VIDEO/ Cijela prijevara je američka, a Europljani igraju s njom. Rečenica “Idemo u rat s Rusijom” dolazi iz Bijele kuće. Gdje drugdje? Samo SAD ima ovakvu moć protiv sve kukavičkije, jadnije EU, koja je sada toliko podređena Bidenovoj administraciji da Britanija pred Amerikancima izgleda kao razvodnjena pudlica

U 1970-ima, na vrhuncu Hladnog rata, Donald Rumsfeld je bio uvjeren da je Atlantik ispred američke obale naseljen ruskim podmornicama. Američka mornarica ih nije mogla locirati jer je, kako je vjerovao, Sovjeti imali novu "akustičnu tehnologiju" koja ih je činila gotovo nevidljivima. Rumsfeld je tada uložio milijarde dolara u razvoj nove tehnologije za otkrivanje neakustičnih podmornica. Međutim, to nije uspjelo i nastavlja koštati američke porezne obveznike sve do danas. Istina je bila da sovjetske podmornice jednostavno nisu postojale.

Moglo bi se tvrditi da je Rumsfeldova pogreška ipak bila vrijedna toga, jer je zastrašivanje američke javnosti da povjeruje da je prijetnja stvarna i neposredna - na vlastitom pragu - loša stvar za vladu koja želi postići dva jasna cilja, vrlo isplativa: staviti milijarde u džepove obrambenih tvrtki i drugo potaknuti strah od nadolazećeg rata s neprijateljem, s prodanim ciljem odvraćanja pažnje javnosti od propadajuće ekonomije i jadne vanjske politike.

To se događa i danas

Kada pogledamo glavne vijesti, sve što vidimo je priča o ratu s Rusijom. Pa ipak, ovi mediji nemaju niti jednu informaciju koja bi potkrijepila ovu tvrdnju. Ovo mnoge podsjeća na tjedne prije invazije na Irak 2003., kada su SAD i Britanija krivotvorile informacije kako bi pokazale da Saddam Hussein ima oružje za masovno uništenje.

Zapadne elite upućuju novinare da pišu ove besmislice jer im je veći plan uzburkati javnost glasinama o ratu kako bi je pripremili za znatno veće izdatke za obranu, au britanskom slučaju čak i za novačenje.

U stvarnosti, radi se o prikrivanju jedne od najvećih loših odluka u povijesti Zapada - sankcija protiv Rusije i NATO-ove kampanje u Ukrajini - koja se toliko spektakularno izjalovila da su Bidenova administracija i neke vlade EU-a ujedinjene u tom strahu- nasilnici jer vjeruju da im to koristi.

Naravno, rečenica “Idemo u rat s Rusijom” dolazi iz Bijele kuće

Gdje drugdje? Samo SAD ima ovakvu moć protiv sve kukavičkije, jadnije EU, koja je sada toliko podređena Bidenovoj administraciji da Britanija pred Amerikancima izgleda kao razvodnjena pudlica.

Cijela prijevara je američka, a Europljani igraju s njom. Jedina stvarna opasnost da plan neće uspjeti jest da nekoliko udaljenih, divljih kutaka medija - ili autsajdera koje su otpustili medijski divovi - uzvrate udarac i nazovu ga onim što jest.

Zato je putovanje Tuckera Carlsona u Moskvu na intervju s Putinom toliko važno i prijetnja Bidenovoj administraciji i zapadnim elitama u cjelini. Kad Carlson intervjuira ruskog čelnika i postane jasno da su zapadni mediji toliko dugo lagali o ratu u Ukrajini, pa čak i nedavnoj tvrdnji da Rusija želi napasti istočnu Europu, tada će se cijela prijevara srušiti.

Zapad je očito zabrinut zbog intervjua. Već su prozvali dovoljno članova Kongresa na društvenim mrežama pokušavajući Carlsona žigosati kao nekakvog izdajnika kojem se ne bi smio dopustiti povratak u Sjedinjene Države.

Zapadni mediji vjerojatno neće prenijeti intervju, ali to će ga samo učiniti još većim hitom na društvenim mrežama. Intervju je zapravo jedina šansa da se zaustavi ovaj ludi ratni stroj, razotkriju laži i ponovo u prvi plan vrate odnosi Istoka i Zapada. Ovu priliku ne treba podcijeniti. Ali noževi su isukani.

Povrh svega, instalirani dopisnici zapadnih medija koji žive u Moskvi zabit će Carlsonu nož u leđa i ismijati intervju kako bi diskreditirali cijelu stvar. Milijuni Amerikanaca uskoro će biti educirani o nizu pitanja o kojima su ih lagali njihovi mediji.

Nazvati ovaj intervju bombom bilo bi malo reći.

Tucker Carleson će donijeti istinu američkom narodu.

Ali jesu li spremni na to?

Pogledajte Carlsonov intervju sa Putinom / otvorite link

putScreenshot 3

VIDEOhttps://www.brighteon.com/0220ae23-1a33-46d8-be9c-f525c7aa3ee7

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)