• Objavljeno
  • Pročitano 3270 puta

Promocija Plus i Ipsos puls lažnim anketama godinama naivni narod navode na HDZ-SDP-ove prevarante. Možemo i Pametno novonormalne su dimne zavjese!

Dajte svoj glas Mislavu Kolakušiću!

Već godinama dvije monopolističke agencije za istraživanje javnog mijenja, Promocija Plus i Ipsos puls, manipuliraju hrvatskom javnošću zahvaljujući neprofesionalizmu kako u novinskim redakcijama tako i u elektroničkim i tiskovnim medijima. A ti isti mediji su po zakonu dužni trajno, istinito, nepristrano i pravodobno informirati javnost. 

Pojasniti ćemo na koje načine varaju hrvatske građane

Promocija plus i Ipsos Puls sa samo 130 glasova od 960 anketiranih (uobičajeni broj) održavaju instaliranim premijerima i predsjednicima popularnost preko 50 posto.

Postotak ispitanika, bolje rečeno, postotak raspoloženih ispitanika za razgovor, u pravilu se kreće oko 30 posto. Česti komentari građana zašto izbjegavaju ankete su – imam previše svojih problema, jeste li vi isti kao i oni lažljivci što nas godinama varaju, mi anketirani govorimo jedno, a na televiziji se objavljuje drugo, tko koga tu zaje**** i sl.

Tih 30% od 960 anketiranih je 288 osoba raspoloženih odgovarati na anketno pitanje. Ako se tome oduzme još 10 posto ispitanika koji će reći da se ne žele izjasniti, što je također odgovor, dolazi se do konačne brojke od 260 osoba koje će izabrati svog kandidata i odrediti mu rejting popularnosti.

Od tih 260 osoba Kolindi ili Milanoviću (za koga se duboka država odlučila) dovoljna je podrška od 130 osoba da ima zagarantiran rejting od 50 posto popularnosti. Zato su Sanader, Josipović, Kolinda, Milanović… imali popularnost i preko 70%! 

Cijela mudrost Ipsos pulsovih anketa je pronaći tih 130 osoba koje će svoj glas dati kandidatu duboke države koja i postavlja premijere i predsjednike u Hrvatskoj i to evidentirati u svoj udbaški dnevnik. 

Tih 130 glasova ili 50 posto rejtinga ''popularnosti'' Sanaderu, Josipoviću, Kolindi, Milanoviću… po Ipsos pulsu i Promociji Plus, u odnosu na 960 anketiranih, je točno 12,5 posto, koliko uistinu i vrijede isti za koje su glasali ili glasuju samo uhljebi i lažni branitelji. Ista shema je i sa strankama. SDP, koji se jučer gotovo raspao, sada je postao najpopularnija hrvatska stranka. Uistinu, tragikomično!

Samo prijevara za prijevarom!

Za prošle predsjedničke izbore Promocija plus i Ipsos puls koristili su još jednu metodu napuhavanja popularnosti:

Vjerojatno je koriste i za ove predsjedničke izbore. Pažljivo pročitajte kako napr. Kolinda ili Milanović (u ovisnosti koga duboka država želi za slijedećeg predsjednika Hrvatske) na tri kandidata a dva ispitanika može dobiti 66,6 posto glasova: 

U Ipsos Promocijinim anketama anketiraju (protežiraju) se 3 kandidata, a dva ispitanika - osoba A i osoba B. Vidimo da stalno protežiraju Kolindu, Milanovića i Škoru, a Kolakušića potpuno ignoriraju jer su svjesni da hrvatski narod upravo njega želi za predsjednika).

Dakle, osoba A podrži Kolindu, a osoba B podrži Kolindu i Milanovića. Znači, dva su ispitanika (A i B) podržala Kolindu, a jedan ispitanik je podržao Milanovića. Matematički prevedeno u postocima, kada 100 posto dijelite na tri dijela, dva dijela pripadaju Kolindi ili 66,6 posto, a jedan dio Milanoviću, odnosno 33,3 posto!

Po ovom izračunu Kolinda može imati rejting popularnosti od 66,6 posto ako je podrži jedan ispitanik, a drugi je podrži zajedno s protukandidatom Milanovićem!

Ovakav izračun su imali samo Tito, Staljin, Mao, Vučić, Dodik i drugi komunistički vlastodršci.

I na kraju

Sve glasove koje Promocija Plus na početku mjeseca da nekome kandidatu ili stranci, Ipsos Puls mu, ako bude potrebno, u svojoj anketi na kraju mjeseca oduzme. Tako ove dvije anketne kuće sinkronizirano rade od 2000-te, varajući hrvatski narod.

Ponavljamo i preporučamo:

Dajte svoj glas Mislavu Kolakušiću!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!

Pišite nam na naš mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahov

 

 

(5 glasova)

Donirajte

Amount