Sin suosnivača Svjetskog ekonomskog foruma Hussaina Najadija objavio je zločine globalne elite i sada poziva na uhićenje Klausa Schwaba i drugih rukovoditelja WEF-a, Billa Gatesa, vodstva WHO-a i rukovoditelja Big Tech-a i Pfizera

Pascal Najadi je sin Husseina Najadija, bankara koji je osnovao Svjetski ekonomski forum s Klausom Schwabom 1971. 10 godina kasnije, zgrožen Schwabovom distopijskom vizijom budućnosti čovječanstva, napustio je WEF. I platio životom jer WEF ne voli svjedoke.

Pascal Najadi i njegova majka sada umiru od cjepiva protiv covida, koje on naziva “otrovom”, a koje je čovječanstvu progurala globalna elita uz pomoć medija.

Najadi opsežno surađuje s tužiteljima u slučaju zločina protiv čovječnosti protiv ključnih osoba globalne elite, što je izazvalo zabrinutost Svjetskog ekonomskog foruma, UN-a i WHO-a da će njihov diplomatski imunitet u Švicarskoj biti opozvan i izdani nalozi za uhićenje.

Mlađi Najadi zna kako treba srušiti globalističke tiranine. On je bio čovjek koji je pokrenuo pravni postupak protiv dugogodišnjeg švicarskog premijera Alaina Berseta zbog laganja o cjepivima protiv Covida, što je dovelo do njegove ostavke u lipnju ove godine.

Najadi koji ima veliki utjecaj u svijetu, nije se zadovoljio svrgavanjem švicarskog premijera već ide dalje - protiv velikih riba u UN-u, Gaviju, WEF-u i WHO-u.

Prvi korak u pozivanju globalne elite na odgovornost uključuje oduzimanje njihovog diplomatskog imuniteta koji im je dala švicarska vlada kako bi mogli biti uhićeni, prema Najadiju koji kaže da "vrag živi u Ženevi".

Pogledajte cijelo izvješće ovdje:

 

https://rumble.com/v3s2jfd-wef-founders-son-singing-like-a-bird-to-prosecutors-in-crimes-against-human.html

Pascal Najadi: Video s prijevodom  

 https://web.facebook.com/christian.hosi.5/videos/6800242880014975

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, blokiraju Naslovne slike mijenjaju slike, blokiraju linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja