Vincent V. Vincent V.
  • Objavljeno
  • Pročitano 266591 puta

Podsjećamo/ Dr. Wolfang Wodarg: „NE dajte se cijepiti protiv korone! Cjepivom vam žele promijeniti gene!“

Odavno postoje genetski modificirane, manipulirane biljke i životinje, od kojih se proizvodi GMO hrana. A sada se faktički i čovjeka želi genetski manipulurati, promjeniti, kao i biljke i životinje. Dr. Wodarg ističe to, da su se Zeleni i drugi ljevičari, inače žestoko protivili GMO hrani i genetskom modificiranju biljaka, međutim, sada se ti isti Zeleni ne protive planiranom genetskom modificiranju ljudi, već podržavaju i reklamiraju to.

Ono na što su ovaj portal i drugi neovisni portali oduvijek upozoravali, polako postaje surova stvarnost. Sotonistička, globalistička, cionistička elita, ili takozvana duboka država, želi nas pomoću budućeg Gatesovog cjepiva pobiti što više i mijenjati naše, ljudske gene i tako od nas stvoriti genetski manipulirana stvorenja.

https://zajednohrvatska.wordpress.com/2020/06/13/eu-je-potpisala-ugovor-za-dostavu-cjepiva-s-dnk-multiplikatorom-krajem-godine-za-sve-stanovnike/

https://dokumentarac.com/covid-19/eu-potpisala-ugovor-za-isporuku-400-milijuna-doza-covid-19-cjepiva-sa-sintetickim-dnk-manipulatorom/

Međutim, ako neki naivci još uvijek vjeruju da su ovo "teorije zavjere", koje pišu "obskurni portali", neka poslušaju upozorenje renomiranog doktora Wolfganga Wodarga.

Dr. Wolfgang Wodarg (rođen 1947.) je iskusni njemački liječnik, internist, specijalist za plućne bolesti, specijalist za higijenu i ekološku medicinu, te za javno zdravstvo i socijalnu medicinu. Radio je u klinici kao internist, te je obnašao ražne dužnosti na sveučilištima i medicinskim školama. Bio je i predsjedavajući stručnog odbora za zdravstvenu zaštitu okoliša pri Liječničkoj komori njemačke pokrajine Schlewsig-Holstein. Od 1994. do 2009. bio je zastupnik njemačkog parlamenta Bundestaga za SPD i inicijator i glasnogovornik komisije "Etika i pravo u modernoj medicini", član paralamentarne skupštine Europskog vijeća i predsjedavajući odbora za zdravlje, te zamjenik predsjednika odbora za kulturu, obrazovanje i znanost. On je 2009. u Europaparlamentu u Strassburgu potako istragu o mućkama Svjetske zdravstvene organizacije prilikom takozvane "svinjske gripe" i raskrinkao je kao prevaru. Od 2011. do danas aktivan je kao sveučilišni profesor, liječnik i znastvenik na polju zdravstva. Do ove godine bio je dugogodišnji član predsjedništva organizacije "Transparency International".

Dr. Wodarg je odmah na početku ove tzv. "pandemije" rekao da ne postoji zasebna bolest korone, da je takozvani virus korone, odavno poznat kao sastavni dio uzročnika gripoznih oboljenja i da može imati udjela od 14-15% u oboljenjima kao gripa, prehlada, bronhitis, upala grla i slično. Što je i pokazao na jednoj službenoj grafici iz godine 2005. , na kojoj se vidi da su virusi korone, postojali već tada i nitko tada nije pravio paniku zbog toga i nitko tada od toga nije izmislio zasebnu bolest korone.

thumbnail grafika

Dr. Wodarg je od početka kritizirao sulude mjere zaključavanja, karantena i kontrole stanovništva. Zbog toga su jednog velikog i poštenog čovjeka i stručnjaka, propagandni mediji u službi duboke države proglasili nepoželjnim nakon čega mu je oduzeto i članstvo u organizaciji "Transparency International". Isti oni mediji i osobe, koji su ga 2009. hvalili, što je otkrio prevaru sa svinjskom gripom i potakao odbor za istragu o tome u Europapalamentu, - sada ga napadaju. Napadaju ga podmukli šarlatani i Gatesovi plaćenici. Međutim, dr. Wodarg se ne da omesti i dalje govori istinu.

Nedavno je jasno i glasno u videu na youtube poručio ljudima: „Ne dajte se cijepiti! Jer sa cjepivom se žele mijenjate vaši geni“!

U razgovoru sa neovisnim portalom Rubikon, prije nekoliko tjedana, dr. Wodarg je upozorio na opasnost cjepljenja, rekavši da je nemoguće i neodgovorno za tako kratko vrijeme napraviti cjepivo, da oni žele na brzinu zbrkati, smuvati nekakvo cjepivo i da nas stvaranjem straha i širenjem panike ucjenjuju da se moramo cjepiti. I usporedio je to sa ucjenama mafije za plaćanje novca za "zaštitu". Na taj način, sada elita i vrhovni političari ucjenuju sve ljude da moraju prihvatiti cjepivo, koje će ih navodno "štititi". Na pitanje o takozvanom 2, valu, dr. Wodarg je rekao, da ne postoji 2. val i da ga neće biti, ali oni koji šire strah od 2. vala, možda imaju u glavi neki scenarij za 2. val, koji samo oni znaju.

U članku na svom portalu wodarg.com pod naslovom "Genetska tehnika na ljudima pod lažnim stijegom - industrija cjepiva i političari žele nas zbog Covid-19 genetski promjeniti", dr. Wodarg je pobliže objasnio o čemu se radi i jasno rekao da to cjepivo neće biti nikakvo cjepivo, već sredstvo za genetsko manipuliranje ljudi. Zato on u svom članku riječ cjepivo" (impstoff), stavlja pod znake navodnika.

U konkurentskoj trci za pronalazak "cjepiva", trenutno je oko stotinu raznih "cjepiva" u fazi razvoja, a 12 tih "cjepiva" se već nalazi u fazi kliničkih ispitivanja i isprobavanja. Od ovih 12 kandidata za "cjepivo", prema vlastitoj informaciji iz SZO-a, od 9. lipnja, 4 kandidata , sadrže rekombinantni RNK , a tri kandidata sadrže DNK. Dakle, sedam od ovih 12 kandidata za "cjepivo", nemaju nikakve veze sa cjepivom, već su genetski-tehničko mjenjanje ljudi, pod lažnim stijegom"- kaže dr. Wodarg
Ali i preostalih 5 kandidata za "cjepivo", koji ne sadrže genetski materijal i navodno su "obično cjepivo" također su riskantni i opasni.

Planiranim cjepljenjem, želi se ljude genetski modificirati, iako je u zakonima EU pri definiciji GMO, (genetski manipuliranih organizama) , izuzeta primjena ove definicije na ljudima. Što je napravljeno sa ciljem da se izbjegnu moguća protivljenja sa stanovišta ljudskih prava. U nekim izuzetnim slučajevima, već se dopuštala modifikacija ljudskih gena, sa takozvanom genetskom terapijom,-za koju su međutim predviđeni brojni uvjeti i visoke zakonske prepreke. To su slučajevi liječenja teških bolesnika, primjenom lijekova koji sadrže RNK ili DNK. Primjenom samo takvih lijekova, ali ne i cjepiva. Međutim, u cilju planiranog "cjepljenja", ustvari genetske modifikacije ljudi, koje se nameće kroz stvaranje panike, lobisti su se već pobrinuli da se ta planirana genetska modifikacija, ne predstavlja da je to što jeste, tako da se to u ovom slučaju ne naziva "genetska terapija" ili genetska profilaksa, iako to u stvarnosti jeste. Dakle, ono što je u doista rijetkim izuzetnim slučajevima liječenja, uz mnoge zakonske uvjete, dopušteno, prilikom tzv. "genetske terapije" - i to samo za upotrebu lijekova, ovdje je u to sada naprosto na brzake odobreno bez ikakvih uvjeta za upotrebu cjepiva i to masovno za milijune, odnosno možda čak za milijarde ljudi. Jer Bill Gates otvoreno govori o tome, da se 7 milijardi ljudi na svijetu moraju cjepiti.

Odavno postoje genetski modificirane, manipulirane biljke i životinje, od kojih se proizvodi GMO hrana. A sada se faktički i čovjeka želi genetski manipulurati, promjeniti, kao i biljke i životinje. Dr. Wodarg ističe to, da su se Zeleni i drugi ljevičari, inače žestoko protivili GMO hrani i genetskom modificiranju biljaka, međutim, sada se ti isti Zeleni ne protive planiranom genetskom modificiranju ljudi, već podržavaju i reklamiraju to.

U nekoliko tih planiranih kliničkih studija "cjepiva", ili u nekima koje su već u procesu ispitivanja, vrši se intervencija u genetske procese unutrašnje komunikacije stanica u našem organizmu. Sa ciljem, da naše tjelesne stanice same produciraju nove materije, koje su dosada unošene u organizam, izvana, putem cjepiva (onog običnog dosadašnjega cjepiva). Ali sada sa ovim novim "cjepivom", tj, genetskom manipulacijom, naše ljudske stanice trebaju biti reprogramirane, da postanu neka vrsta bioreaktora, za unutrašnju proizvodnju cjepiva. Dakle, cilj je da se cjepivo neće više proizvoditi iz kokošijih embriona ili na umjetni način u tehničkim bioreaktorima, već će sada sa ovim "cjepivom" želi napraviti to, da se naše stanice tako modificiraju, manipuliraju, da same proizvode nova cjepiva, od sebe samih, od naših vlastitih stanica!

Zbog toga, naše stanice treba genetsko tehnički izmjeniti. Želi se ubaciti genetske kodove za programiranje u naše stanice, da bi one mogle stvarati nešto novo strano u nama, nešto, protiv čega se naši imunski sustav treba braniti. Na taj način naš imunski sustav treba biti istreniran i senzibiliziran od strane mogućih virusa protiv unaprijed programiranih obilježja materije. To je njihov plan njihova ideologija, kaže dr. Wodarg

Međutim što će se dogoditi, kada te naše modificirane, promjenjene stanice (kroz planirano cjepivo) budu prepoznate od strane obrambenih stanica našeg imunskog sustava kao infekcija i onda budu uništene? Što će se dogodioti, kada naprimjer u našim važnim organima, kao naprimjer u jetri, stanice budu tako promjenjene, - da će ih jaka obrambena reakcija od strane stanica našeg obrambenog imunskog sustava oštetiti? To se pita dr. Wodarg.

Pojednostavljeno rečeno znači; sa planiranim genetskim cjepivom, koje će nam se ubrizgati, naše stanice će biti tako genetski modificirane, da će obrambene stanice našeg prirodnog imunitetskog sustava misliti, da je to infekcija i napasti će te naše genetski modificirane stanice. Na taj način faktički može doći do procesa samonuištenja našega organizma našeg tijela. Ili mogli bi reći, tako će doći do polaganog samoubojstva našega organizma, gdje jedne stanice - one obrambene stanice imunskog sustava oštećuju i uništavaju druge stanice - one koje su unošenjem cjepiva genetski modificirane.

Potpuno je neodgovorno da su vlade (u Europi), industriji cjepiva obećali oslobađanja odgovornosti (u slučaju nuspojava i ostalih štetnih i opasnih stvari sa cjepivom). To farmaceutsku industriju pravi zonom oslobođenom od svake odgovornosti i kaznenog progona, a u toj industriji već sada se motaju mnogi špekulanti i virološki hazarderi .

To je gruba zlouporaba, kada takozvane etičke komisije ili ravnateljstva državnih kontrolnih ustanova sve to poslušno odobravaju (što farmaceutska industrija od njih zahtjeva), dok gospođa Merkel ili gospođa von der Leyen, djelimično kriminalne i već kažnjavane "kockare" iz industrije cjepiva, još i podržavaju sa milijardama eura i puštaju ih da nasrnu na stanovništvo. Želi nam se utuviti u glavu, da se naša sloboda mora ograničavati tako dugo, dok ne dođe cjepivo, kaže Wodarg i zato on postavlja 10 zahtjeva za političare, a među njima dva najvažnija na prvom mjestu:

Odmah obustaviti sve kliničke studije ispitivanja cjepiva sa RNK ili DNK na ljudima, 

Odmah obustaviti sve mjera organičenja i zaključavanja, neovisno od mogućeg cjepiva.

Dakle, svi oni koji još nisu progledali, neka progledaju, jer se iz ovoga što je rekao i pisao dr. Wodarg, vidi da se radi doista o đavolskom planu.

A da je odvijanje tog plana i na onom drugom polju - izgradnje mreže 5G, u punom zamahu, i kod nas u Hrvatskoj, pokazuje ova nedavna vijest:

http://kastela.org/novosti/hr/46964-hrvatski-telekom-i-ericsson-nikola-tesla-zajedno-grade-modernu-5g-mrezu

Međutim "Hrvatski telekom", nije hrvatski. Što je dobro poznato. Jer je u vlasništvu Njemačkog telekoma (Deutsche Telekom). Ali ni "njemački" telekom, nije njemački. On samo još nosi ime "njemački", iz vremena kada je još bio državna firma. Privatizacijom ranih 90-ih godina, Njemački telekom je postao multinacionalni privatni koncern u vlasništvu više dioničara. A od tih dionočara, najveći broj dionica, posjeduje veliki židovski "investicijski" (čitaj: lihvarski) koncern Black Rock. Najveći na svijetu, najveća banka vrijednosnih papira na svijetu, ogromna nezasita aždaja, koja ima dionice u skoro svim velikim koncernima SAD-a i Europe u cijelog svijeta.

Aždaja koja guta sve pred sobom i koja je i sada u vrijeme ove "korona krize", iskoristila situaciju, što su zbog mjera zaključavanja u mnogim državama, mnoge tvrtke drastično izgubile vrijednost dionica na burzama. I u takvoj situaciji uskaču lešinari Black Rocka i jeftino su pokupoavli dionice tih tvrtki i proždrli sve što se moglo proždrti . Blakrock je faktički sam za sebe država. Prema službenim izvješćima američkih i drugih financijskih stručnjaka (i onih iz mainstream medija), Black Rock je jači od svih država svijeta, izuzev SAD-a i Kine. Dakle, jači i od Njemačke, i od Japana. I ima financijsku moć, 4 puta višu od državnog proračuna Njemačke!!

Prisilno nošenje brnjica na ustima

je namjerno poniženje, jer eugenička globalistička elita sve nas smatra robovima, "beskorisinim izjelicama". Nošenje brnjica na ustima je prvo prisilno obilježavanje sviju, a finalno obilježavanje je žigosanje, mikročipom pod kožu.

Sve je to sotonski igrokaz. Cjepivo se ne može napraviti za godinu dana, niti za godinu i pol (kako je planirao Gates). Za pronalazak nekog cjepiva treba najmanje 5 godina, plus još 5 za testiranje, probe, itd. da se isključe moguće nuspojave i slično. I sam Gates je u razgovoru za BBC, prije mjesec dana, to priznao, rekavši da je normalno, najmanje 5 godina za pronalazak nekog cjepiva, ali eto pošto je svijet kofol u opasnosti i nema vremena, oni će se potruditi da ga zgotove za godinu i pol.

Koliko ih boli ova objava najbolji je dokaz što je ne daju podijeliti na Twitter!

pppoznat

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

(40 glasova)

Donirajte

Amount