Svi domovi sa solarnom energijom u Floridi imaju prekidač koji prekida vezu s mrežom. Ipak, čak i ako se pokrene sklopka koja odspoji sustav s mreže, oni ne mogu koristiti svoje solarne ploče. Ovo je vrlo čudno da „po zakonu“ ne možeš sam za sebe koristiti solarne ploče.

Vrlo zanimljiv slučaj ogromne prijevare vladajuće mafije u SAD – nakon nekoliko umjetno napravljenih uragana, zabranjuju svima koji su skupo platili solarne ploče da ih koriste neovisno o električnoj mreži! 

Tako cionistička mafija ne daje ljudima da imaju svoju neovisnu struju koju su sami platili i instalirali potrebnu skupu opremu!!

Elektro kompanije Floride su učinile tako dobar posao lobiranja s korumpiranom vladom da ako vaš dom ima solarne ploče, i odlučite ih koristiti za vrijeme nestanka struje nakon uragana Irma, možete ići u zatvor.

Budući da su elektro kompanije u Floridi prethodno uspješno lobirale u vladi kako bi potaknuli pravila da svi sustavi solarnih ploča moraju biti povezani s mrežom, a budući da su povezani s mrežom, oni bi mogli napajati energiju natrag u sustav i napasti radnike koji pokušavaju vratiti glavnu snagu.

Zvuči smiješno jer se od svih domova spojenih na javnu električnu mrežu na Floridi također zahtijeva po zakonu instalirati prekidač prijenosa koji jednostavno može isključiti solarni sustav sa mreže.

Svi domovi sa solarnom energijom u Floridi imaju prekidač koji prekida vezu s mrežom. Ipak, čak i ako se pokrene sklopka koja odspoji sustav s mreže, oni ionako ne mogu koristiti svoje solarne ploče. Ovo je vrlo čudno da „po zakonu“ ne možeš sam za sebe koristiti solarne ploče.

To znači da je izgovor o napadanju radnika laž, a pravila o korištenju vlastite solarne energije nakon uragana jednostavno su kontrolni mehanizam koji sprječava da bilo tko bude samodostatan na bilo koji način.

Nema ljepšeg primjera korporativnog / vladinog dogovora o korumpiranim politikama nego što je ovaj! Uskoro će ovaj ''zakon'' usvojiti i ''naši'' zastupnici u hrvatskom saboru!

Izvor: Jim Stone

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi