Kopaju vlastiti grob,  sve što rade izlaže ih još više. Ne uspijevaju u svom medijskom monopolu, koji se doslovno počinje raspadati. Gledateljstvo glavnih medija je niži nego ikada, i čak otvoreno priznaju da im javnost više ne vjeruje. Novi mediji se pojavljuju širom svijeta...

Stop World Control: 'Svjetski ekonomski forum (WEF) i njihovi globalistički partneri uspostavjaju svjetski tiraniju, koja postupno uklanja sva prava, slobode i imovinu čovječanstvu. Tvrde da će poboljšati stanje u svijetu. Zove se Great Reset, Agenda 2030, Agenda 21, Build Back Better, New World Order itd. Naša misija je informirati vas kako biste mogli braniti vlaastiti život'.

- U WEF videu priznaju da su "mizerno neuspješni" (njihove riječi!) s pokušajem cijepljenja cijelog svjetskog stanovništva.
- Nisu uspjeli u pokušaju suzbijanja istine. Svi njihovi pokušaji cenzuriranja glasa istine, samo rezultiraju da glas istine postaje snažniji nego ikad prije.

- Nisu uspjeli s Monkeypox-om. Unatoč pokušajima da kažu svijetu da postoji još jedna pandemija, nitko je ni ne primjećuje.

- Ne uspijevaju u svojim pokušajima da unište Rusiju, koja se zauzima za uništenje jednog od njihovih glavnih sjedišta u Ukrajini.

- Ne uspijevaju u suzbijanju domoljuba širom svijeta. Danas ima više domoljuba nego ikad prije u povijesti, koji se teško bore da sačuvaju prava i slobode ljudi!

- Nisu uspjeli zadržati izborne prijevare kao tajnu. Više nego ikad prije, izlaže se njihova strategija za pozicioniranje korumpiranih političara u vladama, a to će se samo povećati.

- Ne uspijevaju u svom medijskom monopolu, koji se doslovno počinje raspadati. Gledateljstvo glavnih medija je niži nego ikada, i čak otvoreno priznaju da im javnost više ne vjeruje. Novi mediji se pojavljuju širom svijeta.

- Ne uspijevaju u farmaceutskom svijetu, gdje je njihova korupcija izloženija više nego ikad. Milijuni zdravstvenih radnika znaju - prvi put u životu - da je Big Pharma kriminalni kartel.

- Ne uspijevaju sa svojim LGBTQA+ dnevnim redom, jer se bezbroj roditelja žestoko diže kako bi se suprotstavili njihovim pokušajima za po-želji identiteta djece širom svijeta.

- Ne uspijevaju sa njihovom prevarom o klimatskim promjenama, jer brojni znanstvenici govore protiv ove masovne laži, i moćni dokumentarni filmovi se puštaju, kako bi se izložilo da ti kriminalci zapravo manipuliraju vremenskim uslovima i klimom.

- Ne uspijevaju u mnogim drugim područjima ...

- Kopaju vlastiti grob! Sve što rade izlaže ih još više, što potvrđuju i sami članovi WEF-a:

Grupa sadašnjih i bivših zaposlenika WEF-a želi poticati rasprave o ulozi koju ova organizacija igra u svijetu.” Grupa je rekla da želi ostati anonimna. “Neodlučni smo istupiti jer je Klaus vrlo dobro povezan i može nam zagorčati život čak i nakon što napustimo WEF.”

Špekulacije o Schwabovoj budućnosti intenzivirale su se ovaj tjedan nakon što je članak na internetskoj publikaciji Politico rekao da su WEF-ovi strateški partneri – tvrtke koje financiraju poslovanje od 390 milijuna dolara (315 milijuna funti) godišnje – nezadovoljni nedostatkom strategije nasljeđivanja. Skupina članova osoblja WEF-a rekla je da su svoje kritike objavili na platformi društvenih medija LinkedIn, ali su uklonjeni na zahtjev WEF-a, što organizacija negira.

U objavama koje je podijelio Guardian stoji: “Nema mnogo budućnosti za WEF izvan Klausa, ne samo zato što nema jasnog nasljednika, već i zato što je njegov upravni odbor takvo zmijsko gnijezdo da će više vodstvo biti jedni drugima za vratom u trenutku kada stari iskoči.”

Poruka:

Nastavite otkrivati istinu! Ne odustajte. Proboj se događa i postat će samo veći. Svijet se budi i to buđenje je tek počelo!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, odnosno njihove privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.