Svijet je doslovno preplavljen, zasićen, pseudoznanošću, lošom znanošću, znanstvenim dezinformacijama i dezinformacijama. Od prošlog kolovoza dr. Clauser privukao je 500 potpisnika, tako da sadašnji popis broji 1609 znanstvenika i stručnjaka. Više od 300 akademika na profesorskim razinama potpisalo je deklaraciju: Ne postoji klimatska izvanredna situacija

 Jedan od velikana moderne znanosti, dr. John Clauser, potpisao je Svjetsku deklaraciju o klimi (WCD) koja kaže da nema klimatske opasnosti. Dr. Clauser je prošlogodišnji zajednički dobitnik Nobelove nagrade za fiziku, a nedavno je uzburkao klimatsku industriju izjavom da popularna priča o klimi “odražava opasnu korupciju znanosti koja prijeti svjetskom gospodarstvu i dobrobiti milijardi ljudi. od ljudi". WCD tvrdi da je znanost o klimi degenerirala u raspravu temeljenu na uvjerenjima, a ne na zdravoj kritičkoj znanosti.

Prošlog kolovoza, Daily Skeptic istaknuo je WCD u članku koji je postao viralan na društvenim mrežama. WCD je povukao usporedbu s Velikom Barringtonovom deklaracijom (GBD) koja je objavila stajališta eminentnih medicinskih znanstvenika koji se nisu slagali s katastrofalnom epizodom karantene uzrokovane Covidom. Kao i GBD, WCD su ignorirali glavni političari i mediji.

No od prošlog kolovoza privukao je još 500 potpisnika, a sadašnji popis broji 1609 znanstvenika i stručnjaka. Više od 300 akademika na profesorskim razinama potpisalo je popis, dok je Clauser drugi dobitnik Nobelove nagrade za fiziku koji je dao podršku.

WCD smatra da klimatska istraživanja moraju dati znatno veći naglasak empirijskoj znanosti . Sa svoje strane, Clauser je nedavnoj skupini mladih korejskih znanstvenika rekao da moraju slijediti znanstvenu metodu temeljenu na dobrim opažanjima i eksperimentima. Dobra zapažanja uvijek imaju prednost nad čisto spekulativnom teorijom.

Govoreći o klimatskoj znanosti, primijetio je da je svijet "doslovno preplavljen, zasićen, pseudoznanošću, lošom znanošću, znanstvenim dezinformacijama i dezinformacijama". U vrijeme kada je nepokolebljivi šef Ujedinjenih naroda Antonio Guterres tvrdio da je svijet ušao u eru "globalnog ključanja", iznio je svoje mišljenje da je IPCC koji financira UN "jedan od najgorih izvora opasnih dezinformacija".

WCD je širok u svojoj kritici trenutnog 'ustaljenog' klimatskog narativa koji je nemilosrdno sastavljan desetljećima kako bi promicao ekstremistički Net Zero program. Napominje da klimatski modeli "nisu ni izdaleka prihvatljivi kao alati globalne politike". Za njih se kaže da "povećavaju" učinak stakleničkih plinova kao što je ugljični dioksid i "ignoriraju činjenicu da je obogaćivanje atmosfere CO 2 korisno".
Ne postoje statistički dokazi da globalno zatopljenje intenzivira prirodne katastrofe i ne postoji hitna klimatska situacija. Nema mjesta panici i uzbuni, savjetuje.

No, naravno, panika i uzbuna igraju ključnu ulogu u promicanju kolektivističke Net Zero agende. Kao što Clauser primjećuje: "Pogrešno usmjerena znanost o klimi metastazirala je u golemu šok-novinarsku pseudoznanost."

Posljednji potpisnici WCD-a uključuju mnoge istaknute znanstvenike. Ovo su neki od potpisnika deklaracije

• Profesor emeritus Michael Wilson, bivši izvršni dekan na Sveučilištu West Sydney. Preko 30 godina podučavanja i istraživanja kemije okoliša.
• Emeritus izvanredni profesor kemije Neils Harrrit, Sveučilište u Kopenhagenu.
• Dr. Hendrik Schlesing, 30 godina rada u Huggard Consulting Group na nizu znanstvenih tema uključujući međunarodne utjecaje na okoliš.
• Dr. Stefano Gallozzi, istraživač na Talijanskom institutu za astrofiziku, Astronomski opservatorij u Rimu, i predsjednik Safeguarding Astronomical Sky Foundation.
• Paul PA Mazza, izvanredni profesor geologije kvartara i paleontologije i arheozoologije na Sveučilištu u Firenci.
• Profesor fizike Julian Schins, specijalist za blisku infracrvenu spektroskopiju na Tehnološkom sveučilištu u Delftu.
• Mikael Lindgren, profesor fizike na Norveškom sveučilištu znanosti i tehnologije, specijaliziran za optiku i spektroskopiju.
• Isabel Lopez Garcia, asistentica profesora fizikalne kemije i primijenjene termodinamike na Sveučilištu u Cordobi.
• Dr. MM Ali, viši znanstvenik u Centru za oceansko-atmosferske studije predviđanja na Državnom sveučilištu Floride. Glavni istraživački interes dr. Alija je interakcija oceana i atmosfere s posebnim osvrtom na stres vjetra i sadržaj topline u oceanu.

WCD je djelo Zaklade Clintel, tijela u Nizozemskoj koje postaje sve utjecajnije u borbi protiv loše znanosti koja promiče neprovedivu političku ideologiju Net Zero. Ranije ove godine objavila je detaljan i vrlo kritičan pregled nedavnih šestih izvješća o procjeni IPCC-a.

Otkrilo je da je IPCC prepisao povijest klime, naglasio gore scenarije i pokazao "ogromnu pristranost" u korist loših vijesti.
Izvijestio je o šokantnoj činjenici da se 42% njegovih tvrdnji o utjecaju oslanja na nevjerojatne poraste od 5°C u manje od 80 godina, što čak i tijelo UN-a smatra "malo vjerojatnim". Što je još gore, otkriveno je da se oko polovice svih radova o klimi koristilo ovim nevjerojatnim pretpostavkama.

https://dailysceptic.org/2023/08/15/last-years-nobel-physics-laureate-signs-world-climate-declaration-stating-there-is-no-climate-emergency/

https://istinomprotivlazi.eu/dopisnistva/1100-znanstvenika-objavilo-svjetsku-klimatsku-deklaraciju-nema-klimatske-opasnosti

IPL: Klimatske promjene su novi lažni medijsko-političko-'znanstveni' narativ, drugo poluvrijeme (nakon covida) globalističke prevarantske cionističke 'elite' protiv svih naroda.

Nemojte dozvoliti da još jednom nasjednete na medijske laži. Popravnog neće biti.  I ne zaboravite: Odgovorni ste prema svojoj djeci, unucima!

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, odnosno njihove privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.