• Objavljeno
  • Pročitano 3596 puta

Ponovno napadnut Miro Matijević! U samoobrani ranio jednog napadača. Policija zapečatila prostorije Slobodarske stranke koja zbog toga nije mogla predati liste za izbore!

U nedjelju 14 lipnja 2020.,dva dana prije roka predaje lista za izbore, izvršen je napad na predsjednika Slobodarske stranke Mira Matijevića!

Podsjetimo, prije sedam mjeseci,  14.prosinca, više napadača doslovno je, kao vola u kupusu, prebilo Matijevića koji nije pružao nikakav otpor.

 Ovaj put je Miro, kako je i najavio, (jer nije dobio policijsku zaštitu a morao je),  uzvratio. Lakše je ranio jednog napadača zbog čega je pritvoren na mjesec dana. Zbog, kako nam je u telefonskom razgovoru rekao njegov odvjetnik Valković, pokušaja ubojstva.

Policija je, naravno, prvo proslijedila informaciju režimskom Indexu koji je napisao da se pucnjava dogodila na ulici, u Brkljačićevoj 68, a ne u službenim prostorijama stranke!

A drugi režimski medij 24 sata objavio je informaciju da je pucnjava izbila zbog imovinsko- pravnih odnosa. Jedni i drugi prešutjeli su da se radi o predsjedniku jedne političke stranke kojoj je onemogućeno ravnopravno sudjelovanje na parlamentarnim izborima.

Možemo samo zamisliti medijske reakcije da je napad izvršen na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca!?

A sve se dogodilo u nedjelju 14. lipnja oko 11 sati. Jedan od napadača (švicarski državljanin) ušao je kroz prozor s namjerom da likvidira Matijevića. Poučen iskustvom, nezainteresiranošću policije da ga zaštiti, a braneći svoj život, Miro je reagirao na jedini mogući način: pucao je na napadača s namjerom da ga rani. Što je i učinio jer je napadač pobjegao.

Oko 17 sati stigla je policija, izvršila uviđaj, otišla sa uviđaja bez zapisnika, nakon toga sve zapečatila onemogučivši tako Slobodarskoj stranci da  zaključi i preda svoje liste za parlamentarne izbore.

Zanimljivo je da su stranke Živi zid i Promijenimo Hrvatsku željeli koalirati sa  Slobodarima. No, Matijević je htio na izbore izaći samostalno, vjerujući da hrvatski narod dobro percipira borbu Slobodara za javno dobro.

Kao što vjeruje i Matijevićev branitelj dr.sc. Ljubomir Valković da će Miro uskoro izaći iz pritvora.

A urednicima Indexa i 24 sata poručujemo da prenose istinù, a ne ono što im skriptirano pošalju iz policije ili DORH-a.

Pišite nam na naš mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 glasova)

Donirajte

Amount