• Objavljeno
  • Pročitano 3119 puta

Na 44.godišnjici proslave NDH-a u Essenu, glavni izvođač spektakla bio je Tonči Huljić i njegov Magazin!!

Svojevrstan „ustaški“ spektakl koji mu se debelo isplatio izveo je svojedobno i Stipe Mesić u Australiji pjevajući „Juru i Bobana“, a u pauzama gurajući koverte s dolarima u džep, iste one koje su netragom nestale, a bile namijenjene kao pomoć hrvatskom narodu. Mesiću uz bok može stati i Severina koja, eto, zbog nastupa u Sedmoj noći nije mogla uveličati 44. godišnjicu ustaškog Dana državnosti. No, prava zamjena za Severinu bila je Huljićeva grupa Magazin.

“Danas, 10. travnja 1995. godine slavimo godišnjicu dana hrvatske državnosti. Čekali smo na ovaj dan 44 godine. Želim da ova središnja proslava u Essenu postane tradicionalna, da ukaže Hrvatima na hrvatsku prošlost jer bez prošlosti nema ni budućnosti. Komunistički sustav nam je uništio državu koja je imala svojih nedostataka, ali smo imali Hrvatsku i trebalo ju je samo nadograđivati. Posebno me boli kada hrvatska javnost u Domovini stvara nekakvu umjetnu prošlost etiketirajući sve Hrvate ustašama.

U Hrvatskoj se Dan državnosti ne slavi na ovaj dan i svi veličaju kralja Tomislava, zaboravljajući da je upravo on Srbima pružio utočište na našem tlu, a vidjeli ste kako su nam uzvratili. Da mogu, izbrisali bi nas sa hrvatskih prostora. Zato moramo paziti na domaće izdajice, udbaše, Jugoslavene koji će nam se podvući pod kožu, a kada se opustimo zabiti nož u leđa, i ponovno pokušati ukrasti Hrvatsku. Dok je nas ustaša, bit će i Hrvatske. Posebno zadovoljstvo mi je večeras najaviti našeg glavnog izvođača, pobjednika hrvatske pjesme za Euroviziju, grupu Magazin. Uz Magazin će još nastupiti Zlatko Pejaković, Vuco, Landeka… Najavljena Severina, zbog nastupa u Sedmoj noći nije u mogućnosti doći pa će je zamijeniti hercegovačka pjevačica Kristina. Voditelj programa je Mario Mihaljević”.

44

Tim je riječima organizator najavio početak spektakla. 

Svojevrstan „ustaški“ spektakl koji mu se debelo isplatio izveo je svojedobno i Stipe Mesić u Australiji pjevajući „Juru i Bobana“, a u pauzama gurajući koverte s dolarima u džep. Da, iste one koje su netragom nestale, a bile namijenjene kao pomoć hrvatskom narodu. Mesiću uz bok može stati i Severina koja, eto, zbog nastupa u Sedmoj noći nije mogla uveličati 44. godišnjicu ustaškog Dana državnosti. No, prava zamjena za Severinu bila je Huljićeva grupa Magazin.

Nakon što je štovanje Pavelića prestalo biti unosan posao, brzo je ploču okrenuo Tonči Huljić izjavom za Kurir: „Često sam u Beogradu. Za mene je Beograd jedna, teško je reći velika „uspomena“ jer stalno odlazim tamo. Tu imam mnogo prijatelja, što ni svi ovi događaji iz prošlosti nisu poremetili. Svatko ima pravo na svoj stav. Ja sam legitimno kazao: „Da, ja želim ići u Srbiju“, rekao je Huljić prešućujući beogradskim prijateljima pjevanje Paveliću u čast, te 1995. godine, jedne od najplodonosnije za sve biznismene koji su ustaštvu prepoznali dobru priliku za brzu zaradu.

Napomenimo da je Tonči Huljić 90-ih bio istaknuti član Pokreta za Jugoslaviju (1990 osnivačka skupština u hotelu Marjan u Splitu).

Danas Huljić, kažu, drma hrvatskom estradom i hrvatsko-srpskim glazbenim show-ima, bolje rečeno glazbenim namještaljkama u kojima se promoviraju homoseksualci. Kao nedavno na RTL-ovom ljetnjem hitu u kojem su namjestili pobjedu ispodprosječnom pjevaču homoseksualcu Arminu. 

ad20190718 202705

Zbog ove objave fezbukovi partizani su nam na 7 dana blokirani admine na našoj fb stranici pa nismo mogli ništa objavljivati.

To je danas, nažalost, hrvatska demokracija i zbilja!

Izvor: Dnevno.hr

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(1 Glasaj)

Donirajte

Amount