak 2. temeljnog zakona pod izrazom "slobodan razvoj osobnosti", činjenica koju je Gieseking svakako istaknuo svojim sljedbenicima na svojoj web stranici.

Aktivisti su zahtijevali da se "pedofilski [seksualni] identitet" "zaštiti od diskriminacije, kriminalizacije, isključivanja i progona" prema njemačkim zakonima o jednakosti.

A pedofilija nije jedini tabu koji su odlučni razbiti

INCEST je također na dnevnom redu WEF-a i oni su odlučni u namjeri da ga legaliziraju u svim zemljama u koje je WEF infiltriran, počevši od Njemačke.

Prema WEF-u, zakoni protiv incesta krše ljudska prava braće i sestara koji žele imati veze i osnovati obitelji, a grupa koju podržava vlada u Njemačkoj sada papagajski ponavlja WEF-ov stav. Malo je potrebno reći da zakoni protiv incesta postoje s razlogom.

Ali elita tu ne staje. Sada postavljaju temelje za oduzimanje prirodnog prava roditelja da odgajaju vlastitu djecu. Hillary Clinton je rekla da je potrebno selo da bi se odgojilo dijete, a globalna elita ovaj koncept ide još dalje.

Profesor Svjetskog ekonomskog foruma izjavio je da će roditelji uskoro morati dobiti dozvolu od vlade kako bi mogli odgajati vlastitu djecu. Prema Connoru Kianpouru sa Sveučilišta Colorado Boulder koje financira WEF , roditelji će morati dokazati da prihvaćaju radikalnu propedofiliju i transrodnu agendu prije nego što dobiju dozvolu za odgajanje vlastite djece.!!??

U svom radu " Djeca nisu u redu: Širenje uloge države u roditeljstvu ", dužnosnik WEF-a tvrdi da bi vlada trebala preuzeti primarnu odgovornost za odgoj djece. To ne bi trebalo predstavljati probleme jer biološki roditelji "nemaju pravo" odgajati vlastitu djecu, hrabro tvrdi u radu objavljenom u Journal of Ethics & Social Philosophy .
“Pojedinci nemaju pravo odgajati svoju biološku djecu, niti imaju bilo kakve interese dovoljno teške da opravdaju pravo na odgajanje djece općenito”, navodi Kianpour. "Budući da ta prava ne postoje, ne može se reći da ih ugrožavaju regulirane politike roditeljstva."


Ovo je samo još jedna bolesna politika koju globalistička elita gura prema nesuđenim građanima zapadnih zemalja. Ako se pitate kako bi se bilo koja odrasla osoba uopće mogla natjerati tvrditi da zakoni protiv pedofilije krše prava djece ili da roditelji nemaju prirodno pravo odgajati vlastitu djecu, onda morate zapamtiti da je za globalističku elitu loše jednako dobro.

A sada smo došli do faze njihovog master plana 

Klaus Schwab hvalio se 2017. da se WEF potpuno infiltrirao u kanadsku vladu i od tada su Justin Trudeau i njegova zamjenica Chrystia Freeland, oboje bili mladi globalni lideri WEF-a, gurali jednu politiku WEF-a za drugom kanadskom narodu.

Prvo je Kanada postala svjetska prijestolnica eutanazije, a država je odlučila eutanazirati svakoga koga smatraju beskorisnim, uključujući djecu, osobe s invaliditetom i mentalno bolesne.

Zatim je Trudeau dodatno uveo Kanadu u dobre knjige WEF-a kada je počeo zamrzavati bankovne račune prosvjednika za slobodu koji su bili uključeni u prosvjede kamiondžija.

Sada Trudeauova Kanada postavlja temelje za oduzimanje djece od roditelja koji ne podržavaju da njihova mala djeca podvrgnu operaciji promjene spola i uzimanju hormona koji mijenjaju život prije nego što budu dovoljno stari da shvate posljedice svoje odluke.

A liberalna država Washington već je u pokretu s ovom agendom

Država Washington donijela je SB 5599 ranije ove godine koji dopušta državi da zakonski odvoji djecu od roditelja ako oni ne pristanu na operaciju promjene spola svog djeteta. Svi demokrati glasali su za usvajanje kontroverznog zakona, dok su svi republikanci glasali protiv.

U tijeku je rat, a elita i njihove marionete u politici i zabavi svakim danom postaju sve očajniji da normaliziraju ono što se u prethodnim razdobljima smatralo najgorim zločinom od svih – zlostavljanje djece.

Na najvišim razinama politike, financija i industrije zabave tajanstvena kabala pedofila koristi svoju moć kako bi sakrila bolesne zločine koje čine nad djecom. A kako su počeli doći će i do tri godine i jednog dana kada se po njihovom, cionističkom zakonu, Talmudu može oskrvnaviti nežidovska djevojčica. 

'Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti' ( Talmud, Aboda sara 37a). 

Globalistička elita koja radi protiv interesa čovječanstva moderni su relikti drevnog kulta i po prvi put u povijesti blizu je da bude izložena mainstreamu. Zašto?

Jer čovječanstvo se budi. 

https://thepeoplesvoice.tv/wef-orders-world-govts-to-lower-age-of-consent-to-12/

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, blokiraju Naslovne slike mijenjaju slike, blokiraju linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)