Niger je prvi srušio marionetski režim koji je instalirala CIA postavivši američko-francusku vojnu bazu koja panično promatra najnovija događanja u Nigeru i Gabonu. U afričkim zemljama vijori se ruska zastava, a Putin je javno proglasio početak kraja Novog svjetskog poretka

Oružane snage Gabona preuzele su vlast u toj afričkoj državi, poništile izborne rezultate i raspustile demokratske (čitaj marionetske) institucije vlasti, tvrdeći da su izbori bili lažni, a vlada potpuno korumpirana. (Za razliku od američke vojske koja nije učinila ništa u vezi s lažnim izborima 2020. i čiji su čelnici prigrlili nelegitimnog vrhovnog zapovjednika.)

Francuski potrčko, korumpirani Ali Bongo, koji je na vlasti već 14 godina, ponovno je izabran za predsjednika Gabona, ali vojska kaže da su izbori bili "potpuna prijevara". Vojne snage te zemlje upale su prije nekoliko minuta u sjedište Vlade i odatle objavile raspuštanje institucija vlasti i poništile rezultate izbora.

Pucnjava se čula u Librevilleu, glavnom gradu zemlje, ali je prestala nakon otprilike sat vremena.

Vojska u Gabonu objavila je da je trenutni režim raspušten, sve granice zatvorene do daljnjeg. Službenici zaduženi za puč izjavili su da predstavljaju sve sigurnosne dužnosnike zemlje, te da između njih nema unutarnjih sukoba, sigurnosni organi Gabona okupili su se za puč i kako bi osigurali budućnost zemlje.

Državni udar u Gabonu ima ozbiljne posljedice za širu Afriku i zapadni svjetski poredak

Gabon će pod ruski utjecaj, postati polazna točka za Rusiju za opskrbu pobunjenika i separatista u Kamerunu i Nigeriji, Gabon je također glavna pristupna točka za Srednjoafričku republiku, zemlju s ruskom prisutnošću.

Vladajuća obitelj više od 60 godina u Gabonu je bila profrancuski orijentirana.  Francuska (Rothschildova) vojska je jednom napala zemlju kako bi suzbila državni udar, vidjet ćemo što će se sada dogoditi.

Predsjednik Ali Bongo osvojio je treći mandat na predsjedničkim izborima sa 64,27% glasova , priopćio je Gabonski izborni centar (CGE) u srijedu, nakon općih izbora s odgodom koje je oporba osudila kao lažne.

Vojni časnici pojavili su se na nacionalnoj televiziji u Gabonu i rekli da su preuzeli vlast. Rekli su da poništavaju rezultate subotnjih izbora na kojima je predsjednik Ali Bongo proglašen pobjednikom. Izborna komisija rekla je da je g. Bongo osvojio nešto manje od dvije trećine glasova na izborima za koje je oporba tvrdila da su bili lažni.

Njegovo bi svrgavanje okončalo 53-godišnju vlast njegove obitelji u Gabonu.

Desetak vojnika pojavilo se u srijedu na televiziji, najavljujući da poništavaju rezultate izbora i raspuštaju "sve institucije republike".

Također su rekli da su granice zemlje zatvorene "do daljnje obavijesti".

Jedan od vojnika rekao je na TV kanalu Gabon 24: "Odlučili smo braniti mir okončanjem sadašnjeg režima koji je zemlju vodio u kaos"

Paralelno, 24 zemlje u Africi potpisale su Ugovor o savezništvu s Rusijom i ruskom vojskom kako bi odmah prekinuli veze s Ujedinjenim narodima i ključnim zemljama NATO-a na sjeveru.

Niger je prvi srušio marionetski režim koji je instalirala CIA postavivši američko-francusku vojnu bazu koja panično promatra najnovija događanja u Nigeru i Gabonu. U afričkim zemljama vijori se ruska zastava, a Putin je javno proglasio početak kraja Novog svjetskog poretka

I vrijeme je da se sruši plan psihopata koji su umislili da su Bogovi, a svi ostali beskorisni potrošaći resursa.

Ipl: Nažalost rušenje marionetske Plenkovićeve vlade neće se dogoditi jer je i Zoran Milanović igrač duboke države, na funkciji  generalnog direktora paradržavne korporacije RH d.o.o.

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, odnosno njihove privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.