• Objavljeno
  • Pročitano 4044 puta

Srbi, nemojte dozvoliti da vam vučićevci izbace iz stana novinara Duška Velkovskog, on je vaš zadnji zid obrane dobra od zla, istine od laži, on je vaš srpski Assange!

 

Najnovija vijest: Ovršni mafijaši otišli su ko pokisle kokoši. Duško je još jednom pobijedio! Srpski novinar Duško Velkovski ili 'Dule nesalomljivi', kako ga sa strahom zovu korumpirani srpski političari, ostao je nesalomljiv (godinama ga pokušavaju vrbovati nudeći mu sve i svašta) i po cijenu izbacivanja iz vlastitog stana kojeg je otkupio ali nije prepisao na svoje ime jer ga je bilo sram to učiniti za života roditelja o kojima je brinuo do zadnjeg dana

Naime, novinar Duško Velkovski sutra, 23. srpnja biti će protuustavno deložiran iz svog stana u kojem živi 40 godina, malenog stana od nekih 30-tak kvadrata kojeg je otkupio, iz stana u kojem je uzdržavao svoje roditelje sve do njihove smrti. Deložira ga njegov brat kriminalac koji je oštetio budžet Srbije za više od 25 milijuna eura preko namještenih kredita općine novi Beograd, građevinske firme Napredak i kreditne banke Beograd, a sve preko štaba teritorijalne obrane. 

Isti taj Duškov brat Srećko ili još bolje Kain 21 stoljeća, vezivao je bodljikavom žicom djecu u Vukovaru, starce i nemoćne civile... imali su tri privatna logora smrti u Borovu selu, Borovu naselju i Erdutu...a švercovali su i municijom iz vojnog magazina u Jakovu. Isti taj brat silovao je Duška kad je imao 5 godina ostavivši trajne posljedice po njega.

Duško je nezavisni novinar koji je razotkrio djelatnike Centra za socijalni rad koji su umreženi u prodaje djece u Srbiji (isto se događa i u drugim republikama bivše države). Razotkrio je liječnike, posebice pedijatre koji primaju novac od farmaceutske mafije nakon uvođenja obveznog cjepljernja. 400 $ pedijatri primaju za svako dijete koje primi sva cjepiva koja u pravilu izazivaju razne bolesti, od šečernih do autizma i smrti.

Duško je srpski Ansange, državni neprijatelj br 1, ako se Srbija uopće može nazvatii državom. Jer Srbijom upravljaju politički monstrumi koji su opljačkali srpski narod na isti način kako su hrvatski, bosanski, crnogorski, slovenski i makedonski političari opljačkali svoje narode.

Naime, prije protustavne privatizacije 98% vlasništva svih resursa u Jugoslaviji pripadalo je na jednake dijelove svim narodima (per capitta), a samo 2% bilo je vlasništvo države, Privatizacijom (a privatno vlasništvo naroda se nije smijelo niti može privatizirati) prešlo je u vlasništvo države koja je naše ukradeno zajedničko vlasništvo podijelila između sebe i svojih.

Ta mafijaška privatizacija događala se za vrijeme rata kojeg su upravo političari inicirali. Dovoljno je bilo u glavnim medijima i televiziji više puta spomenuti Jasenovac (klanje srpske dece od ustaša), a s druge strane četnike i rat na mom otoku je počeo.

Zašto treba spriječiti Duškovu deložaciju?

Zato što je ova neupitno politička deložacija ''opasnog'' novinara Duška Velkovskog, probni balon na kojem će vučićevci procjeniti zrelost srpskog naroda.

Citirati ćemo samo mali dio Duškovih izjava:

Duško Velkovski: "Imam sve o ratnim zločinima iz Vukovara, Sarajeva, prebacivanja ciparskih novaca...

„Ne vjerujte medijima - LAŽU VAS! I to je zločin isto. I odgovarati će zbog toga, od novinara preko voditelja do urednika i vlasnika. Mediji su napravili KRVAVE GRANICE NA BALKANU i doveli do ratova, ubijanja, pljački, silovanja, privatizacija koje to nisu već klasična otimačina, mediji su najveći RATNI HUŠKAĆI I RATNI ZLOČINCI KOJI NIKADA ODGOVARALI NISU. Ali ta praksa se mora promijeniti, ta praksa će se uskoro promijeniti. Isto kao i sa sucima koji nemaju NIKAKAV kredibilitet jer ne sude u ime naroda već u ime tajkuna i korumpiranih političara. I svi su umreženi.

"Stranke i političari ne služe narodu. Oni služe samo sebi i zastupaju samo isključivo interes krupnog kapitala koristeći pri tom monopol fizičke sile, dakle oružanu silu koju također mi plaćamo, a koja je okrenuta protiv nas kao što su i sve institucije sistema okrenute protiv svojih građana."

"Svaki sporazum koji premijer Vučić, general Diković i kamarila potpisuju ovih dana mogu se smatrati ništavnim jer guraju građane Srbije da ginu za interese svjetskih oligarha. Oni su se ispovraćali na Ustav Srbije“...itd, itd,
Naime, događa mu se bizaran slučaj. Odbili su mu zatraženo izuzeće suca koji je suučesnik u falsificiranju dokumenata o vlasništvu stana kojeg je otkupio ali nije htio prepisati za života roditelja o kojima je brinuo do njihove smrti

„Ova država udara gotovo desetu na mene svim mogućim sredstvima i ja to ne želim više trpjeti ni sekunde. Što će mi dva bubrega, ne trebaju mi rožnjače, bogat sam, zdrav sam, imam toliko toga da ponudim svijetu. Dakle, neće biti problem za angažman, hoću samo da razbiju ovu zločinačku družinu kako ovdje tako i pred međunarodnim institucijama i da ih bacim na koljena.

IMAM sve o ratnim zločinima iz Vukovara, Sarajeva, posvuda države Srbije što nikada nije objavljeno, imam sve njihove financijske transakcije i prebacivanjeCiparskih novaca i sve kako je išlo sa imenima i prezimenima ljudi iz DB-a i onih iz podzemlja koji su pratili vreće sa novcem do Cipra.

IMAM sve vrlo prljave i šokantne stvari za gotovo svakog političara, suca, narodnog zastupnika, imovinsko stanje, kuće, pozicije, nekretnine i banke gdje kriju novce opljačkane od građana Srbije,

IMAM i za njihove obitelji i treća lica isto, imam za skoro sva ubojstva koje je država učinila,

IMAM, ne gotovo, već SVE o CANVAS-u, OTPOR-u, Nevladinim organizacijama, političkim strankama, djelovanju Georgea Sorosa i američke ambasade u Beogradu i još 198 zemalja svijeta, vrlo kompromitirajuće stvari koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim ni ovdje ni u svijetu“, zaprijetio je političkom vrhu Srbije Velkovski.

Novinar Duško Velkovski stajao je ispred tenkova kada su krenuli prema Vukovaru. Organizirao je raznorazne humanitarne organizacije, sakupio milijune eura za pomoć djeci svijeta. Novinar 'DULE NESALOMLJIVI', kako su ga prijatelji zvali, a političari pokušavali vrbovati, za sebe nije tražio ništa. Pomagao je svakome i ništa nije uzeo. Samo je tražio da ga ostave na miru i puste da piše i prenosi istinu. I to je njegov najveći krimen.

Iznositi istinu danas je najopasniji posao. Zbog nje su mnogi izgubili život. 'Bolje se boriti za nešto nego umrijeti za ništa i 'Bolje istina koja boli nego laž koja godi', Duškove su egide! Duško Velkovski postao je preopasan za srpsku političku oligarhiju. Previše je poznat da bi tek tako uklonili. Lakše ga je izbaciti iz stana kojeg, ne možete vjerovati, traži njegov rođeni brat 'debelo' stambeno zbrinut, povezan sa političkom oligarhijom.

Naime, Velkovski, je stan otplatio ali ga je bilo sram na sebe prepisati za života roditelja o kojima je do smrti sam brinuo. Falsificirajući razne potvrde brat mu je preko korumpiranog suca, čije je izuzeće Duško tražio ali nije dobio, uspio dobiti vlasništvo nad stanom.

Kuda ide ovaj ludi svijet? Čovjek na čovjeka, otac na sina, sin na oca, brat na brata!
Postajemo li sve više i više novi Kaini?

Srbi, Hrvati, Bosanci, Crnogorci, Makedonci, Slovenci, udružite se protiv našeg zajedničkog neprijatelja - političke oligarhije i nemojte im dozvoliti da našeg Duška izbace na ulicu!

Duškov fb profil:

https://www.facebook.com/Du%C5%A1ko-Velkovski-Page-118656822123307/

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 glasova)

Donirajte

Amount