Danas se događa repriza narativa lažne pandemije Covid-19. Drugo poluvrijeme. Isti mediji, kvazi znanstvenici, DHMZ-ova laprdala, raznorazni faktografi, factcheckeri i drugi korisni idioti plaćeni da cjelodnevno lupetaju o klimatskim promjenama, globalnom zatopljenju, blokiraju istinu. A jedina istina je da su mediji, vlade, političari suodgovorni za uništeni ozonski omotač (izravna posljedica su sva sra*a koja nam se događaju) jer su godinama šutjeli o geoinženjeringu, chemtrailsima, HAARP-u ...

 KLIMA LAŽI: Vrhunski klimatski znanstvenici kažu da im je naređeno da "zataškaju" istinu da temperatura Zemlje nije porasla 15 godina

Posljednjih šest godina, Međuvladin panel Ujedinjenih naroda (UN) o klimatskim promjenama (IPCC) marljivo je sastavljao autoritativno izvješće o punom opsegu globalnog zatopljenja izazvanog čovjekom. A prema curenju informacija, očito pokazuje da se globalne temperature nisu povećale u 15 godina.

Stotine cijenjenih znanstvenika koji su radili na izvješću potvrdili su da je 1998. još uvijek najtoplija godina zabilježena. Od tog vremena, temperature su uglavnom ostale iste ili su se smanjile , stvarajući velike rupe u vladinoj priči o globalnom zatopljenju.
Političari koji su dobili kopiju izvješća koja je procurila sada pokušavaju zataškati činjenicu da je, na temelju njegovih nalaza, klimatske promjene uzrokovane čovjekom lažna. A kada istina izađe na vidjelo, sve što vlade rade da postanu "zelene" također će biti razotkriveno kao ništa više od otimanja vlasti.

Političari pozivaju na brisanje svih referenci o "usporenju" zagrijavanja u izvješću

Associated Press (AP) došao je do dokumenata koji su procurili o ovom pitanju koji pokazuju da je politički establišment diljem zapadnog svijeta izbezumljen nalazima izvješća. Neki čak traže da se dijelovi izvješća redigiraju ili izbrišu kako bi istina ostala skrivena.
Kada bi svijet otkrio, odnosno glavni mediji pisali istinu, a jedina istina je da su globalno zatopljenje i klimatske promjene laž, to bi dovelo do masovne pobune naroda protiv vlada.

Fizičar, dr. John Clauser,dobitnik Nobelove nagrade: 'klimatska kriza' je prijevara

Dr. John Clauser, sudobitnik Nobelove nagrade za fiziku 2022. i jedan od vodećih svjetskih autoriteta za kvantnu mehaniku, raskrinkao je takozvanu "klimatsku krizu" kao "opasnu korupciju znanosti koja prijeti svjetskom gospodarstvu i dobrobiti milijardi ljudi." Poznati fizičar upozorio je javnost da je narativ o "klimatskoj krizi" koji guraju globalna elita i glavni mediji prijevara s financijskim motivom.

Clauser, koji je također nagrađen prestižnom Wolfovom nagradom za fiziku 2010., upozorava da je iskvarena mainstream klimatska znanost prijevara koju pokreće "masovna šok-novinarska pseudoznanost".
Tvrdnje o "klimatskoj krizi" diljem svijeta promiču vlade, glavni mediji u nastojanju da ispune ciljeve zelenog programa Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), Ujedinjenih naroda (UN), Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i drugih neizabranih globalističkih organizacija.

Ispunjavanje ovih ciljeva obično je uključivalo planove za smanjenje kvalitete života za većinu opće javnosti uz istovremeno povećanje poreza za "borbu protiv klimatskih promjena".

U međuvremenu, šačica moćne elite koja promiče zeleni program nastavlja opravdavati svoj raskošan način života – uključujući korištenje privatnih zrakoplova i jedenje mesa, a ne cvrčaka i insekata – jer su oni “dio rješenja” .

Fizičari zajedno s kemičarima igraju važnu ulogu u istraživanju znanosti o klimi. U svojoj srži, znanost se fokusira na izmjenu topline i ponašanje atmosferskih plinova. Prema Clauseru, klimatska pseudoznanost postala je žrtveni jarac za niz drugih nepovezanih pitanja.
Promicali su ga i proširivali slično zavedeni poslovni marketinški agenti, političari, novinari, vladine agencije i ekolozi.
"Nema prave klimatske krize", dodao je. “Međutim, postoji vrlo stvaran problem s pružanjem pristojnog životnog standarda najvećem svjetskom stanovništvu is time povezana energetska kriza.

Dr. Clauser nije prvi dobitnik Nobelove nagrade koji je doveo u pitanje "ustaljeni" znanstveni i politički narativ o "klimatskim promjenama" .

Kako je objavio The People's Voice, Svjetsku deklaraciju o klimi potpisalo je oko 300 profesora klime.
“Ne postoji klimatska izvanredna situacija”, izjavljuje dokument. Glavni potpisnik je nobelovac profesor Ivar Giaever.

Deklaracija navodi da klimatski modeli "nisu ni izdaleka uvjerljivi kao alati globalne politike". Oni preuveličavaju učinak stakleničkih plinova kao što je ugljični dioksid, ali zanemaruju svaki koristan učinak, objašnjava se. Naravno, odabir pojedinačnih loših ili "ekstremnih" vremenskih događaja, za koje je zadužen HAARP, pružit će glavnu propagandnu moć za uvjeravanje stanovništva da se globalistička deindustrijalizacija mora dogoditi.

Zaključak: Klimatske promjene izazvane čovjekom su nova globalna prijevara

Prvo poluvrijeme (PLANdemija Covid-19) završilo je. Kao da nije ni postojala. Broj umrlih i trajno štećenih od spasonosnog i 100% sigurnog „cjepiva“ Covid-19 zasigurno nikada nećemo saznati, a govori se o stotinama milijuna.

Danas se događa repriza narativa lažne pandemije Covid-19. Drugo poluvrijeme. Isti mediji, kvazi znanstvenici, DHMZ-ova laprdala, raznorazni faktografi, factcheckeri i drugi korisni idioti plaćeni da cjelodnevno lupetaju o klimatskim promjenama, globalnom zatopljenju, blokiraju istinu... Već viđeno: 

Sscreenshot 1

A jedina istina je da su mediji, vlade, političari suodgovorni za uništeni ozonski omotač (izravna posljedica su sva sra*a koja nam se događaju) jer su godinama šutjeli o geoinženjeringu, chemtrailsima, HAARP-u ...

Autor:  Ethan Huff //

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, odnosno njihove privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.